Everton – Chelsea 1:2 (kon.) | QPR – Liverpool 0:3 (kon.)
koniec
Queens Park Rangers
0:3 (0:3)
Liverpool FC
Nedeľa 30.12.2012, 17:00Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Touto cestou vám prajem pekný vstup do nového roku v menej celej redakcie onlajnov, dúfame že naše služby využije aj v novom roku, na teraz sa s vami lúči Tomáš Batiz, pekný zvyšok večera. (18:53:03)
     
    Skončil sa zápas najvyššej anglickej ligy medzi Queens Park Rangers a Liverpoolom výsledkom 0:3, o všetkom sa rozhodlo už v prvom polčase, keď sa dvoma gólmi presadil Suarez, do polčasovej prestávky ešte zvyšoval na 0:3 Agger.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Posledné sekundy zápasu, na vlastnej polovici kombinujú hráči Liverpoolu, ktorí to zrejme udržia do víťazného konca.
     
    90+2
    Suarez hľadal ešte v 16-tke svojho spoluhráča Gerrarda, ten už už išiel do zakončenia, ale v poslednej chvíle zasiahol obranca a odkopol.
     
    90+1
    Odkop od brány hostí, zápas sa už iba dohráva...
     
    90
    Rozhodca nastavuje ešte tri minúty.
     
    90
    V závere stretnutia prichádza aj žltá karta, za predchádzajúci faul ju vidí Fabio.
     
    90
    Tak to vyzerá, že samotný záver zápasu sa nám trošku odloží, Sterling ostáva po faule ležať na trávniku.
     
    89
    Posledné sekundy zápasu, čakáme na nastavený čas.
     
    88
    Liverpool v závere stretnutia postupuje do útoku, prvá útočná akcia končí na obrancoch, následne pri lopte hráči hostí.
     
    87
    Striedanie v tíme domácich, na ihrisku nastupuje Carragher, odchádza Allen.
     
    86
    Lopta sa opäť dostala k bráne hostí, vyzerá to tak že tento zápas sa iba dohrá, Reina rozohráva na najbližšieho obrancu.
     
    84
    O pohľadnú kombináciu sa postarali teraz hostia, tí však to nezavŕšili dostrelom na bránu, po chvíli sa k lopte dostali opäť hostia, ktorí teraz čakajú na rozohrávku priameho kopu, po tom čo sa faulom previnil Fabio.
     
    83
    Po priamom kope zasahuje Reina, dobrý zákrok tohto brankára, ktorý si pokryl pravú tyč a loptu stiahol do svojho náručia.
     
    82
    Žltá karta aj v tíme hostí, Lucas trošku stiahol hráča, nasleduje priamy kop.
     
    81
    Liverpool kombinuje na polovici súpera, zatiaľ to nie je na dostrel brány.
     
    80
    Striedanie v tíme Queens, na ihrisko prichádza Fabio, nastupuje Wright-Phillips.
     
    79
    Liverpool už iba dohráva tento zápas, prihrávka z pravej strany skončila u brankára, ktorý následnou prihrávkou našiel svojho spoluhráča.
     
    78
    Suarezovi sa dostala lopta pred 16-tkou, jemným oblúčkom sa snažil vysunúť Gerrarda, ktorý už do zakončenia nedostal, na loptu stihol včas vybehnúť brankár Cesar.
     
    77
    Queens sa dostal do vlastných problémov po tom ako sa nepresnou prihrávkou previnil obranca, Liverpool to však nezúžitkoval.
     
    76
    Liverpool zahrával priamy kop na polovici ihriska, dlhý center na nikoho skončil iba v náručí Cesara.
     
    75
    Roh lapil do náručia Cesar, avšak jeho následný výkop skončil za autovou čiarou.
     
    74
    Opäť sa Liverpool dostal do útoku, z pravej strany mierila prihrávka na Sueraza, ktorý pri zakončení trafil obrancu, nasleduje roh.
     
    73
    Hra sa opäť prerušovala, v ofsajde sa ocitol jeden z hráčov Queens.
     
    70
    Z trávnika odchádza spolu s lekárom Enrique, vyzerá to na natiahnutý sval, zrejme pokračovať v stretnutí nebude.
     
    69
    Opäť to strelecky skúša M´Bia, lopta sa k nemu dostala pred 16-tkou, hodil si to na lepšiu pravú nohu, ktorou sa následne snažil obstreliť Reinu, jeho pokus skončil tesne mimo.
     
