Bergamo – CFC Janov 0:1 (kon.) | Chievo – Siena 0:0 (kon.) | Pescara – AS Rím 0:1 (kon.)
Sampdoria – Bologna 1:0 (kon.) | Turín – Fiorentina 2:2 (kon.) | AC Miláno – Juventus 1:0 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:0 (1:0)
Juventus Turín
Nedeľa 25.11.2012, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:45.
     
    Srdečne Vás vítam pri trinástom kole najvyššej futbalovej súťaži - Serie A!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na štadióne Stadio Giuseppe Meazza v Miláne, kde si v šlágri tohto kola zmeria sily domáci tím AC Miláno, ktorý na svojej pôde privíta dobre známy Juventus Turín.

    Domáci hráči Milána sa po trinástich odohraných zápasoch nachádzajú na priebežnej dvanástej priečke s 15 bodmi a gólovým skóre +2. Síce sa od nich v tejto sezóne očakávalo oveľa viac. Na svojom hernom konte majú zatiaľ štyri výhry, dve remízy a až osem prehier. Aktuálna herná forma AC Milána, výhra - remíza - výhra - prehra - remíza, nám hovorí o tom, že Milánčania vedia uhrať body aj z dôležitých zápasov, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. V poslednej pätici sa Milánčania najskôr predviedli na domácej pôde, kde zdolali Janov tesne 1:0. O kolo neskôr sme videli zápas v Palerme, odkiaľ si hráči Milána napokon odniesli jeden bod za remízu 2:2. V jedenástom kole nám Milánčania predviedli skvelý triumf na domácej pôde, kde zdolali Chievo Veronu v pomere 5:1. Séria zápasov so ziskom bodov sa ukončila v predposlednom kole, keď Milánčania na domácej pôde podľahli Fiorentine v pomere 1:3. Posledný zápas nám priniesol veľmi pekný zápas, v ktorom sa Milánčania stretli s aktuálnym majstrom Serie A - Neapolom a na Stadio San Paolo uhrali remízu 2:2. Dnes to budú mať Milánčania veľmi ťažké, no určite sa budú snažiť proti lídrovi tabuľky uhrať aspoň bod za remízu.

    Futbalisti Juventusu Turín hrajú v tejto sezóne veľmi suverénne. Po trinástich odohraných kolách sa nachádzajú na čele tabuľky s 32 bodmi a famóznym gólovým skóre +20. Druhý Inter Miláno na nich stráca až štyri body. Turínčania majú v tejto sezóne na svojom konte jedenásť výhier, dve remízy a len jednu prehru, keď podľahli práve Interu Miláno. Aktuálna herná forma Juventusu, výhra - výhra - prehra - výhra - remíza, nám hovorí o tom, že hráči Juventusu sú stále suverénni, no nevychádza im to vždy stopercentne. V poslednej pätici zápasov sa Turínčania najskôr predviedli na trávniku Catanie, kde zvíťazili len veľmi tesne - 1:0. V ďalšom kole privítali na svojej pôde Bolognu, no aj tá napokon odišla bez bodu - domáci vyhrali 2:1. V jedenástom kole prišiel pre fanúšikov Juventusu poriadny šok! Na domácej pôde zažili prvú prehru svojho miláčika, keď sa v šlágri kola stretol s druhým Interom Miláno a napokon prehral 1:3. Reputáciu si Juventus okamžite napravil v ďalšom kole, keď na trávniku Pescary jasne zvížazil v pomere 6:1. V poslednom zápase sa na turínskej pôde predviedol tím Lazio Rím, ktorý si z tohto zápasu odniesol rovnako ako Juventus - 1 bod za bezgólovú remízu 0:0. Juventus zažil už niekoľko nepríjemných prehier proti AC Milánu v minulých sezónach, no tentokrát sa to bude snažiť vrátiť plným dúškom.
     
    Úvodné zostavy:

    AC Miláno: Amelia - Yepes, Mexes, De Sciglio, Boateng, de Jong, Montolivo, Nocerino, Constant, Robinho, El Shaarawy.

    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Bonucci, Cáceres, Isla, Pirlo, Vidal, Marchisio, Asamoah, Vučinič, Quagliarella.

    Rozhodca: N. Rizzoli - E. Liberatore, G. Cariolato.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Hráči Juventusu nám predviedli úvodný výkop, po ktorom si loptu stiahli pred svoju bránu, tam ich však veľmi dobre napádali domáci, ktorí získali loptu a dokázali zaútočiť. Po ľavej strane si dobre zbiehal El Shaarawy, ktorý však napokon minul bránu.
     
    2
    Do tohto zápasu vstúpili oveľa aktívnejšie domáci hráči, ktorí zatiaľ veľmi dobre zatlačujú svojho súpera.Po peknom úniku Vučiniča sme však videli spoľahlivý zákrok Buffona, ktorý loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    3
    Do útoku sa na malú chvíľu dostali aj hostia, no k lopte sa dostal Asamoah, ktorý nám predviedol len veľmi nepresné zakončenie, ktoré napokon skončilo za bránou AC Milána.
     
    4
    Lopta je opäť na útočnej polovici Milána. Domáci nám dnes predvádzajú skvelú ofenzívnu aktivitu, ktorá veľmi dobre eliminuje akúkoľvek útočnú snahu hostí.
     
    5
    Do nebezpečného zakončenie sa tentokrát dostal Robinho! Ten si zbehol na pravú stranu a z hranice pokutového územia hostí zakončil. Predviedol nám delovku, ktorá však napokon minula bránu hostí o pár centimetrov.
     
    6
    Karta sa nám mierne obrátila. Pri lopte sú momentálne hráči Juventusu, ktorí nám predvádzajú zaujímavé prihrávky na útočnej polovici. Pekný center nám predviedol Marchisio, no lopta po ňom napokon skončila len na kopačkách domácich hráčov.
     
    7
    Hostia získali výhodu štandardnej situácie zo vzdialenosti približne 30 metrov. Zahrávať ju odišiel Pirlo a jeho priamy kop napokon končí len na dobre postavenom múre domácich.
     
    8
    Hra sa nám na oboch stranách mierne vyrovnala. Loptu majú v moci hosťujúci hráči Juventusu, no domáci AC sa zatiaľ veľmi dobre bráni. Pomaly vchádzame do deviatej minúty tohto zápasu.
     
    9
    Po fantastickej prihrávke od Nocerina sa k lopte dostal Boateng - ten si ju potiahol a mohol sa osamotený pred Buffonom dostať do zakončenia, no rozhodca ho zastavil. Pri tejto prihrávke stál v offsajde.
     
    10
    Ďalší nebezpečný únik nám predviedol Constant, ten si nabehol na ľavú stranu a loptu odcentroval. Napokon sa k nej dostal až pozorný gólman Buffon.
     
    11
    Boateng to urobil dobre a rýchlym únikom sa premiestnil pred bránu Juventusu. Tam loptu vystrelil, no napokon ju za Buffonovú bránu zblokoval pozorný Bonucci.
     
    12
    Rohový kop odišiel zahrávať de Jong. Ten nám predviedol pekný center k bližšej žrdi, kde stál Boateng. Boatengovi však zakončenie hlavou nevyšlo a loptu umiestnil len mimo brány Juventusu.
     
    13
    Ďalší skvelý center pred bránu Milána nám predviedol Cáceres! Ten ním chcel nájsť Asamoaha, no toho lopta prelobovala a napokon skončila v pozorných rukách gólmana Ameliu.
     
    14
    Milánčania si vytvorili nádhernú gólovú šancu! Po peknom prieniku sa Robinho rozhodol nahrávať na pravú stranu. Tam bežal Boateng, ktorý tvrdo vystrelil, no gólman Buffon jeho strelecký pokus vyrazil svojim telom.
     
    15
    Domáci opäť pohrozili. Po ďalekom centri od Montoliva sa k lopte dostal Boateng, no svoje následné zakončenie umiestnil len do Buffonovho náručia.
     
    16
    Na druhej strane nebezpečne pohrozili aj hráči Juventusu! Po skvelej prihrávke loptu dobre odcentroval Pirlo a zakončovať sa snažil Quagliarella, no napokon si gólman Amelia úspešne udržal čistý štít.
     
    17
    Po peknej prihrávke od El Shaarawyho sa k lopte opäť dostal pozorný Robinho, no predviedol nám len veľmi nedôrazné zakončenie, s ktorým Buffon nemal žiaden problém.
     
    18
    V tomto zápase vidíme aj prvú žltú kartu. Po tvrdom šlapáku na Marchisia sa nekompromisným faulom presadil domáci hráč Nocerino.
     
    19
    Po nebezpečnom centri ood Vučiniča sa tentokrát snažil gólovo presadiť Quagliarella, no napokon bol neúspešný. Jeho zakončenie hlavou končí v pozorných rukách gólmana Ameliu.
     
