Pardubice – Liberec 6:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:4 (kon.) | Třinec – Zlín 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 5:4 (po pr.) | Sparta Praha – Litvínov 4:5 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:1 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
6:2 (2:2, 3:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Nedeľa 07.10.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký podvečer u sledování dalšího kola Tipsport extraligy. Dnes uvidíme duel domácích Pardubic s hosty z Liberce.
     
    Severočeši zatím loňskou formu hledají jen těžce. Tým změnil trenéra a pod Marianem Jelínkem to zatím Tygrům moc nešlape, čehož důkazem je prozatimní třináctá pozice. K bodů zatím hostů moc nepomohl ani novic v brance Ondřej Pavelec, který si na extraligu zatím zvyká. Liberec sice prohrál poslední tři utkání, ale ve dvou z nich dokázal alespoň bodovat. Dnes již parta kouče Jelínka navíc může počítat se zkušeným Davidem Havířem, který se vrací po zranění.
     
    To celek Pardubic se po čtyřech prohrách na domácím ledě konečně probudil a v pátek porazil 3:1 Vítkovice. Pomohl mu k tomu i nový hráč v sestavě David Krejčí, který v době výluky NHL bude reprezentovat domácí dres. Nedělní podvečer by celek koučů Hynka a Lubiny chtěl proměnit v další body a posun ze současného desátého místa. Oba soupeři se celkem třikrát utkaly v play off, vždy to bylo v semifinále a po pardubické výhře dokráčeli Východočeši až na stupeň nejvyšší. Jak tomu bude dnes? To se dozvíme od 17:00 kdy duel v ČEZ Areně začne.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Salfický (Růžička) – Benák, Kolář, Píša, Kindl, Kočí, Ďaloga, Vašíček – Hemský, Krejčí, Starý – Bartek, Kousal, Somík – Brendl, Beech, Cetkovský – Semorád, Nosek, Zohorna – Šagát.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Pavelec) – Šmíd, Havíř, Čakajík, Výtisk, Čutta, Derner, Cebák – Bulíř, Nedvěd, Dušek – Kudrna, Víšek, R. Vlach – T. Urban, Bárta, Filippi – Krejčík, Galamboš, Kica – Špaček.

    Trenéři: Marian Jelínek, Filip Pešán a Miroslav Kapoun

    Rozhodčí: Šindler, Sjöqvist (SWE) - Barvíř, Blümel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:55
    Nedvěd zastavil domácí průnik a hledal Víška, ten však na jeho nahrávku nedosáhl, a tak hrají domácí.
     
    01:02
    První střelu si na Pince připisuje Radovan Somík, který pálí od pravého mantinelu. Hostující brankář je připraven a dělovku chytá do lapačky.
     
    01:17
    Liberec odpovídá střelou Romana Vlacha, který rychle nabruslil do útočného pásma a táhlým pokusem zkoušel překonat Salfického. Ten je však také připraven a bez větších potíží chytá.
     
    01:34
    Další zakončení musí tentokrát řešit Marek Pinc. Po nahrávce od Cetkovského pálil Pavel Brendl, ale rána mu příliš nesedla, a tak ji brankář hostů chytá celkem pohodlně do své lapačky.
     
    02:49
    Krejčí našel zadovkou Koláře, který z levé strany posílal puk před branku Pince na teč. Puk se opravdu odrazil od jedné z holí, avšak mimo hostující klec.
     
    03:39
    Domácím hrozí zatím především aktivní Roman Vlach. Ten opět nabruslil do útočného pásma, kde zakončoval po nahrávce od Čutty. Jeho pokus z levé strany Salfický vykopává betonem.
     
    04:27
    A další dva zajímavé momenty před domácí brankou. Nejprve zakončoval mimo branku Kudrna, aby poté Salfický musel nečekaně řešit tečovaný pokus Tomáše Urbana od pravého mantinelu.
     
    05:24
    Chyba Zohorny vede k prvnímu vyloučení dnešního podvečera. Dvě minuty dostává za nedovolené bránění Jan Kolář.
     
