Zvolen – B. Bystrica 4:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 3:2 (kon.) | Košice – Nitra 1:2 (kon.)
Skalica – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 28.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme mohli vidieť už len drobnú korigáciu výsledku tohto zápasu na výsledné skóre 3:2, o ktorú sa v 44. minúte postaral po skvelom teči strely Jaroslava Komu Ján Pardavý! V závere poslednej dvadsaťminútovky sa hostia snažili skórovať v poweplay, no len s veľkým šťastím neinkasovali štvrtý gól. Domáci "Kamzíci" si tak do tabuľky zaslúžene pripisujú ďalšie tri body a svojich súperov z Trenčína posielajú do svojho hokejového stánku bez bodu. O tento zisk bodov sa postaral Michael Vandas, ktorý nám predviedol hat-trick po troch bezchybných tečoch. Na druhej strane treba pochváliť gólmana Lukáša Škrečka, ktorý výrazne podržal svoj tím v ťažkých chvíľach.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:16:02)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Poslednú strelu v tomto zápase nám predviedol Radoslav Tybor! Nikkilä mal s ňou mierne problémy, no napokon ju svojou vyrážačkou poslal do bezpečia na zadný mantinel!
     
    59:27
    Popradskí hráči sa dokázali oslobodiť a získali si vhadzovanie v strednom pásme. Škrečko sa na malú chvíľu všacia do brány.
     
    59:09
    Tvrdým projektilom od modrej čiary chcel prekvapiť Radoslav Tybor, no stal sa neúspešným! Jeho nekompromisná delovka končí mimo popradskej svätyne.
     
    58:49
    Škrečko ostáva na striedačke a nasleduje powerplay hostí!
     
    58:49
    Trenčiansky tréner Róbert Kaláber si vyžiadal taktický oddychový čas!
     
    58:40
    Tommi Nikkilä drží svoj tím nad vodou. Predviedol nám dva ďalšie zákroky, po ktorých eliminoval zakončenia Nemčíka a aj Lelkeša. Vhadzovať sa bude po jeho ľavici.
     
    58:18
    Martin Nemčík chcel taktickou a rýchlou prihrávkou cez stred kliziska vysunúť svojich spoluhráčov, no mierne sa mu to nepodarilo. Previnil sa zakázaným uvoľnením.
     
    57:47
    Po sympatickom potiahnutí puku na stranu a následnom zakončení z hokejky Stanislava Balána opäť zahviezdil gólman Škrečko. Ten puk bez problémov ukryl medzi svojími betónmi.
     
    57:18
    Trenčania sa dokázali v početnej nevýhode ubrániť a momentálne veľmi sympaticky eliminujú akékoľvek popradské šance, ktoré sa snažia preniknúť do útočného pásma.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1458 divákov.
     
    56:39
    Škrečko opäť začaroval! Najskôr zneškodnil strelu Romana Tomasa a následne položil svoje betóny aj proti puku z hokejky Petra Kloudu! Trenčianskí hráči sa následne oslobodzujú vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    56:00
    Štyri minúty do konca tretej tretiny a domáci hráči sú pri puku. PO menšom zmätku v strednom pásme sa vrátili späť do hry a opäť efektívne útočia.
     
    55:22
    Stanislav Balán mal štvrtý popradský gól na svojej hokejke, no konštrukcia trenčianskej brány mu nepriala. Po peknej strele švihom sa puk poodrážal a napokon končí na zadnom mantineli.
     
    54:42
    Popradskí hráči získavajú početnú výhodu. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Martin Adamec, ktorý sa previnil nedovoleným bránením na domáceho gólmana Nikkiläho.
     
    53:45
    Popradčania sa opäť držia v útočnom pásme, kde sa snažia zakončovať. Po peknej prihrávke od Paločka sa k puku dostal Branislav Rapáč, ktorého zakončenie však gólman Škrečko nepustil za svoj chrbát.
     
    53:16
    Rostislav Marosz sa dostal do ďalšej nebezpečnej palebnej pozície! Z ťažkého uhla sa predviedol pekným švihom, na ktorý však sympaticky zareagovala pozorná Nikkiläova vyrážačka.
     
    52:44
    Po nepresnom zakončení od Mareka Bira sa rozhodol Nikkilä puk pre istotu pokryť vo svojej lapačke. Vhadzovať sa bude po jeho ľavici.

    Góly a asistencie: 2. Vandas (Hvila, Suchý), 16. Vandas (Hvila, Suchý), 33. Vandas (Balán, Šterbák) - 20. Tybor (Sojčík, T. Klíma), 44. Pardavý (Koma)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Suchý, Kovačevič, Špelda, Pentikäinen, Kurali, Kramár, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Sabolič, Koskinen, Takáč - Paločko, Rapáč, Homa.
    HK DUKLA Trenčín: Škrečko (Kristín) - Biro, Vizváry, Koma, Bednár, Bokroš, Imrich, Habšuda - Pardavý ("C"), Marosz, Gašparovič - Tybor, Tomáš Klíma, Sojčík - Jakúbek, Broska, Lukáš Klíma - Lelkeš, Adamec, Nemčík.

    Rozhodca: D. Konc - Gajan, Tornay

    Diváci: 1458