Pescara – Palermo 1:0 (kon.) | Catania – Bergamo 2:1 (kon.) | CFC Janov – Parma 1:1 (kon.)
AS Rím – Sampdoria 1:1 (kon.) | Turín – Udinese 0:0 (kon.) | AC Miláno – Cagliari 2:0 (kon.)
Neapol – Lazio 3:0 (kon.) | Chievo – Inter 0:2 (kon.)
koniec
Chievo Verona
0:2 (0:1)
Inter Miláno
Streda 26.09.2012, 20:45 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    A je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť zaujímavý výkon na oboch stranách, no opäť sa stali úspešnejšími hráči Interu Miláno, ktorí dokázali svoje vedenie zvýšiť zásluhou gólu z kopačky Antonia Cassana, ktorý si skvelou technickou strelou dokázal pokoriť gólmana Sorrentina. Inter Miláno tak odchádza do svojho domovského mesta s troma bodmi a plusovým skóre +2, ktoré mu môže výrazne vylepšiť pozíciu v tabuľke. Favorit tohto stretnutia tentokrát úlohu splnil plným dúškom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:44:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Samassa dokázal vsietiť gól! Napokon nie... Jeho radosť bola predčasná! Loptu síce dopravil až do bránky hostí, no čiarový rozhodca odpískal ofsajd.
     
    90+2
    Na druhej strane sa zapotil aj Handanovič! Po rýchlom protiútoku ho preskúšal pekným zakončením Samassa! Handanovič si však v dnešnom zápase očividne túži udržať čisté konto! Ďalší fantastický zákrok!
     
    90+1
    Po skvelej krížnej prihrávke sa technickou hrou uvoľnil až do zakončenia Cassano! Ten sa na Sorrentina rútil sám, no domáci gólman mu predviedol fantastický zákrok!
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Pri lopte sú po dlhšom čase domáci hráči, ktorí sa v posledných minútach tohto stretnutia snažia vyťažiť zo zápasu aspoň niečo. Ich snaha je však márna. Inter Miláno nám predvádza organizovaný výkon aj v obrane.
     
    89
    Guarín sa pekne uvoľnil v strede bránkoviska, odkiaľ vyslal na Sorrentinovu bránku delové zakončenie! To míňa bránu Chieva len o pár centimetrov!
     
    88
    Interu Miláno sa vytvorilo nádherné prečíslenie! Čiarový rozhodca však videl postavenie mimo hry, a tak sa píska zastavenie v znení ofsajdového verdiktu.
     
    87
    Spoza bránkoviska sa snažil zakončovať Samassa! Tento hráč Chieva však loptu napálil len vysoko nad bránu hostí.
     
    86
    Po šprinte naprieč ľavým krídlom sa rozhodol vystreliť Juan! Juanova strela bola síce nebezpečne stečovaná, no napokon si s ňou gólman Sorrentino dokázal poradiť.
     
    85
    Hostia sú opäť pri lopte a snažia sa presadiť svojím klasickým vyčkávacím založením útoku.
    Podarí sa im do domácej svätyne pridať ďalší gól?
     
    84
    Z pravej strany to tentokrát skúšal domáci hráč Hetemaj, no aj ten sa stáva neúspešným! Jeho nedôrazný projektil končí v Handanovičovom náručí.
     
    83
    Aj tréner Interu Miláno sa rozhodol vyčerpať povolený počet striedaní! Do tretice posiela za Cambiassa na trávnik Mudingayiho.
     
    82
    Domáci sú opäť pri lopte, no následné zakončenie Stoiana nám prináša len smútok na veronských tribúnach. Tento hráč míňa bránu hostí.
     
    81
    Cruzado nám predviedol nádherný strieľaný center, ktorý obletel cez domáci múrik, no napokon opečiatkoval len ľavú žŕdku brány Interu Miláno!
     
    80
    Domáci si vybojovali priamy kop zo vzdialenosti približne 22 metrov! Tvrdým faulom na Samassu sa tentokrát previnil Zanetti!
     
    79
    Pri lopte sú po pomerne dlhej chvíli domáci hráči, ktorí sa snažia s výsledkom stretnutia ešte niečo urobiť, no zatiaľ sa im to nedarí. Inter Miláno má poriadnu silu aj v defenzíve.
     
    78
    Z pravého krídla si pekne zbehol až ku pokutovému územiu domácich Milito! Ten sa tentokrát rozhodol zakončovať, no jeho strela sa stáva naúspešnou - míňa domácu bránu.
     
