Pescara – Palermo 1:0 (kon.) | Catania – Bergamo 2:1 (kon.) | CFC Janov – Parma 1:1 (kon.)
AS Rím – Sampdoria 1:1 (kon.) | Turín – Udinese 0:0 (kon.) | AC Miláno – Cagliari 2:0 (kon.)
Neapol – Lazio 3:0 (kon.) | Chievo – Inter 0:2 (kon.)
koniec
Chievo Verona
0:2 (0:1)
Inter Miláno
Streda 26.09.2012, 20:45 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    A je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť zaujímavý výkon na oboch stranách, no opäť sa stali úspešnejšími hráči Interu Miláno, ktorí dokázali svoje vedenie zvýšiť zásluhou gólu z kopačky Antonia Cassana, ktorý si skvelou technickou strelou dokázal pokoriť gólmana Sorrentina. Inter Miláno tak odchádza do svojho domovského mesta s troma bodmi a plusovým skóre +2, ktoré mu môže výrazne vylepšiť pozíciu v tabuľke. Favorit tohto stretnutia tentokrát úlohu splnil plným dúškom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:44:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Samassa dokázal vsietiť gól! Napokon nie... Jeho radosť bola predčasná! Loptu síce dopravil až do bránky hostí, no čiarový rozhodca odpískal ofsajd.
     
    90+2
    Na druhej strane sa zapotil aj Handanovič! Po rýchlom protiútoku ho preskúšal pekným zakončením Samassa! Handanovič si však v dnešnom zápase očividne túži udržať čisté konto! Ďalší fantastický zákrok!
     
    90+1
    Po skvelej krížnej prihrávke sa technickou hrou uvoľnil až do zakončenia Cassano! Ten sa na Sorrentina rútil sám, no domáci gólman mu predviedol fantastický zákrok!
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Pri lopte sú po dlhšom čase domáci hráči, ktorí sa v posledných minútach tohto stretnutia snažia vyťažiť zo zápasu aspoň niečo. Ich snaha je však márna. Inter Miláno nám predvádza organizovaný výkon aj v obrane.
     
    89
    Guarín sa pekne uvoľnil v strede bránkoviska, odkiaľ vyslal na Sorrentinovu bránku delové zakončenie! To míňa bránu Chieva len o pár centimetrov!
     
    88
    Interu Miláno sa vytvorilo nádherné prečíslenie! Čiarový rozhodca však videl postavenie mimo hry, a tak sa píska zastavenie v znení ofsajdového verdiktu.
     
    87
    Spoza bránkoviska sa snažil zakončovať Samassa! Tento hráč Chieva však loptu napálil len vysoko nad bránu hostí.
     
    86
    Po šprinte naprieč ľavým krídlom sa rozhodol vystreliť Juan! Juanova strela bola síce nebezpečne stečovaná, no napokon si s ňou gólman Sorrentino dokázal poradiť.
     
    85
    Hostia sú opäť pri lopte a snažia sa presadiť svojím klasickým vyčkávacím založením útoku.
    Podarí sa im do domácej svätyne pridať ďalší gól?
     
    84
    Z pravej strany to tentokrát skúšal domáci hráč Hetemaj, no aj ten sa stáva neúspešným! Jeho nedôrazný projektil končí v Handanovičovom náručí.
     
    83
    Aj tréner Interu Miláno sa rozhodol vyčerpať povolený počet striedaní! Do tretice posiela za Cambiassa na trávnik Mudingayiho.
     
    82
    Domáci sú opäť pri lopte, no následné zakončenie Stoiana nám prináša len smútok na veronských tribúnach. Tento hráč míňa bránu hostí.
     
    81
    Cruzado nám predviedol nádherný strieľaný center, ktorý obletel cez domáci múrik, no napokon opečiatkoval len ľavú žŕdku brány Interu Miláno!
     
    80
    Domáci si vybojovali priamy kop zo vzdialenosti približne 22 metrov! Tvrdým faulom na Samassu sa tentokrát previnil Zanetti!
     
    79
    Pri lopte sú po pomerne dlhej chvíli domáci hráči, ktorí sa snažia s výsledkom stretnutia ešte niečo urobiť, no zatiaľ sa im to nedarí. Inter Miláno má poriadnu silu aj v defenzíve.
     
    78
    Z pravého krídla si pekne zbehol až ku pokutovému územiu domácich Milito! Ten sa tentokrát rozhodol zakončovať, no jeho strela sa stáva naúspešnou - míňa domácu bránu.
     
    77
    Tréner domáceho celku sa rozhodol vyčerpať povolený počet svojich striedaní. Do tretice posiela za Luca Rigoniho na trávnik oddýchnutého Stoiana.

    Góly: 43. Pereira, 74. Cassano

    Karty:   10. L. Rigoni (CHI), 36. Sardo (CHI), 48. Vacek (CHI) - 5. Samuel (INT)


    Chievo Verona: Sorrentino - Cesar, Dainelli, Sardo, Frey, Vacek (69. Cruzado), L. Rigoni (77. Stoian), Hetemaj, M. Rigoni, Di Michele (62. Samassa), Pellissier.
    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Samuel, Nagatomo (68. Gargano), Pereira, Ranocchia, Juan, Sneijder (26. Cassano), Cambiasso (83. Mudingayi), Guarín, Milito.

    Rozhodca: S. Peruzzo - G. Dobosz, M. Giordano