HC Slovan – Jekaterinburg 3:1 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
Avtomobilist Jekaterinburg
Piatok 04.01.2013, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Slovan dal gól!
    Hostia ihneď po vhadzovaní začali hrať power play, do úniku sa dostal MILAN BARTOVIČ, ktorý v páde od ľavého kruhu po ľade triafa prázdnu bránku súpera. Asistencia: Libor Hudáček.
     
    59:27
    Jekaterinburg dal gól!
    Rýchla akcia hostí pokazila Jarovi shut-out, Jekaterinburg to zamiešal v pásme, za bránku sa s pukom dostal Malykhin, spoza bránky išla prihrávka pred bránkovisko na voľného RASTISLAVA ŠPIRKA, ktorý ihneď vystrelil prekonal výborného Janusa. Asistencie: Fyodor Malykhin a Alexei Simakov.
     
    47:16
    Slovan dal gól!
    Hudáček v brejku vysunul v strednom pásme Lipianskeho, ktorý nakorčuľoval vpred, položil si kľučkou obrancu hostí, vystrelil, Lobanov najskôr vyrazil pred seba a JAN LIPIANSKY s odrazeným pukom už vedel čo urobiť. Asistencie: Libor Hudáček a Milan Bartovič.
     
    41:54
    Slovan dal gól!
    Teraz domáci zatlačili na okamih hostí v pásme, točili to s pukom poza bránku, nakoniec dostal prihrávku na modru VLADIMIR MIHALIK, ktorý nakorčuľoval na kruh, švihom vystrelil a prekonal do ľavého dolného rohu bránky Lobanova. Asistencia: Roman Kukumberg.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 42. Mihalik (Kukumberg), 48. Lipiansky (Hudáček, Bartovič), 60. Bartovič (Hudáček) - 60. Špirko (Malykhin, Simakov)


    HC Slovan Bratislava: Janus - Sigalet, Višňovský, Sersen, Sekera, Švarný, Mihalik, Trška - Vondrka, Bližňák, Miklík - Hudáček, Lipiansky, Bartovič - Bakoš, Kytnár, Kukumberg - Ölvecký, Preisinger, Kudrna
    Avtomobilist Jekaterinburg: Lobanov - Mezei, Yukseyev, Rybnitsky, Sokolov, Sazonov, Kurbatov, Tryamkin, Stupin - Malykhin, Kryukov, Lapenkov - Makeyev, Špirko, Simakov - Chistyakov, Yemeleyev, Gimatov - Pronin, Vasily Streltsov, Alexander Streltsov

    Rozhodca: Buturlin, Komarov, Mensih, Nazarov

    Diváci: 10.055