Lille – Bayern 0:1 (kon.) | Manchester United – Braga 3:2 (kon.) | Barcelona – Celtic 2:1 (kon.)
koniec
Manchester United
3:2 (1:2)
Sporting Braga
Utorok 23.10.2012, 20:45 • Old Trafford • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    75
    Manchester United dal gól! Z ničoho nič sa po výbornom centri opäť presadzuje JAVIER HERNÁNDEZ, ktorý bol nepokrytý a prudkou hlavičkou prekonáva Beta gólom na 3:2.
     
    62
    Manchester United dal gól! EVANS sa po trme-vrme a centru z rohu predsa len presadzuje, lopta sa dostala do siete po zmätkoch a slabej strele. Končí ale v sieti a začíname odznova.
     
    25
    Manchester United dal gól! Náš tip sa začína vyplňovať postupne, už avizované zníženie prišlo gólom HERNÁNDEZA. Po faule na Van Persieho prišla výhoda, loptu zobral Kagawa, ktorý nikým nekrytý našiel hlavu nekrytého mexického zakončovateľa a ten s prispením brankára Beta dostal hlavičkou loptu do siete.
     
    20
    Sporting Braga dala gól! Z ničoho nič je náskok dvojgólový! Opäť sa pekná akcia hostí zrodila na ľavej strane, loptu dopredu potiahol Leandro a nahrávka na ALANA bola presná, ten takisto presným usmernením poslal loptu do siete prvým dotykom.
     
    2
    Sporting Braga dala gól! Krásny center po autovom vhadzovaní poslal do vápna Huga Viana a výborná hlavička ALANA končí v sieti!

    Góly: 25. Hernández, 62. Evans, 75. Hernández - 2. Alan, 20. Alan

    Karty:   48. Custodio (BRG), 53. Elderson (BRG)


    Manchester United: De Gea - Rafael, Evans, Buttner, Carrick, Cleverley, Fletcher, Kagawa, Rooney, Hernández, Van Persie.
    Sporting Braga: Beto - Nuno André Coelho, Elderson, Vilnícius, Ruben Amorim, Ruben Micael, Leandro Salino, Custódio, Alan, Hugo Viana, Eder.

    Rozhodca: Milorad Mažič