HC Slovan – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
CSKA Moskva
Utorok 23.10.2012, 19:00 • Slovnaft Aréna, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Domáci hráči si svojou útočnou aktivitou vybojovali početnú výhodu! Na trestnú lavicu si odchádza za držanie sadnúť Alexander Radulov!
     
    59:28
    Tréner Slovanu Bratislava - Rostislav Čada si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:03
    Domáci gólman Janus odchádza na striedačku!
    Podarí sa Slovanistom túto powerplay využiť?
     
    58:30
    Staňa opäť začaroval! Tentokrát eliminoval zakončenie Hudáčeka, ktorý to skúšal sťahovačkou z ľavého krídla.
     
    50:13
    Marko Daňo sa pekne presunul z ľavého krídla až do medzikružia a tvrdo zakončil! Staňa sa rozvalil na celú bránu svojími betónmi, no puk jeho svätyňu napokon minul len o pár centimetrov.
     
    47:51
    Belasí si zahrajú v početnej výhode. Za tvrdý krošček na Lipianskeho si odchádza na dve minúty oddýchnuť Grabovsky.
     
    46:57
    Štajnoch nám predviedol skvelý prienik cez stredné pásmo. Zakotvil až na pravom kruhu odkiaľ tvrdo vystrelil a svojou delovkou napálil ľavú žrď Staňovej brány!
     
    44:43
    Miroslav Šatan sa po peknom vysunutí do útočného pásma rozhodol predviesť svoje individuality! Puk si pekne potiahol až do pravého kruhu a nekompromisne zakončil! Gólman Staňa mu však predviedol úspešný zákrok svojou vyrážačkou.
     
    43:12
    Janus opäť začaroval! Po skvelej prihrávke od Alexandra Radulova sa k zakončeniu dostal Grigorenko! Ten technicky vypáli, no domáci brankár mu predviedol efektívny presun a následné ukrytie puku vo svojej výstroji!
     
    41:11
    Grabovsky získal fantastickú gólovú šancu! Pred Janusom sa ocitol osamotený a urobil peknú sťahovačku! Gólman Slovanu mu však na to nenaletel a svoje betóny umiestnil pekne k obom žŕdkam!
     
    40:00
    V závere druhej tretiny zinkasovali obaja kohúti - Štajnoch a aj Žirkov dvojminútové tresty za údery.
     
    38:59
    Persson má dôvod na poriadny hnev voči gólmanovi Janusovi. Tentokrát sa Niklas dostal do samostatného úniku po pravej strane a z hranice kruhu tvrdo zakončil! Domáci gólman sa však nenechal pokoriť a puk udržuje na svojej výstroji!
     
    38:11
    Elitný moskovský útok v akcii! Janus však úspešne odoláva! Najskôr zneškodnil tvrdý projektil z hokejky Alexandra Radulova a následne poslal do bezpečia aj dorážku Grigorenka.
     
    35:15
    Andrej Šťastný spôsobil ďalší závar pred bránou CSKA! Z medzikružia sa síce do puku trafil dobre, no ešte pred Staňovou bránou sa puk dostal do hlavy Alexandra Radulova! Ten musí podstúpiť mierne ošetrenie.
     
    33:39
    Niklas Persson sa po presnej prihrávke do medzikružia rozhodol delovo strieľať! Gólman Janus však jeho projektil ukrýva na svojej výstroji! Nasleduje vhadzovanie po Janusovej pravici.
     
    32:07
    Lipiansky sa dostal do fantastickej gólovej šance! Po peknej prihrávke od Hudáčeka sa uvoľnil na hranici ľavého kruhu, odkiaľ tvrdo vystrelil, no gólman Staňa mu predviedol efektívny presun a skvelý zákrok svojím ľavým betónom!
     
    30:23
    Domáci hráči získavajú veľmi dobrú početnú výhodu. Za faul na oblasť hlavy a krku si na dve minúty odchádza oddýchnuť Rjasensky. Okrem dvojminútového trestu zinkasoval aj trest osobný - desaťminútový. Slovanisti tak majú obrovskú šancu na vyrovnanie.
     
    29:10
    Slovan dal gól!
    Po nepresnej prihrávke hostí sa do útočného pásma dostal MIROSLAV ŠATAN! Ten tvrdou strelou od modrej čiary pridáva bleskovú odpoveď na Rylovov gól. Puk umiestnil k ľavej žŕdke hosťujúcej brány, a tak Staňa jednoducho nemal šancu zasiahnuť. Bez asistencií.
     
