Slavia – Trnava 2:1 (kon.) | Teplice – Ústí n. L. 2:0 (kon.) | Liberec – Varnsdorf 2:0 (kon.)
Sparta Praha – Guangzhou FC 1:1 (kon.)
koniec
FC Slovan Liberec
2:0 (2:0)
FK Varnsdorf
cz Piatok 01.02.2013, 14:00 • U Nisy, Liberec (umělá tráva) • Prípravný zápas
     
    Konec zápasu. (15:35:43)
     
    78
    Třetí branku Slovanu měl na kopačce Rabušic. Jeho ránu ale pohotově zlikvidoval hostující brankář.
     
    71
    Isaac Sackey viděl žlutou kartu za ostrý souboj na polovině hrací plochy.
     
    70
    Druhý poločas je oproti tomu prvnímu trochu ospalejší. Slovan několikrát vystřídal a na hřišti je to znát.
     
    53
    Pohlednou individuální akci předvedl domácí Pavelka. Ten obešel dva bránící protihráče a vystřelil. Hostující brankář byl ale proti a střelu vyrazil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne za malou chvíli.
     
    Máme za sebou první poločas, ve kterém jsme mohli vidět dvě branky. Skóre otevřel Rybalka a další branku přidal Hadaščok. Hosté si vypracovali jednu vážnější šanci, ale proměnit ji nedokázali.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    Liberec právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH HADAŠČOK si našel ideální prostor mezi beky, kam dostal také posléze přihrávku a po ní bez problémů skóroval - 2:0.
     
    35
    V dnešním utkání o sobě poprvé dali vědět také hosté. Po rohovém kopu hlavičkoval úplně osamocený jeden z hostujících hráčů. Branku však nedokázal trefit.
     
    29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po pravé straně se výborně uvolnil a utekl všem svým protivníkům aktivní Coufal, jenž si připravil balon a následně jej nacentroval do pokutového území, kde se ve vápně prosadil SERGEJ RYBALKA - 1:0.
     
    25
    Slovan Liberec je zatím jasně lepším týmem. Na hráčích je vidět obrovská snaha a chuť do hry, avšak na větší šanci stále čekáme.
     
    8
    V Liberci panuje aktuální teplota 6°C, která přilákala pár fotbalových nadšenců.
     
    6
    Domácí vstoupili do utkání hodně aktivně. Pavelka vysunul Rybalku, ten sice vystřelil, ale trefil přesně to místo, kde byl připravený brankář Varnsdorfu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hezké fotbalové odpoledne. Vítáme vás u on-line přenosu z přátelského utkání mezi týmy FC Slovan Liberec a FK Varnsdorf. Úvodní výkop je na umělé trávě stadionu U Nisy naplánován na 14:00.

    Jakub Martínek

    Góly: 29. Rybalka, 45. Hadašcok

    Karty:   71. Sackey (LIB)


    FC Slovan Liberec: Hauzr (60. Bojčuk) - Coufal (46. Kušnír), Kováč (46. Pokorný), Karišik (46. Hušek), Janec (46. Frýdek) - Sackey (73. Daniel), Rybalko (73. Janů) - Šural, Pavelka (60. Dydowicz), Mustafa (46. Rabušic) - Hadaščok (60. Blažek)
    FK Varnsdorf: Porcal - Jakobovský (46. Tvaroha), Stehlík, Soběslav (46. Kouřil), Dobrovolný (46. Fabián) - Rudnytsky (46. Mach), Daníček (46. Cana), Hikspoors (46. Kotiš), Breite (46. Just), Martan (46. Vilkovskij) - Volf (46. Schubert)