Hr. Králové – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Kadaň – Písek 2:3 (po pr.) | Benátky n/J – Beroun 9:3 (kon.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Litoměřice – Most 3:4 (po s.n.) | Třebíč – Olomouc 3:2 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 1:0 (po s.n.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:3 (3:2, 1:0, 2:1)
BK Havlíčkův Brod
cz Sobota 03.11.2012, 17:00 • Tyršův stadion, Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    56:32
    Tentokrát na domácí straně. A hosté naskočí do hry v pěti bez brankáře.
     
    56:22
    A ještě vyloučení na straně Brodu, za sekání dostává dvě minuty jeden z hostujících hráčů. A vylučovat se hned bude zase.
     
    50:00
    Tak až teď vyloučen Meidl za zbytečný krosček v útočném pásmu, tak jdu pídit, kdo byl jeden z těch hříšníků bitkařů, když Meidl ne.
     
    44:59
    Teď ale mohou těžit z přesilové hry, Adam Rufer dostává dvě minuty za hákování.
     
    37:25
    Hosté teď značně podráždnění, hodně divoce si počínalo duo Vondráček - Meidl. Vondráček se drsně snažil vydolovat kotouč zpod ležícího hráče, což se domácím nelíbilo. V následné strkanici pak Vondráček začal pěstmi dávat i lavičce domácích, u které se konflikt udál, také Václav Meidl se spustil do potyčky. Právě ten dostává dvě minuty za hrubost, to samé i Jiří Suchý.
     
    37:09
    Faulovaný Tomáš Sedlák a na trestnou i přes svou velkou nevoli musí Jan Knotek! Ten ještě něco Sedlákovi ve vzájemné diskusi horlivě vysvětluje, nic to nemění na tom, že Šumperk bude hrát přesilovku.
     
    29:58
    Na dvě minuty za podražení vyloučen Jiří Suchý.
     
    22:07
    Na ledě zůstává ležet jeden ze šumperských hokejistů a hosté pokračují v akci, jakmile přišli o puk, tak se píská. A nakonec donašeč v podobě čárového radí hlavnímu a bude se vylučovat, zatímco zkrvavený Tesařík míří do kabin. Na led pozván rolbař, hosté dostávají dvě plus dvě minuty a potrestaným Václav Meidl.
     
    16:23
    Vzájemná kočkovaná Tomáše Sedláka a Romana Vondráčka končí vyloučením na obou stranách. Na časomíře však svítí jen šumperské dvě minuty, přitom hlasatel oznámil menší tresty na obou stranách. To je rébus.
     
    09:50
    A vše řeší krosčekem na brankovou konstrukci Aleš Jelínek, dostává tak dvě minuty. A šumperský útočník zůstává otřesen u branky, tak to nebyl Vrdlovec ale Michal Hlinka. Ten krosček totiž trefil nechráněnou oblast zátylku a vítkovický forvard v šumperských službách je evidentně otřesený.
     
    07:46
    Ochozy se nyní zlobí na verdikt sudího Kubičíka, který posílá na trestnou lavici za držení Lukáše Finsterleho. Pro něj je to od příchodu do Šumperka třetí vyloučení na dvě minuty.
     
    06:09
    Michal Blažek si posedí na trestné lavici, jak dlouho bude záležet i na efektivitě šumperské přesilovky. Havlíčkobrodský útočník čtvrté formace dostává dvě plus dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí!
     
    01:01
    Jiří Suchý fauloval jednoho z hostujících hráčů, který zůstal ležet u hrazení, a dostává dvě minuty a další desítku k tomu. Rebel si zahraje přesilovku. Suchý inkasuje devátý dvouminutový trest v této sezóně. Trest odpyká Tomáš Pastor.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 7. Sedlák (Holík, Vrdlovec), 8. Staněk (Plášek, Holík), 14. Vrdlovec (Hulva), 35. Podešva (Rufer), 46. Podešva (Blinka, Suchý), 58. Plášek - 3. Endál (Pavlík), 4. Ostrčil (Blažek, Stehlík), 47. Pavlík (Polodna)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - M. Novotný, Holík, Gewiese, Sedlák, Tesařík, Suchý, Kovář, Pastor - Haas, Plášek, Staněk - Rufer, Hulva, Vrdlovec - Hlinka, Podešva, Finsterle - Blinka, Skoumal, Vachutka. Trenér: Radek Kučera.
    BK Havlíčkův Brod: Suchan (21. Dolejš) - R. Novotný, Morava, Protivný, Pavlík, Ostrčil, Soldán, Jelínek - Ondráček, Knotek, Rytnauer - Polodna, Štěpánek, Vondráček - Musil, V. Meidl, Endál - Blažek, Fiedler, Stehlík. Trenér: Karel Dvořák.

    Rozhodca: Kubičík - Jureček, Rychlý