Bergamo – CFC Janov 0:1 (kon.) | Chievo – Siena 0:0 (kon.) | Pescara – AS Rím 0:1 (kon.)
Sampdoria – Bologna 1:0 (kon.) | Turín – Fiorentina 2:2 (kon.) | AC Miláno – Juventus 1:0 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:0 (1:0)
Juventus Turín
Nedeľa 25.11.2012, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme síce góly nevideli, no šancí bolo viac než dosť. Tentokrát sa však veľmi dobre vyznamenali pozorné obrany na čele s gólmanmi Ameliom a Buffonom, ktorí neraz podržali svoje tímy. V Miláne teda prekvapivo ostávajú tri body a Juventus si na svoje konto pripisuje už druhú sezónnu prehru. Po Interi Miláno zdolali Turínčanov aj ich mestskí kolegovia AC Miláno.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:42:34)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V závere zápasu sme videli niekoľko strkaníc medzi domácim Yepesom a Giovincom, ktoré boli napokon aj odmenené. Yepes zinkasoval žltú kartu.
     
    90+3
    Po pekných prihrávkach na ľavej strane sa k lopte napokon dostal Pazzini, ktorému ušla až za bránu hostí. Následne ju získava gólman Buffon.
     
    90+2
    Do útoku sa dostali domáci hráči, ktorí sa snažia získavať veľmi dôležitý čas. Pred sebou majú ešte niečo viac ako dve minúty. Juventus sa však zatiaľ dobre bráni.
     
    90+1
    Ďalší nebezpečný center od Marchisia sa podarilo zhlavičkovať Giovincovi! Ten sa však nedokázal gólovo presadiť a loptu umiestnil len nad milánsku bránu.
     
    90
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    90
    Do fantastickej gólovej šance sa po prihrávke od Marchisia dostal Giovinco! Ten si loptu potiahol na ľavú stranu a napokon ho gólman Amelia fauloval, no píska sa offsajdový verdikt.
     
    89
    Domáci Constant musel byť ošetrovaný! Po hlavičkovom súboji ho fauloval lakťom útočník Juventusu - Vučinič. Constant však vyzerá, že bude v poriadku.
     
    88
    Po ďalšom nebezpečnom centri od Pirla z rohového kopu sa k lopte dostal pozorný gólman Amelia, ktorý za loptou dobre vybehol a ukryl ju vo svojom náručí.
     
    87
    Hráči Juventusu opäť nebezpečne pohrozili pred milánskou bránou! Po peknom centri od Vučiniča sa k lopte dostal Giovinco, ktorý však napokon netrafil domácu bránu.
     
    86
    Po tvrdom faule na Flaminiho zinkasoval hráč Juventusu - Marchisio od hlavného rozhodcu pozdrav v podobe žltej karty.
     
    85
    Gólman Amelia nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát musel po skvelom centri od Pogbu čeliť nekompromisnej strele od Constanta. Loptu však v poslednej chvíli veľmi dobre vyrazil do bezpečia.
     
    84
    Aj tréner Milána využíva svoje posledné možné striedanie. Namiesto Boatenga posiela na trávnik oddýchnutého Flaminiho.
     
    83
    Na druhej strane sa po skvelej prihrávke od Giovinca dostal k lopte Vučinič, ktorý nekompromisne zakončil z ľavej časti pokutového územia. Gólman Amelia sa však dobre hodil a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    82
    Po skvele rozohranom rohovom kope v podaní Montoliva sa do zakončenie hlavou dostal Nocerino! Ten nám predviedol veľmi dobrú hlavičku, no gólman Buffon sa dobre hodil a napokon úspešne zasiahol!
     
    81
    Tentokrát sa do zakončenia dostal Boateng. Ten zinkasoval presnú prihrávku od Pazziniho, no napokon bol neúspešný. Lopte končí len v rukách gólmana Buffona.
     
    80
    Milánski hráči sú opäť pri ofenzívnej chuti. Po dobrom centri od Nocerina sa k lopte dostal Montolivo, no jeho delové zakončenie napokon končí mimo brány Juventusu.

    Góly: 31. Robinho (pen.)

    Karty:   18. Nocerino (ACM), 90+4. Yepes (ACM) - 30. Isla (JUV), 43. Bonucci (JUV), 86. Marchisio (JUV)


    AC Miláno: Amelia - Yepes, Mexes (72. Zapata), De Sciglio, Boateng (84. Flamini), de Jong, Montolivo, Nocerino, Constant, Robinho (65. Pazzini), El Shaarawy.
    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Bonucci, Cáceres, Isla (46. Padoin), Pirlo, Vidal, Marchisio, Asamoah (72. Pogba), Vučinič, Quagliarella (57. Giovinco).

    Rozhodca: N. Rizzoli - E. Liberatore, G. Cariolato