HC Slovan – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
CSKA Moskva
Utorok 23.10.2012, 19:00 • Slovnaft Aréna, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    29:10
    Slovan dal gól!
    Po nepresnej prihrávke hostí sa do útočného pásma dostal MIROSLAV ŠATAN! Ten tvrdou strelou od modrej čiary pridáva bleskovú odpoveď na Rylovov gól. Puk umiestnil k ľavej žŕdke hosťujúcej brány, a tak Staňa jednoducho nemal šancu zasiahnuť. Bez asistencií.
     
    28:17
    Tým CSKA dal gól!
    Hosťujúci hráči sa opäť dostávajú do dvojgólového vedenia! JAKOV RYLOV zinkasoval skvelú prihrávku do medzikružia, odkiaľ nekompromisným spôsobom prekonal už ležiaceho gólmana Janusa! Šatan síce protestuje, no hlavní rozhodcovia sa nenechajú len tak ľahko odrovnať. Asistenciu si pripisuje Alexander Radulov.
     
    24:37
    Slovan dal gól!
    Belasí strieľajú kontaktný gól! Po skvelej prihrávke od Hudáčeka napriahol svoju hokejku v pozícii na ľavom kruhu ĽUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ! Ten nekompromisnou delovkou prekonal gólmana Staňu ponad jeho ľavé rameno. Asistencie si pripisujú hráči Libor Hudáček a Michel Miklík.
     
    15:36
    Tým CSKA dal gól!
    Domáca defenzíva momentálne poriadne zaspala! Po nepresných prihrávkach domácich hokejistov sa k puku dostal Alexander Radulov. Ten dlho nezaváhal a presne prihral na modrú čiaru IGOROVI RADULOVI! Igor sa dostal do samostatného nájazdu, ktorý technickou sťahovačkou aj premenil. Asistenciu si pripisuje Alexander Radulov.
     
    11:42
    Tím CSKA dal gól!
    Hosťujúci hráči sa dostávajú do vedenia! Po tvrdej strele od modrej čiary z hokejky ALEXEIA MARČENKA sa puk odrazil od korčule Štajnocha a napokon si našiel miesto v pravom hornom rohu brány domácej brány. Janus tentokrát nemal šancu na úspešný zásah. Asistenciu si pripisuje Niklas Persson.

    Góly a asistencie: 25. Višňovský (Hudáček, Miklík), 30. Šatan - 12. Marčenko (Persson), 16. I. Radulov (A. Radulov), 29. Rylov (Radulov)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Konrád) - Višňovský, Štajnoch, Sigalet, Sekera, Boumedienne, Švarný, Luža, Mikúš - Vondrka, Bližňák, Šatan - Hudáček, Lipiansky, Miklík - Dravecký, Kytnár, Kukumberg - Daňo, Šťastný, Ölvecký.
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Sergejev, Rjasensky, Denisov, Rylov, Marčenko, Kondratjev, Gimajev, Buravčikov - Igor Radulov, Grigorenko, Alexander Radulov - Žarkov, Datsjuk, Grabovsky - Zubov, Kugryšev, Persson - Sprukts, Barbašev, Ljubimov.

    Rozhodca: Alexander Sergeyev, Roman Shchenyov - Alexei Maitak, Evgeny Pronskikh

    Diváci: 10055