Hr. Králové – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Kadaň – Písek 2:3 (po pr.) | Benátky n/J – Beroun 9:3 (kon.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Litoměřice – Most 3:4 (po s.n.) | Třebíč – Olomouc 3:2 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 1:0 (po s.n.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:3 (3:2, 1:0, 2:1)
BK Havlíčkův Brod
cz Sobota 03.11.2012, 17:00 • Tyršův stadion, Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    57:18
    Draci právě vstřelili branku!
    A je asi rozhodnuto! Halou zní Chelsea Digger a KAREL PLÁŠEK posílá přes celé kluziště puk do sítě! Bez asistence.
     
    57:26
    Zpoza vlastní branky vyhazoval bekhendem dloubáčkem Aleš Holík, kotouč chvíli mířil do branky, pak se svezl bokem, zakázané uvolnění.
     
    57:00
    Marek Haas minul z modré čáry prázdnou branku!
     
    56:32
    Tentokrát na domácí straně. A hosté naskočí do hry v pěti bez brankáře.
     
    56:22
    A ještě vyloučení na straně Brodu, za sekání dostává dvě minuty jeden z hostujících hráčů. A vylučovat se hned bude zase.
     
    54:01
    Endálovu tutovku mířící pod břevno Štůrala v pádu lapačkou vytěsnil nad branku!
     
    50:00
    Tak až teď vyloučen Meidl za zbytečný krosček v útočném pásmu, tak jdu pídit, kdo byl jeden z těch hříšníků bitkařů, když Meidl ne.
     
    46:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté ještě v téže přesilovce snižují! Brod prokázal důraz na brankovišti a puk se šťastně překulil přes Štůralu až těsně za brankovou čáru. Autorem je označen JAN PAVLÍK. Asistence: Petr Polodna.
     
    45:49
    Draci právě vstřelili branku!
    MARTIN PODEŠVA dostal přihrávku mezi beky a v oslabení i přesto, že neměl velkou rychlost, se tísněn dostal do zakončení. Bekhendovou žabkou šťastně přehodil Dolejše a stadion bouří! Asistence: Matěj Blinka, Jiří Suchý.
     
    44:59
    Teď ale mohou těžit z přesilové hry, Adam Rufer dostává dvě minuty za hákování.
     
    37:25
    Hosté teď značně podráždnění, hodně divoce si počínalo duo Vondráček - Meidl. Vondráček se drsně snažil vydolovat kotouč zpod ležícího hráče, což se domácím nelíbilo. V následné strkanici pak Vondráček začal pěstmi dávat i lavičce domácích, u které se konflikt udál, také Václav Meidl se spustil do potyčky. Právě ten dostává dvě minuty za hrubost, to samé i Jiří Suchý.
     
    37:09
    Faulovaný Tomáš Sedlák a na trestnou i přes svou velkou nevoli musí Jan Knotek! Ten ještě něco Sedlákovi ve vzájemné diskusi horlivě vysvětluje, nic to nemění na tom, že Šumperk bude hrát přesilovku.
     
    36:41
    A domácí při chuti! Hulva se snažil dorážet na brankovišti, Stehlík jej zezadu sundal evidentním krosčekem, teď hlavní rozhodčí přimhouřil nad hosty oko. Ti jsou ale po čtvrté brance pod evidentním tlakem!
     
    36:09
    Blinka nedoklepl do prázdné branky kotouč odražený od zadního plexiskla.
     
    35:29
    Rána od modré trefila Dolejše do masky!
     
    34:35
    Draci právě vstřelili branku!
    MARTIN PODEŠVA předvedl skvělý kousek, stáhl si kotouč do středu mezi kruhy a nádhernou střelou zápěstím vymetl šibenici Dolejšovy branky!!! Asistence: Adam Rufer.
     
    29:58
    Na dvě minuty za podražení vyloučen Jiří Suchý.
     
    29:58
    A zase na druhé straně Štůrala krotí neposednou gumu, navíc Šumperk půjde do čtyř!
     
    29:40
    Z protiútoku trefuje Adam Rufer břevno Dolejšovy branky!
     
    26:31
    Lukáš Endál trefuje tyč šumperské branky!
     
    24:08
    Polodna přizvedl střílenou přihrávku Holíka a na poslední chvíli tak připravil Haase o stoprocentní šanci.
     
    22:57
    Hlinka namazal krásně Sedlákovi, ten druhý gól v utkání nepřidal, výtečný Dolejšův zákrok!
     
    22:07
    A musím se omluvit Danielu Dolejšovi, po první třetině povýšil a nahradil mezi tyčemi svého nepříliš jistého kolegu Jaroslava Suchana.
     
    22:07
    Na ledě zůstává ležet jeden ze šumperských hokejistů a hosté pokračují v akci, jakmile přišli o puk, tak se píská. A nakonec donašeč v podobě čárového radí hlavnímu a bude se vylučovat, zatímco zkrvavený Tesařík míří do kabin. Na led pozván rolbař, hosté dostávají dvě plus dvě minuty a potrestaným Václav Meidl.
     
