Lipt. Mikuláš – Michalovce 6:5 (po pr.) | Trnava – Topoľčany 3:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Senica 0:3 (kon.)
Prešov – Prievidza 4:1 (kon.) | Detva – Trebišov 5:7 (kon.) | Pov. Bystrica – Bardejov 3:6 (kon.)
koniec po predl.
HK 32 Liptovský Mikuláš
6:5 (1:2, 2:3, 2:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Utorok 05.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    Koniec zápasu. (19:19:31)
     
    63:01
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Týmto gólom sa nám aj skončil zápas medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami, FRANTIŠEK POLIAČEK sa dostal k puku na pravej strane dal si to na príklep a tvrdou strelou na bránu rozhodol o víťazstve domácich. Asistencia: Kledrowetz a Holigu.
     
    62:37
    Do útoku ide prekvapivo Bača, snaží sa pretlačiť pomedzi kruhy, kde sa mu aj podarilo vystreliť, avšak jeho pokus zablokovali obrancovia.
     
    61:51
    V predĺžení sa hrá viac menej iba zo strany na stranu, bez nijakej veľkej šance, oba tímy si uvedomujú, že musia hrať opatrne.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:17
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú odchádza v tejto chvíli Peter Bartík, ktorý nepríjemne fauloval Zorvana, mikulášsky útočník dostal aj 10 min. osobný trest. Za nejaké nie pekné slová odchádza na trestnú aj samotný Zorvan.
     
    59:10
    Ospravedlňujeme sa, ale na zimnom štadióne máme menší problém s internetom, resp. s výpadkami.
     
    56:10
    Liptovský Mikuláš postupuje do útoku, je to obranca Bača, ktorý si hádže puk pomedzi obrancov, pomaly sa už dostal medzi kruhy, kde sa snažil aj vystreliť, v poslednej chvíli mu puk vypichol obranca.
     
    54:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je vyrovnané! Perfektný zápas tu na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši, druhý gól si v tejto chvíli pripisuje LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý dopravil po teči puk pomedzi betóny Petra. Asistenciu si pripisuje Peter Bartík.
     
    51:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A, žeby sa nám ešte na koniec rysovala dráma. Druhý gól v dnešnom stretnutí si pripisuje PATRIK KUBÁŇ, ktorý sa po prihrávke od mantinelu ocitol osamotený pred brankárom Petrom, kde ho vyškolil teda riadne blafákom. Asistencie: Paukovček a Bartík.
     
    51:15
    Veľmi nudný hokej, hrá sa v podstate zo strany na stranu bez žiadnej veľkej šance, na trestnú v týchto sekundách odchádza Zorvan po tom ak nepríjemne fauloval pri mantinely Kubovčíka.
     
    49:46
    Hrá sa tak trošku nezáživný hokej na oboch stranách, i keď hostia hrajú presilovku. Veľa nepresností...
     
    48:48
    Kledrowetz dostal nepríjemne po rukavici, ale nakoniec je to on, ktorý opúšťa ľadovú plochu, za zdvihnutie puku z bránkoviska.
     
    47:23
    Nepríjemná strela hostí, tí sa natlačili do útočného pásma, rýchla kombinácia na ktorej je Fajčák, ktorý z príklepu mieri tesne mimo, Palko sa túto strelu naťahoval čo to dalo.
     
    46:26
    Na teraz sa po zakázanom uvoľnení vhadzuje pred brankárom Petrom, buly vyhrali hostia, ktorí sa snažili o brejk, ale ten sa im v konečnom dôsledku nepodaril.
     
    45:44
    Liptovský Mikuláš postupoval do útočného pásma, útok sa však zastavil medzi kruhmi po tom ako Paukovček stratil rovnováhu.
     
    44:03
    Po buly v obrannom pásme domácich robia hostia menšiu šarapatu, dva krát to už vyzeralo že vystrelila na Palka, ale ich pokusy nie a nie prísť, nakoniec stratili puk pri mantinely.
     
    42:20
    Liptovský Mikuláš sa dostal po ľavej strane, resp. popri mantinelu do útočného pásma, pokus Kubovčíka brankár hostí zneškodnil, následne sa do útoku tlačia hostia.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. Uhrík (Paukovček, Bartík), 23. Kubáň (Paukovček, Bartík), 26. Paukovček, 52. Kubáň (Paukovček), 55. Paukovček (Bartík), 64. Poliaček (Kledrowetz, Holiga) - 11. Linet (Čavrk, Šeliga), 19. Linet (Čavrk), 23. Linet (Čavrk), 27. Šechný (Rusnák), 37. Linet (Čavrk)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Mezovský, Kubáň, Kledrowetz, Poliaček, Jonák, Sajko, Uhrík, Jančuška, Piatka, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Petro (Kurali) - Tkáč, Drotár, Hrubý, Palovčík, Rusnák, Šeliga, Vorobel, Šimčák, Šechný, Zorvan, Opatovský, Čížek, Žemba, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet.