Č. Budějovice – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sigma Olomouc 2:2 (kon.) | Bohemians – Ostrava 1:0 (kon.)
Teplice – Brno 0:1 (kon.) | Táborsko – Sparta Praha 2:0 (kon.) | Příbram – Liberec 4:0 (kon.)
Jablonec – Jihlava 5:0 (kon.) | Slavia – Plzeň 6:0 (kon.)
koniec
FK Jablonec
5:0 (3:0)
FC Vysočina Jihlava
cz Pondelok 12.11.2012, 14:00Juniorská liga (CZ)
     
    85
    Kapitán Jablonce Pavlata se raduje ze vstřelené branky, avšak předčasně. Jeho gól není uznán pro ofsajd!
     
    83
    Další střídání Jablonce, Justa nahradí Kozel.
     
    81
    Dalším potrestaným je Přibyl za ostrý faul na Pavlatu.
     
    78
    Nadějně vyhlížející protiútok hostí zastavil praporek rozhodčího, Klimentovi se to nelíbilo a za nějakou hořkou poznámku uviděl žlutou kartu.
     
    77
    Poslední střídání Baumitu, za Vukoviče přijde Štěpánek.
     
    75
    Jihlavská obrana dnes pořádá den otevřených dveří. Sám na gólmana postupoval nyní Just, vystřelil slabší, levou nohou, ale brankáře Rožníka nezaskočil.
     
    72
    Další výměna na straně Baumitu, místo Jurči přijde Skwarczek.
     
    70
    Vukovič dal již dnes dvě branky, ale zároveň je to velký spalovač šancí. Nyní šel opět sám na brankáře, ale hattrick nedokonal!
     
    66
    V posledním střídání na straně Jihlavy vyměnil Šutu Přibyl.
     
    65
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Pro Jihlavské to začíná zavánět debaklem. Just je tentokrát v roli nahrávače, když připravil míč pro MILANA VUKOVIČE a ten se již nedokázal mýlit - 5:0!
     
    63
    Poprvé dochází k výměně na straně Jablonce, za Helma přijde Štemberk.
     
    62
    Jablonec právě vstřelil branku!
    A máme tu hned čtvrtou branku Jablonce! Simerského centr přistál na kopačce JOSEFA JUSTA, který ještě obešel jednoho protihráče a tvrdou ranou k tyči nedal Rožníkovi šanci - 4:0!
     
    52
    Sodomka dostává za držení žlutou kartu.
     
    51
    Milan Vukovič měl obrovskou šanci, když šel sám na soupeřova brankáře, pokusil se ho přehodit, míč však skončil mimo branku!
     
    47
    A střídající hráči se ihned zapojili do hry, centr Vokouna našel hlavu Koudelky, který výrazně protáhl jabloneckého Fendricha!
     
    46
    Do druhého poločasu provedl hostující trenér hned dvojité střídání. Odešli Zeman s Ciprušem a místo nich si zahrají Vokoun se Sodomkou.
     
    44
    V závěru prvního poločasu ještě žlutou kartu obdržel Koudelka.
     
    43
    Jablonec právě vstřelil branku!
    A hattrick rohových kopů, po kterých následuje jablonecká branka, je dokonán! Tentokrát ho rozehráli Just s Pavlatou nakrátko, následný centr prodloužil Vukovič na JAKUBA ŠIDLA a ten nekompromisně zvyšuje již na rozdíl tří branek - 3:0!
     
    37
    Jablonec právě vstřelil branku!
    A nyní tu máme druhou branku v jihlavské síti! A opět to je z rohového kopu, který rozehrával Just. Jeho přesný centr našel hlavu MILANA VUKOVIČE, který prudkou hlavičkou vymetl šibenici jihlavské svatyně - 2:0!
     
    34
    Další více než stoprocentní příležitost v podání Baumitu Jablonec! Po akci Justa zakončoval Helm, ale nedokázal prostřelit Rožníka!
     
    28
    Za faul na polovině hřiště dostává žlutou kartu jablonecký Just.
     
    25
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní branku dnešního duelu! V době, kdy se Vysočina začala dostávat více do hry, přišel rohový kop Jablonec, který Rožník netakticky pouze vyrazil a několika odrazech ho za brankovou čáru hlavou trknul DOMINIK SIMERSKÝ - 1:0!
     
    23
    A opět tu máme v hlavní roli Klimenta, který tentokrát trefuje tyč jablonecké branky, od které se míč odráží do rukou Fendricha! Nyní stálo při domácích velké štěstí.
     
    20
    Just mohl opět otevřít skóre, když postupoval praktický sám na hostujícího brankáře, ale ten ho opět vychytal! Zatím je to one man show jihlavské jedničky!
     
    8
    Ten však Jihlavě vůbec nevyšel, naopak z následného protiútoku mohli udeřit Jablonečtí! Justovu ránu vytáhl na rohový kop skvělý Rožník!
     
    4
    A další velká šance Vukčoviče! Tentokrát si jablonecký hráč zpracoval míč zhruba na penaltovém puntíku, ale jeho střela byla těsně před brankovou čarou zablokována jihlavskými obránci!
     
    2
    Domácí Jablonec do zápasu vlétl po hlavě a hned ve druhé minutě si vypracoval velmi slibnou příležitost! Centr Pavlaty našel hlavu Vukoviče, jenže jeho střelu se štěstím dokázal brankář Rožník vyrazit!

    Jan Bendl

    Góly: 25. Simerský, 37. Vukovič, 43. Šidlo, 62. Just, 65. Vukovič

    Karty:   28. Just (JAB) - 44. Koudelka (JIH), 52. Sodomka (JIH), 78. Kliment (JIH), 81. Přibyl (JIH)


    FK Jablonec: Fendrich – Landovský, Šidlo, Pavlata, Just (83. Kozel), Vaníček, Vukovič (77. Štěpánek), Linka, Simerský, Helm (63. Štemberk), Jurča (72. Skwarczek)
    FC Vysočina Jihlava: Rožník – Vonásek, Štancl, Urbánek, Zeman (46. Vokoun), Šuta (66. Přibyl), Kavka, Cipruš (46. Sodomka), Fadrný, Koudelka, Kliment

    Rozhodca: Ochotnický – Ubias, Váňa