    68
    Liverpool sa po aute snažil dostať k bráne súpera, nepresnou prihrávkou však idú do útoku domáci, ale ani tí sa nepostarali o niečo výnimočné, čiže pokračujeme za stavu 0:3.
     
    66
    Ako sa hovorí nevieš čo s loptou tak vystrel, týmto sa teraz držal v strede ihriska M´Bia, ktorý nemal komu prihrať a iba vystrelil z väčšej vzdialenosti, lopta končí u Reinu.
     
    65
    Opäť to však domáci skúšajú, najskôr sme čakali zakončenie pred 16-tkou, lenže lopta sa odrazila od Taarabta, následne si z protiútoku vybojovali hostia roh.
     
    65
    Na priamy kop sa naozaj čakalo trošku dlhšie, ale konečný efekt je v podstate nulový, pokus spoza 16-tky skončil mimo bránu, navyše Queens to skúšal prízemnou strelou, ktorá zďaleka neskončila gólom.
     
    64
    Trošku dlhšie sa čakalo kým sa zahrá priamy kop.
     
    63
    Strieda sa aj v tíme domácich, z ihriska odchádza Diakite, nastupuje Granero.
     
    62
    Jemný pas ku Suarezovi, ktorého obklopili až dvaja obrancovia, snažil sa to vyriešiť kľučkami, avšak sám sa zahnal, resp. dostal až za čiaru.
     
    60
    Queens v týchto chvíľach trošku pohrozil pred bránou hostí, z ľavej strany vystrelil prízemnú strelu Traore, ktorý prestrelil Škrtela, avšak jeho pokus skončil tesne vedľa Reinovej brány.
     
    59
    Začiatkom 59. minúty sa hráči Queens dočkali aj rohu, ich pokus z pravej strany skončil iba u hráčov Liverpoolu tí sa snažili využiť ich chybu a rýchlim protiútokom zasiahnuť, končí to iba autom.
     
    57
    Prvá žltá karta v dnešnom stretnutí, za filmovanie v strede ihriska ju dostáva hráč domácich M´Bia.
     
    56
    Liverpool sa dostáva opäť postupným útokom dopredu, už to vyzeralo že opäť ohrozia Cesara, ale tento krát im to nevyšlo.
     
    55
    Queens po dlhšom čase preniká do útoku, najskôr to domáci hráči vyskúšali stredom, po chvíli sa hra presunula na pravú stranu odkiaľ center do 16-tky neprišiel.
     
    54
    Po rohu z pravej strany sa lopta dostala k Hendersonovi, ten z prvej a bez prípravy pálil vysoko nad.
     
    53
    Liverpool perfektne prenikol do 16-tky, z pravej strany hľadal pred brankárom Suarez svojho spoluhráča Gerrarda, ktorému sa lopta dostala aj na hlavu, avšak neskončilo to presným zakončením.
     
    52
    Hneď po aute domácich sa lopta dostala opäť za čiarku, tento krát už budú vhadzovať hráči Liverpoolu, ktorý sa ihneď následne dostali do zakončenia.
     
    52
    Hra sa opäť trošku spomalila, autové vhadzovanie na vlastnej polovici budú zahrávať hráči Queens.
     
    50
    Obrovská šanca pre Liverpool, konkrétne vystrelil v 16-tke Suarez, avšak jeho pokus vyrazil nad brvno reflexným zákrokom Cesar.
     
    50
    Úvod druhého polčasu nám trošku prerušili technické problémy, avšak nič významné sa nestalo, pokračujeme za stavu 0:3.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Druhý polčas začne približne o 18:05
    .
     
    Skončil sa prvý polčas medzi Queens Park Rangers a Liverpoolom výsledkom 0:3. Už od prvých minút boli lepší hostia, tí kombinovali viacero na polovici súpera, kde sa už v 3. minúte postaral o nepríjemné zakončenia Sueraze. Tento hráč sa vzápätí postaral aj o dva góly, čím schladil v podstate celý tím domácich, ktorý sa ťažko zobúdzal po inkasovaných góloch. Aby nebolo málo po centri Gerrarda hlavou zvyšoval na 3:0 Agger.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    Do útoku sa v závere prvého polčasu snažia dostať hráči Queens, najskôr zakončili iba do obrancu vzápätí to skončilo tým istým prípadom, hostia sa ubránili, vyzerá to tak že v prvom polčase už neinkasujú.
     
