HC Slovan – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
CSKA Moskva
Utorok 23.10.2012, 19:00 • Slovnaft Aréna, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme síce góly nevideli, no na bratislavskej pôde sme mohli pocítiť niekoľko fantastických gólových šancí. Na oboch stranách však zaúradovali gólmani Staňa a Janus, ktorý si vychytali shootout v tretej tretine. V závere zápasu sa domáci odhodlali aj na poweplay a zobrali si oddychový čas, no nepomohlo im to. Moskovskí Vojaci svoje tesné jednogólové vedenie dokázali ustáť, a tak si z tohto zápasu odnášajú dôležité tri body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (21:14:48)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Domáci hráči si svojou útočnou aktivitou vybojovali početnú výhodu! Na trestnú lavicu si odchádza za držanie sadnúť Alexander Radulov!
     
    59:44
    Hosťujúci hráči sa oslobodzujú a Slovanistov nepúšťajú k nejakému efektívnemu zakončeniu.
     
    59:28
    Tréner Slovanu Bratislava - Rostislav Čada si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:28
    Hostia nám predviedli vyhodenie puku cez všetky čiary, po ktorom sa bude vhadzovať po ľavici gólmana Staňu.
     
    59:03
    Domáci gólman Janus odchádza na striedačku!
    Podarí sa Slovanistom túto powerplay využiť?
     
    58:30
    Staňa opäť začaroval! Tentokrát eliminoval zakončenie Hudáčeka, ktorý to skúšal sťahovačkou z ľavého krídla.
     
    57:52
    Z pravého krídla vyslal na Staňu tvrdý projektil Miroslav Šatan, no aj on sa stáva neúspešným. Moskovský gólman nám predviedol efektívny reflex vo svojej lapačke.
     
    57:13
    Čas sa veľmi rýchlo kráti a domáci sa snažia útočiť, no majú veľké problémy s dobre hrajúcou obranou hostí. Tá ničí každú z ich prihrávkových kombinácií.
     
    56:28
    Moskovskí hráči sa oslobodili a sympaticky forčekujú, čím spomaľujú založenie bratislavských útokov. Slovanisti sú mierne zmätení.
     
    55:40
    Domáci hokejisti si vytvárajú skvelý útočný tlak. Tentokrát pohrozil Dravecký, ktorý z pravej strany chcel prekonať gólmana Staňu backhandom. Staňa si však svoju žŕdku pokryl a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    55:00
    Višňovský si puk stiahol do pravého kruhu a z tejto pozície tvrdo zakončil. Staňa nám však predviedol pekný presun, po ktorom oprášil svoje dobre položení betóny.
     
    54:20
    Slovanisti sa usadili v útočnom pásme, kde rozprúdili svoj útočný kolotoč. Pri puku je momentálne Libor Hudáček, ktorý nekompromisne odstavil Sergejeva.
     
    53:33
    Hostia sa pomaly, ale isto sťahujú do defenzívy. Pri súbojoch o puk v strednom pásme získavajú cenné sekundy. Domáci hráči majú však stále ešte dosť času na vyrovnanie. Pri puku je momentílne Kukumberg.
     
    52:48
    Belasí sa snažia zaútočiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hostia sa zatiaľ veľmi dobre vracajú a priestor pred svojou bránou vynikajúco kontrolujú.
     
    51:59
    Boumedienne momentálne urobil skvelú prácu za vlastnou bránou, keď efektívnym vypichnutím puku odstavil Alexandra Radulova a poslal svoj tím do útoku.
     
    51:20
    Michal Vondrka získal puk v medzikruží a kľučkami si odstavil hosťujúcich obrancov. Na jedného z nich však zabudol a práve on ho o puk pripravil.
     
    50:50
    Pri puku sú momentálne hráči Moskvy, ktorí hrajú veľmi opatrne. V týchto chvíľach sa im stačí len brániť, aby z tohto zápasu získali dôležité tri body. Slovanisti však efektívne forčekujú.
     
    50:13
    Marko Daňo sa pekne presunul z ľavého krídla až do medzikružia a tvrdo zakončil! Staňa sa rozvalil na celú bránu svojími betónmi, no puk jeho svätyňu napokon minul len o pár centimetrov.
     
