Real Madrid – Getafe 4:0 (kon.) | Barcelona – Osasuna 5:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
4:0 (0:0)
Getafe CF
Nedeľa 27.01.2013, 12:00 • Santiago Bernabeu • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    72
    Real Madrid dal gól! CRISTIANO zaznamenáva hattrick, poslal loptu prudkou strelou k žrdi. Moya sa tam naťahoval, ale loptu nevyrazil.
     
    65
    Real Madrid dal gól! Real sa už definitívne zobudil a potvrdzuje úlohu favorita. Z ľavej strany prišiel konečne presný center na hlavu od Di Mariu a nikým nekrytý CRISTIANO dáva koníčkom druhý gól v zápase, tretí svojho tímu.
     
    63
    Real Madrid dal gól! Colunga sa nedostal k strele, hoci mal na to dosť priestoru. Obrana loptu spacifikovala a založila rýchly brejk. Ten skončil na ľavej strane u CRISTIANA, ktorý už vedel čo s loptou. Prudkou strelou k žrdi zvýšil vedenie svojho tímu.
     
    53
    Real Madrid dal gól! Po tom, čo fantastický Moya vyrazil tvrdú strelu Khediru, následne aj z bezprostrednej blízkosti vychytal aj Coentraa, nasledoval roh. Po ňom a po trme-vrme sa presadil kostrbatým spôsobom SERGIO RAMOS a zaznamenal vedúci gól stretnutia.

    Góly: 53. Ramos, 63. Cristiano Ronaldo, 65. Cristiano Ronaldo, 72. Cristiano Ronaldo (pen.)

    Karty:   11. Albiol (RMA), 14. Coentrao (RMA), 28. Ozil (RMA) - 19. M. Torres (GET), 31. Gavilán (GET), 54. Moya (GET), 56. Lopo (GET), 88. Alexis (GET)


    Real Madrid: Adan - Ramos, Coentrao, Albiol (46. Khedira), Carvalho, Modrič, Di Maria, Essien, Ozil (69. Callejon), Higuaín, Cristiano (73. Benzema).
    Getafe CF: Moya - Valera, Miguel Torres, Alexis, Lopo, Xavi Torres (69. Michel), Borja, Castro, Sarabia (66. Fraile), Gavilán, Adrián (76. Alvaro).

    Rozhodca: José González