Hr. Králové – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Kadaň – Písek 2:3 (po pr.) | Benátky n/J – Beroun 9:3 (kon.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Litoměřice – Most 3:4 (po s.n.) | Třebíč – Olomouc 3:2 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 1:0 (po s.n.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:3 (3:2, 1:0, 2:1)
BK Havlíčkův Brod
cz Sobota 03.11.2012, 17:00 • Tyršův stadion, Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    57:18
    Draci právě vstřelili branku!
    A je asi rozhodnuto! Halou zní Chelsea Digger a KAREL PLÁŠEK posílá přes celé kluziště puk do sítě! Bez asistence.
     
    46:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté ještě v téže přesilovce snižují! Brod prokázal důraz na brankovišti a puk se šťastně překulil přes Štůralu až těsně za brankovou čáru. Autorem je označen JAN PAVLÍK. Asistence: Petr Polodna.
     
    45:49
    Draci právě vstřelili branku!
    MARTIN PODEŠVA dostal přihrávku mezi beky a v oslabení i přesto, že neměl velkou rychlost, se tísněn dostal do zakončení. Bekhendovou žabkou šťastně přehodil Dolejše a stadion bouří! Asistence: Matěj Blinka, Jiří Suchý.
     
    34:35
    Draci právě vstřelili branku!
    MARTIN PODEŠVA předvedl skvělý kousek, stáhl si kotouč do středu mezi kruhy a nádhernou střelou zápěstím vymetl šibenici Dolejšovy branky!!! Asistence: Adam Rufer.
     
    13:35
    Draci právě vstřelili branku!
    DANIEL VRDLOVEC vloni zářil na trestných stříleních i na nájezdech a teď se šumperský střelec dostal do samostatného úniku, což dle svých zvyklostí proměňuje kličkou na bekhend! Asistence: Jakub Hulva.
     
    08:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Jestliže domácí publikum bylo po tom dvougólovém direktu z úvodu zápasu opařené, teď bouří! Je vyrovnáno a Suchan znovu pouští skrze své betony lacinější gól. Autorem branky ALEŠ STANĚK, který procedil puk mezi chrániči Suchana. Asistence: Karel Plášek, Aleš Holík.
     
    06:52
    Draci právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ SEDLÁK od modré snižuje a troufám si ze svého posedu hned naproti Suchanově brance, že brodský gólman nemůže mít čisté svědomí. Na Sedlákovu ránu i přes dobrý výhled reagoval pozdě. Asistence: Aleš Holík, Daniel Vrdlovec.
     
    03:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako při prvním gólu a hosté vedou již 2:0! RADIM OSTRČIL zůstal na modré čáře volný, měl dostatek prostoru a času si uklidnit kotouč na čepel a v momentě, kdy napřáhl, mohl Tomáš Štůrala koukat maximálně na záda hráčů před ním, kam se dva Rebelové okamžitě nastěhovali clonit. Asistence: Michal Blažek, Ondřej Stehlík.
     
    02:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ENDÁL po přihrávce Jana Pavlíka trefuje z prostoru mezi kruhy přesně! Endál zůstal v pásmu zcela nepokryt a hosté využívají přesilovku. Asistence: Jan Pavlík.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 7. Sedlák (Holík, Vrdlovec), 8. Staněk (Plášek, Holík), 14. Vrdlovec (Hulva), 35. Podešva (Rufer), 46. Podešva (Blinka, Suchý), 58. Plášek - 3. Endál (Pavlík), 4. Ostrčil (Blažek, Stehlík), 47. Pavlík (Polodna)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - M. Novotný, Holík, Gewiese, Sedlák, Tesařík, Suchý, Kovář, Pastor - Haas, Plášek, Staněk - Rufer, Hulva, Vrdlovec - Hlinka, Podešva, Finsterle - Blinka, Skoumal, Vachutka. Trenér: Radek Kučera.
    BK Havlíčkův Brod: Suchan (21. Dolejš) - R. Novotný, Morava, Protivný, Pavlík, Ostrčil, Soldán, Jelínek - Ondráček, Knotek, Rytnauer - Polodna, Štěpánek, Vondráček - Musil, V. Meidl, Endál - Blažek, Fiedler, Stehlík. Trenér: Karel Dvořák.

    Rozhodca: Kubičík - Jureček, Rychlý