Slavia – Třinec 5:6 (po s.n.) | Sparta Praha – Pardubice 3:2 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 5:3 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Kladno – Litvínov 2:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:4 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
5:3 (2:0, 1:0, 2:3)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 14.10.2012, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:59
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Vteřinu před koncem se do opuštěné brány dokutálelo přesné nahození ALEŠE KOTALÍKA. Asistence: L. Kohn
     
    59:45
    Mensator míří na střídačku. Hosté v šesti.
     
    59:30
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Infarktový závěr, najdou hosté ještě síly na odpověď? Dej vykroužil s pukem z obležení protihráčů, nabídl ho RUDOLFU ČERVENÉMU, který dostal kotouč pod víko. Asistence: Rastislav Dej, Andrew Ference.
     
    53:48
    A tutovka na druhé straně, a kdyby jen jedna! Rousek odmítl zavěsit po nabídce Šimánka, domácí kapitán ale po odrazu kotouče od mantinelu útočil na hattrick - ani nadvakrát však nedokázal přehodit puk přes ležící beton Mensatora. A gólman podržel Energii i proti dorážce Kotalíka.
     
    50:31
    HC MOUNTFIELD si bere oddechový čas.
     
    50:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary srovnávají s domácími krok! Během deseti minut nastřílely tři branky, tentokrát MICHAL VACHOVEC nic nevymýšlel, vyslal pokus zápěstím a Kantorovi kotouč propadl skrz výstroj za brankovou čáru. Asistence: Michal Gulaši.
     
    49:10
    A mohlo být srovnáno! Skuhravý ujel domácím hráčům, Pavel Kantor pokus centra Energie dokázal pokrýt.
     
    48:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jak se to první dvě třetiny nezdálo, je tu jedenáct minut před koncem drama! FRANTIŠEK SKLADANÝ si při přečíslení dvou na jednoho trochu kostrbatě zpracoval puk, ale nakonec v nájezdu dokázal na Kantora vyzrát. Asistence: David Nosek, Michal Vachovec.
     
    47:18
    Ladislav Kohn dostával u mantinelu co proto, Varským prošlo hned několik důraznějších zákroků. Rozhodčí zvedl ruku, až když Michal Gulaši (KVA) chytil Kohna za hlavu a nezdálo se, že by ji měl v úmyslu jen tak pustit. Rozhodčí ale posílají na trestnou lavici za hrubost na 2 minuty i domácího hráče, což se publiku v Budvar Aréně moc nelíbí. Hrát se bude 4 na 4.
     
    40:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté snižují v přesilovce na 1:3! Pech si všiml, že obránci zcela zapomněli před bránou na PETRA KUMSTÁTA a adresoval mu přesný pas. Zkušený kanonýr si již věděl rady, potáhl si puk do protipohybu gólmana a bekhendem zavěsil. Asistence: Lukáš Pech, David Nosek.
     
    40:40
    Domácí tým zachyboval při střídání a hrál v šesti. Tomáš Rousek to odskáče odpykaním dvouminutového trestu - příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    34:47
    René Vydarený (CEB) - 2 min - nedovolené bránění.
     
    31:04
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají tříbrankového náskoku! Tomáš Rousek se rozhodl ke střele z mezikruží a všudybyl JIŘÍ ŠIMÁNEK zrovna v tu chvíli projížděl kolem Mensatora. Přizvedl kotouč mimo dosah Mensatorovy lapačky a oslavil již desátou trefu sezóny. Asistence: Tomáš Rousek.
     
    23:20
    Další vyloučení karlovarského hráče - Martin Gründling (KVA) - 2 min - držení hole. Hostujícímu obránci se to nelíbilo a vyfasoval ještě desetiminutový osobní trest.
     
    20:54
    Kohn se zbavil kličkou obránců a v pádu dokázal ještě zakončit. V pádu proto, že ho podrazil Andrew MacDonald, který si odpyká dvě trestné minuty.
     