    49:51
    Hosťujúci hráči CSKA sa dokázali úspešne ubrániť, no Slovanisti sú stále usadení v útočnom pásme, kde zatiaľ veľmi pekne kombinujú.
     
    49:10
    Sekera sa dostal k puku na útočnej modrej čiare, odkiaľ nekompromisne vypáli. Jeho delovka však po malej chvíli končí len na mantineli za hosťujúcou bránou.
     
    48:26
    Hosťujúci hráči CSKA sa zatiaľ bránia veľmi dobre. Domáci majú problém s usadením sa v útočnom pásme, kde ich veľmi dobre bránia ich súperi.
     
    47:51
    Belasí si zahrajú v početnej výhode. Za tvrdý krošček na Lipianskeho si odchádza na dve minúty oddýchnuť Grabovsky.
     
    47:38
    Domáci hráči očividne chcú vyrovnať. Ich útočná aktivita je v momentálnych sekundách enormná. Pri puku je Lipiansky, ktorý drží puk za hosťujúcou bránou.
     
    46:57
    Štajnoch nám predviedol skvelý prienik cez stredné pásmo. Zakotvil až na pravom kruhu odkiaľ tvrdo vystrelil a svojou delovkou napálil ľavú žrď Staňovej brány!
     
    46:10
    Kukumberg bojoval o puk za Staňovou bránou veľmi tvrdo a odhodlane, no napokon bol neúspešný. Kondratjev ho od puku bezpečne odstavil.
     
    45:25
    Niklas Persson po peknej prihrávke od Kugryševa zakončoval z hranice ľavého kruhu. Jeho projektil však po malej chvíli a zblokovaní míňa Janusovu bránu.
     
    44:43
    Miroslav Šatan sa po peknom vysunutí do útočného pásma rozhodol predviesť svoje individuality! Puk si pekne potiahol až do pravého kruhu a nekompromisne zakončil! Gólman Staňa mu však predviedol úspešný zákrok svojou vyrážačkou.
     
    43:58
    Hráči CSKA rozprúdili v útočnom pásme svoj presilovkový kolotoč a priniesli nám aj zopár zakončení. Ani Zubov a ani Persson však napokon nedokázali pokoriť pozorné Janusove reflexy.
     
    43:18
    Hostia si zahrajú dvojminútovú presilovú hru. Na trestnú lavicu si za hákovanie odchádza sadnúť Lipiansky.
     
    43:12
    Janus opäť začaroval! Po skvelej prihrávke od Alexandra Radulova sa k zakončeniu dostal Grigorenko! Ten technicky vypáli, no domáci brankár mu predviedol efektívny presun a následné ukrytie puku vo svojej výstroji!
     
    42:31
    Kugryšev chcel zareagovať na pekné nahodenie puku o mantinel, no mierne sa mu to nepodarilo. Puk ešte pred jeho tečom pokryl pod svojou lapačkou pozorný gólman Janus.
     
    41:56
    Na druhej strane sa do peknej pozície dostal Libor Hudáček, no na ľavom krídle bol tvrdo bránený a napokon sa neodhodlal vystreliť. Puk po jeho nepresnej prihrávke končí na hokejkách hostí.
     
    41:11
    Grabovsky získal fantastickú gólovú šancu! Pred Janusom sa ocitol osamotený a urobil peknú sťahovačku! Gólman Slovanu mu však na to nenaletel a svoje betóny umiestnil pekne k obom žŕdkam!
     
    40:58
    Miklík sa dostal do peknej palebnej pozície na ľavom kruhu, odkiaľ napokon aj vystrelil. Jeho tvrdá strela však míňa moskovskú svätyňu.
     
    40:22
    V hre štyroch na štyroch sú momentálne aktívnejší domáci hráči, ktorí však nemajú veľký priestor pri dobre brániacej moskovskej defenzíve.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    V závere druhej tretiny zinkasovali obaja kohúti - Štajnoch a aj Žirkov dvojminútové tresty za údery.
     