    05:34
    Bulíř to teď udělal velmi pěkně, když si pro zakončení dojel do středu hřiště. Odtud vypálil táhlým pokusem jen velmi těsně vedle Salfického klec.
     
    06:18
    Domácí tým posléze nepouští Liberec do útočného pásma a šetří důležité vteřinky. Krejčí v ofsajdu, a tak se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    06:46
    Čutta hledal ve středu hřiště Kudrnu, avšak tomu puk dělal potíže při zpracování a navíc dobře zapracoval i zadák Kočí.
     
    07:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde v oslabení nečekaně do vedení 1:0. Těsně za útočnou modrou napřáhl VÁCLAV BENÁK a puk z jeho hole překvapuje Marka Pince. Ten na střelu viděl ideálně, avšak v cestě do sítě ji zabránit nedokázal. Překvapivý konec přesilovky Liberce tedy dostává domácí celek do vedení. Asistence: Jiří Cetkovský.
     
    07:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Celek koučů Hynka a Lubiny již hrál v plném počtu, když Pince nachytal i ROBERT KOUSAL. Mladík a dnešní narozeninový oslavenec si navezl kotouč do útočné třetiny, ze které to zkusil táhlým pokusem. Pinc u pravé tyče puk nezastavil, a tak jdou domácí do trháku.
     
    07:28
    Ve stejném čase mění Marka Pince v brance hostů Ondřej Pavelec.
     
    08:21
    Pardubickým se další šance o útok nepovedla, a ta tak končí zakázaným uvolněním, po kterém se vhazuje před Salfickým.
     
    09:02
    Brendl po nepovedeném vyhození hostů zkoušel vypálit, avšak puk netrefil a může být rád, že jeho hra není posouzena nedovoleně.
     
    10:02
    Liberec je notně otřesen, a tak to zkouší i z poloviny hřiště Čakajík. Jeho ránu vyráží pravým betonem Dušan Salfický.
     
    10:53
    Krejčí v útočné třetině pěkně přenechal na Hemského, avšak ten po ještě hezčí kličce o puk přichází.
     
    11:19
    Nedvěd na straně druhé předvedl pěknou individuální akci, ale zakončit nedokázal, a tak útočí opět Pardubice.
     
    12:17
    Zpoza hráčů to na Salfického dnes podruhé zkusil Martin Čakajík, jenže ani jeho rána od pravého mantinelu domácího brankáře nepřekvapuje. Jde totiž mimo jeho klec.
     
    13:24
    Bulíř hledal na levé straně Čuttu, jenže ten si jeho nahrávku zpracovat nedokázal, a tak půjde do útoku tým domácích.
     
    14:09
    Ďaloga přenechal v útočném pásmu na Bartek, jehož ránu vyráží Ondřej Pavelec dobrým zákrokem pravým betonem.
     
    14:49
    Krásná kombinace Pardubic! Hemský v útočném pásmu lahůdkově uvolnil Krejčího, který u levé tyče Pavelce viděl Starého. Pěknou nahrávkou mohl domácí útočník zvýšit na 3:0, jenže jej zastavil skvělý Pavelec, který u tyče vyráží betonem!
     
    15:18
    Přesilovka pro Pardubice. Martin Čakajík vidí dvě minuty za vysokou hůl.
     
    16:05
    Špaček s Čuttou hostům šetří čas v útočném pásmu, a tak může zbytek obranné čtyřky Liberce vystřídat.
     
    16:36
    V útočném pásmu domácích neuspěl s kličkou Krejčí, a tak je puk ve středním třetině.
     
    16:58
    A znovu David Krejčí. Tentokrát hledal nahrávkou na levé straně Starého, ale jeho pokus zastavuje napadající obránce.
     
    17:22
    Liberec již hrál v plném počtu, když zakončoval s pomocí teče Kudrna. Puk jde vysoko nad Salfického klec.
     
    17:36
    Pavelec bez potíží zasahuje na levé straně proti ráně Zohorny. Jeho pokus z těžkého úhlu neměl příliš šancí na úspěch.
     