    28:17
    Tým CSKA dal gól!
    Hosťujúci hráči sa opäť dostávajú do dvojgólového vedenia! JAKOV RYLOV zinkasoval skvelú prihrávku do medzikružia, odkiaľ nekompromisným spôsobom prekonal už ležiaceho gólmana Janusa! Šatan síce protestuje, no hlavní rozhodcovia sa nenechajú len tak ľahko odrovnať. Asistenciu si pripisuje Alexander Radulov.
     
    24:37
    Slovan dal gól!
    Belasí strieľajú kontaktný gól! Po skvelej prihrávke od Hudáčeka napriahol svoju hokejku v pozícii na ľavom kruhu ĽUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ! Ten nekompromisnou delovkou prekonal gólmana Staňu ponad jeho ľavé rameno. Asistencie si pripisujú hráči Libor Hudáček a Michel Miklík.
     
    21:00
    Pavel Datsjuk sa rozhodol trochu zasólovať a skoro mu to vyšlo! Spoza brány si pekne obkorčuľoval domáce bránkovisko a následne sa snažil zakončiť! Janus mu však do cesty postavil svoje pozorné betóny.
     
    19:57
    V závere prvej tretiny sa do skvelej šance dostal Alexander Radulov! Ten si nakorčuľoval až pred domácu bránu z pravej strany a puk chcel dopraviť za Janusov chrbát. Ten mu však ešte pred zakončením zovrel betóny.
     
    17:56
    Domáci hráči sa dostali do poriadného problému. Hosťom poskytli presilovú hru. Na dve minúty si odchádza oddýchnuť Ľubomír Višňovský, ktorý sa previnil seknutím.
     
    15:36
    Tým CSKA dal gól!
    Domáca defenzíva momentálne poriadne zaspala! Po nepresných prihrávkach domácich hokejistov sa k puku dostal Alexander Radulov. Ten dlho nezaváhal a presne prihral na modrú čiaru IGOROVI RADULOVI! Igor sa dostal do samostatného nájazdu, ktorý technickou sťahovačkou aj premenil. Asistenciu si pripisuje Alexander Radulov.
     
    11:42
    Tím CSKA dal gól!
    Hosťujúci hráči sa dostávajú do vedenia! Po tvrdej strele od modrej čiary z hokejky ALEXEIA MARČENKA sa puk odrazil od korčule Štajnocha a napokon si našiel miesto v pravom hornom rohu brány domácej brány. Janus tentokrát nemal šancu na úspešný zásah. Asistenciu si pripisuje Niklas Persson.
     
    09:55
    Janus opäť výrazne podržal svoj tím! Po peknej backahndovej prihrávke od Grigorenka sa pred bránov skvele zorientoval Igor Radulov. Ten vystrelil z prvej, no domáci gólman udržal puk vo svojej moci.
     
    08:03
    Po tvrdej delovke od Grabovskeho sa snažil pred domácou bránou tečovať puk Pavel Datsjuk! Janus si však zachoval chladnú hlavu a puk úspešne pokrýva medzi svojími betónmi a lapačkou.
     
    04:32
    Libor Hudáček si svojou dravou ofenzívnou aktivitou vybojoval skvelú gólovú šancu! Puk si potiahol až pred gólmana Staňu, no na jeho následnú strelu hosťujúci gólman zareagovať nemusel. Puk letí mimo jeho brány.

    Góly a asistencie: 25. Višňovský (Hudáček, Miklík), 30. Šatan - 12. Marčenko (Persson), 16. I. Radulov (A. Radulov), 29. Rylov (Radulov)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Konrád) - Višňovský, Štajnoch, Sigalet, Sekera, Boumedienne, Švarný, Luža, Mikúš - Vondrka, Bližňák, Šatan - Hudáček, Lipiansky, Miklík - Dravecký, Kytnár, Kukumberg - Daňo, Šťastný, Ölvecký.
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Sergejev, Rjasensky, Denisov, Rylov, Marčenko, Kondratjev, Gimajev, Buravčikov - Igor Radulov, Grigorenko, Alexander Radulov - Žarkov, Datsjuk, Grabovsky - Zubov, Kugryšev, Persson - Sprukts, Barbašev, Ljubimov.

    Rozhodca: Alexander Sergeyev, Roman Shchenyov - Alexei Maitak, Evgeny Pronskikh

    Diváci: 10055