    Druhá tretina bola z pohľadu belasých už o čosi lepšia. Vychádzali z dobre organizovanej obrany do rýchlych protiútokov. Jeden z nich využil Ľubomír Višňovský, ktorý zinkasoval presnú prihrávku na ľavý kruh od Hudáčeka a tvrdou strelou prekonal gólmana Staňu. V 29. minúte síce dokázali hostia odpovedať zásluhou strely z hokejky Rylova, no dlho sa netešili. Domáci kapitán Miroslav Šatan získal puk a od modrej čiary nedal hosťujúcemu gólmanovi šancu zasiahnuť. Janus opäť výborne podržal svoj tím a na svojom konte má po dvoch tretinách už 25 úspešných zásahov.

    Podarí sa Slovanistom v tretej tretine vyrovnať alebo prípadne získať gólové vedenie na svoju stranu?
     
    V závere druhej tretiny sme mohli vidieť náznak potyčky, ktorú začal Žirkov. Ten sa odhodlal ísť päsťami do Štajnocha, no rozhodcovia ich bleskurýchle oddelili. Je však pravda, že Štajnoch ho ešte predtým tvrdo narazil o mantinel.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:56
    V posledných sekundách je pri puku Pavej Datsjuk, ktorý už však za Janusovou bránou za štyri sekundy nedokáže už nič vykúzliť.
     
    39:30
    Po nahodení puku na mantinel nám predviedol Janus ďalší úspešný a hlavne spoľahlivý zákrok. Vhadzovať sa bude po jeho ľavici.
     
    38:59
    Persson má dôvod na poriadny hnev voči gólmanovi Janusovi. Tentokrát sa Niklas dostal do samostatného úniku po pravej strane a z hranice kruhu tvrdo zakončil! Domáci gólman sa však nenechal pokoriť a puk udržuje na svojej výstroji!
     
    38:11
    Elitný moskovský útok v akcii! Janus však úspešne odoláva! Najskôr zneškodnil tvrdý projektil z hokejky Alexandra Radulova a následne poslal do bezpečia aj dorážku Grigorenka.
     
    37:24
    Po peknej krížnej prihrávke od Štajnocha sa od modrej čiary odhodlal technicky zakončiť Višňovský! Jeho tvrdý projektil však Staňa s veľkým prehľadom po malej chvíli ukryl vo svojej lapačke.
     
    36:40
    Rýchlosť hry sa nám poriadne vystupňovala! Puk sa presúva z jednej strany na druhú, no zatiaľ nevidíme žiadne veľké šance na jednej či druhej strane.
     
    35:55
    Gimajev sympaticky priviezol puk až pred Janusovu bránu po ľavom krídle, no nedokázal presne prihrať a napokon o puk prišiel zásluhou zákroku obrancu Sigaleta. Nasleduje útok Slovanu.
     
    35:15
    Andrej Šťastný spôsobil ďalší závar pred bránou CSKA! Z medzikružia sa síce do puku trafil dobre, no ešte pred Staňovou bránou sa puk dostal do hlavy Alexandra Radulova! Ten musí podstúpiť mierne ošetrenie.
     
    34:22
    Staňa musel čeliť ďalšiemu útoku domácich hráčov. Po peknej prihrávke od Šatana z ľavého kruhu pálil Vondrka! Hosťujúci gólman však neinkasuje, pretože puk poslal do bezpečia svojou hokejkou.
     
    33:39
    Niklas Persson sa po presnej prihrávke do medzikružia rozhodol delovo strieľať! Gólman Janus však jeho projektil ukrýva na svojej výstroji! Nasleduje vhadzovanie po Janusovej pravici.
     
    33:10
    Dravecký s Kytnárom si vytvorili sympatický prienik do útočného pásma, no ten napokon stroskotal hvizdom čiarového rozhodcu, ktorý naznačil postavenie mimo hry.
     
    32:39
    Hosťujúci hráči sa dokázali ubrániť, no domáci si stále držia pozíciu v útočnom pásme. Tentokrát ihneď po vhadzovaní preveril schopnosti gólmana Staňu tvrdým projektilom od modrej čiary Andrej Šťastný! Jeho strela však bola zblokovaná Staňovou vyrážačkou na zadný mantinel.
     