    20
    Niekoľko prihrávkových kombinácií u hostí zapríčinilo závar pred domácou bránou! Po peknom zakončení od Asamoaha sa však veľmi dobre predviedol Amelia, ktorý loptu pohodlne vytlačil na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    21
    Ďalší skvelý center nám predviedol Constant. Ním chcel nájsť nabiehajúceho Boatenga, no nepodarilo sa mu to. Táto lopta bola na neho prikrátka.
     
    22
    Domáci hráči sú opäť pri útočnej chuti. Po pravom krídle si dobre zbiehal El Shaarawy, loptu dobre odcentroval, no napokon ju vo svojej moci má len gólman Buffon.
     
    23
    Nebezpečné zakončenie po skvelej prihrávke od Asamoaha nám predviedol Vučinič! Ten loptu odpálil z pravej strany a napokon len tesne minul pravý horný roh domácej brány!
     
    25
    Pri lopte sú momentálne hráči Juventusu Turín, ktorí sa snažia s týmto zápasom niečo urobiť a chcú priniesť góly. Šprintujúceho Quagliarellu však veľmi dobre odstavila domáca obrana.
     
    26
    Nekompromisné zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedol Asamoah, no napokon aj on bol neúspešný! Svojou technickou delovkou míňa domácu bránu.
     
    27
    Na druhej strane opäť pohrozil Robinho, ktorý získal skvelú prihrávku od El Shaarawyho. Zakončoval z pravej strany, no gólman Buffon opäť poľahky loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    28
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska. Tam ju majú prevažne v moci hráči Juventusu, ktorí sa snažia presadiť a dostať sa pred gólmana Ameliu.
     
    29
    Po pravom krídle si s loptou veľmi dobre zbiehal Vučinič. Ten nám predviedol skvelé zakončenie, ktoré však gólman Amelia napokon chytá.
     
    30
    Domáci hráči získavajú po ruke v pokutovom území Juventusu pokutový kop! Zahrávať ho odchádza Robinho!
     
    31
    AC Miláno dalo gól!
    ROBINHO DE SOUZA tentokrát nezaváhal. Gólman Buffon síce vystihol smer lopty a hodil sa na pravú stranu, no napokon proti tejto strele nedokázal zasiahnuť.
     
    32
    Ofenzívny tlak domácich hráčov pokračuje. Po peknom úniku od Nocerina sa k lopte dostal Boateng, ktorý napokon zakončil, no nepodarilo sa mu trafiť bránu hostí.
     
    33
    Po peknom centri of gólmana Ameliu sa k lopte dostal domáci hráč Biateng, ktorý vysúva svojich spoluhráčov veľmi dobrým centrom. Naň boli však jeho spoluhráči prikrátki.
     
    34
    Vučinič nám predviedol ďalšie nebezpečné pohrozenie pred domácou bránou. Po dobrej prihrávke od Quagliarellu sa dostal k lopte a vystrelil, no gólman Amelia s touto loptou nemal problém.
     
    35
    Tentokrát sa na pravej strane veľmi dobre uvoľnil Isla, no rozhodol sa ešte prihrávať na Asamoaha. Ten však stál v offsajde, a tak loptu získavajú hráči AC.
     
    37
    Loptu majú v moci stále hráči Juventusu, ktorí sa veľmi dobrými prihrávkami snažia takticky dostať až pred milánskeho gólmana Ameliu.
     
    30
    Za nekompromisnú ruku po centri od Robinha v pokutovom území zinkasoval žltú kartu hráč hostí - Isla.
     
    38
    Po rýchlom úniku od El Shaarawyho sa nekompromisným faulom previnil Bonucii. Ten však kartu zatiaľ neuvidí. Nasledovať bude štandardná situácia zo vzdialenosti približne 20 metrov.
     
    39
    Tento voľný kop odišiel zahrávať Montolivo. Rozohral ho však nakrátko a jeho spoluhráč El Shaarawy napokon loptu z prvej napálil len do múriku hostí.
     
    40
    Turínčania sa opäť oslobodili. Momentálne sú v polovici ihriska, odkiaľ sa snažia dostať pred domácu bránu technickými prihrávkami po stranách.
     
    41
    Vučinič si veľmi dobre zbiehal po pravej strane a loptu napokon odcentroval na Asamoaha. Ten jeho úmysel úplne nepochopil a napokon sa nechal odzbrojiť domácim De Scigliom.
     