    77
    Tréner domáceho celku sa rozhodol vyčerpať povolený počet svojich striedaní. Do tretice posiela za Luca Rigoniho na trávnik oddýchnutého Stoiana.
     
    76
    Cassano sa snažil presadiť opäť! Tentokrát zakončoval spoza pokutového územia Verony len mimo domácej bránky. Lopta končí pri gólmanovi Sorrentinovi, ktorý nám predvedie výkop.
     
    75
    Hostia sa môžu radovať. Ostáva im 15 minút do konca zápasu a plus ešte nejaký ten nadstavený čas. Ich dvojgólové vedenie sa pri momentálnej hre domáceho celku môže stať víťazným.
     
    74
    Inter dal gól! Po fantastickom uvoľnení v ľavej časti domáceho pokutového územia prichádza na ukazovateľ skóre dvojgólové vedenie Interu Miláno! Loptu v pokutovom území zinkasoval ANTONIO CASSANO, ktorý si gólmana Sorrentina pekným prízemným zakončením do protipohybu vychutnal priam ukážkovo.
     
    73
    Hostia sú opäť pri lopte a snažia sa zakombinovať na útočnej polovici systémom kratučkých prihrávok.
     
    72
    Z pozície tesne za polovicou ihriska sa rozhodol strelecky otestovať gólmana Handanoviča Luca Rigoni! Handanovič však nezaváhal a loptu pokrýva svojím telom!
     
    71
    Únikom po pravom krídle sa snažil presadiť Milito! Ten sa však v rozhodujúcej chvíli rozhodol loptu odcentrovať, v čom urobil obrovskú chybu. Lopta po tomto centri končí na kopačkách domácich obrancov.
     
    69
    Aj tréner Verony sa rozhodol striedať podruhýkrát! Na domáci štadión posiela namiesto Vaceka čerstvého Cruzada!
     
    70
    Gargano sa ihneď zapojil do hry! Po peknej krížnej prihrávke sa snažil tvrdým ďalekým centrom vysunúť až pred bránu Chieva Verona svojho spoluhráča Guarína! To sa mu však nepodarilo. Guarín bol na tento center prikrátky.
     
    68
    Tréner hostí sa rozhodol striedať aj druhýkrát. Za Nagatoma posiela na trávnik oddýchnutého Gargana.
     
    67
    Pellissier nám predviedol famózny strieľaný center umiestnený presne pod brvno brány Interu Miláno! Gólman Handanovič nám však predviedol fantastický výskok a po ňom bravúrny zásah jeho ľavou rukou!
     
    66
    Po tvrdom faule na Pellissiera v podaní Pereiru nasleduje priamy kop zo vzdialenosti približne 22 metrov, ktorý odchádza zahrávať Pellissier!
     
    65
    Hosťujúci hráči sa opäť stiahli do obrany, odkiaľ sa snažia prekvapiť. Zatiaľ však vidíme ofenzívnu snahu domácich.
     
    64
    Domáci gólman Sorrentino nám predviedol fantastický zákrok po krátkej prihrávke od Milita! Po tejto lopte sa nádherne hodil a nedovolil tak, aby prihrávka prišla až k nebránenému Dossenovi!
     
    62
    Aj tréner Chieva Verona sa rozhodol využiť prvé striedanie. Za Di Michela posiela na trávnik oddýchnutého Samassu.
     
    63
    Hosťujúci hráči sa pomalými krokmi dostávajú až k domácemu gólmanovi Sorrientovi, pred ktorým nám predvádzajú skvelé prihrávkové kombinácie.
     
    61
    Domáci útočník Pellissier si vybojoval svojími individuálnymi schopnosťami skvelú palebnú pozíciu v pravej časti milánskeho pokutového územia! Odtiaľ napokon aj zakončil, no gólman Handanovič mu predviedol spoľahlivý zákrok, po ktorom loptu vyrazil pred seba!
     
    60
    Veľké množstvo nepresných prihrávok a ešte nepresnejších zakončení. To je hlavná definícia hry, ktorú môžeme momentálne vidieť na štadióne domáceho Chieva.
     
    59
    Z obrovskej vzdialenosti vystrelil na bránu Chieva Guarín! Tento útočník hostí však míňa Sorrentinovu bránu o desiatku metrov nad!
     
    58
    Momentálne môžeme vidieť po veľmi nepríjemnom zákroku domáceho obrancu Sarda výmenu názorov medzi tímom hostí a hlavným rozhodcom. Rozhodca je však vo výhode - on je ten, ktorý má vždy pravdu.
     