    32:07
    Lipiansky sa dostal do fantastickej gólovej šance! Po peknej prihrávke od Hudáčeka sa uvoľnil na hranici ľavého kruhu, odkiaľ tvrdo vystrelil, no gólman Staňa mu predviedol efektívny presun a skvelý zákrok svojím ľavým betónom!
     
    31:15
    Slovanisti rozprúdili v útočnom pásme skvelý presilovkový kolotoč, no zatiaľ mu chýbajú presné zakončenia. Hráči CSKA sa úspešne bránia a vyrovnanie nechcú pripustiť.
     
    30:23
    Domáci hráči získavajú veľmi dobrú početnú výhodu. Za faul na oblasť hlavy a krku si na dve minúty odchádza oddýchnuť Rjasensky. Okrem dvojminútového trestu zinkasoval aj trest osobný - desaťminútový. Slovanisti tak majú obrovskú šancu na vyrovnanie.
     
    29:59
    Domáci hráči nám predvádzajú veľmi dobrý útočný výkon, ktorým výrazne konkurujú vojakom z Moskvy. Do rýchleho brejku sa dostal Lipiansky, no bol napokon bleskurýchle zastavený.
     
    29:10
    Slovan dal gól!
    Po nepresnej prihrávke hostí sa do útočného pásma dostal MIROSLAV ŠATAN! Ten tvrdou strelou od modrej čiary pridáva bleskovú odpoveď na Rylovov gól. Puk umiestnil k ľavej žŕdke hosťujúcej brány, a tak Staňa jednoducho nemal šancu zasiahnuť. Bez asistencií.
     
    28:17
    Tým CSKA dal gól!
    Hosťujúci hráči sa opäť dostávajú do dvojgólového vedenia! JAKOV RYLOV zinkasoval skvelú prihrávku do medzikružia, odkiaľ nekompromisným spôsobom prekonal už ležiaceho gólmana Janusa! Šatan síce protestuje, no hlavní rozhodcovia sa nenechajú len tak ľahko odrovnať. Asistenciu si pripisuje Alexander Radulov.
     
    27:54
    Z ľavého krídla tvrdo vystrelil Bližňák! Staňa však betóny položil na ľad včas a zabránil tak ďalšiemu gólu vo svojej sieti.
     
    27:07
    Belasí útočia a útočia. Ich protihráčom to robí poriadne vrásky na čele, lebo momentálne to vyzerá, ako keby hrali s úplne odlišným tímom. Nasleduje súboj o puk v strednom pásme.
     
    26:13
    Marko Daňo preveril gólmana Staňu z pravého kruhu, no hosťujúci gólman tentokrát nekapituloval. Puk vyráža do bezpečia svojou dobre osadenou vyrážačkou.
     
    25:24
    Domáci hráči nám momentálne predvádzajú skvelý ofenzívny výkon a očividne sú pri gólovej chuti. Hostia majú s ich prechodmi do útočného pásma oveľa väčšie problémy ako predtým. Pri puku je momentálne Miroslav Šatan.
     
    24:37
    Slovan dal gól!
    Belasí strieľajú kontaktný gól! Po skvelej prihrávke od Hudáčeka napriahol svoju hokejku v pozícii na ľavom kruhu ĽUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ! Ten nekompromisnou delovkou prekonal gólmana Staňu ponad jeho ľavé rameno. Asistencie si pripisujú hráči Libor Hudáček a Michel Miklík.
     
    23:55
    Slovanisti si vytvorili v útočnom pásme ofenzívny tlak, no nepredviedli nám žiadne nebezpečné zakončenie. Pri puku sú teda opäť domáci.
     
    23:18
    Po peknej backahndovej prihrávke spoza hosťujúcej brány sa k puku na hranici ľavého kruhu dostal Vladimír Dravecký! Ten tvrdo zakončil, no po malej chvíli minul Staňovu svätyňu.
     
    22:36
    Nevydarené útoky na oboch stranách bez zakončenia nám privádzajú puk opäť na hokejky CSKA. Hostia sa snažia prejsť cez stredné pásmo, no zatiaľ sa im to nedarí.
     
