Ried – Austria 1:3 (kon.) | Rapid Viedeň – Sturm Graz 1:1 (kon.) | Wacker – Neustadt 1:0 (kon.)
koniec
SV Ried
1:3 (1:1)
FK Austria Viedeň
cz Streda 27.02.2013, 20:30 • Keine Sorgen Arena, Ried • Rakúska Bundesliga
     
    79
    Austria právě vstřelila branku!
    Neskutečná "minela" domácího gólmana Gebauera, který nedokázala zpracovat míč před pokutovým územím po předchozí "malé domů" a po drobném klopýtnutí doslova přenechal míč ROMANU KIENASTOVI, který nabídkou nepohrdl a do prázdné brány dává svou šestou branku sezóny.
     
    68
    Austria právě vstřelila branku!
    Nyní to již konečně hostům vyšlo, pěkná kombinace Hosinera, který přenesl hru na levou stranu, tam Nacho nezachytil nabíhajícího Suttnera, ten posléze předložil přesnou přihrávku před bránu, kde již číhal nikým nehlídaný TOMÁŠ JUN, pro něhož již nebyl problém zakončit do brány a dát vedoucí branku Austrie Vídeň.
     
    45+2
    Ried právě vstřelil branku!
    No vida a domácí se těsně před poločasovou přestávkou konečně dočkali! Z přímého kopu z levé strany, po faulu Gorgona, se v pokutovém území nejlépe zorientoval THOMAS REIFELTSHAMMER, který hlavičkuje a míč končí v bráně!
     
    6
    Austria právě vstřelila branku!
    ALEXANDER GRÜNWALD vytěžil nyní ze skvělé práce Tomáše Juna, který potáhl míč až k pokutovému území, na jeho hranici přihrává na střed, kde je připravený Grünwald a ten, zcela neobsazený, dává přízemní střelou vedoucí branku Austrie.

    Martin Dvořák

    Góly: 45+2. Reifeltshammer - 6. Grünwald, 68. Jun, 79. Kienast

    Karty:   37. Hadžić (RIE), 39. Riegler (RIE) - 23. Suttner (AUV), 36. Ortlechner (AUV), 45+1. Gorgon (AUV), 47. Rogulj (AUV), 74. Holland (AUV)   83. Dilaver (AUV)


    SV Ried: Gebauer - Schicker (81. Möschl), Riegler, Hinum, Reifeltshammer - Ziegl (46. Trauner), Meilinger, Hadžić, Nacho - Hammerer (76. T. Vastić), Žulj
    FK Austria Viedeň: Lindner - Rogulj, Ortlechner, Suttner, Koch - Grünwald (87. Rotpuller), Mader (64. Dilaver), Gorgon, Holland - Jun, Hosiner (75. Kienast)

    Rozhodca: Harkam - Hübler, Adanitsch