    57
    Hráči v žltomodrých dresoch sú opäť pri lopte na útočnej polovici, kde sa snažia kombinačnými akciami prekvapiť svojho súpera. Zatiaľ im však Inter čelí skvele.
     
    56
    Z hranice pokutového územia tentokrát skúšal otestovať hosťujúceho gólmana Marco Rigoni! Tento hráč Chieva však míňa bránu Interu o niekoľko metrov!
     
    55
    Domáci hráči sú opäť pri lopte a na ich kopačkách je cítiť chuť po vyrovnávajúcom góle. Inter Miláno hrá momentálne veľmi nestabilným tempom.
     
    54
    Di Michele sa dokázal nádhernou kľučkou uvoľniť na hranici pokutového územia a napokon aj zakončil! Jeho umiestnený projektil k žŕdke však skvelým zákrokom vytlačil do bezpečia gólman Handanovič!
     
    53
    Hra sa opäť presunula prevažne do stredu ihriska, kde je držanie lopty veľmi nestabilné. Momentálne ju však majú v moci domáci hráči.
     
    52
    Z obrovskej vzdialenosti to tentokrát skúšal Luca Rigoni! Jeho tvrdá strela je však privysoká a prestrelila bránu hostí!
     
    51
    Obranca Interu Miláno - Samuel nám predviedol obrovskú chybu tesne za milánskym pokutovým územím! Domáci sa takmer dostali do prečíslenia, no Samuel dokázal loptu v poslednej chvíli poslať za postrannú čiaru.
     
    50
    Juan sa snažil loptu odcentrovať na útočnú polovicu, no tam ju schmatli jeho spoluhráči, ktorí sa opäť nečakane sťahujú na obrannú časť ihriska.
     
    49
    Hosťujúci hráči majú loptu, no držia sa zatiaľ len na obrannej polovici, kde si loptu prihrávajú systémom krátkych posunutí. Podarí sa im prekonať pozorný obranný val domácich aj podruhýkrát?
     
    48
    Český hráč v službách Chieva Verona vidí žltú kartu za úmyselné posunutie lopty rukou.
     
    47
    Na hranicu pokutového územia sa po malej chvíli dostali aj hráči v žltomodrých dresoch. Proti pozornej obrane Milána však tentokrát neuspeli. Loptu si umiestnia k rohovej vlajočke.
     
    46
    V úvode druhého polčasu sa pri lopte držia hosťujúci hráči, ktorí sa snažia prebiť brániaci val domácich! Zatiaľ sa im to však nedarí.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť veľmi kostrbatý úvod, v ktorom nedominoval ani jeden z tímov. V priebehu hry sa nám predviedli oba tímy v niekoľkých zaujímavých gólových šanciach, no z tých gólové ovocie a radosť na fanúšikovských tribúnach neprišla. Až v závere úvodnej štyridsaťpäťminútovky nám predviedli hostia väčšie ofenzívne snaženie, ktoré napokon jednogólové vedenie v prospech Interu Miláno! O to sa zaslúžil skvelým gólom hráč hostí - Pereira.

    Podarí sa domácim hráčom Verony vyťažiť z tohto zápasu aspoň jeden bod za remízu alebo poputujú všetky tri body do Milána?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+2
    Domáci hráči sú pri lopte, avšak len na obrannej polovici ihriska. Do konca prvého polčasu nám ostáva len niekoľko sekúnd a už sa asi nič vážne nestane.
     
    45
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    45+1
    Po faule od Nagatoma zinkasovali domáci priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov! Ten odišiel zahrávať Hetemaj, ktorý svoj center síce myslel dobre, no Handanovič nám predviedol skvelý výskok a následný bravúrny zákrok!
     
    44
    Hostia sa dostali do výraznej psychickej výhody. Domáci hráči v žltých dresoch pôsobia mierne otraseným dojmom, no snažia sa úder opätovať!
     
    43
    Inter dal gól! Hostia sa dokázali tesne pred koncom prvého polčasu gólovo presadiť! Po peknej prihrávke sa na pravej strane pokutového územia sympaticky uvoľnil ÁLVARO DANIEL PEREIRA, ktorý vyslal na domácu bránu technickú strelu! Tá bola ešte tečovaná dvojicou domácich obrancov, a tak nabrala pre gólmana Sorrentina nechytateľný smer.
     
    42
    Domáci sa snažili preniknúť a prekvapiť gólmana Interu Miláno technickou rotujúcou strelou v podaní Marca Rigoniho. Handanovič nám však predviedol ďalší efektívny zákrok!
     
