Augsburg – Dortmund 1:3 (kon.) | Bayern – Frankfurt 2:0 (kon.)
koniec
FC Augsburg
1:3 (0:1)
Borussia Dortmund
Sobota 10.11.2012, 15:30 • SGL Arena • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    A tak sa nám skončil aj druhý polčas, v ktorom sme síce videli gól do brány Weidenfellera, ktorého autorom bol Mölders (81'). Taktiež sme však videli aj dva góly Lewandowského ( 51' a 70') a to znamená, že dnes si z Augsburgu Borussia Dortmund vezie plný trojbodový zisk. Hráči z Dortmundu hlavne v závere polčasu na trávniku dominovali, napádali svojich protihráčov a nedovolili im tak dostať sa do vážnejšej šance. Aj preto dnes zaslúžene vyhrávajú 1:3. Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotňajšieho popoludnia. (17:25:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+
    Z rohového kopu tentokrát nič nebolo a rozhodca ukončuje zápas záverečným hvizdom.
     
    90+
    Rohový kop si zopakujeme, nakoľko prudkú strelu vyrazil Weidenfeller iba nad bránu.
     
    90+
    V nadstavenom čase ešte môžeme vidieť ďalekonosný pokus Ostrzoleka, strela bola ešte tečovaná a uvidíme roh pre Augsburg.
     
    90
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že bude nadstavovať 3 minúty.
     
    89
    Zmeniť sa to ešte snažia domáci, tí však nevedia proti obrane Dortmundu nič zmysluplné vymyslieť, snažia sa hrať na nakopávané lopty, to im však nevychádza a loptu strácajú.
     
    88
    Do konca riadneho hracieho času nám zostávajú približne dve minúty a zdá sa, že hostia si náskok udržia a odnesú si z Augsburgu 3 body.
     
    86
    Mölders zrejme strelený gól na 1:3 nakopol, teraz sa dostával do podobnej situácie, avšak po štandardnej situácii. Hlavička mu tentokrát ale nevyšla a hlavičkoval do bočnej siete brány hostí.
     
    85
    Posledné striedanie uvidíme aj na opačnej strane, na ihrisku vybieha Kirch, ktorý vymení strelca prvého gólu zápasu Reusa.
     
    84
    Rozhodca avízuje, že príde k poslednému striedaniu na strane domácich, z ihriska odíde Vogt, ktorý už v dnešnom zápase videl žltú kartu a vymení ho Bancé.
     
    83
    Čas sa domácim kráti, uvidíme teda či ešte niečo spravia s výsledkom. Určite to ale bude veľmi ťažké.
     
    82
    FC Augsburg dal gól! Z ničoho nič na opačnej strane udrel SASCHA MÖLDERS, po centri pred bránu Weidenfeller sa dostal práve hráč s číslom 33, ktorý hlavičkou znižuje na 1:3 !
     
    79
    Ale aj ich útočná snaha pomaličky upadá a držia loptu na svojich kopačkách hlavne v strede ihriska a kontrolujú tak priebeh celého zápasu.
     
    78
    Lopta skončila po hlavičke domáceho hráča za postrannou čiarou, Reus si teda rohový kop zopakuje.
     
    77
    Hostia sú stále pri útočnej chuti, loptu teraz dlhšie podržal Reus a domáca obrana s ním mala výrazné problémy. Nasledovať bude rohový kop pre Borussiu Dortmund.
     
    76
    V 76. minúte uvidíme druhé striedanie na strane hostí, z ihriska odchádza Götze, ktorý sa vyskytol pri viacerých príležitostiach svojho tímu, nahradí ho Leitner.
     
    74
    Hráči Dortmundu kazia hru domácemu mužstvu, napádajú ich pri rozohrávke, zrejme si už trojgólové vedenie ustrážia.

    Andrej Marienka

    Góly: 82. Mölders - 8. Reus, 52. Lewandowski, 70. Lewandowski

    Karty:   40. Langkamp (AUG), 59. Vogt (AUG) - 30. Bender (DOR)


    FC Augsburg: Jentzsch - Callsen-Bracker, Klavan, Langkamp, Ostrzolek, Ottl, Werner, Baier, Vogt, Ja-Cheol Koo, Oehrl
    Borussia Dortmund: Weidenfeller - Hummels, Piszczek, Schmelzer, Felipe Santana, Bender, Großkreutz, Gündogan, Götze, Lewandowski, Reus

    Rozhodca: Gräfe - Hacker, Frank