Č. Budějovice – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sigma Olomouc 2:2 (kon.) | Bohemians – Ostrava 1:0 (kon.)
Teplice – Brno 0:1 (kon.) | Táborsko – Sparta Praha 2:0 (kon.) | Příbram – Liberec 4:0 (kon.)
Jablonec – Jihlava 5:0 (kon.) | Slavia – Plzeň 6:0 (kon.)
koniec
FK Jablonec
5:0 (3:0)
FC Vysočina Jihlava
cz Pondelok 12.11.2012, 14:00Juniorská liga (CZ)
     
    65
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Pro Jihlavské to začíná zavánět debaklem. Just je tentokrát v roli nahrávače, když připravil míč pro MILANA VUKOVIČE a ten se již nedokázal mýlit - 5:0!
     
    62
    Jablonec právě vstřelil branku!
    A máme tu hned čtvrtou branku Jablonce! Simerského centr přistál na kopačce JOSEFA JUSTA, který ještě obešel jednoho protihráče a tvrdou ranou k tyči nedal Rožníkovi šanci - 4:0!
     
    43
    Jablonec právě vstřelil branku!
    A hattrick rohových kopů, po kterých následuje jablonecká branka, je dokonán! Tentokrát ho rozehráli Just s Pavlatou nakrátko, následný centr prodloužil Vukovič na JAKUBA ŠIDLA a ten nekompromisně zvyšuje již na rozdíl tří branek - 3:0!
     
    37
    Jablonec právě vstřelil branku!
    A nyní tu máme druhou branku v jihlavské síti! A opět to je z rohového kopu, který rozehrával Just. Jeho přesný centr našel hlavu MILANA VUKOVIČE, který prudkou hlavičkou vymetl šibenici jihlavské svatyně - 2:0!
     
    25
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní branku dnešního duelu! V době, kdy se Vysočina začala dostávat více do hry, přišel rohový kop Jablonec, který Rožník netakticky pouze vyrazil a několika odrazech ho za brankovou čáru hlavou trknul DOMINIK SIMERSKÝ - 1:0!

    Jan Bendl

    Góly: 25. Simerský, 37. Vukovič, 43. Šidlo, 62. Just, 65. Vukovič

    Karty:   28. Just (JAB) - 44. Koudelka (JIH), 52. Sodomka (JIH), 78. Kliment (JIH), 81. Přibyl (JIH)


    FK Jablonec: Fendrich – Landovský, Šidlo, Pavlata, Just (83. Kozel), Vaníček, Vukovič (77. Štěpánek), Linka, Simerský, Helm (63. Štemberk), Jurča (72. Skwarczek)
    FC Vysočina Jihlava: Rožník – Vonásek, Štancl, Urbánek, Zeman (46. Vokoun), Šuta (66. Přibyl), Kavka, Cipruš (46. Sodomka), Fadrný, Koudelka, Kliment

    Rozhodca: Ochotnický – Ubias, Váňa