    17:43
    Gřegořek se odhodlal ke střele, minul a puk se vykutálel ven z útočného pásma hostů. Domácí přečkali největší nebezpečí bez úhony, Kohn je na ledě.
     
    16:55
    Aleš Kotalík (CEB) - 2 min - krosček. Hosté mají k dispozici 48 vteřin přesilovky pěti proti třem!
     
    15:43
    Dej měl velikou šanci, ale tváří tvář gólmanovi bránu netrefil. Protiútok hasil jen s pomocí faulu Ladislav Kohn (CEB) - 2 min - podražení. Domácí využili v zápase obě dvě přesilovky, prosadí se i Karlovy Vary?
     
    15:12
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je tomu skutečně tak! Střelu obránce Frühaufa zblokoval obránce, puk ale padal do brankoviště, Mensator ho ztratil z dohledu a JIŘÍ ŠIMÁNEK prokázal při sklepnutí velikou pohotovost. Asistence: Peter Frühauf, František Ptáček.
     
    15:12
    Zkoumat se bude video - plachtící puk dorazil baseballovým úderem do sítě Šimánek, rozhodčí se jde poradit s kolegou, který má k dispozici potřebnou techniku. Můj tip ale je, že branka bude uznána, zdálo se, že Šimánek se dotknul puku pod úrovní břevna!
     
    13:14
    Teď se ale provinil David Nosek hosté se budou muset dvě minuty bránit domácí přesilovce.
     
    09:59
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jednu vteřinu před vypršením trestu se Mountfield v přesilovce dokázal prosadit! Varům se nedařilo dostat puk z pásma a domácí to potrestali - Vydarený nabídl kotouč ke střele RASTISLAVU DEJOVI a ten překonal svého bývalého spoluhráče zakončením bez přípravy. Asistence: René Vydarený, Ladislav Kohn.
     
    08:00
    Rudolf Červený dostal hokejkou do obličeje a dvě minuty si tak odpočine karlovarský Jiří Doležal. Domácí hráč bude v pořádku.
     
    05:19
    Na gólovky je to 1:1! Dej, loni ještě hájící barvy Energie, se dostal až před Mensatora, položil si ho na led a zakončil. Odražený kotouč se ocitl na hokejce Červeného, domácí forvard ale prováhal ideální příležitost a místo střely volil přihrávku. Ležící Mensator puk našel ve své výstroji.
     
    03:38
    Obrovská šance pro Karlovarské. Kumstát se protáhl kolem mantinelu a předložil přihrávku do jízdy Zaťovičovi. Ten byl zcela sám před Kantorem, domácí gólman přizvedl puk na břevno!
     
    00:19
    František Ptáček (CEB) je hned po devatenácti sekundách hry vyloučen - 2 min - podražení. K ledu se skácel Heřman.

    Michal Špírek

    Góly a asistencie: 10. Dej (Vydarený, Kohn), 16. Šimánek (Frühauf, Ptáček), 32. Šimánek (Rousek), 60. Červený (Dej, Ference), 60. Kotalík (Kohn) - 41. Kumstát (Pech, Nosek), 49. Skladaný (Nosek, Vachovec), 51. Vachovec (Gulaši)


    Banes Motor České Budějovice: Kantor – Ptáček, Frühauf, Ference, Vydarený, Kolarz, Jank, Vráblík – Šimánek, Kotalík, Rousek – Dej, L. Kohn, Červený – Polodna, Knotek, Suja.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator - Gründling, D. Kohn, MacDonald, Gřegořek, J. Látal, Kloz, Nosek, Gulaši – Zucker, Skuhravý, Košťál – Kumstát, Pech, Zaťovič – Koblasa, Vachovec, J. Heřman – Pohl, Skladaný, Doležal.

    Rozhodca: Šindler, Hribik - Barvíř, Blümel.