    16:23
    Vzájemná kočkovaná Tomáše Sedláka a Romana Vondráčka končí vyloučením na obou stranách. Na časomíře však svítí jen šumperské dvě minuty, přitom hlasatel oznámil menší tresty na obou stranách. To je rébus.
     
    15:37
    Draci aplikují velmi kvalitní presing a hosté neví, kudy do útočného pásma. Naopak Suchanovi teď pomohla tyč, kotouč se pak od jeho zad ještě skutálel do brankoviště, kde jej gólman Rebelů schoval pod lapačku.
     
    13:55
    Václav Meidl si vybruslil do zakončení, ale míjí šumperskou branku!
     
    13:35
    Draci právě vstřelili branku!
    DANIEL VRDLOVEC vloni zářil na trestných stříleních i na nájezdech a teď se šumperský střelec dostal do samostatného úniku, což dle svých zvyklostí proměňuje kličkou na bekhend! Asistence: Jakub Hulva.
     
    09:50
    A vše řeší krosčekem na brankovou konstrukci Aleš Jelínek, dostává tak dvě minuty. A šumperský útočník zůstává otřesen u branky, tak to nebyl Vrdlovec ale Michal Hlinka. Ten krosček totiž trefil nechráněnou oblast zátylku a vítkovický forvard v šumperských službách je evidentně otřesený.
     
    09:50
    A ve vlastním oslabení musí Suchan lepit díry u své levé tyčky, Šumperk zásluhou Vrdlovce, pokud dobře vidím, sahá po gólu v oslabení!
     
    08:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Jestliže domácí publikum bylo po tom dvougólovém direktu z úvodu zápasu opařené, teď bouří! Je vyrovnáno a Suchan znovu pouští skrze své betony lacinější gól. Autorem branky ALEŠ STANĚK, který procedil puk mezi chrániči Suchana. Asistence: Karel Plášek, Aleš Holík.
     
    07:46
    Ochozy se nyní zlobí na verdikt sudího Kubičíka, který posílá na trestnou lavici za držení Lukáše Finsterleho. Pro něj je to od příchodu do Šumperka třetí vyloučení na dvě minuty.
     
    06:52
    Draci právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ SEDLÁK od modré snižuje a troufám si ze svého posedu hned naproti Suchanově brance, že brodský gólman nemůže mít čisté svědomí. Na Sedlákovu ránu i přes dobrý výhled reagoval pozdě. Asistence: Aleš Holík, Daniel Vrdlovec.
     
    06:09
    Michal Blažek si posedí na trestné lavici, jak dlouho bude záležet i na efektivitě šumperské přesilovky. Havlíčkobrodský útočník čtvrté formace dostává dvě plus dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí!
     
    03:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako při prvním gólu a hosté vedou již 2:0! RADIM OSTRČIL zůstal na modré čáře volný, měl dostatek prostoru a času si uklidnit kotouč na čepel a v momentě, kdy napřáhl, mohl Tomáš Štůrala koukat maximálně na záda hráčů před ním, kam se dva Rebelové okamžitě nastěhovali clonit. Asistence: Michal Blažek, Ondřej Stehlík.
     
    02:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ENDÁL po přihrávce Jana Pavlíka trefuje z prostoru mezi kruhy přesně! Endál zůstal v pásmu zcela nepokryt a hosté využívají přesilovku. Asistence: Jan Pavlík.
     
    01:37
    Hosté svírají celou dosavadní přesilovku Šumperk v pásmu a poté, co Kovář nevyhodil, lehce tečoval nahození od modré Marian Morava. Puk líznul břevno šumperské branky!
     
    01:01
    Jiří Suchý fauloval jednoho z hostujících hráčů, který zůstal ležet u hrazení, a dostává dvě minuty a další desítku k tomu. Rebel si zahraje přesilovku. Suchý inkasuje devátý dvouminutový trest v této sezóně. Trest odpyká Tomáš Pastor.
     
    00:22
    A Šumperk začíná pěkně zostra, Karel Plášek si zabruslil za obranu a forhendovou střelou pod víko zkoušel překonat Suchana, ten se za pukem jen otočil. Kotouč však skončil nad brankou.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 7. Sedlák (Holík, Vrdlovec), 8. Staněk (Plášek, Holík), 14. Vrdlovec (Hulva), 35. Podešva (Rufer), 46. Podešva (Blinka, Suchý), 58. Plášek - 3. Endál (Pavlík), 4. Ostrčil (Blažek, Stehlík), 47. Pavlík (Polodna)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - M. Novotný, Holík, Gewiese, Sedlák, Tesařík, Suchý, Kovář, Pastor - Haas, Plášek, Staněk - Rufer, Hulva, Vrdlovec - Hlinka, Podešva, Finsterle - Blinka, Skoumal, Vachutka. Trenér: Radek Kučera.
    BK Havlíčkův Brod: Suchan (21. Dolejš) - R. Novotný, Morava, Protivný, Pavlík, Ostrčil, Soldán, Jelínek - Ondráček, Knotek, Rytnauer - Polodna, Štěpánek, Vondráček - Musil, V. Meidl, Endál - Blažek, Fiedler, Stehlík. Trenér: Karel Dvořák.

    Rozhodca: Kubičík - Jureček, Rychlý