    17:52
    Teď už vypadalo nadějněji. Tomáš Zohorna pálil ze středu hřiště, ale i v tento moment je úspěšnější Pavelec. Prudký pokus vykopává betonem.
     
    18:20
    Nedvěd hledal ostrou nahrávkou na pravé straně Bulíře, ale ten vysoký puk nezkrotil. Vhazuje se tak před Pavelcem.
     
    18:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    A po následném vhazování v obranném pásmu hosté podnikají velmi povedený brejk. Bulíř najel do útočného pásma podél pravého mantinelu, před brankou kotouč posunul do středu, kde už sjíždějící PETR NEDVĚD zakončoval nad Salfického vyrážečku, je sníženo 2:1. Asistence: Michal Bulíř.
     
    18:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Celku kouče Mariana Jelínka se podařila vskutku orginální odpověď na dvě rychlé branky Pardubic z úvodu utkání. Podél levého mantinelu domácím hráčům pláchl TOMÁŠ FILIPPI, který obkroužil branku a k překvapení všech celkem pohodlně zasunul puk za Salfického. Ten se nestačil přesunout ke své druhé tyči, a tak máme vyrovnáno 2:2! Asistence: Tomáš Urban.
     
    19:25
    Zakončení v útočném pásmu domácích chytá Pavelec do své lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    19:56
    Somíkovi vracel puk do brankoviště na zakončení Bartek, avšak domácí kapitán zakončit nedokázal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Patnáct vteřin stačilo domácím v osmé minutě k tomu, aby se dostali do vedení 2:0. Branku Benák v oslabení potvrdil druhým přesným pokusem Kousal a zdálo se, že budou mít Pardubice jasnou převahu. Místo Pince se do branky Liberce postavil Pavelec, a to jako by hosty nakoplo. Dlouho to sice k snížení nevedlo, avšak přišla devatenáctá minuta a v ní Liberec srovnal. Bílím Tygrům trvalo sedmadvacet vteřin k tomu, aby nejprve snížil Nedvěd, aby v samotném závěru první třetiny šokujícím způsobem srovnal Filippi. Druhá třetina začne v ČEZ Areně pravděpodobně v 17:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde hned v úvodu druhé třetiny do vedení po brance DAVIDA KREJČÍHO. Ten využil parádní nahrávky Jana Koláře, který jej po naznačení střely našel u pravé tyče Pavelce. Tam si již zámořská posila Pardubic poradila a ranou pod horní tyč určuje stav 3:2. Asistence: Jan Kolář.
     
    21:42
    Chybné vyhození hostů zastavil ještě v útočném pásmu Jiří Cetkovský. Ten nezazmatkoval a našel spoluhráče Beeche, který pořádně prověřil Ondřeje Pavelce v brance Liberce. Reprezentační brankář ukázal parádní zákrok lapačkou.
     
    22:04
    I Dušan Salfický musí ukázat své kvality. Hostující tým zakončoval z pravé strany, ale na brankáře domácích nevyzrál, ten výborně chytá.
     
    22:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Dnes již podruhé se domácím daří únik o dvě branky, když Kolář našel u levého mantinelu TOMÁŠE ZOHORNU, který dělovkou vyčistil všechny pavučinky v hostující brance. Pavelec byl bez šance. Asistence: Jan Kolář a Václav Benák.
     
    22:52
    Další šance Pardubic! Z levé strany ujížděl na Pavelce domácí útočník David Krejčí, ale tentokrát je úspěšnější hostující brankář Pavelec, který opakovanou ránu vyráží.
     
    23:30
    Salfický na straně druhé dokázal zastavit ránu Bulíře. Domácí tým poté neúspěšně kombinoval, když jednoduchou nahrávku nezastavil Bartek, uvidíme tak vhazování před Salfickým, jelikož je pískán ofsajd.
     
    23:38
    Domácího brankáře vyzkoušel od modré Čakajík, ale Salfický si opět poradil. S pomocí hole ostrý projektil od pravého mantinelu vyráží do rohu kluziště.
     
    23:41
    Menší problémy s ledem teď hru na pár okamžiků přeruší. Sudí žádají úpravu ledu za brankou Ondřeje Pavelce.
     
