Osasuna – Real Madrid 0:0 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
0:0 (0:0)
Real Madrid
Sobota 12.01.2013, 20:00 • Estadio El Sadar • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Lolo postrčil do hosťujúceho Ozila, ktorý mu to následne oplácal. Obaja futbalisti dostali po žltej karte.
     
    86
    Prvé striedanie domácich prichádza až v 86. minúte. Dobre hrajúceho Cejuda streida Llorente.
     
    76
    Striedajúci Kaká bránil rozohratiu priameho kopu a za túto hlúposť videl druhú žltú kartu v zápase. Real bude dohrávať v desiatich.
     
    70
    Xabi Alonso dostáva žltú kartu.
     
    68
    Real posledný krát v stretnutí strieda. Na miesto Modriča do zápasu zasiahne nemecký špilmacher Mesut Ozil.
     
    60
    Brazílčan Kaká vidí okamžite po svojom príchode žltú kartu, po faule na Rubéna.
     
    58
    José Mourinho pripravil dvojnásobne striedanie. Z ihriska sťahuje di Maríu a Higuaína, na ktorých miesto vybehli Benzema a Kaká.
     
    57
    Armenteros vidí žltú kartu za stiahnutie Callejona.
     
    45+1
    Po vysunutí od Modriča sa do súboja s domácim brankárom dostal Callejon, ktorý prihral pod seba na Coentraa, ten nedokázal strhnúť v závere prvého dejstva vedenie na stranu favorita.
     
    45
    Žltú kartu vidí domáci Oier, ktorý v strede poľa nešetrne fauloval Higuaína.
     
    36
    Po centri di Maríu hlavičkoval chrbtom k bráne otočený Callejon, španielsky krídelnik nehlavičkoval vôbec zle, lopta skončila na bráne.
     
    34
    Po nádhernom pase do vnútra šesnástky, kde operoval Fabio Coentrao sa Real takmer dostal do šance. Portugalský obránca prihrával loptu pod seba Higuaínovi, pred ním však domáci obránca výborne zasiahol.
     
    25
    Obrovská šanca hosťujúceho celku. Po dlhom nákope Khediru sa do šance dostal aktívny Higuaín, proti ktorému domáci brankár vybehol mimo pokutové územie. Argentínsky útočník si Fernandéza obišiel a z pravej strany hľadal pred opustenou bránou spoluhráčov, tam výborne zasiahol domáci stopér a loptu odkopol do bezpečia.
     
    23
    Po krásnom vysunutí sa Higuaín takmer dostal do samostatného nájazdu, lopta však bola o čosi rýchlejšia akoby hosťujúci útočník potreboval.
     
    12
    Callejon dostal v bežeckom súboji od Rubéna lakťom do tváre, za čo bol domíci obránca napomenutý žltou kartou.
     
    Zrodí sa v tomto stretnutí prekvapenia na úkor uradujúceho majstra a veľkého favorita alebo Real neostane nič dlžný svojej povesti a Osasunu s prehľadom zdolá ?
     
    Srdečne vítam všetkých futbalových fanúšikov pri sledovaní španielskej La Ligy, presnejšie jej devätnásteho pokračovania. V dnešnom súboji sa nám na ihrisku Osasuny predstaví uradujúci majster, kráľovský Real Madrid.

    Michal Bakoš

    Góly:

    Karty:   12. Rubén (OSA), 45. Oier (OSA), 57. Armenteros (OSA), 90+1. Lolo (OSA) - 60. Kaká (RMA), 70. Alonso (RMA), 90+1. Ozil (RMA)   76. Kaká (RMA)


    Osasuna Pamplona: Fernandéz - Damiá, Rubén, Lolo, Marc Bertán, Oier, Alejandro Arribas, Armenteros, Cujedo(86. Llorente), Nino, Sola
    Real Madrid: Casillas - Albiol, Arbeola, Fabio Coentrao, Varane, Xabi Alonso, Khedira, Modrič, di María(58. Kaká), Callejon, Higuaín(58. Benzema)

    Rozhodca: Clos - Aguilar, Marco