Slavia – Třinec 5:6 (po s.n.) | Sparta Praha – Pardubice 3:2 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 5:3 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Kladno – Litvínov 2:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:4 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
5:3 (2:0, 1:0, 2:3)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 14.10.2012, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    47:18
    Ladislav Kohn dostával u mantinelu co proto, Varským prošlo hned několik důraznějších zákroků. Rozhodčí zvedl ruku, až když Michal Gulaši (KVA) chytil Kohna za hlavu a nezdálo se, že by ji měl v úmyslu jen tak pustit. Rozhodčí ale posílají na trestnou lavici za hrubost na 2 minuty i domácího hráče, což se publiku v Budvar Aréně moc nelíbí. Hrát se bude 4 na 4.
     
    40:40
    Domácí tým zachyboval při střídání a hrál v šesti. Tomáš Rousek to odskáče odpykaním dvouminutového trestu - příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    34:47
    René Vydarený (CEB) - 2 min - nedovolené bránění.
     
    23:20
    Další vyloučení karlovarského hráče - Martin Gründling (KVA) - 2 min - držení hole. Hostujícímu obránci se to nelíbilo a vyfasoval ještě desetiminutový osobní trest.
     
    20:54
    Kohn se zbavil kličkou obránců a v pádu dokázal ještě zakončit. V pádu proto, že ho podrazil Andrew MacDonald, který si odpyká dvě trestné minuty.
     
    16:55
    Aleš Kotalík (CEB) - 2 min - krosček. Hosté mají k dispozici 48 vteřin přesilovky pěti proti třem!
     
    15:43
    Dej měl velikou šanci, ale tváří tvář gólmanovi bránu netrefil. Protiútok hasil jen s pomocí faulu Ladislav Kohn (CEB) - 2 min - podražení. Domácí využili v zápase obě dvě přesilovky, prosadí se i Karlovy Vary?
     
    13:14
    Teď se ale provinil David Nosek hosté se budou muset dvě minuty bránit domácí přesilovce.
     
    08:00
    Rudolf Červený dostal hokejkou do obličeje a dvě minuty si tak odpočine karlovarský Jiří Doležal. Domácí hráč bude v pořádku.
     
    00:19
    František Ptáček (CEB) je hned po devatenácti sekundách hry vyloučen - 2 min - podražení. K ledu se skácel Heřman.

    Michal Špírek

    Góly a asistencie: 10. Dej (Vydarený, Kohn), 16. Šimánek (Frühauf, Ptáček), 32. Šimánek (Rousek), 60. Červený (Dej, Ference), 60. Kotalík (Kohn) - 41. Kumstát (Pech, Nosek), 49. Skladaný (Nosek, Vachovec), 51. Vachovec (Gulaši)


    Banes Motor České Budějovice: Kantor – Ptáček, Frühauf, Ference, Vydarený, Kolarz, Jank, Vráblík – Šimánek, Kotalík, Rousek – Dej, L. Kohn, Červený – Polodna, Knotek, Suja.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator - Gründling, D. Kohn, MacDonald, Gřegořek, J. Látal, Kloz, Nosek, Gulaši – Zucker, Skuhravý, Košťál – Kumstát, Pech, Zaťovič – Koblasa, Vachovec, J. Heřman – Pohl, Skladaný, Doležal.

    Rozhodca: Šindler, Hribik - Barvíř, Blümel.