Manchester United – Newcastle 4:3 (kon.) | Norwich – Chelsea 0:1 (kon.) | Sunderland – Manchester City 1:0 (kon.)
Stoke City – Liverpool 3:1 (kon.)
koniec
Manchester United
4:3 (1:2)
Newcastle United
Streda 26.12.2012, 16:00 • Old Trafford • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Manchester United dal gól!Celý štadión jasá, CHICHARITO sa prebudil! Po skvelom Carrickovom centri do stredu šestnástky sa JAVIER HERNANDEZ v páde postaral o to, že si United s najväčšou pravdepodobnosťou odnesie z tohto zápasu tri body! Krul nemal žiadnu šancu.
     
    70
    Manchester United dal gól! To je neuveriteľné, je vyrovnané! VAN PERSIE prekonáva Krula až na dvakrát, brankár Newcastlu nestihol zareagovať na pohotovú strelu v páde!
     
    69
    Newcastle United dal gól! Newcastle udrel keď to nikto nečakal! CISSE sa dostal k lopte až v šestnástke, vystrelil a vymitol pavučinu v pravom hornom rohu!
     
    59
    Manchester United dal gólEVRA strieľa nečakaný gól! Po van Persieho centri sa dostal k lopte EVRA, ktorý si vybojoval urobil sľubnú pozíciu, vystrelil a prekonal Krula! Pohotová strela skončila v ľavom rohu!
     
    28
    Newcastle United dal gól!DEMBA BA sa dočkal, strieľa kontroverzný gól. Center z pravej strany doťukol do brány, chybu urobil Evans, ktorý mu nechal priestor. Najprv rozhodca gól neuznal, no napokon sa po proteste hráčov rozhodol hlavný arbiter, že gól uzná!
     
    24
    Manchester United dal gól!EVANS rozjasal Old Trafford, po centri z nepriameho kopu domácich sa k strele odhodlal Chicharito, jeho strelu Krul nohou vyrazil, no na dorážku EVANSA nemal nárok.
     
    4
    Newcastle United dal gól!Tak toto je najnečakanejší gól aký som kedy videl. Demba Ba vyskúšal De Geovu pozornosť, vyskúšal to z úctyhodnej vzdialenosti, David loptu len vyrazil, nabiehajúci PERCH nemohol netrafiť odkrytú bránu domácich!

    Jakub Mitter

    Góly: 24. Evans, 59. Evra, 70. Persie, 90+1. Hernandez - 4. Perch, 28. Ba, 69. Cisse

    Karty:   36. Evans (MU), 53. Valencia (MU), 60. Simpson (MU) - 65. Ba (NEW)


    Manchester United: De Gea - Ferdinand, Evra, Evans, Smalling, Carrick, Valencia, Giggs, Scholes, van Persie, Hernandez
    Newcastle United: Krul - Coloccini, Simpson, Perch, Williamson, Santon, Marveaux, Anita, Bigirimana, Ba, Cisse

    Rozhodca: M. Dean