MS v kl. lyžování: Severská kombinace (kon.) | MS v kl. lyžování: Skoky ženy (K 106) (kon.)
koniec udalosti
MS v klasickém lyžování: Skoky ženy (K 106)

cz Piatok 22.02.2013, 16:00Klasické lyžovanie
     
    Fantastický závěr v podání Takanašiové i Hendricksonové. Obě dvě borkyně rozdrtily zbytek světa a samy si to rozdaly o titul! Nakonec byla o něco málo úspěšnější Hendricksonová a zasloženě bere zlato. Největší favoritka Takanašiová se musí spokojit se stříbrem, třetí končí Seidfriedsbergerová. Michaela Doleželová nakonec obsadila 28. pozici. U dalších závodů se s vámi těším opět na počtenou. (17:39:53)
     
    1
    Také Hendricksonová jde úžasně daleko! 103 metrů v lepších podmínkách, tudíž větším odpočtu za vítr. Jsou zde ale výborné body za styl, které jí vyhrály titul mistryně světa. Rozdíl dvou bodů a sedmi desetin.
     
    2
    Perfektní skok Sary Takanašiové! 103 metrů v úžasných stylových bodech a nepříliš výrazném bodovém odpočtu za vítr! Takhle se útočí na zlato! Seidfriedsbergerovou poráží o čtrnáct bodů!!
     
    4
    Hezký skok Coline Mattelové! Francouzka dává 95,5 metru, má menší odpočet za vítr, lepší stylové body, a proto si svůj náskok na Vogtovou udržela. Je blízko medaili!
     
    43
    Japonka Takanašiová jde také daleko! 104,5 metru, měla však k dispozici horší podmínky a atakuje Hendricksonovou. zatím je na tom lépe Hendricksonová. Ta Japonku přestylovala. Rozdíl je však pouze tříbodový.
     
    42
    Skáčí se neuvěřitelné věci! Američanka Hendricksonová dává neskutečných 106 metrů a o parník vede!

    Radek Barkman