    21:45
    Na druhej strane sa rysoval rýchly protiútok domácich Slovanistov, ktorí do medzikružia pekne uvoľnili Vondrku! Ten sa rozhodol zakončovať, no jeho strela končí len v moci gólmana Staňu.
     
    21:00
    Pavel Datsjuk sa rozhodol trochu zasólovať a skoro mu to vyšlo! Spoza brány si pekne obkorčuľoval domáce bránkovisko a následne sa snažil zakončiť! Janus mu však do cesty postavil svoje pozorné betóny.
     
    20:18
    V úvode druhej dvadsaťminútovky sa puku zmocnili hosťujúci hráči, ktorí nám však predviedli miernu nepresnosť, po ktorej sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej tretine sme mohli vidieť opatrný začiatok, v ktorom bolo herné tempo na oboch stranách veľmi vyrovnané. V druhej desaťminútovke však poriadne zabrali hosťujúci hráči, ktorí si zásluhou Marčenka a Igora Radulova vybojovali dvojgólové vedenie. Gólov by padlo aj viac, no tým ďalším strelám zabránil pozorný gólman Janus. Ten si po prvej tretine pripísal 12 úspešných zákrokov. Slovanisti budú mať o čom premýšľať, ak chcú z tohto zápasu uchmatnúť aspoň nejaký bodík.

    Podarí sa domácim vytvoriť nejaký účinný recept na svojich protivníkov z Moskvy alebo sa im podarí jasne dominovať aj v druhej tretine?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:57
    V závere prvej tretiny sa do skvelej šance dostal Alexander Radulov! Ten si nakorčuľoval až pred domácu bránu z pravej strany a puk chcel dopraviť za Janusov chrbát. Ten mu však ešte pred zakončením zovrel betóny.
     
    19:30
    Moskovčania svoju útočnú kombináciu síce mysleli veľmi dobre, no po nepresnej prihrávke od Zubova domáci opäť úspešne puk vyhadzujú do bezpečia.
     
    18:44
    Slovanisti sa zatiaľ bránia výborne. Svojich protihráčov nepúšťajú k žiadnym zakončeniam a puk s veľkým prehľadom vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    17:56
    Domáci hráči sa dostali do poriadného problému. Hosťom poskytli presilovú hru. Na dve minúty si odchádza oddýchnuť Ľubomír Višňovský, ktorý sa previnil seknutím.
     
    17:09
    Domáci hráči síce bojujú o puk v útočnom pásme veľmi tvrdo, no momentálne sú korčuliarsky a aj herne lepší ich protivníci. Po nahodení puku na mantinel z hokejky Sigaleta sú pri puku opäť hostia.
     
    16:24
    Moskovčania sú pri enormnej hernej chuti. Domáci Slovanisti sa musia brániť. Tentokrát z pravého kruhu skúšal backhandom vsietiť gól Pavel Datsjuk, no gólman Janus tentokrát neinkasuje. Puk ukrýva medzi svojími betónmi.
     
    15:36
    Tým CSKA dal gól!
    Domáca defenzíva momentálne poriadne zaspala! Po nepresných prihrávkach domácich hokejistov sa k puku dostal Alexander Radulov. Ten dlho nezaváhal a presne prihral na modrú čiaru IGOROVI RADULOVI! Igor sa dostal do samostatného nájazdu, ktorý technickou sťahovačkou aj premenil. Asistenciu si pripisuje Alexander Radulov.
     
    14:44
    Mário Bližňák zinkasoval sympatickú prihrávku na ľavé krídlo. Puk si potiahol do medzikružia odkiaľ nekompromisne zakončil! Jeho strelu však Staňa vyráža do bezpečia svojími pozornými betónmi.
     
    14:10
    Ďalší útok domácich končí hvizdom čiarového rozhodcu, ktorý nám naznačil postavenie mimo hry. Vhadzovať sa teda bude v strednom pásme.
     
