Pardubice – Liberec 6:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:4 (kon.) | Třinec – Zlín 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 5:4 (po pr.) | Sparta Praha – Litvínov 4:5 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:1 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
6:2 (2:2, 3:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Nedeľa 07.10.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    40:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Stejný recept jako ve druhé třetině používá domácí tým i v úvodu třetiny s číslem tři. Využitá přesilovka dává celku kouče Pavla Hynka vedení o čtyři branky. ALEŠ HEMSKÝ nabruslil podél levého mantinelu do útočné třetiny, kde nikým neaatakován prošel až pred Pavelce, kterého prudkou ranou prostřeluje, 6:2. Bez asistence.
     
    27:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Mužstvo koučů Pavla Hynka a Ladislava Lubiny proměňuje přesilovou hru a utíká hostům z Liberce na rozdíl tří branek! Od levého našel přesnou nahrávkou Beech svého kolegu MARTINA BARTEKA, který do projektilu jenom lehce vložil hůl a může se radovat. Puk totiž přeletěl stojícího Pavelce a pro Pardubice to zhruba v polovině utkání znamená výhodu tří branek. Asistence: Kristopher Beech a Pavel Brendl.
     
    22:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Dnes již podruhé se domácím daří únik o dvě branky, když Kolář našel u levého mantinelu TOMÁŠE ZOHORNU, který dělovkou vyčistil všechny pavučinky v hostující brance. Pavelec byl bez šance. Asistence: Jan Kolář a Václav Benák.
     
    20:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde hned v úvodu druhé třetiny do vedení po brance DAVIDA KREJČÍHO. Ten využil parádní nahrávky Jana Koláře, který jej po naznačení střely našel u pravé tyče Pavelce. Tam si již zámořská posila Pardubic poradila a ranou pod horní tyč určuje stav 3:2. Asistence: Jan Kolář.
     
    18:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Celku kouče Mariana Jelínka se podařila vskutku orginální odpověď na dvě rychlé branky Pardubic z úvodu utkání. Podél levého mantinelu domácím hráčům pláchl TOMÁŠ FILIPPI, který obkroužil branku a k překvapení všech celkem pohodlně zasunul puk za Salfického. Ten se nestačil přesunout ke své druhé tyči, a tak máme vyrovnáno 2:2! Asistence: Tomáš Urban.
     
    18:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    A po následném vhazování v obranném pásmu hosté podnikají velmi povedený brejk. Bulíř najel do útočného pásma podél pravého mantinelu, před brankou kotouč posunul do středu, kde už sjíždějící PETR NEDVĚD zakončoval nad Salfického vyrážečku, je sníženo 2:1. Asistence: Michal Bulíř.
     
    07:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Celek koučů Hynka a Lubiny již hrál v plném počtu, když Pince nachytal i ROBERT KOUSAL. Mladík a dnešní narozeninový oslavenec si navezl kotouč do útočné třetiny, ze které to zkusil táhlým pokusem. Pinc u pravé tyče puk nezastavil, a tak jdou domácí do trháku.
     
    07:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde v oslabení nečekaně do vedení 1:0. Těsně za útočnou modrou napřáhl VÁCLAV BENÁK a puk z jeho hole překvapuje Marka Pince. Ten na střelu viděl ideálně, avšak v cestě do sítě ji zabránit nedokázal. Překvapivý konec přesilovky Liberce tedy dostává domácí celek do vedení. Asistence: Jiří Cetkovský.

    Martin Mišovec

    Góly a asistencie: 8. Benák (Cetkovský), 8. Kousal (Somík), 21. Krejčí (Kolář), 23. Zohorna (Kolář, Benák), 28. Bartek (Beech, Brendl), 41. Hemský - 19. Nedvěd (Bulíř), 19. Filippi (T. Urban)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Benák, Kolář, Píša, Kindl, Kočí, Ďaloga, Vašíček – Hemský, Krejčí, Starý – Bartek, Kousal, Somík – Brendl, Beech, Cetkovský – Semorád, Nosek, Zohorna – Šagát.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Bílí Tygři Liberec: Pinc (8. Pavelec) – Šmíd, Havíř, Čakajík, Výtisk, Čutta, Derner, Cebák – Bulíř, Nedvěd, Dušek – Kudrna, Víšek, R. Vlach – T. Urban, Bárta, Filippi – Krejčík, Galamboš, Kica – Špaček.

    Trenéři: Marian Jelínek, Filip Pešán a Miroslav Kapoun

    Rozhodca: Šindler, Sjöqvist (SWE) - Barvíř, Blümel