Villach – Znojmo 7:4 (kon.)
koniec
EC Villach SV
7:4 (3:2, 2:2, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Utorok 15.01.2013, 19:15 • Stadthalle Villach • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    58:20
    Villach právě vstřelil branku!
    Gólovou podívanou ještě podpořil JOHN HUGHES, který zvyšuje vedení domácích. Bez asistence.
     
    56:23
    Villach právě vstřelil branku!
    Těžká rána pro Znojmo, po které se již asi nevzpamatuje. Zřejmě finálovou trefu zařídil SCOTT HOTHAM. Asistence: John Hughes a Markus Peintner.
     
    38:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Tyto gólové hody nemají konce! Znojmo dokázalo najít ještě kus sil, když BURKE HENRY vstřelil gól, díky němuž jsou hosté už jen gól od domácích! Asistence: Petr Beránek a Juraj Rožník.
     
    33:24
    Villach právě vstřelil branku!
    Přesně s koncem přesilovky se trefil ještě JOHN HUGHES. Hosté prohrávají již o dva góly. Asistence: Scott Hotham a Marco Pewal.
     
    33:07
    Villach právě vstřelil branku!
    Nakonec se podařilo. I přes fakt, že gól padl až v posledních dvaceti vteřinách přesilovky, musí Znojmo opět zabrat, aby smazalo náskok soupeře. Šťastným střelcem byl BRAD COLE. Asistence: Derek Ryan a Scott Hotham.
     
    27:08
    Orli právě vstřelili branku!
    To je návrat do sestavy! Naději na dva body a s ní i přímý postup do finále vykřesal JAN LATTNER! Asistence: Adam Havlík a Jan Šeda.
     
    17:56
    Villach právě vstřelil branku!
    A tu také využívá. MARIO ALTMANN vrací po necelých deseti minutách hry vedení na stranu domácích. Asistence: Markus Peintner a Derek Damon.
     
    10:32
    Villach právě vstřelil branku!
    Je ovšem vyrovnáno. Po neuvěřitelném obratu, kdy za padesát čtyři vteřin dokázali hosté vyrovnat, se domácí opět dostávají do hry. Již podruhé zásluhou DEREKA DAMONA. Asistence: John Hughes a Scott Hotham.
     
    09:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Znojmo, tým s jednou z nejhorších přesilovek ligy, se nyní ukazuje! Po vyloučení Colea se prosadil PETER PUCHER! Stejná formace, která zařídila u první gól. Asistence: Adam Havlík a Marek Uram.
     
    08:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Povedlo se! I přes fakt, že Villach má nejlepší oslabení ligy, se Znojmo dokázalo prosadit a dohnat soupeře! ADAM HAVLÍK, který se letos gólově příliš neukázal, si zřejmě to nejlepší schoval na tu nejdůležitější část sezony. Asistence: Peter Pucher a Lubomír Štach.
     
    01:31
    Villach právě vstřelil branku!
    Pro Znojmo veledůležitý zápas ale vůbec nezačal dobře. Minutu a půl po úvodním buly vstřelil první gól zápasu DEREK DAMON. Asistence: John Hughes.

    Vojta Pojer

    Góly a asistencie: 2. Damon (Hughes), 11. Damon (Hughes, Hotham), 18. Altmann (Peintner, Damon), 34. Cole (Ryan, Hotham), 34. Hughes (Hotham, Pewal), 57. Hotham (Hughes, Peintner), 59. Hughes - 9. Halvík (Pucher, Štach), 10. Pucher (Havlík, Uram), 28. Lattner (Havlík, Šeda), 39. Henry (Beránek, Rožník)


    EC Villach SV: Lamoureux (Höneckl) - Steiner, Wiedergut, Hotham, Cole, Pretnar, Altmann - Nageler, Peintner, Petrik - Taylor, Damon, Hughes - Pewal, Ryan, Pusa - Platzer, Göringer, Hartl.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Landsman) - Wharton, Pláněk, Henry, Štach, Stehlík, Kulmala, Bořuta, Sova - Strömberg, Fiala, Jarůšek - Rožník, Bartoš, Beránek - Lattner, Šeda, Havlík - Beroun, Pucher, Uram.

    Rozhodca: Dremelj, Kellner - Johnston, Raković.

    Diváci: 4345