Valencia – Real Madrid 0:5 (kon.)
koniec
Valencia CF
0:5 (0:5)
Real Madrid
Nedeľa 20.01.2013, 21:00 • Mestalla • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    45+1
    Real Madrid dal gól! Katastorfa nemá konca kraja, úžasné zrýchlenie predviedol DI MARIA a zoči-voči Alvesovi, sám na brankára, dáva piaty gól. A svoj druhý v zápase.
     
    41
    Real Madrid dal gól! Kanonáda pokračuje, do rozobratej obrany opäť poľahky vstúpili hostia peknou akciou a na jeden dotyk po fantastickom voleji Di Mariu a priťuknutí Ozila skóruje CRISTIANO.
     
    36
    Real Madrid dal gól! CRISTIANO sa z ničoho nič dostal opäť po ľavej strane k úniku a teraz zobral zodpovednosť na svoje tričko. S ničím sa nepáral a prudkou strelou k žrdi dáva tretí gól svojho tímu.
     
    35
    Real Madrid dal gól! Realu už ale došla trpezlivosť s domácou obranou a trestá ju druhýkrát. Na ľavej strane sa dobre uvoľnil Cristiano, nikto ho dôsledne nebránil a tak nemal problém poslať ako napodnose loptu pre DI MARIU, ktorý zblízka už Alvesa prekonáva druhým gólom.
     
    9
    Real Madrid dal gól! Valencia totálne prepadla v obrane a neustrážila brejk hostí. Do voľného priestoru sa na ľavej strane po vynikajúcej nahrávke dostal Di Maria, počkal si na voľného HIGUAÍNA a ten zblízka tentoraz už skóre otvára.

    Góly: 9. Higuaín, 35. Di Maria, 36. Cristiano Ronaldo, 41. Cristiano Ronaldo, 45+1. Di Maria

    Karty:   25. Jonas (VCF), 41. Gago (VCF), 63. Banega (VCF) - 20. Arbeloa (RMA), 30. Coentrao (RMA), 54. Di Maria (RMA), 82. Essien (RMA)


    Valencia CF: Alves - R. Costa, Rami, Ruiz, Guardado, Costa, Gago (46. Barragan), Banega (73. Bernat), Piatti, Jonas, Soldado (65. Valdez).
    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Coentrao, Varane, Albiol, Alonso (59. Essien), Di Maria, Khedira (75. Callejon), Ozil (68. Modrič), Higuain, Cristiano.

    Rozhodca: José Teixeira‎