    13:25
    Roman Kukumberg pekne zaviezol puk až do útočného pásma po pravom krídle, no napokon sa rozhodol v kľúčovej situácii prihrávať. Jeho prihrávka síce bola presná, no ešte pred jeho spoluhráčom sa k nej dostal pozorný obranca Rylov.
     
    12:34
    Domáci hráči sa snažia pridať bleskovú odpoveď na úvodný gól hostí, no zatiaľ sa im to nedarí. Vojaci veľmi dobre obsadili stredné pásmo, kde eliminujú počiatky šancí súperov.
     
    11:42
    Tím CSKA dal gól!
    Hosťujúci hráči sa dostávajú do vedenia! Po tvrdej strele od modrej čiary z hokejky ALEXEIA MARČENKA sa puk odrazil od korčule Štajnocha a napokon si našiel miesto v pravom hornom rohu brány domácej brány. Janus tentokrát nemal šancu na úspešný zásah. Asistenciu si pripisuje Niklas Persson.
     
    11:10
    Ilja Zubov zinkasoval na ľavom kruhu peknú backhandovú prihrávku a dlho neváhal! Z prvej tvrdo vystrelil, no gólman Janus bol opäť proti a jeho projektil po peknom presunutí spoľahlivo ukrýva vo svojej výstroji.
     
    10:43
    Belasí sa spod útočného tlaku vojakov nakrátko oslobodili, no v útočnej tretine si nedokázali vybojovať žiadnu sľubnú šancu. Pri puku sú teda opäť hostia.
     
    10:12
    Tentokrát skúsil z ľavého kruhu preveriť domáceho brankára Žarkov. Ten však strelu umiestnil len do gólmana Janusa, ktorý následne puk ukrýva vo svojej lapačke.
     
    09:55
    Janus opäť výrazne podržal svoj tím! Po peknej backahndovej prihrávke od Grigorenka sa pred bránov skvele zorientoval Igor Radulov. Ten vystrelil z prvej, no domáci gólman udržal puk vo svojej moci.
     
    09:29
    Na druhej strane sa z ľavého kruhu odhodlal zakončovať Vondrka, no na jeho strelu zareagoval Staňa sympatickým reflexom v ľavej ruke, keď oprášil svoju pozornú lapačku.
     
    09:18
    Janus je momentálne pod častou paľbou. Práve to ho však dostáva do formy, a tak dokázal úspešne zareagovať aj tentokrát, keď puk z hokejky Alexandra Radulova ukryl pod svojími betónmi.
     
    08:52
    Od modrej čiary tentokrát preveril zručnosti gólmana Janusa Kondratjev. Brankár Slovanu si však zanecháva čisté konto aj tentokrát. Puk bezpečne ukrýva vo svojej výstroji.
     
    08:03
    Po tvrdej delovke od Grabovskeho sa snažil pred domácou bránou tečovať puk Pavel Datsjuk! Janus si však zachoval chladnú hlavu a puk úspešne pokrýva medzi svojími betónmi a lapačkou.
     
    07:26
    Belasí sa opäť natlačili do útočného pásma, kde si puk pekne posúvajú krížnymi prihrávkami. Hostia sa oslobodzujú vyhodením puku cez všetky čiary. Nasleduje vhadzovanie po Staňovej ľavici.
     
    06:48
    Hostia sa snažia zaútočiť a vsietiť úvodný gól, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí. Automaticky, keď prejdú za útočnú modrú čiaru sa k nim dostávajú domáci hokejisti, ktorí ich jednoducho nepúšťajú k šanciam.
     
    05:59
    Nebezpečné nahodenie puku na mantinel tentokrát musel zachrániť gólman Janus. Pred ním sa v zlomku sekundy objavil Ljubimov, ktorý chcel puk doraziť za jeho chrbát, no gólman Slovanu bol proti. Puk pokryl svojou lapačkou.
     
    05:21
    Slovenskí hráči sú momentálne omnoho aktívnejší ako ich súperi. Marko Daňo sa po peknej krížnej prihrávke dostal na ľavý kruh, odkiaľ tvrdo vypálil, no gólman Staňa mu predviedol pekný zákrok a puk pokryl vo svojej lapačke.
     