    41
    Z veľkej vzdialenosti tentokrát otestoval domáceho gólmana Ranocchia! Ten však výrazne minul Sorrentinovu svätyňu.
     
    40
    Opäť vidíme hru prevažne v strede ihriska, kde nám oba tímy predvádzajú tvrdý súboj o loptu, ktorý mnohokrát hraničí s pravidlami.
     
    39
    Na druhej strane sa snažil z polovice ihriska vysunúť až pred gólmana Sorrentina svojho spoluhráča Pereira! Milito bol však na túto loptu prikrátky. Lopta končí v moci domáceho gólmana Sorrentina.
     
    38
    Z veľkej vzdialenosti chcel otestovať gólmana hostí domáci útočník Di Michele! Jeho nedôrazný projektil však Handanovič bez problémov pokryl vo svojom náručí!
     
    37
    Voľný kop na polovici ihriska rozohrali hráči Interu nakrátko, no ich ďalšia útočná snaha stroskotala veľmi rýchlo. Efektívny obranný zákrok nám predviedol Cesar.
     
    36
    Za tvrdý faul na Guarína vidí domáci obranca Sardo žltú kartu. Pre Chievo je to už druhá žltá karta v tomto stretnutí!
     
    35
    Hostia sú opäť pri lopte a útočia! Z pravého krídla sa tentokrát snažil zakončovať Juan! Aj jeho strela však míňa domácu bránu!
     
    34
    Spoza pokutového územia hostí to tentokrát tvrdou strelou skúšal Marco Rigoni! Ten však nedokázal trafiť Handanovičovu bránu, a tak lopta končí v bezpečí pre Inter Miláno.
     
    33
    Domáci hráči sa po tejto vyloženej šanci hostí mierne stiahli do defenzívy, odkiaľ sa budú snažiť vybehnúť s nejakým zaujímavým útokom.
     
    32
    Guarín sa dostal do fantastickej gólovej šance! Po skvelom individuálnom úniku po pravom krídle sa napokon rozhodol aj zakončiť! Jeho jemná strela k žŕdke však minula domácu bránu! Chýbali iba centimetre!
     
    31
    Hostia sú pri lopte a snažia sa preniknúť až pred Sorrentina! Zatiaľ sa im to však veľmi nedarí. Uvidíme vyrovnaný stav aj na konci prvého polčasu?
     
    30
    Z veľkej vzdialenosti sa snažil otestovať gólmana Sorrentina svojím centrom Cambiasso. Jeho projektil však domáci gólman poľahky chytá.
     
    29
    Oba tímy nám v posledných minútach predvádzajú veľmi nezáživný výkon. Inak tomu nie je ani teraz. Pri lopte sú hostia, ktorí sa nedokážu predrať cez pozornú domácu obranu.
     
    28
    Domáci hráč Dainelli sa snažil ďalekotonážnym strieľaným centrom prekvapiť gólmana Interu Miláno. To sa mu však nepodarilo. Handanovič loptu bez akýchkoľvek problémov chytá.
     
    27
    Hra na ihrisku Chieva sa pre mnohých divákov môže zdať v týchto chvíľach veľmi nudná. Hra sa často prerušuje a oba tímy nám vykazujú enormné množstvo zbytočných nepresností.
     
    26
    Zranený Sneijder to po krátkom ošetrovaní napokon vzdal a na jeho miesto musí tréner poslať nejakého hráča. Stramaccioni si tentorkát zvolil Cassana.
     
    25
    Hostia z Milána sa snažia preniknúť na útočnú polovicu, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Už na polovici je vysunutý skvelý obranný val domácich hráčov!
     
    24
    Výhodu priameho kopu na domácu bránu zo vzdialenosti približne 25 metrov odchádzal zahrávať Guarín, no neuspel! Jeho strieľaný center skončil len na dobre postavenom múre domácich hráčov.
     
    22
    Sneijder bol po rýchlom prieniku tvrdo nakopnutý do ruky, no ukazuje aj problémy s nohou! Hra sa na malú chvíľu zastavuje a k tomuto hráčovi letia tímoví lekári.
     
    21
    Domáci hráči sa ocitli v obrovskej gólovej šanci! Po fantastickom centri z polovice ihriska bol v bránkovisku uvoľnený Pellissier! Ten sa však dotkol lopty, no sám pred gólmanom Handanovičom neusmel. Jeho teč končí mimo hosťujúcej brány!
     
