Real Madrid – Sevilla 4:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
4:1 (2:0)
FC Sevilla
Sobota 09.02.2013, 22:00 • Santiago Bernabeu • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    87
    Sevilla dala gól! Hostia sa predsa len dočkali, od stredu ihriska si zobral loptu do moci MANU a dostal sa cez obranu až k zakončeniu. Presnou strelou k žrdi prekonal Lopeza a znížil skóre.
     
    59
    Real Madrid dal gól! CRISTIANO dosiahol to, čo sme predpokladali a teda tretí gól v stretnutí, čo znamená čistý hattrick. Roh hostia nezvládli a do brejku sa rútila trojica domácich. V správnom čase prišla do vápna presná nahrávka z pravej strany od Higuaína a zblízka už portugalská hviezda nemala problém, aj keď s pomocou žrde, upratať loptu do siete.
     
    46
    Real Madrid dal gól! O víťazovi duelu je definitívne rozhodnuté, hneď po rozohrávke sa do šance po ľavej strane dostal CRISTIANO a svojím druhým gólom vďaka krížnej strele k žrdi nedal Betovi šancu ani tentoraz.
     
    26
    Real Madrid dal gól! Domáci vedú už o dva góly a musíme povedať, že úplne zaslúžene. S loptou sa hrajú oveľa dlhšie, než súper a teraz statickú obranu potrestal parádnym gólom CRISTIANO. Uvoľnil sa na malom priestore a prudkou strelou k žrdi nedal Betovi šancu.
     
    18
    Real Madrid dal gól! Napokon prvá vážna akcia končí gólom a pritom bola jednoduchá. Nákop za obranu dobre zvládol Higuaín s Cristianom, ten poslal pred Beta prudkú nahrávku, ktorú si Navaro zrazil takmer sám do vlastnej siete. Bol tam však ešte na čiare teč BENZEMU a práve tomu sa gól pripíše.

    Góly: 18. Benzema, 26. Cristiano Ronaldo, 46. Cristiano Ronaldo, 59. Cristiano Ronaldo - 87. Manu

    Karty:   39. Higuaín (RMA), 58. Kaka (RMA), 82. Arbeloa (RMA), 87. Modrič (RMA), 88. Morata (RMA) - 42. Jesus Navas (SEV), 65. Maduro (SEV)   66. Higuaín (RMA) - 81. Maduro (SEV)


    Real Madrid: Diego Lopez - Arbeloa, Coentrao, Albiol, Ramos, Modrič, Essien, Kaká (69. Pepe), Benzema (69. Callejon), Higuaín, Cristiano (63. Morata).
    FC Sevilla: Beto - Navarro, Fazio, Spahič, Maduro, Moreno, Medel (72. Perez), Kondogbia (79. Hervas), Navas, Negredo, Reyes (71. Manu).

    Rozhodca: Carlos Delgado‎