    42
    Po pravej strane to opäť skúšal Vučinič, no aj tentokrát bol neúspešný. Jeho nepresný center napokon končí len mimo milánskej svätyne.
     
    43
    Ďalšia žltá karta v tomto zápase putuje na lavičku Juventusu. Zinkasoval ju Bonucci, ktorý opäť nedovolene odstavil útočiaceho El Shaarawyho.
     
    44
    Priamy kop odišiel opäť zahrávať Montolivo a tentokrát zvolil nekompromisnú strelu. Ňou prestrelil múrik Juventusu, no napokon nám pekný zákrok predviedol gólman Buffon.
     
    45
    El Shaarawy sa dostal do ďalšieho nebezpečného zakončenia, no ani to mu mierne nevyšlo. Z pravej strany napokon loptu odcentroval len za postrannnú čiaru.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    45+1
    Po nebezpečnom centri od Montoliva sa pred Buffonom snažil hlavičkovať Nocerino, no napokon loptu ešte pred ním poslal do bezpečia svojou hlavou pozorný Bonucci.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť veľké množstvo gólových šancí na oboch stranách, no napokon sme videli len jeden gól. Oň sa zaslúžil Robinho, ktorý nám po ruke od Islu predviedol skvelú strelu zo značky pokutového kopu. Hostia sa vzápätí snažili niekoľkokrát vyrovnať, no pod ich neúspech sa podpísali nepresnosti alebo aj pozorná milánska obrana na čele s gólmanom Ameliom.

    Podarí sa Juventusu v druhom polčase aspoň vyrovnať a získať tak z tohto zápasu nejaké body?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Milánčania dlho neváhali a ihneď po úvodnom výkope nám predviedli niekoľko prihrávok, ktoré ich posúvajú pred Buffona. Juventus sa však zatiaľ veľmi dobre bráni.
     
    47
    Do útoku sa dostali aj hráči Juventusu, no dlho sa tam neohriali. Po peknom zakončení z pravej strany od Asamoaha sa k lopte dostáva pozorný gólman Amelia.
     
    48
    Útočne aktívnejší sú momentálne Turínčania - tí sa pekne presúvajú po stranách a lopty si dobre prihrávajú. Po skvelom centri od Vidala sa k lopte dostal Vučinič, no napokon netrafil domácu bránu.
     
    49
    Po obrovskej chybe gólmana Buffon mohol vsietiť gól El Shaarawy! Avšak bleskurýchly šprint Barzagliho a následný sklz poslal loptu k postrannej čiare.
     
    50
    Pri lopte sú opäť futbalisti Juventusu, ktorí sa snažia gólovo presadiť únikmi po stranách a následnými centrami. Domáca obrana je však proti.
     
    51
    Hráči Juventusu získali po faule od Nocerina skvelú štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 28 metrov. Zahrávať ju odchádza Pirlo!
     
    52
    Pirlo loptu odcentroval veľmi dobre, no výskok milánskeho múriku loptu napokon zblokoval za domácu bránu! Nasledovať bude rohový kop.
     
    53
    Aj rohový kop odišiel zahrávať Pirlo, no tentokrát bol veľmi neúspešný. Gólman Amelia nám predviedol dobrý výskok, po ktorom loptu ukryl vo svojich rukách.
     
    54
    Do nebezpečného úniku sa opäť dostal Vučinič. Ten zinkasoval skvelú prihrávku od Asamoaha, no lopta mu následne odskočila a už nedokázal dostatočne zakončiť.
     
    55
    Asamoah nám predviedol rýchly šprint na ľavej strane, po ktorom sa však veľmi dobre blysol obranca Mexes. Ten skvelým sklzom odstavil Asamoaha od lopty.
     
    56
    Pri lopte sú stále futbalisti Juventusu. Tí si loptu prihrávajú pred milánskou bránou a zatiaľ im to veľmi dobre vychádza. Už chýbajú len zakončenia.
     
    57
    Tréner Juventusu Turín sa rozhodol prvýkrát striedať. Namiesto dnes nie dobre hrajúceho Quagliarellu posiela do útoku oddýchnutého Giovinca.
     
    58
    Giovinco sa ihneď zapája do hry. Po peknom centri od Cáceresa nám predviedol tvrdé zakončenie z voleja, ktoré však napokon končí mimo milánskej brány.
     
    59
    Lopta sa momentálne nachádza prevažne v strede ihriska, kde ju majú v moci Milánčania. Tí sa snažia presadiť prienikmi cez stred, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí.
     
