Zvolen – B. Bystrica 4:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 3:2 (kon.) | Košice – Nitra 1:2 (kon.)
Skalica – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 28.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Poslednú strelu v tomto zápase nám predviedol Radoslav Tybor! Nikkilä mal s ňou mierne problémy, no napokon ju svojou vyrážačkou poslal do bezpečia na zadný mantinel!
     
    58:49
    Škrečko ostáva na striedačke a nasleduje powerplay hostí!
     
    58:49
    Trenčiansky tréner Róbert Kaláber si vyžiadal taktický oddychový čas!
     
    56:39
    Škrečko opäť začaroval! Najskôr zneškodnil strelu Romana Tomasa a následne položil svoje betóny aj proti puku z hokejky Petra Kloudu! Trenčianskí hráči sa následne oslobodzujú vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    54:42
    Popradskí hráči získavajú početnú výhodu. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Martin Adamec, ktorý sa previnil nedovoleným bránením na domáceho gólmana Nikkiläho.
     
    51:17
    Tak to, čo nám predvádza v tomto zápase gólman Škrečko je mnohokrát až neuveriteľné! Po skvelej prihrávke od Michaela Vandasa sa v medzikruží rozhodol vystreliť Lukáš Hvila. Jeho tvrdé zakončenie však trenčianský gólman ukrýva po skvelom reflexe vo svojej lapačke.
     
    48:41
    Popradčania si momentálne pred trenčianskou bránou vytvorili útočné peklo! Škrečko nám však predviedol niekoľko skvelých zákrokov, po ktorých zneškodnil všetkých popradských hráčov. Najskôr to bol Rapáč, následne Paločko a do tretice aj Homa!
     
    45:39
    Trenčiansky gólman Škrečko mal teraz obrovské šťastie! Po nádhernej kombinačnej akcii Tomasa a Kloudu sa k puku dostal druhý menovaný, ktorý poslal puk nekompromisne cez bránkovisko. Následne sa k nemu dostal Tomas, no dobre postaveného trenčianskeho gólmana svojím švihom nedokázal prekonať.
     
    43:34
    Trenčín dal gól!
    Ján Pardavý s veľkým prehľadom zaviezol puk do útočného pásma a pekne ho rozohral. Jaroslav Koma zinkasoval prihrávku na ľavý kruh odkiaľ nekompromisne vypálil. JÁN PARDAVÝ puk tečom zasunul do popradskej siete. Gólman Nikkilä na túto skvelú dorážku nedokázal zareagovať. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Koma.
     
    40:09
    Hostia si zahrajú v početnej výhode! Dvojminútový trest za zovretie puku zinkasoval popradský hráč Stanislav Balán.
     
    37:58
    Po nekompromisnom faule na Ondreja Brosku odchádza na trestnú lavicu Róbert Sabolič, ktorý nám predviedol napadnutie oblasti hlavy a krku. Za tento priestupok si vyslúžil 2 plus 10 minút.
     
    37:19
    Útočná aktivita popradského tímu prináša ďalšiu početnú výhodu. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Marek Biro, ktorý nám predviedol nepovolené hákovanie.
     
    36:25
    Gólman Škrečko eliminuje aj nekompromisné zakončenie spoza ľavého kruhu z hokejky Romana Tomasa! Jeho strela švihom napokon končí bezpečne ukrytá medzi Škrečkovými betónmi.
     
    33:29
    Popradskí hráči si opäť zahrajú v početnej výhode! Na trenčiansku trestnú lavicu si odchádza oddýchnuť Marosz, ktorý sa previnil držaním.
     
    32:56
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči nenechali na seba dlho čakať! Po skvelej strele od prišiel ďalší gólový teč, ktorý priniesol kto iný ako MICHAEL VANDAS! Týmto skvelým zakončením završuje svoj hat-trick v tomto zápase, keď puk umiestnil nechytateľne pod ľavú pažu gólmana Škrečka. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Marcel Šterbák.
     
    32:40
    Dominik Kramár si puk stiahol najskôr na pravý kruh a následne do stredu, odkiaľ sa snažil gólovo presadiť, no neuspel. Gólman Škrečko mu predviedol fantastický zákrok vyrážačkou!
     
    32:40
    Popradčania hrajú v plnom počte! Nervozita na štadióne sa stupňuje! Po podrazení na Kramára v znení Mareka Bira nasleduje trestné strieľanie! To odchádza zahrávať spomínaný Dominik Kramár!
     
    31:05
    Na oboch stranách sme mohli momentálne vidieť niekoľko skvelých gólových šancí! Najskôr sa nedokázal presadiť Jaroslav Koma, ktorý čelil skvelému zákroku gólmana Nikkiläho! Na druhej strane sa dostal do úniku po ľavom krídle Stanislav Balán! Ten však nedokázal skvelé reflexy gólmana Škrečka prekonať ani nadvakrát!
     
