Machačkala – Liverpool 1:0 (kon.) | Neapol – Dnipropetrovsk 4:2 (kon.) | Partizan – Inter 1:3 (kon.)
koniec
Anži Machačkala
1:0 (1:0)
Liverpool FC
Štvrtok 08.11.2012, 18:00 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Európska liga
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas bol už o niečo lepší. Oba tímy si vytvorili niekoľko vyložených gólových šancí. Veľkým smoliarom v druhej štyridsaťpäťminútovke bol domáci útočník Traoré, ktorý v dvoch nádherných gólových šanciach minul bránu Liverpoolu! V mnohých situáciách však Liverpool od debaklu zachránil aj gólman Jones, ktorý priniesol hráčom Machačkaly mnohokrát smútok na tvárach.
    V závere stretnutia sa po tvrdom faule od Shelveyho zranil Carcela, ktorý následne musel byť vystriedaný.
    Priebežným lídrom skupiny A sa momentálne stáva tím Anži Machačkala, ktorý má sedem bodov a gólové skóre +2. Liverpool momentálne sídli na druhej priečke so šiestimi bodmi.
    Konečné poradie skupiny A po štvrtom kole sa dozvieme až na konci zápasu Udinese vs. Young Boys, kde sú po prvom polčase vo vedení hostia, ktorí proti tímu Udinese Calcio vedú 1:0.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:02:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Pri lopte sú domáci hráči - konkrétne gólman Gabulov, ktorý nám predvedie posledný výkop od vlastnej brány, keď sa lopty zmocnil po nepresnom zakončení od Pacheca!
     
    90+2
    Domáci tréner Hiddink nám predviedol aj posledné striedanie! Za zraneného Carcelu posiela na trávnik oddýchnutého Lakhiyalova!
     
    90+1
    Domáci hráči získavajú cenné sekundy pred pokutovým územím hostí. Zatiaľ sa im to veľmi darí, no následne sa k lopte dostáva Flanagan, ktorý beží do útoku.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Hostia si vytvorili ďalšiu skvelú palebnú pozíciu, no nepodarilo sa im vsietiť gól. Po skvelej prihrávke od Flanagana zakončoval Henderson, ktorý však z voleja posiela loptu vysoko nad domácu bránu!
     
    89
    Domáci rozohrali tento voľný kop nakrátko a loptu poslali k svojmu gólmanovi Gabulovovi. Ten nám následne predviedol ďaleký výkop od vlastnej brány, ktorý letí až za stred ihriska!
     
    88
    Po tvrdom útočnom faule na Carcelu získava hosťujúci hráč Shelvey žltú kartu. Carcela sa drží za ľavú nohu a vyzerá to na zranenie. Nasleduje voľný kop pre domácich z vlastnej polovice ihriska.
     
    87
    Shelvey to tentokrát poriadne pokazil. Lopta po jeho centri rotovala smerom mimo brány a napokon skončila asi 12 metrov naľavo od domácej svätyne.
     
    86
    Hráči Liverpoolu si svojou útočnou aktivitou vybojovali faul a výhodu štandardnej situácie zo vzdialenosti približne 27 metrov! Zahrávať ju odchádza Shelvey!
     
    85
    Na druhej strane sa do ďalšieho zakončenia dostal Smolov! Ten zinkasoval skvelú prihrávku na ľavé krídlo od Eto'a. Smolov síce vystrelil, no gólman Jones nemal s týmto zákrokom veľký problém.
     
    84
    Suso sa snaží presadiť strieľanými centrami z ľavého krídla, no zatiaľ mu to veľmi nevychádza. Jeho tvrdé centre spravidla končia zblokovaním od domácej obrany.
     
    83
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance! Po skvelom úniku od Zhirkova sa lopta dostala k Smolovovi, no ten loptu napálil len do dobre postavenej obrany Liverpoolu!
     
    82
    Hráči Liverpoolu pokračujú vo svojom útočnom tlaku, no domáci im zatiaľ dobre čelia a sú odhodlaní uchmatnúť si z tohto zápasu plný bodový zisk. Už im k tomu chýba len necelých 9 minút plus nadstavený čas.
     
    81
    Tréner Hiddink posiela na trávnik druhé striedanie domácej Machačkaly. Namiesto Traorého, ktorý vsietil prvý gól v tomto stretnutí posiela na trávnik oddýchnutého Smolova!
     
    80
    Domáci hráči sú pri lopte a opäť sa snažia mierne spomaľovať tempo hry a prekvapiť z protiútoku. Zatiaľ sa však dobre nabudení hráči Liverpoolu bránia veľmi dobre.
     
    79
    Hostia sa snažia vyrovnať, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí. Po tvrdom strieľanom centri od Susa sa lopta odráža ďaleko od domáceho pokutového územia.
     
    78
    Domáci si vytvorili ďalšiu nádhernú gólovú šancu! Po skvelej prihrávke od Zhirkova sa k lopte dostal Traoré, ktorý bežal sám na bránu hostí a zakončil. Jeho prízemné zakončenie však míňa Jonesovu bránu o niekoľko centimetrov!

    Góly: 45+2. Traoré

    Karty:   65. Flanagan (LIV), 88. Shelvey (LIV)


    Anži Machačkala: Gabulov - João Carlos, Samba - Tagirbekov, Logashov - Akhmedov (29. Carcela (90+2. Lakhiyalov)), Jucilei - Zhirkov, Boussoufa - Eto'o - Traoré (81. Smolov).
    Liverpool FC: Jones - Carragher - Wisdom, Coates - Flanagan, Downing - Henderson, Coady (61. Suso) , Shelvey - Cole (77. Assaidi) - Morgan (61. Pacheco).

    Rozhodca: David Fernández - Raúl Cabañero, Jorge Canelo (všetci Španielsko)