Sociedad – Barcelona 3:2 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
3:2 (1:2)
FC Barcelona
Sobota 19.01.2013, 18:00 • Estadio Municipal de Anoeta • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou ! Po výbornom pase za obranu sa pred Valdésom ocitol striedajúci AGIRRETXE, ktorý dokázal prekonať španielskeho brankára. Real Sociedad je tak veľmi blízko k tomu, aby ako prvé mužstvo v tomto ročníku pokoril Barcelonu !
     
    62
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Je to tu ! domáci dokázali využiť presilvku a začíname tak odznova. Po obliehaní pokutového územia hostí sa lopta dostala k CASTROVI, ktorý sa pokúsil o ohrozenia Valdésa. Jeho strela bola niekoľkokrát tečovaná a nakoniec skončila v sieti !
     
    41
    Real Sociedad San Sebastian dal gól ! Futbalové porekadlo nedáš - dostaneš sa opäť raz potvrdilo. Po nepremenenej tutovke Messiho sa na druhej strane dokázal presadiť CASTRO, ktorý vrátil svoj tím späť do hry !
     
    25
    Barcelona dala gól! Xavi Hernandéz nám znova úkazal jeho výnimočnosť. Po jeho skvelom pase sa do šesnástky dostal Dani Alvés, ktorý nezištne prihral pred prázdnu bránu PEDROVI, ktorý už nemal problém so zakončením.
     
    7
    Barcelona dala gól! Argentínsky čarodej si o minútu nevyužitú šancu vynahradil. Po prihrávke Iniestu sa MESSI ocitol na hranici pokutového územia, kde si prehodil loptu na ľavačku a strelou k tyči nedal domácemu brankárovi šancu.

    Michal Bakoš

    Góly: 41. Castro, 62. Castro, 90+1. Agirretxe - 7. Messi, 25. Pedro

    Karty:   36. Martínez (RSS), 79. Illara (RSS), 90+2. Griezmann (RSS) - 34. Piqué (FCB), 58. Iniesta (FCB), 73. Busquets (FCB)   56. Piqué (FCB)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo - Mikel, De La Bela, C. Martínez, I. Marténez, Castro(74.Ifran), Xabi Prieto(79.Pardo), Illarra, Bergara, Vela(84.Agirretxe), Griezmann
    FC Barcelona: Valdés - Dani Alvés, Piqué, Puyol, Jordi Alba, Fabregas(59.Mascherano), Xavi, Iniesta, Busquets, Pedro(89.Adriano), Messi

    Rozhodca: Undiano - Calvo, Cabanero