    04:32
    Libor Hudáček si svojou dravou ofenzívnou aktivitou vybojoval skvelú gólovú šancu! Puk si potiahol až pred gólmana Staňu, no na jeho následnú strelu hosťujúci gólman zareagovať nemusel. Puk letí mimo jeho brány.
     
    03:47
    Alexander Radulov tvrdo vypálil z ľavého kruhu, no jeho projektil bol ešte pred domácou bránou stečovaný na zadný mantinel. Slovanisti zakladajú útok spoza vlastnej brány.
     
    02:57
    Do peknej palebnej pozície v medzikruží sa dostal aj Peter Ölvecký, no so zakončením mierne zaváhal. O pár sekúnd bol však už tvrdo bránený a jeho nedôrazné zakončenie smeruje mimo Staňovej svätyne.
     
    02:19
    Roman Kukumberg tentokrát veľmi pekne odstavil nabiehajúceho Zubova! Tvrdým bodyčekom ho pritlačil o mantinel a puk mu jednoducho ukradol.
     
    01:33
    Libor Hudáček sa po uchmatnutí nepresnej moskovskej prihrávky v strednom pásme dostal do skvelého samostatného úniku. Puk si síce potiahol sympaticky, no keď sa pred ním zjavil obranca Moskvy, tak už nestrieľal.
     
    00:42
    Útočná aktivita v úvodných sekundách tohto zápasu je výrazne na hokejkách Slovanu. Tí sa držia v útočnom pásme, no sú dobre bránení, čo im prekáža v útočných kombináciách.
     
    00:08
    Úvodné vhadzovanie tohto zápasu získali hosťujúci hráči, ktorí si puk potiahli až za vlastnú bránu. Chceli zaútočiť, no pozorní Slovanisti ich zastavili už pri prechode stredným pásmom.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vypočuli sme si hymny oboch krajín. Na ľad sa pripravujú úvodné formácie zápasu. O malú chvíľu začíname.
     
    Belasí sa nám v dnešnom zápase predstavia pod taktovkou trénera Rostislava Čadu v tmavomodrom šate.
    Vojaci z Moskvy nastúpia na bratislavský ľad v dresoch bieločervených a ich hru bude kourovať tréner Valery Bragin.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava: Janus (Konrád) - Višňovský, Štajnoch, Sigalet, Sekera, Boumedienne, Švarný, Luža, Mikúš - Vondrka, Bližňák, Šatan - Hudáček, Lipiansky, Miklík - Dravecký, Kytnár, Kukumberg - Daňo, Šťastný, Ölvecký.

    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Sergejev, Rjasensky, Denisov, Rylov, Marčenko, Kondratjev, Gimajev, Buravčikov - Igor Radulov, Grigorenko, Alexander Radulov - Žarkov, Datsjuk, Grabovsky - Zubov, Kugryšev, Persson - Sprukts, Barbašev, Ljubimov.

    Rozhodca: Alexander Sergeyev, Roman Shchenyov - Alexei Maitak, Evgeny Pronskikh.
     
    Srdečne Vás vítam pri už osemnástom zápase najprestížnejšej európskej hokejovej ligy - KHL!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z bratislavskej Slovnaft Arény, kde si od 19:00 zmeria sily domáci celok HC Slovan Bratislava, ktorý na svojej pôde privíta "vojakov" z ruskej metropoly - tím CSKA Moskva.

    Domáci Slovanisti sú po sedemnástich odohraných zápasoch na na tretej priečke Bobrovovej divízie s dvadsiatimipiatimi bodmi a gólovým skóre 44:45. Vrámci západnej konferencie sú bratislavskí hokejisti priebežne na siedmej priečke, ktorú si vybojovali za deväť výhier (z toho päť v riadnom hracom čase) a osem prehier (z toho dve mimo riadneho hracieho času).
    Hráči Slovanu sa momentálne vrátili z tripu po klziskách súperov, kde sa postupne predstavili na pôdach Nižnekamsku, Ufy, Kazane a napokon aj Čerepovca. Z tohto tripu si Slovanisti vybojovali päť bodov za dve výhry po samostatných nájazdoch s tímami Neftechimik Nižnekamsk (5:4) a Ak Bars Kazaň (3:2). Ďalší bodík získali za prehru po samostatných nájazdoch s tímom Salavat Julajev Ufa (2:3). Trip zakončili v Čerepovci, kde im domáci uštedrili debakel v pomere 0:6.
    Po tejto veľmi nepríjemnej prehre a strate bodov sa budú domáci určite chcieť predviesť pred domácim publikom v plnom štýle a uchmatnúť si tak ďalšie tri body.