    30:30
    Trenčianskí hráči si vybojovali ďalšiu početnú výhodu. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Dominik Kramár, ktorý nám predviedol nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    27:13
    Gašparovič zinkasoval skvelú prihrávku na ľavé krídlo od Pardavého! Z tejto pozície na hranici bránkoviska sa však nedokázal presadiť, pretože gólman Nikkilä mu v poslednej chvíli sklepol na ľad betóny.
     
    26:17
    Hostia získavajú početnú výhodu! Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Branislav Rapáč, ktorý sa previnil nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou.
     
    23:37
    Prvá nebezpečná šanca pred v druhej tretine sa odohrala pred popradskou bránou! Po peknej strele od Tybora sa snažil puk za Nikkiläov chrbát doraziť Peter Sojčík, no od puku ho nekompromisne odstavil pozorný Radoslav Suchý.
     
    19:54
    Trenčín dal gól!
    Popradská defenzíva poriadne zaspala! Po bleskovom úniku Sojčíka po ľavom krídle sa dokázal Nikkilä ešte zorientovať a zasiahnuť svojím betónom, no na následnú kombinačnú prihrávku a výsledné zakončenie od RADOSLAVA TYBORA už nemal šancu. Tybor vymietol Nikkiläho pavučinku medzi jeho betónmi. Asistencie si pripisujú hráči Peter Sojčík a Tomáš Klíma.
     
    15:10
    Poprad dal gól!
    Popradčania potvrdzujú svoje skvele hrané presilové hry aj podruhýkrát! Nastala takmer identická situácia ako pri prvom góle. Lukáš Hvila tentokrát zakončoval z pozície na ľavom kruhu. Jeho strelecký pokus ešte Škrečko svojím betónom vyrazil, no na následnú dorážku od MICHAELA VANDASA už jednoducho nemal nárok. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Radoslav Suchý.
     
    14:49
    Popradčania získavajú ďalšiu výhodu o jedného hráča! Na trenčiansku trestnú lavičku si odchádza sadnúť Tomáš Klíma, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    12:18
    Peter Klouda sa dostal do fantastickej gólovej šance v oslabení! Po skvelej prihrávke sa dostal do samostatného nájazdu, v ktorom sa však nádherne vyznamenal gólman Škrečko! Ten jeho strelu chytá skvelým reflexom vo svojej ľavej ruke, kde má umiestnenú lapačku!
     
    11:12
    Trenčianskí "Vojaci" si zahrajú presilovú hru! Za tvrdý faul pri mantineli na Habšudu si Ondrej Homa odchádza sadnúť na 2 plus 10 minút. Jeho trest bol klasifikovaný ako narazenie zozadu.
     
    09:00
    WoW! Tak domáci tentokrát zahodili veľkú šancu! Po skvelej prihrávke od Stanislava Balána sa na pravom krídle pri puku ocitol Michael Vandas, ktorý sa snažil backhandom prekonať gólmana Škrečka! Ten mu však položil betón presne do dráhy puku a svoj tím udržal v bezpečí!
     
    08:06
    Ďalšia obrovská šanca na popradských hokejkách! Po peknej krížnej prihrávke na pravú stranu sa mohol gólovo presadiť Branislav Rapáč, no ten nedokázal včas a správne zareagovať na presnú Paločkovu prihrávku. Puk po Rapáčovej strele letí tesne mimo trenčianskej brány.
     
    01:32
    Poprad dal gól!
    Domáci "Kamzíci" využívajú túto presilovú hru priam bleskurýchle! Po prvom neúspešnom zakončení od modrej čiary v podaní Hvilu si tento hráč odrazený puk potiahol opäť k modrej čiare a tvrdo vypáli! Puk z jeho hokejky tesne pred Škrečkom nechytateľne tečoval MICHAEL VANDAS, ktorý posiela domáci tím do jednogólového vedenia. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Radoslav Suchý.
     
    01:20
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Dvojminútový trest zinkasovala trenčianska lavička, ktorá sa previnila veľa hráčmi na ľadovej ploche.
     
    01:15
    Popradčania zapríčinili poriadny závar pred trenčianskou bránou! Po peknej prihrávke od Tomasa sa snažil technickým zakončením švihom presadiť Peter Klouda, no poloprázdnu Škrečkovu bránu napokon míňa!

    Góly a asistencie: 2. Vandas (Hvila, Suchý), 16. Vandas (Hvila, Suchý), 33. Vandas (Balán, Šterbák) - 20. Tybor (Sojčík, T. Klíma), 44. Pardavý (Koma)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Suchý, Kovačevič, Špelda, Pentikäinen, Kurali, Kramár, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Sabolič, Koskinen, Takáč - Paločko, Rapáč, Homa.
    HK DUKLA Trenčín: Škrečko (Kristín) - Biro, Vizváry, Koma, Bednár, Bokroš, Imrich, Habšuda - Pardavý ("C"), Marosz, Gašparovič - Tybor, Tomáš Klíma, Sojčík - Jakúbek, Broska, Lukáš Klíma - Lelkeš, Adamec, Nemčík.

    Rozhodca: D. Konc - Gajan, Tornay

    Diváci: 1458