Lev – HC Slovan 3:4 (kon.)
koniec
Lev Praha
3:4 (1:3, 2:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Utorok 15.01.2013, 19:00 • O₂ Aréna Praha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    39:26
    Lev Praha dala gól!
    Krásna akcia domáceho Leva, Klepiš prihral v brejku na druhú stranu na kruh a TOMÁŠ RACHUNEK prestrelil Janusa, ktorý mal zakrytý výhľad. Asistencie:Jakub Klepiš a Jakub Nakládal.
     
    26:10
    Lev Praha dala gól!
    JAKUB KLEPIŠ po rýchlej akcii domácich a prečíslení štyroch na troch zamiešal, od ľavého kruhu švihom vystrelil a prekonáva Janusa po jeho ľavej ruke. Pekný gól. Asistencia: Jakub Nakládal.
     
    24:00
    Slovan dal gól!
    MILAN KYTNÁR dostal od bránkovej čiary na modrú prihrávku od Kukumberga, Milan vystrelil a ponad lapačku rozvlnil Štepánkovu sieť. Treba však podotknúť, že gólman mal pekne zakrytý výhľad. Asistencie: Roman Kukumberg a Michal Sersen.
     
    14:01
    Slovan dal gól!
    Góóóóóóóllllll "Orol". Rýchla akcia hostí, Michel Miklík vystrelil od ľavého kruhu, puk sa mu dostal pomedy nohy gólmana do bránkoviska a MÁRIO BLIŽŇÁK do neho len štuchol. Studená sprcha teraz v domácom tíme. Asistencia: Michel Miklík a Ivan Ďatelinka.
     
    07:29
    Slovan dal gól!
    Góóóóóóóllll HC Slovan. Akcia orla končí ďalším gólom, Štepánek najskôr strelu z ľavej strany od kruhu vyrazil, no rovno pred seba, kde stál voľný PETER ÖLVECKÝ a ten už vedel, čo treba s pukom urobiť. Asistencia: Marko Daňo.
     
    05:58
    Slovan dal gól!
    Kráásny góóóólll MARTINA BAKOŠA, ktorý vystrelil z medzikružia po rýchelj akcii hostí a vymietol Štepánkovi ľavý horný roh. Akcii predchádzal výborný obranný zákrok Tomáša Mojžiša, ktorý s Tabačkom ihneď rozohrali akciu vpred. Asistencia: Michel Miklík.
     
    00:39
    Lev Praha dala gól!
    Studená sprcha pre orla. JAKUB KLEPIŠ vystrelil z medzikružia, Janus jeho strelu vyrazil pred seba a Jakub v pohode dorážal a prehodil Jarovi betóny. Asistencia: Jakub Nakládal.

    Vladimír Korduliak, www.ONLAJNY.eu

    Góly a asistencie: 1. Klepiš (Nakládal), 27. Klepiš (Nakládal), 40. Rachůnek (Klepiš, Nakládal) - 6. Bakoš (Miklík), 8. Ölvecký (Daňo), 15. Bližňák (Miklík, Ďatelinka), 24. Kytnár (Kukumberg, Sersen)


    Lev Praha: Štěpánek - Lepistö, Němec, Nakládal, Krejčík, Oystrick, Hunkes, Juraj Mikuš, Řepík - Danielsson, Gynge, Novotný - Klepiš, Vrána, Rachůnek - Nazivijs, Karamnov, Hossa - Cipulis, Cingel, Surový
    HC Slovan Bratislava: Janus - Sigalet, Sersen, Mojžiš, Tabaček, Ďatelinka, Švarný, Mihalik, Tomáš Mikúš - Bakoš, Bližňák, Miklík - Hudáček, Lipiansky, Bartovič - Kudrna, Kytnár, Kukumberg - Preisinger, Ölvecký, Daňo

    Rozhodca: Bulanov, Sergeyev, Birin, Medvedev

    Diváci: 15.543