    24:11
    Nepřesné vyhození Urbana zastavil Kristopher Beech. Ten posunul touš na pravou stranu na Barteka, který svou typickou střelou za modrou jen těsně netrefuje Pavelcovu klec.
     
    25:32
    Hodně nepřesných přihrávek na obou stranách znamenají icing Liberce. Ten stěhuje hru po levici brankáře Ondřeje Pavelce.
     
    26:02
    Přesilovka pro Pardubice. Za nedovolené bránění vidí dvouminutový trest Petr Kica.
     
    26:09
    Krejčí nejprve parádně vyhrál vhazování ,aby o deset vteřin později pěkně tečoval nahození Starého. To jde z jeho hole zhruba metr nad Pavelcovu klec.
     
    26:56
    Starý nabruslil s pukem až do útočné třetiny, odkud vypálil na Pavelce, ale ten v klidu chytá do lapačky.
     
    27:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Mužstvo koučů Pavla Hynka a Ladislava Lubiny proměňuje přesilovou hru a utíká hostům z Liberce na rozdíl tří branek! Od levého našel přesnou nahrávkou Beech svého kolegu MARTINA BARTEKA, který do projektilu jenom lehce vložil hůl a může se radovat. Puk totiž přeletěl stojícího Pavelce a pro Pardubice to zhruba v polovině utkání znamená výhodu tří branek. Asistence: Kristopher Beech a Pavel Brendl.
     
    28:18
    Kousal sice v útočné třetiny vypálit nedokázal, avšak jeho spoluhráči dokázali puk udržet, a tak hrají domácí.
     
    28:51
    Po následném zakázaném uvolnění Pardubic se bude vhazovat po levici Dušana Salfického.
     
    29:08
    Hemského chytrou a povedenou zadovku mohl proměnit v zakončení Zohorna, avšak toho k zakončení nepustila dobře se vracející obrana Liberce.
     
    29:53
    Souboj Starý-Pavelec vychází lépe pro brankáře hostí, který táhlý pokus od modré v klidu vyráží mimo svou svatyni.
     
    30:26
    Následný brejk Pardubic posílá do betonu Pavelce Martin Bartek.
     
    30:45
    Liberecký útok tři na dva výborně vyřešil domácí zadák Marek Ďaloga, který u mantinelu zpacifikoval protihráče a zakládá útočnou akci Pardubic.
     
    31:03
    Velkou šanci Liberce měl na své hokejce Tomáš Urban. Dlouhán v hostující sestavě ujížděl sám na domácí branku, ale jeho zakončení na vyrážečku bravurně vyráží Salfický.
     
    32:10
    Zohorna přenechal v útočné třetině na zadáka Koláře, který od modré zkusil pozornost Ondřeje Pavelce. Posila z NHL prudký pokus bez větších potíží vyráží.
     
    32:43
    Duška našel puk mezi domácími beky a vypadalo to na velkou šanci Liberce. Útočník hostů hledal nahrávkou na druhé straně Bulíře, ale ten těžký puk zakončit nedokázal. V brejku Pardubic poté Pavelce vyzkoušel Brendl, který napálil svou šanci do připravených betonů hostujícího brankáře.
     
    33:46
    Po vhazování v útočné třetině Liberce pálil Filippi, avšak jeho tečovaný pokus jde těsně nad.
     
    34:07
    Bartek z levého rohu hřiště centroval do brankoviště na Cetkovského, který do jeho nahrávky vložil hůl a Pavelec musel být v pozoru. Pěknou teč domácího dlouhána chytá do lapačky.
     
    34:38
    Na druhé straně to vypadalo s domácími zle. Galambošovo nahození srazila domácí obrana jen těsně vedle Salfického klec.
     
    35:14
    O pár vteřin později pálí i Bulíř, ale ten tentokrát branku netrefil. Na druhé straně nezakončil ani ve slušné šanci Martin Bartek.
     
    36:20
    Brendl z pravé strany našel přes šířku hřiště Semoráda. Ten si však bruslí puk posunul příliš daleko, a tak zakončit nedokázal.
     