    20
    Milito sa snažil presadiť únikom po ľavom krídle, no po niekoľkých sekundách bol efektívne odstavený dvojicou domácich obrancov.
     
    19
    Hosťujúci obranca Samuel nám predviedol ďalší nepríjemný obranný faul, po ktorom ostáva na malú chvíľu ležať na zemi Luca Rigoni. Rozhodca však odpískal len voľný kop, karty sa tentokrát rozdávať nebudú.
     
    18
    Hráči Interu Miláno sú momentálne pri lopte! Zo vzdialenosti približne 32 metrov sa rozhodol zakončovať Guarín! Ten však prestrelil loptu nad domácu bránu o niekoľko metrov!
     
    17
    Hostia sa snažili z následného získania lopty vyťažiť prienik až pred domáceho gólmana Sorrentina. To sa im však nepodarilo. Po jemnej strieľanej prihrávke z veľkej vzdialenosti získavajú loptu domáci obrancovia.
     
    16
    Z pravej strany nám predviedol pekný center do hosťujúceho pokutového územia Luca Rigoni! Snažil sa nájsť v hlavičkovom súboji Di Micheleho, no ten súboj vo vzduchu výrazne prehral s obrancom hostí - Zanettim.
     
    15
    Hráči v žltých dresoch sa tlačia na útočnú polovicu a útočia. Tam im však čelí pozorný modročierny obranný val, ktorý ich zatiaľ nepúšťa k žiadnym vyloženým šanciam.
     
    14
    Hra sa nám mierne znechutila. Hrá sa prevažne v okolí stredovej čiary, kde výrazne nedominuje ani jeden z futbalových celkov. Pri lopte sú momentálne domáci.
     
    13
    Di Michele sa snažil po peknej prihrávke do behu zakončovať z hranice ihriskovej čiary. Z tohto ťažkého uhla na ľavom krídle však minul bránu hostí.
     
    12
    Pri lopte sa na krátku chvíľu ocitli hostia, tí sa však nedostali ďalej ako pár metrov za stredovú čiaru ihriska. Chievo v defenzíve zatiaľ kraľuje.
     
    11
    Domáci hráči sú opäť pri lopte a snažia sa prekonať doposiaľ pozornú defenzívu hostí na čele z bezchybným gólmanom Handanovičom. Zatiaľ prechádzajú na útočnú polovicu len veľmi ťažko.
     
    10
    Prvú žltú kartu za domáci tím získal Luca Rigoni. Ten nám predviedol tvrdý faul na Milita!
     
    9
    Hráči v žltomodrých dresoch si svojou útočnou aktivitou vybojovali prvý rohový kop v tomto stretnutí, ktorý odišiel zahrávať Hetemaj! Ten nám predviedol pekný center na vzdialenejšiu žrď, kde sa najlepšie zorientoval Di Michele, no napokon jeho nedôrazná strela končí len v moci gólmana Handanoviča!
     
    8
    Hráči Interu Miláno sa snažia prejsť cez stredovú čiaru a zaútočiť, avšak veľmi sa im to nedarí. Domáci celom nám zatiaľ predvádza skvelý defenzívny výkon. Tentokrát je Chievo opäť pri lopte a útočí!
     
    7
    Pellissier je už v poriadku! Po peknom vysunutí od Vaceka sa snažil presadiť zakončením z ľavej strany pokutového územia, no stal sa neúspešným. Jeho projektil končí mimo Handanovičovej brány.
     
    6
    Pellissier sa musel z tohto faulu mierne otriasť. Na malú chvíľu odchádza za postrannú čiaru, kde sa o neho postarajú lekári. Hosťujúci hráči strácajú loptu a Chievo beží do útoku!
     
    5
    Prvú žltú kartu v tomto stretnutí získal za veľmi nepekný šlapák na pravú nohu Pellissiera hosťujúci hráč Samuel!
     
    4
    Po presnom prenesení hry v podaní centra sa na ľavej strane najlepšie zorientoval Hetemaj, ktorý však na bránu Interu Miláno vyslal len nedôrazný projektil svojou hlavou! Do následnej šance bol skvele uvoľnený Marco Rigoni! Ten bol však tvrdo bránený a nedokázal tak vystreliť!
     
    3
    Po uchmatnutí nepresnej prihrávky Interu Miláno sa domáci hráči stiahli na obrannú polovicu, odkiaľ sa snažia založiť ďalší útok.
     