    Hostia z tímu CSKA Moskva majú za sebou už osemnásť ligových duelov, po ktorých sa nachádzajú na druhej priečke Tarasovovej divízie s 31 bodmi a gólovým skóre 47:38, len tri body za tímom Lokomotiv Jaroslavľ. Vrámci západnej konferencie kontinentálnej hokejovej ligy sa Moskovčania nachádzajú na priebežnej štvrtej priečke. Túto tabuľkovú štatistiku si "Vojaci" vybojovali za dvanásť výhier (z toho päť mimo riadneho hracieho času) a šesť prehier. Aj hráči CSKA majú za sebou trip na klziskách súperov. Postupne sa predstavili na ľadoch Nižnekamsku, Ufy, Kazane a aj Prahy.
    Z tohto tripu si vybojovali päť bodov za výhry s tímami Neftechimik Nižnekamsk (5:4 po predĺžení) a Salavat Julajev Ufa (4:1). V treťom zápase ich privítal na svojej pôde tím Ak Bars Kazaň, ktorý deklasoval Moskovčanov v pomere 5:2.
    Tím CSKA sa v poslednom kole predstavil na domácej pôde, kde deklasoval hokejistov tímu HC Lev Praha v pomere 3:0.
    V bráne CSKA sa pravdepodobne predstaví slovenský gólman Rastislav Staňa, ktorý momentálne kraľuje v ligových štatistikách s 95,1 percentnou úspešnosťou svojich zásahov.
    Silný moskovský celok na čele s najproduktívnejším hráčom ligy - Alexandrom Radulovom sa určite nenechá zahanbiť na bratislavskom ľade a bude si chcieť odtiaľ vziať ďalšie dôležité body.

    Podľa papierových, tabuľkových, ale aj herných predpokladov sa favoritom dnešného zápasu stávajú hosťujúci hráči CSKA Moskva, ktorí by mali v tomto zápase jasne zabodovať.
    Bookmakeri stávkových kancelárií sú rovnakého názoru, keďže na výhru domácich hráčov vypísali kurz v hodnote 2,99 a na výhru hostí kurz 1,90. Na nerozhodnú remízu je vypísaný kurz 4,00.
    Moskovskí hráči to však jednoduché mať nebudú, Slovanisti nám poháňaní skvelým domácim publikom dokážu predviesť na vlastnej pôde rôzne prekvapenia.

    Podarí sa Slovanistom prekvapiť na domácej pôde svojich súperov a získať tak plný bodový zisk alebo pocestujú Moskovčania do Prahy s nejakými bodmi z Bratislavy?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 19:00.

    Góly a asistencie: 25. Višňovský (Hudáček, Miklík), 30. Šatan - 12. Marčenko (Persson), 16. I. Radulov (A. Radulov), 29. Rylov (Radulov)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Konrád) - Višňovský, Štajnoch, Sigalet, Sekera, Boumedienne, Švarný, Luža, Mikúš - Vondrka, Bližňák, Šatan - Hudáček, Lipiansky, Miklík - Dravecký, Kytnár, Kukumberg - Daňo, Šťastný, Ölvecký.
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Sergejev, Rjasensky, Denisov, Rylov, Marčenko, Kondratjev, Gimajev, Buravčikov - Igor Radulov, Grigorenko, Alexander Radulov - Žarkov, Datsjuk, Grabovsky - Zubov, Kugryšev, Persson - Sprukts, Barbašev, Ljubimov.

    Rozhodca: Alexander Sergeyev, Roman Shchenyov - Alexei Maitak, Evgeny Pronskikh

    Diváci: 10055