    60
    Po peknom centri od Nocerina sa k lopte dostal El Shaarawy, ktorý tvrdo zakončil, no napokon o poriadny kus minul bránu Juventusu. Pri lopte je gólman Buffon.
     
    61
    Po skvelom centri od Pirla sa k lopte dostal gólman Amelia, ktorý loptu nekompromisne vyboxoval do bezpečia! Následne sa snažil ešte zakončovať Vučinič, no napokon míňa domácu bránu.
     
    62
    Herné tempo sa nám opäť mierne upokojilo a do útoku sa hrnú milánski hráči. Tým sa tam už nedarí tak dobre ako v prvej polovici tohto zápasu.
     
    63
    Giovinco sa dostal do fantastickej gólovej šance! Po fantastickom centri od Padiona sa rozhodol zakončovať nožničkami, no tie mu úplne nevyšli a loptu poslal mimo milánskej brány!
     
    46
    Tréner Juventusu nám predviedol striedanie na začiatku druhého polčasu. Na trávnik posiela namiesto Islu oddýchnutého Padoina.
     
    64
    Pri lopte sú momentálne domáci hráči, ktorí sa presúvajú veľmi dobre po pravom krídle. Pekný center od Nocerina však napokon končí mimo brány hostí.
     
    65
    Aj tréner Milána sa rozhodol striedať. V prvom striedaní posiela namiesto Robinha na trávnik oddýchnutého Pazziniho.
     
    66
    Pazzini sa ihneď zapája do ofenzívnej snahy domácich. Po peknej prihrávke od El Shaarawyho nám predviedol delové zakončenie, ktoré však napokon míňa bránu Juventusu.
     
    67
    Po ľavom krídle si veľmi dobre zbiehal Nocerino! Loptu si následne potiahol do stredu a nekompromisne zakončil! Jeho projektil napokon minul ľavý horný roh brány Juventusu len o pár centimetrov.
     
    68
    Do útoku sa po malej chvíli dostávajú aj hostia. Po peknom centri od Asamoaha sa rozhodol zakončovať Giovinco, no ani tentokrát sa mu nepodarilo trafiť milánsku bránu.
     
    69
    Mexes nám predviedol skvelý obranný zákrok! Tentokrát sa po centri od Marchisia mohol k vyloženej šanci dostať Asamoah, no Mexes ho odstavil skvelým sklzom.
     
    70
    Lopta je opäť na kopačkách hráčov Milána, no momentálne si ju prihrávajú len v okolí stredu ihriska, kde je to pomerne bezpečné.
     
    71
    Za poslednú minútu sme sa ďaleko nepohli. Lopta je opäť v strede ihriska, kde o ňu oba tímy nekompromisne bojujú. Stále majú mierne navrch domáci hráči.
     
    72
    Domáci tréner sa rozhodol striedať aj podruhýkrát. Namiesto obrancu Mexesa posiela na trávnik oddýchnutého Zapatu, ktorý by mal udržovať milánske vedenie.
     
    72
    Tréner Juventusu využíva aj svoje posledné striedanie. Namiesto Asamoaha posiela na trávnik oddýchnutého Pogbu.
     
    73
    El Shaarawy sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance! Tentokrát získal skvelú prihrávku od Nocerina, no jeho následné zakončenie bolo len veľmi nepresné.
     
    74
    Domáci získali aj rohový kop, no ani odtiaľto sa im nepodarilo skórovať. Pekný center nám predviedol Montolivo, no napokon v hlavičkovom súboji jasne dominovali hostia.
     
    75
    Juventus sa pomalými, ale istými krokmi dostáva do stredu ihriska a následne sa snaží útočiť, Stred ihriska majú však dobre ubránený domáci hráči.
     
    76
    Ďalšie nebezpečné zakončenie nám predviedol Giovinco! Ten zinkasoval skvelý center od Pogbu, no napokon svojím nedôrazným projektilom minul bránu Milána.
     
    77
    Pazzini si veľmi dobre zbiehal po pravej strane, no napokon nedosiahol na pekný center od Boatenga. Lopta končí v moci gólmana Buffona, ktorý ju vykopáva.
     
    78
    Montolivo nám predviedol veľmi dobrý únik po pravej strane, no napokon ho ešte pred zakončením fauloval Giovinco. Domáck majú teda k dispozícii štandardnú situáciu zo vzdialenosti 32 metrov.
     
    79
    Priamy kop odišiel zahrávať Montolivo, no jeho center napokon skončil len na turínskom múriku. Následne sa do zakončenia dostal aj Pazzini, no aj on trafil len múr.
     