    45+1
    Rozhodca nastavil jednu minútu!
     
    45
    V strede ihriska si vybojoval loptu Taarabt, ten sa dostal pred 16-tku, kde aj zakončil, jeho prudký pokus skončil tesne vedľa pravej tyče.
     
    45
    Začala sa nám aj 45. minúta, lopta sa v týchto sekundách dostala ku brankárovi Cesarovi, ktorý bude zrejme dlhým odkopom rozohrávať.
     
    44
    Aj po strate lopty sa domáci dočkali ďalšej kombinácie, po prihrávke na pravú stranu sa snažil niečo zaujímavé vymyslieť M´Bia, ktorý však prihrávkou nenašiel spoluhráča.
     
    43
    Po nepremenenej šanci, resp. nepremenenom centri sa do útoku dostali hráči Queens, tí sa po pár prihrávkach snažili niečo vymyslieť avšak Diakite stratil loptu.
     
    42
    Pomaly sa blížime ku koncu prvého polčasu, pri lopte sú aktuálne hráči Liverpoolu, ktorý sa postarali o center z pravej strany, lopta mierila pred 5-ťku Cesara, ten nemusel ani zasahovať.
     
    41
    Liverpool sa opäť ženie do útoku, Allen potiahol loptu popri autovej čiare, následne prihral na voľného Gerrarda, ktorý si to hodil na pravú nohu a mieri vysoko nad.
     
    40
    Azda najlepší strelecký pokus domácich v doterajšom priebehu stretnutia, pokus Taarabta spoza 16-tky mieril medzi tyče, lenže brankár Reina si dal na túto jeho strelu ľavou nohou pozor.
     
    39
    Domáci prenikajú do útoku, z cca 20 metrov si to hádzal na zakončenie Cisse, ten vzápätí iba prihral na pravú stranu, odkiaľ nasledujúci center pokryl Škrtel.
     
    37
    Pekne teraz kombinovali hráči domácich, tí sa následne dostali aj do obrovskej šance, prihrávka Suareza z pravej strany skončila u Gerrarda, ktorému šťastie nedoprialo, keď prekonal brankára, ale z čiary odkopol jeden z obrancov domácich.
     
    36
    Dlhá lopta na kraj ihriska, Sterling sa pokúsil bránený obrancom vycentrovať, čo sa mu aj podarilo, ale loptu zasiahol obranca, ktorý to iba sklepol pre Cesara.
     
    35
    Hostia opäť úradujú, najskôr Gerrard skoro nebezpečne zakončil spoza 16-tky, jeho pokus však skončil iba u Allena, ktorý to prehnal s kľučkami a stratil loptu.
     
    34
    Hra sa stiahla do 16-tky Liverpoolu, ale tam loptu drží na kopačke Škrtel, ktorý ju posiela späť ku brankárovi, ktorý dlhým odkopom v podstate rozohráva.
     
    33
    Downing prenikol z pravej strany na stred, už sa chystal aj na zakončenie, ale prihrávkou na ľavú stranu naznačil, že Liverpool bude v nasledujúcich sekundách kombinovať.
     
    32
    Hostia opäť zahrávali ďalší roh, na krátko to vyskúšali hráči v čiernom. Prihrávka pred 16-tku a následná strela Hendersona, ktorá skončila vedľa, avšak nebezpečne preletela popred bránu, jemný teč by zrejme znamenal štvrtý gól, čo by Queens totálne položilo.
     
    30
    Po boji v strede ihriska sa hostia dočkali aj zakončenia, avšak pokus z cca 20 metrov nejako neohrozil brankára Reinu, navyše pokus mieril rovno do jeho náručia.
     
    30
    Opäť dobrá šanca pre hráčov Liverpoolu, ktorý si vybojovali roh. Lopta do behu, na ktorú si nabehol Johnson, ktorý z prvej zakončil iba do obrancu.
     
