Žilina – Zvolen 1:2 (po s.n.) | Košice – Poprad 4:1 (kon.) | Trenčín – Martin 3:1 (kon.)
Piešťany – Skalica 2:0 (kon.)
koniec
HC Košice
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
HK Poprad
Nedeľa 13.01.2013, 17:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:10
    Košice dali gól!
    Košičania vzápätí vsietili aj svoj štvrtý gól! Po fatálnej chybe v popradskej obrane sa k puku dostal Matúš Chovan. Ten tvrdo vystrelil, jeho zakončenie však gólman Westlund ešte vyrazil. Následne sa k puku dostal ŠTĚPÁN NOVOTNÝ, ktorý bez problémov prekonal popradského gólmana. Asistenciu si pripisuje Matúš Chovan.
     
    53:51
    Košice dali gól!

    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia, čo sa popradskému kolegovi po mojej pravici ani zďaleka nepáči. Nič sa však nedá robiť... Haščák sa od mantinelu natlačil pred Westlunda, ale jeho zakončenie za čiaru neprešlo. Tam sa dostala až následná dorážka RICHARDA JENČÍKA, pre ktorého to bol už druhý gól v stretnutí! Asistencie si pripisujú hráči Marcel Haščák a Tomáš Bulík.
     
    41:13
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú do vedenia! Po tvrdej strele Matisa od gólman Westlund puk vyrazil ramenom len napravo od seba. Tam stál pozorný OLIVER JOKEĽ, ktorý puk nekompromisným tečom dorazil do popradskej siete. Asistenciu si pripisuje Matúš Matis.
     
    37:18
    Košice dali gól!
    Tak mierne som to zariekol. Košičania sa po dobrej prihrávkovej kombinácii dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Slováka sa k puku pred Westlundom dostal RICHARD JENČÍK, ktorý puk dopravil nekompromisne do popradskej siete! Je to už jeho stý gól v drese Košíc! Asistencie si pripisujú hráči Marek Slovák a Marek Kolba.
     
    14:30
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa bleskovo dostávajú do vedenia! Nekompromisnú delovku od modrej čiary nám predviedol JAROSLAV ŠPELDA a napokon sa tento puk ujal. Gólman Hylák mal výhľad zaclonený, a tak nedokázal tomuto gólu zabrániť svojím klasickým zákrokom. Asistencie si pripisujú hráči Ľubomír Vaic a Jaroslav Jabrocký.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 38. Jenčík (Slovák, Kolba), 42. Jokeľ (Matis), 54. Jenčík (Haščák, Bulík), 55. Novotný (Chovan) - 15. Špelda (Vaic, Jabrocký)


    HC Košice: Hylák - Šeda - Cebák, Štrbák (A) – Kolba (C), Deyl – Novák, Macejko – Martin Chovan, Jokeľ – Marcinko – Matis, Matúš Chovan – Slovák – Novotný, Jenčík – Bulík – Haščák (A), Boltun – Pašek - Svitana
    HK Poprad: Westlund - Šterbák - Brejčák, Kovačevič (A) - Jáchym, Fabian - Špelda, Kurali, Vandas - Klouda (C) - Hvila, Tomas - Balán - Buc, Gríger - Vaic - Jabrocký, Paločko - Takáč - Rapáč

    Rozhodca: Daniel Konc - M. Korba, P. Korba

    Diváci: 4134