    2
    Oba tímy nám zatiaľ predvádzajú len veľmi kostrbatý výkon, z ktorého neprúdia na trávnik Verony žiadne gólové šance alebo nejaké pekné zakončenia.
     
    2
    Hráči Interu Miláno sa snažili z rýchleho protiútoku zaútočiť, no ich snaha bola napokon zastavená. Jeden z hrotových útočníkov sa previnil postavením mimo hry.
     
    1
    Domáci hráči sa ihneď po úvodnom výkope snažili presadiť v útočnej aktivite. Ich ďalekotonážny center zo zadných radov však našiel adresáta len medzi hráčmi hostí.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    -2
    Domáci hráči sa nám v dnešnom zápase predstavia pod taktovkou trénera Domenica Di Carla predstavia v žltomodrých dresoch. Hostia sa nám predvedú pod taktovkou trénera Andreu Stramaccioniho v pásikatých modročiernych dresoch.
     
    Úvodné zostavy:

    Chievo Verona: Sorrentino - Cesar, Dainelli, Sardo, Frey, Vacek, L. Rigoni, Hetemaj, M. Rigoni, Di Michele, Pellissier.

    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Samuel, Nagatomo, Pereira, Ranocchia, Juan, Sneijder, Cambiasso, Guarín, Milito.

    Rozhodca: S. Peruzzo - G. Dobosz, M. Giordano.
     
    Srdečne Vás vítam pri piatom kole najvyššej talianskej futbalovej súťaže - Serie A!
    V tomto online prenose Vám priblížim dianie na Stadio Marc'Antonio Bentegodi vo Verone, kde si od 20:45 zmeria sily domáci výber Chievo Verona, ktorý privíta svojich súperov - tím Inter Miláno!

    Domáci tím Chievo Verona sa po štyroch kolách usídlil na šestnástej priečke s troma bodmi za výhru v úvodnom kole nad Bolognou (2:0) a za následné tri prehry s Parmou (0:2), Laziom (1:3) a do tretice s Juventusom Turín (0:2). K ich veľmi nelichotivej pozícii v tabuľke privažuje aj veľmi nepriaznivé gólové skóre -4. Hráčsky káder ako taký však nevykazuje momentálne žiadne zdravotné problémy, a tak by pred týmto zápasom mali byť trénerovi k dispozícii všetci hráči. Hráči Verony budú mať výhodu domáceho publika a určite sa budú snažiť zopakovať triumf z úvodu sezóny.

    Hosťujúci hráči z Milána sa vo svojej púti v Serie A po štyroch zápasoch zastavili na siedmej tabuľkovej priečke, kde sídlia so šiestimi bodmi za dve výhry nad Pescarou (2:0) a nad Turínom (2:0) a za dve prehry s tímom AS Rím (1:3) a napokon aj so Sienou (2:0). V tabuľke im tak k pomerne dobrej pozícii pritakáva aj priaznivé skóre +1. Ani hráči hostí nám nevykazujú žiadne zranenia, a tak by mal byť pred zápasom trénerovi k dispozícii celý káder. Inter Miláno sa určite bude snažiť vo Verone nadviazať na dve sympatické výhry a získať tak do tabuľky ďalšie tri body.

    Favoritom tohto zápasu sa podľa papierových, ale i vďaka doterajším herným predpokladom stávajú hráči Interu Miláno, ktorí by mali z Verony vyťažiť plný bodový získ alebo aspoň jeden bodík za remízu. Aj stávkové kancelárie sú toho názoru, keďže na výhru domácich vypísali kurzy okolo hodnoty 2,80, na výhru hostí okolo hodnoty 2,30 a napokon na nerozhodný remízový stav kurzy v hodnote 3,00.

    Podarí sa hosťom triumfovať a získať tak z Verony plný bodový zisk, alebo sa domáci pred burcujúcim publikom predvedú v lepšom svetle?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:45.

    Góly: 43. Pereira, 74. Cassano

    Karty:   10. L. Rigoni (CHI), 36. Sardo (CHI), 48. Vacek (CHI) - 5. Samuel (INT)


    Chievo Verona: Sorrentino - Cesar, Dainelli, Sardo, Frey, Vacek (69. Cruzado), L. Rigoni (77. Stoian), Hetemaj, M. Rigoni, Di Michele (62. Samassa), Pellissier.
    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Samuel, Nagatomo (68. Gargano), Pereira, Ranocchia, Juan, Sneijder (26. Cassano), Cambiasso (83. Mudingayi), Guarín, Milito.

    Rozhodca: S. Peruzzo - G. Dobosz, M. Giordano