    28
    Liverpool dal gól! Ďalší úder pre Queens, ktorý už po tretí krát v dnešnom stretnutí inkasuje, roh Liverpoolu z pravej strany, na loptu si dobre nabehol DANIEL AGGER, ktorý presnou hlavičkou do dolného rohu zvyšoval vedenia.
     
    27
    Opäť si Liverpool vyprodukoval dobrú šancu, prihrávka na pravú stranu, kde roh vybojoval Suarez.
     
    26
    Dobrú šancu si z predošlej situácie vyprodukovali hostia, po prihrávke do 16-tky prenikol Johnson, ktorý krížnou strelou prekonal Cesara, avšak pred tým ako lopta prenikla do brány odkopol na roh Nelsen.
     
    25
    Enrique sa viacerými prihrávkami sa Liverpool dostal pred 16-tku, vyzerá to že budú spoza 16-tky aj zakončovať, ale zatiaľ iba kombinujú.
     
    23
    Po postupnom útoku sa Liverpool dostal do šance, po kraji ihriska prenikol Sterling, ktorý sa po viacerých kľučkách do zakončenia nedostal.
     
    21
    Po faule Gerrarda budú zahrávať domáci priamy kop, ten ani po rozohrávke neohrozil Reinu, lopta skočnila iba na múre.
     
    20
    Opäť sa lopta menila na oboch stranách. skončilo to však útokom Queens, ktorý rýchlo, resp. dvoma prihrávkami prenikol na ľavú os ihriska, domáci sa aj snažili o center, ale ten prerušil včas v páde Škrtel.
     
    19
    Po krátkom prerušení prišla rozhodcovská lopta, tá sa dostala až k brankárovi Cesarovi, ktorý rozohrávka na krátko ku stopérovi.
     
    18
    Liverpool si vybojoval loptu, vyzeralo to aj faulom, ale rozhodca nechal pokračovať v hre, po chvíli ako Liverpool útočil prišlo aj prerušenie hry, na trávniku ostal ležať M´Bia.
     
    18
    V úvode 18. minúte sú pri lopte opäť hráči Liverpoolu, tí sa snažia z vlastnej polovice opäť niečo vymyslieť, avšak hra je po pár sekundách prerušená, faul Queensu.
     
    16
    Liverpool dal gól! A je to tu, hostia sa dostavajú do vedenia o dva góly, po pravej strane s loptou prenikol do 16-tky LUIS SUAREZ, ktorý najskôr prihrával na Sterlinga, od neho sa lopta odrazila späť k útočníkovi čiernych, ktorý pohotovo zakončil pod brvno Cesarovej brány.
     
    15
    Domáci teraz dobre kombinujú pri autovej čiare, dá sa to nazvať aj takým kombinačným trojuholníkom, ktorý títo hráči hostí predvadzajú čím trošku aj rozbehali súpera.
     
    13
    Dobrú šancu si opäť vyprodukoval Liverpool, znovu sa dostal do streleckej možnosti Suarez, ktorý však pálil do obrancu, následná dorážka taktiež neskončila ohrozením brány.
     
    13
    Hostia patri určite k tým lepším, hlavne čo sa týka držania lopty. Od vlastnej brány teraz rozohrával na pravú stranu brankár Reina, následný center Johnsona skončil pred 16-tkou domácich, kde to obrana Queens ustrážila.
     
    12
    Liverpool aj po góle opäť pri lopte, pred vlastnou 16-tkou sa snaží čo najpresnejšie rozohrať Škrtel, ktorému sa to aj vzápätí podarilo, jeho dlhý center preniesol hru až pred 16-tku súpera.
     
    10
    Liverpool dal gól! Domáci sa dostavajú do vedenia, dobrá prihrávka pred 16-tku, perfektné spracovanie LUISA SUAREZA, ktorý si tak obhodil obrancu a následne presnou prízemnou strelou do doľného rohu prekonal brankára.
     
    9
    Zatiaľ je to taká hra, v ktorej sa oba tímy oťukávacia, až na dobrú šancu Sueraza, ktorú v úvode stretnutia nepremenil.
     
