Bergamo – CFC Janov 0:1 (kon.) | Chievo – Siena 0:0 (kon.) | Pescara – AS Rím 0:1 (kon.)
Sampdoria – Bologna 1:0 (kon.) | Turín – Fiorentina 2:2 (kon.) | AC Miláno – Juventus 1:0 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:0 (1:0)
Juventus Turín
Nedeľa 25.11.2012, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    V závere zápasu sme videli niekoľko strkaníc medzi domácim Yepesom a Giovincom, ktoré boli napokon aj odmenené. Yepes zinkasoval žltú kartu.
     
    90
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    90
    Do fantastickej gólovej šance sa po prihrávke od Marchisia dostal Giovinco! Ten si loptu potiahol na ľavú stranu a napokon ho gólman Amelia fauloval, no píska sa offsajdový verdikt.
     
    86
    Po tvrdom faule na Flaminiho zinkasoval hráč Juventusu - Marchisio od hlavného rozhodcu pozdrav v podobe žltej karty.
     
    85
    Gólman Amelia nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát musel po skvelom centri od Pogbu čeliť nekompromisnej strele od Constanta. Loptu však v poslednej chvíli veľmi dobre vyrazil do bezpečia.
     
    84
    Aj tréner Milána využíva svoje posledné možné striedanie. Namiesto Boatenga posiela na trávnik oddýchnutého Flaminiho.
     
    83
    Na druhej strane sa po skvelej prihrávke od Giovinca dostal k lopte Vučinič, ktorý nekompromisne zakončil z ľavej časti pokutového územia. Gólman Amelia sa však dobre hodil a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    82
    Po skvele rozohranom rohovom kope v podaní Montoliva sa do zakončenie hlavou dostal Nocerino! Ten nám predviedol veľmi dobrú hlavičku, no gólman Buffon sa dobre hodil a napokon úspešne zasiahol!
     
    73
    El Shaarawy sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance! Tentokrát získal skvelú prihrávku od Nocerina, no jeho následné zakončenie bolo len veľmi nepresné.
     
    72
    Tréner Juventusu využíva aj svoje posledné striedanie. Namiesto Asamoaha posiela na trávnik oddýchnutého Pogbu.
     
    72
    Domáci tréner sa rozhodol striedať aj podruhýkrát. Namiesto obrancu Mexesa posiela na trávnik oddýchnutého Zapatu, ktorý by mal udržovať milánske vedenie.
     
    67
    Po ľavom krídle si veľmi dobre zbiehal Nocerino! Loptu si následne potiahol do stredu a nekompromisne zakončil! Jeho projektil napokon minul ľavý horný roh brány Juventusu len o pár centimetrov.
     
    65
    Aj tréner Milána sa rozhodol striedať. V prvom striedaní posiela namiesto Robinha na trávnik oddýchnutého Pazziniho.
     
    46
    Tréner Juventusu nám predviedol striedanie na začiatku druhého polčasu. Na trávnik posiela namiesto Islu oddýchnutého Padoina.
     
    63
    Giovinco sa dostal do fantastickej gólovej šance! Po fantastickom centri od Padiona sa rozhodol zakončovať nožničkami, no tie mu úplne nevyšli a loptu poslal mimo milánskej brány!
     
    61
    Po skvelom centri od Pirla sa k lopte dostal gólman Amelia, ktorý loptu nekompromisne vyboxoval do bezpečia! Následne sa snažil ešte zakončovať Vučinič, no napokon míňa domácu bránu.
     
    57
    Tréner Juventusu Turín sa rozhodol prvýkrát striedať. Namiesto dnes nie dobre hrajúceho Quagliarellu posiela do útoku oddýchnutého Giovinca.
     
    49
    Po obrovskej chybe gólmana Buffon mohol vsietiť gól El Shaarawy! Avšak bleskurýchly šprint Barzagliho a následný sklz poslal loptu k postrannej čiare.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    43
    Ďalšia žltá karta v tomto zápase putuje na lavičku Juventusu. Zinkasoval ju Bonucci, ktorý opäť nedovolene odstavil útočiaceho El Shaarawyho.
     
    38
    Po rýchlom úniku od El Shaarawyho sa nekompromisným faulom previnil Bonucii. Ten však kartu zatiaľ neuvidí. Nasledovať bude štandardná situácia zo vzdialenosti približne 20 metrov.
     
    30
    Za nekompromisnú ruku po centri od Robinha v pokutovom území zinkasoval žltú kartu hráč hostí - Isla.
     
    31
    AC Miláno dalo gól!
    ROBINHO DE SOUZA tentokrát nezaváhal. Gólman Buffon síce vystihol smer lopty a hodil sa na pravú stranu, no napokon proti tejto strele nedokázal zasiahnuť.
     
    30
    Domáci hráči získavajú po ruke v pokutovom území Juventusu pokutový kop! Zahrávať ho odchádza Robinho!
     
    27
    Na druhej strane opäť pohrozil Robinho, ktorý získal skvelú prihrávku od El Shaarawyho. Zakončoval z pravej strany, no gólman Buffon opäť poľahky loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    23
    Nebezpečné zakončenie po skvelej prihrávke od Asamoaha nám predviedol Vučinič! Ten loptu odpálil z pravej strany a napokon len tesne minul pravý horný roh domácej brány!
     
    18
    V tomto zápase vidíme aj prvú žltú kartu. Po tvrdom šlapáku na Marchisia sa nekompromisným faulom presadil domáci hráč Nocerino.
     
    14
    Milánčania si vytvorili nádhernú gólovú šancu! Po peknom prieniku sa Robinho rozhodol nahrávať na pravú stranu. Tam bežal Boateng, ktorý tvrdo vystrelil, no gólman Buffon jeho strelecký pokus vyrazil svojim telom.
     
    5
    Do nebezpečného zakončenie sa tentokrát dostal Robinho! Ten si zbehol na pravú stranu a z hranice pokutového územia hostí zakončil. Predviedol nám delovku, ktorá však napokon minula bránu hostí o pár centimetrov.

    Góly: 31. Robinho (pen.)

    Karty:   18. Nocerino (ACM), 90+4. Yepes (ACM) - 30. Isla (JUV), 43. Bonucci (JUV), 86. Marchisio (JUV)


    AC Miláno: Amelia - Yepes, Mexes (72. Zapata), De Sciglio, Boateng (84. Flamini), de Jong, Montolivo, Nocerino, Constant, Robinho (65. Pazzini), El Shaarawy.
    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Bonucci, Cáceres, Isla (46. Padoin), Pirlo, Vidal, Marchisio, Asamoah (72. Pogba), Vučinič, Quagliarella (57. Giovinco).

    Rozhodca: N. Rizzoli - E. Liberatore, G. Cariolato