Slavia – Třinec 5:6 (po s.n.) | Sparta Praha – Pardubice 3:2 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 5:3 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Kladno – Litvínov 2:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:4 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
5:3 (2:0, 1:0, 2:3)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 14.10.2012, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:59
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Vteřinu před koncem se do opuštěné brány dokutálelo přesné nahození ALEŠE KOTALÍKA. Asistence: L. Kohn
     
    59:30
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Infarktový závěr, najdou hosté ještě síly na odpověď? Dej vykroužil s pukem z obležení protihráčů, nabídl ho RUDOLFU ČERVENÉMU, který dostal kotouč pod víko. Asistence: Rastislav Dej, Andrew Ference.
     
    50:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary srovnávají s domácími krok! Během deseti minut nastřílely tři branky, tentokrát MICHAL VACHOVEC nic nevymýšlel, vyslal pokus zápěstím a Kantorovi kotouč propadl skrz výstroj za brankovou čáru. Asistence: Michal Gulaši.
     
    48:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jak se to první dvě třetiny nezdálo, je tu jedenáct minut před koncem drama! FRANTIŠEK SKLADANÝ si při přečíslení dvou na jednoho trochu kostrbatě zpracoval puk, ale nakonec v nájezdu dokázal na Kantora vyzrát. Asistence: David Nosek, Michal Vachovec.
     
    40:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté snižují v přesilovce na 1:3! Pech si všiml, že obránci zcela zapomněli před bránou na PETRA KUMSTÁTA a adresoval mu přesný pas. Zkušený kanonýr si již věděl rady, potáhl si puk do protipohybu gólmana a bekhendem zavěsil. Asistence: Lukáš Pech, David Nosek.
     
    31:04
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají tříbrankového náskoku! Tomáš Rousek se rozhodl ke střele z mezikruží a všudybyl JIŘÍ ŠIMÁNEK zrovna v tu chvíli projížděl kolem Mensatora. Přizvedl kotouč mimo dosah Mensatorovy lapačky a oslavil již desátou trefu sezóny. Asistence: Tomáš Rousek.
     
    15:12
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je tomu skutečně tak! Střelu obránce Frühaufa zblokoval obránce, puk ale padal do brankoviště, Mensator ho ztratil z dohledu a JIŘÍ ŠIMÁNEK prokázal při sklepnutí velikou pohotovost. Asistence: Peter Frühauf, František Ptáček.
     
    09:59
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jednu vteřinu před vypršením trestu se Mountfield v přesilovce dokázal prosadit! Varům se nedařilo dostat puk z pásma a domácí to potrestali - Vydarený nabídl kotouč ke střele RASTISLAVU DEJOVI a ten překonal svého bývalého spoluhráče zakončením bez přípravy. Asistence: René Vydarený, Ladislav Kohn.

    Michal Špírek

    Góly a asistencie: 10. Dej (Vydarený, Kohn), 16. Šimánek (Frühauf, Ptáček), 32. Šimánek (Rousek), 60. Červený (Dej, Ference), 60. Kotalík (Kohn) - 41. Kumstát (Pech, Nosek), 49. Skladaný (Nosek, Vachovec), 51. Vachovec (Gulaši)


    Banes Motor České Budějovice: Kantor – Ptáček, Frühauf, Ference, Vydarený, Kolarz, Jank, Vráblík – Šimánek, Kotalík, Rousek – Dej, L. Kohn, Červený – Polodna, Knotek, Suja.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator - Gründling, D. Kohn, MacDonald, Gřegořek, J. Látal, Kloz, Nosek, Gulaši – Zucker, Skuhravý, Košťál – Kumstát, Pech, Zaťovič – Koblasa, Vachovec, J. Heřman – Pohl, Skladaný, Doležal.

    Rozhodca: Šindler, Hribik - Barvíř, Blümel.