    7
    Domáci vhadzovali aut z dobrej pozície, lopta skončila v 16-tke Liverpoolu, avšak tam je zatiaľ dobre zorientovaná obrana, ktorá ihneď odkopáva do bezpečia.
     
    6
    Pri lopte sa v týchto chvíľach ocitol aj Škrtel, ktorý kombinuje s obrancami, Liverpool pomaly postupuje do útoku, kde sa bude snažiť niečo vymyslieť.
     
    6
    Liverpool teraz kombinuje na súperovej polovici, najskôr to však kombinačne trošku prehnali, po chvíli však sa dostali opäť k lopte, ktorá po nepresnej prihrávke skončila u domácich.
     
    5
    Konečne sa postarali o menší vzruch aj domáci, prihrávka mierila na Cisseho, ktorý sa pomaly už dostával do zakončenia, avšak skorej pri lopte bol Reina, ktorý pokryl loptu.
     
    4
    Opäť sa o snažia hostia, Downing si obohral obrancu a prihrávkou do 16-tky našiel iba obrancu, ktorý odkopával.
     
    3
    Dobrá šanca Liverpoolu, už v úvodných minútach sa dostali na dostrel brány Cesara, spoza 16-tky si to osamotený Suarez pripravil na strelu, ktorou však natiahol brankára queens.
     
    3
    Suarez tentokrát bojoval o loptu pred 16-tkou, dvojica obrancov ho však dokázala zastaviť, navyše pri odkope trafili nohu tohto útočníka.
     
    2
    Dobrý a postupný útok hráčov Liverpoolu, tí sa od vlastného brankára dostali až na kraj 16-tky súpera, odtiaľ sa o center postaral Johnson, ktorý poslal loptu iba na hlavu stopéra Queens.
     
    2
    S rozohrávkou v týchto sekundách začína Reina, ten si loptu vymieňa s Johnsonom.
     
    1
    Pred pár sekundami sa nám začal zápas medzi Queens Park Rangers a Liverpoolom, v prvom útoku boli hráči Queens, ale tí sa o žiadne ohrozenie nepostarali.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Queens Park Rangers: Cesar - Onuoha, Nelsen, Hill, Traore, Wright-Phillips, M´Bia, Diakite, Mackie, Taarbabt, Cisse.

    Liverpool FC: Reina - Johnson, Škrtel, Agger, Enrique, Allen, Henderson, Downing, Gerrard, Suarez, Sterling.

    Rozhodca: .
     
    Pomaly sa nám končí rok 2012, no ešte pred tým samotným koncom si vychutnajme zápas anglickej ligy, v ktorom sa hlavne zameriame na zápas dvoch tímov a to Queens Park Rangers a Liverpool.

    Ako je známe, ale predsa vám budeme o tom informovať, Queens Park Rangers odišlo pred sezónou 19 hráčov, na druhej strane sa posilnili dvanástimi.

    Liverpoolu v nasledujúcom zápase budú chýbať: Oussama Assaidi, Fabio Borrini a Martin Kelly. QPR: Andrews Johnson, Jose Bosingwa, Julio Cesar, Kieron Dyer, Park Ji-Sung a Bobby Zamora.

    V posledných zápasoch sa nedarilo ani jednému tímu, Liverpool prehral na pôjde Stoke 3:1 a West Bromwich zdolal Queens rozdielom jedného gólu 1:2.

    Nakuknime trošku aj do štatistík, QPR má priemer vstrelených gólov na zápas 0.9, jeho náprotivok 1.7.

    Forma Liverpoolu za posledné zápasy: P-V-P-V-V
    Forma Aueens Park Rangers za posledné zápasy: P-P-V-R-R

    Posledný vzájomný zápas:

    21.03.2012 Q.P.R. 3:2 Liverpool
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Tomáš Batiz

    Góly: 10. Suarez, 16. Suarez, 28. Agger

    Karty:   57. M´Bia (QPR), 90. Fabio (QPR) - 82. Lucas (LIV)


    Queens Park Rangers: Cesar - Onuoha, Nelsen, Hill, Traore, Wright-Phillips, M´Bia, Diakite, Mackie, Taarbabt, Cisse.
    Liverpool FC: Reina - Johnson, Škrtel, Agger, Enrique, Allen, Henderson, Downing, Gerrard, Suarez, Sterling.