    37:05
    Nerušeně domácím pásmem procházel Filippi, který ze středu hřiště zkoušel ohrozit Salfického. Bohužel pro hosty však trefuje pouze chrániče jednoho z hráčů Pardubic.
     
    37:39
    Závěr druhé třetiny bude ve znamení přesilovky domácích. Za hákování je totiž vyloučen Michal Bárta.
     
    37:54
    Pěknou přihrávku Hemského mohl proměnit v zakončení zadák Kolář, ale bohužel pro Pardubice netrefil ideálně.
     
    38:20
    Po velkém boji o kotouč se ve středu hřiště dokázal uvolnit a vypálit Krejčí. Pavelec jeho pokus vyráží do rohu kluziště.
     
    38:45
    Domácí tým bude mít výhodu zhruba minutové přesilovky pěti proti třem. Petr Nedvěd totiž dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    39:05
    Hemský nepřesně rozehrál na hokejku Urbana, který vyváží touš do útočné třetiny Liberce.
     
    39:34
    Rychlou kombinaci Pardubic cpal k levé tyči Pavelce Hemský, který našel hůl Martina Barteka. Proti jeho brankové radosti však zasáhnul skvěle Ondřej Pavelec.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá část dnešního utkání patřila jasně domácím. Pardubický tým v ní vstřelil tři branky a mohlo být ještě lépe, kdyby za Liberec nevytasil pár parádních zákroků Ondřej Pavelec. V závěru třetiny měl domácí výběr ještě výhodu přesilovky 5/3, avšak tu zatím nevyužil. Klasická přesilovka s výhodou jednoho muže bude celek koučů Hynka a Lubiny čekat v začátku třetí třetiny. Ta v ČEZ Areně začne pravděpodobně v 18:50.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Stejný recept jako ve druhé třetině používá domácí tým i v úvodu třetiny s číslem tři. Využitá přesilovka dává celku kouče Pavla Hynka vedení o čtyři branky. ALEŠ HEMSKÝ nabruslil podél levého mantinelu do útočné třetiny, kde nikým neaatakován prošel až pred Pavelce, kterého prudkou ranou prostřeluje, 6:2. Bez asistence.
     
    40:48
    Další šance. Somík z levé strany zakončil na brankáře Pavelce, který je tentokrát připraven.
     
    41:52
    Po nahrávce Tomáš Urbana zakončoval z levé strany Filippi, avšak nepřesně. Jeho pokus branku Salfického vůbec neohrozil.
     
    42:14
    Skvělý zákrok Dušana Salfického! Zkušený brankář parádně vyráží vyrážečkou prudkou ránu Jakuba Čutty, který pálil z mezikruží.
     
    42:54
    Starý v dobré pozici trefuje pouze stojícího zadáka Liberce.
     
    43:21
    Píšovu ránu Pavelec rychle vyklepal z lapačky a rozehrál na Výtiska. Ten načne útok Liberce nahrávkou do středního pásma.
     
    45:10
    Po nahrávce z pravé strany zakončoval na hostující branku Tomáš Zohorna. Slušnou pozici však v branku nepřetavil, když Pavelcovu klec míjí.
     
    45:42
    To samé dokázal po přesné nahrávce z pravé strany útočník Jan Semorád.
     
    46:14
    Na Pavelce poté zakončoval Ďaloga s Hemským, ale hostující brankář prudkou ránu zastavil svými betony.
     
    46:25
    Řadu nepřesností končí domácí tým vyhozením kotouče do zámezí. Jelikož však bylo nahození tečované, tak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    47:04
    Bulířovu ránu z pravé strany dokázal Salfický vyrazit. Poté na něj dotíral i Nedvěd, ale domácí brankář si poradil a posléze v družné konverzaci s hostujícím kapitánem rozebírá poslední akci Liberce.
     
    47:45
    Přesilovka pro Liberec. Aleš Píša dostává dvě minuty za více než jasné podražení.
     
    47:59
    Z pravé strany pálil David Havíř, avšak bývalý hráč domácích branku Salfického netrefuje.
     
