Žilina – Košice 0:7 (kon.) | Skalica – Zvolen 8:2 (kon.) | Martin – Poprad 2:5 (kon.)
Nitra – Piešťany 6:0 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 3:0 (kon.)
koniec
HK Nitra
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
Nedeľa 03.03.2013, 18:00 • ZŠ Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    42:46
    Nitra dala gól!
    Je to už štvrtá využitá presilovka v dnešnom zápase pre domácich. Tí na teraz zvyšujú svoje vedenie po buly a následnej strele od modrej v podaní Martina Baču, puk pred brankárom iba dorazil JOZEF STUMPEL. Asistencia: Martin Bača
     
    33:59
    Nitra dala gól!
    Myslím si, že toto už úplne zrazí Piešťany na kolená. Na červenej čiare sa objavil RADOVAN TREFNÝ, ktorý sám pre seba vybojoval puk, následne sa dostal aj do samostatného nájazdu, ktorý premenil. Bez asistencie.
     
    25:49
    Nitra dala gól!
    Ľadová sprcha pre Piešťany. Po pár sekundách hostia opäť inkasujú, skvelá kombinácia v útočnom pásme, na ktorej bol pri konci TOMÁŠ HRNKA, ktorý sa strelou pod hornú tyč nemýlil. Asistencia: Tomáš Chrenko.
     
    25:27
    Nitra dala gól!
    Hostia si v týchto sekundách azda cvakli tri lístky pre troch hráčov, ktorí čelili presilovke súpera 5 na 3. Ako som spomínal, boli to určite kolotoče, ktorí tvorili domáci hráči. Prihrávka z pravej strany rovno pred bránu a následná dorážka v podaní MATEJKA HAMRÁKA. Asistencia: Jarmo Jokila.
     
    23:15
    Nitra dala gól!
    Tak ako prvej tretine tak aj v druhej sa hráči Nitry tešia z gólu v 4. minúte, tento krát je to po skvelej robote Erika Piataka, ktorý potiahol puk po ľavej strane, presnou prihrávkou naservíroval puk pred bránu, kde už bez problémov doráža do odkrytej časti brány DOMINIK KADURA. Asistencia: Erik Piatak.
     
    03:34
    Nitra dala gól!
    Na úvodný gól nečakáme veľmi dlho, domáci hráči sa dostavajú do vedenia po tom ako si puk vyviezli z vlastného pásma, Jozef Štumpel otočil hru na druhú stranu odkiaľ z prvej namieril presne MIROSLAV PUPÁK. Asistencie: Štumpel, Konig.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 4. Pupák (Štumpel, Konig), 24. Kadura (Piatak), 26. Hamrák (Jokila), 26. Hrnka (Chrenko), 34. Trefný, 43. Stümpel (Bača)


    HK Nitra: Hollý - König, Bača, Tománek, Stümpel, Pupák, Vosátko, Ordzovenský, Trefný, Piatak, Kadura, Nádašdi, Rais, Jokila, Hamrák, Mašlonka, Vantroba, Novák, Chrenko, Hrnka.
    ŠHK 37 Piešťany: Ondrejka - Brňák, Škadra, Hudec, Nemec, Melichárek, Filip, Drgoň, Šišovský, Peško, Haring, Bručka, Kolník, Saliji, Mertel, Stupka, Mrázik, Urban, Hruška, Toman.

    Rozhodca: Goga, Jonák, Kacej, Návratek