Lotyšsko U18 – Fínsko U20 1:5 (kon.) | Nemecko U20 – Kanada U20 3:9 (kon.) | Česko U20 – Švédsko U20 1:4 (kon.)
Slovensko U20 – Rusko U20 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
Slovensko U20
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Rusko U20
Streda 26.12.2012, 15:10 • Ufa Arena • Majstrovstvá sveta do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:50
    Rusko dalo gól!
    Utešená šibenička po strele od modrej, ALBERT JARULLIN rozhoduje stretnutie v závere predĺženia. Rusi vyhrali predĺženie, puk sa dostal na Nesterova, ktorý potiahol do pravej strany, naznačil strelu a nabil kolegovi na modrej.
    Gól: Albert Jarullin, asistencie: Nikita Nesterov.
     
    59:23
    Slovensko dalo gól! Tlak pred bránou napokon pretavený na vyrovnanie! Uspela dorážka RICHARDA MRÁZA! Asistenciu si pripísal Denis Hudec.
     
    34:13
    Slovensko dalo gól! Matis výborne získal puk za bránou od Mironova, prihral ho medzi kruhy na Mikúša, ktorému puk nesadol, ale aj tak sa dostal k pravej žrdi na Daňa, ktorý popred bránu poslal na opačnú práve MATÚŠOVI MATISOVI, ktorý z prvej upratal do brány a znižuje!
    Gól: Matúš Matis, asistencie: Tomáš Mikúš a Marko Daňo.
     
    28:28
    Rusko dalo gól!
    Chyba nášho tímu v strednom pásme a k puku sa dostal Sigariov! Otočil okamžite späť do útoku, kam sa stíhal vrátiť už len Bajaník a ALEXANDER CHOCHLAČJOV svoj nájazd na brankára pretavil v druhý gól strelou k pravej žrdi.
    Gól: Alexander Chochlačjov, asistencie: Andrej Sigariov a Nail Jakupov.
     
    14:03
    Rusko dalo gól!
    Krásna kombinácia domáceho tímu, Kučerov prekorčuľoval do pásma, síce neskôr ako jeho spoluhráč, ale ofsajd sa nepíska. Prenechal z pravej strany k mantinelu puk práve Grigorenkovi, ktorý bol rýchlejší, vrátil mu ho cez os a NIKITA KUČEROV nemal problém do protipohybu Nagyovi streliť gól.
    Gól: Nikita Kučerov. Asistencia: Michail Grigorenko.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 35. Matis (Mikúš, Daňo), 60. R. Mráz (Hudec) - 15. Kučerov (Grigorenko), 29. Chochlačjov (Sigariov, Jakupov), 65. Jarullin (Nesterov)


    Slovensko U20: A. Nagy (P. Romančík) - P. Čerešňák, Nechala, Rusina, Bagin, Luža, Korím, D. Bajaník, Buri - T. Mikúš, M. Daňo, Matis - R. Mráz, Bíreš, B. Mráz - Kolena, Mi. Uhrík, Réway - D. Hudec, B. Rapáč, D. Fujerík. Tréner: E. Bokroš.
    Rusko U20: Vasilevskij (Makarov) - Jarullin, Nesterov, Diakov, Diblenko, Mironov, Koledov, Sergejev - Jakupov, Sigariov, Chochlačjov - Kučerov, Slepyšev, Grigorenko - Šalunov, Tkačjov, Ničuškin - Kosov, Kapustin, Žarkov - Mozer. Tréner: M. Varnakov.

    Rozhodca: D. Massy, D. Stricker - T. Haster, R. Kaderli

    Diváci: 6221