    48:45
    Pardubický tým se zatím brání statně a vyhazuje kotouč za kotoučem.
     
    49:11
    Kudrna po prudké ráně nejprve napálil Salfického, aby ho ihned jel poplácat po helmě, jako výraz dobrého zákroku.
     
    49:33
    Vašíček neuhlídal jednoho z hostujících hráčů a mohl být jen rád, že křižný pas chytá přes Kudrnou brankář Salfický.
     
    49:44
    V oslabení pálil z pravé strany Krejčí, avšak branku minul.
     
    50:14
    Oba celky již hráli v plném počtu, když na Salfického zakončoval druhý útok Liberce. Domácí brankář si však poradil a zakončení ukrývá v lapačce.
     
    50:47
    Kousal hledal nahrávkou za branku Pavelce svého kolegu Barteka, ale ten se k puku neprorval.
     
    51:20
    Nahození hostů do útočného pásma ještě stihnul Píša, a tak hrají s pukem domácí hráči.
     
    51:50
    Beech byl za hostující brankou ostře naražen na mantinel, ale pro domácí to o pár vteřin později znamenalo zakočení. Brendl od modré puk netrefil ideálně, a ten tak končí na zadním mantinelu.
     
    52:04
    Po následné reklamní pauze se bude vhazovat ve středním pásmu. Proti sobě stojí Petr Nedvěd a Tomáš Zohorna.
     
    52:28
    Liberec se následně dostal do útočného pásma, kde však zpětnou nahrávku Nedvěda zastavil před Čakajíkem dobrým zákrokem Zohorna.
     
    53:20
    Šmíd neomylně našel svého kolegu z Edmontonu Oilers Hemského, který najel do útočného pásma a posunul na Starého. Ten hledal u pravé tyče Krejčího, jenže tomu chybělo štěstí a branku netrefuje.
     
    54:06
    Další šanci Pardubic mohl zakončovat do odkryté klece Jan Starý, avšak minul a brankáře Liberce Pavelce pouze povalil.
     
    54:25
    Nahození z levé strany v podání Tomáše Urbana domácí brankář ukrývá ve své lapačce.
     
    55:18
    Závěr utkání ještě nabídne za rozhodnutého stavu přesilovku Pardubic. Dvě minuty dostává za podražení Michal Bárta.
     
    55:40
    Přes Výtiska se dostával chytrým prohozením Hemský, ale tentokrát domácí šikula nezakončil. Liberec okamžitě vyhazuje.
     
    56:36
    Krejčí prazvláštně nahodil na Hemského, který těžkou nahrávku zpracoval a svému kolegovi vrátil. Ten však z pravé strany Pavelcovu branku netrefuje.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    V závěru utkání už jen Liberec ustál přesilovku domácích a duel posléze skončil. O jeho vývoji rozhodla druhou třetinu, kterou jasně vyhrál celek Pardubic. Ten tak triumfoval na Libercem v konečném výsledku 6:2. (20:10:10)

    Martin Mišovec

    Góly a asistencie: 8. Benák (Cetkovský), 8. Kousal (Somík), 21. Krejčí (Kolář), 23. Zohorna (Kolář, Benák), 28. Bartek (Beech, Brendl), 41. Hemský - 19. Nedvěd (Bulíř), 19. Filippi (T. Urban)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Benák, Kolář, Píša, Kindl, Kočí, Ďaloga, Vašíček – Hemský, Krejčí, Starý – Bartek, Kousal, Somík – Brendl, Beech, Cetkovský – Semorád, Nosek, Zohorna – Šagát.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Bílí Tygři Liberec: Pinc (8. Pavelec) – Šmíd, Havíř, Čakajík, Výtisk, Čutta, Derner, Cebák – Bulíř, Nedvěd, Dušek – Kudrna, Víšek, R. Vlach – T. Urban, Bárta, Filippi – Krejčík, Galamboš, Kica – Špaček.

    Trenéři: Marian Jelínek, Filip Pešán a Miroslav Kapoun

    Rozhodca: Šindler, Sjöqvist (SWE) - Barvíř, Blümel