    80
    Milánski hráči sú opäť pri ofenzívnej chuti. Po dobrom centri od Nocerina sa k lopte dostal Montolivo, no jeho delové zakončenie napokon končí mimo brány Juventusu.
     
    81
    Tentokrát sa do zakončenia dostal Boateng. Ten zinkasoval presnú prihrávku od Pazziniho, no napokon bol neúspešný. Lopte končí len v rukách gólmana Buffona.
     
    82
    Po skvele rozohranom rohovom kope v podaní Montoliva sa do zakončenie hlavou dostal Nocerino! Ten nám predviedol veľmi dobrú hlavičku, no gólman Buffon sa dobre hodil a napokon úspešne zasiahol!
     
    83
    Na druhej strane sa po skvelej prihrávke od Giovinca dostal k lopte Vučinič, ktorý nekompromisne zakončil z ľavej časti pokutového územia. Gólman Amelia sa však dobre hodil a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    84
    Aj tréner Milána využíva svoje posledné možné striedanie. Namiesto Boatenga posiela na trávnik oddýchnutého Flaminiho.
     
    85
    Gólman Amelia nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát musel po skvelom centri od Pogbu čeliť nekompromisnej strele od Constanta. Loptu však v poslednej chvíli veľmi dobre vyrazil do bezpečia.
     
    86
    Po tvrdom faule na Flaminiho zinkasoval hráč Juventusu - Marchisio od hlavného rozhodcu pozdrav v podobe žltej karty.
     
    87
    Hráči Juventusu opäť nebezpečne pohrozili pred milánskou bránou! Po peknom centri od Vučiniča sa k lopte dostal Giovinco, ktorý však napokon netrafil domácu bránu.
     
    88
    Po ďalšom nebezpečnom centri od Pirla z rohového kopu sa k lopte dostal pozorný gólman Amelia, ktorý za loptou dobre vybehol a ukryl ju vo svojom náručí.
     
    89
    Domáci Constant musel byť ošetrovaný! Po hlavičkovom súboji ho fauloval lakťom útočník Juventusu - Vučinič. Constant však vyzerá, že bude v poriadku.
     
    90
    Do fantastickej gólovej šance sa po prihrávke od Marchisia dostal Giovinco! Ten si loptu potiahol na ľavú stranu a napokon ho gólman Amelia fauloval, no píska sa offsajdový verdikt.
     
    90
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    90+1
    Ďalší nebezpečný center od Marchisia sa podarilo zhlavičkovať Giovincovi! Ten sa však nedokázal gólovo presadiť a loptu umiestnil len nad milánsku bránu.
     
    90+2
    Do útoku sa dostali domáci hráči, ktorí sa snažia získavať veľmi dôležitý čas. Pred sebou majú ešte niečo viac ako dve minúty. Juventus sa však zatiaľ dobre bráni.
     
    90+3
    Po pekných prihrávkach na ľavej strane sa k lopte napokon dostal Pazzini, ktorému ušla až za bránu hostí. Následne ju získava gólman Buffon.
     
    90+4
    V závere zápasu sme videli niekoľko strkaníc medzi domácim Yepesom a Giovincom, ktoré boli napokon aj odmenené. Yepes zinkasoval žltú kartu.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme síce góly nevideli, no šancí bolo viac než dosť. Tentokrát sa však veľmi dobre vyznamenali pozorné obrany na čele s gólmanmi Ameliom a Buffonom, ktorí neraz podržali svoje tímy. V Miláne teda prekvapivo ostávajú tri body a Juventus si na svoje konto pripisuje už druhú sezónnu prehru. Po Interi Miláno zdolali Turínčanov aj ich mestskí kolegovia AC Miláno.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:42:34)

    Góly: 31. Robinho (pen.)

    Karty:   18. Nocerino (ACM), 90+4. Yepes (ACM) - 30. Isla (JUV), 43. Bonucci (JUV), 86. Marchisio (JUV)


    AC Miláno: Amelia - Yepes, Mexes (72. Zapata), De Sciglio, Boateng (84. Flamini), de Jong, Montolivo, Nocerino, Constant, Robinho (65. Pazzini), El Shaarawy.
    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Bonucci, Cáceres, Isla (46. Padoin), Pirlo, Vidal, Marchisio, Asamoah (72. Pogba), Vučinič, Quagliarella (57. Giovinco).

    Rozhodca: N. Rizzoli - E. Liberatore, G. Cariolato