Pescara – Palermo 1:0 (kon.) | Catania – Bergamo 2:1 (kon.) | CFC Janov – Parma 1:1 (kon.)
AS Rím – Sampdoria 1:1 (kon.) | Turín – Udinese 0:0 (kon.) | AC Miláno – Cagliari 2:0 (kon.)
Neapol – Lazio 3:0 (kon.) | Chievo – Inter 0:2 (kon.)
koniec
Chievo Verona
0:2 (0:1)
Inter Miláno
Streda 26.09.2012, 20:45 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Samassa dokázal vsietiť gól! Napokon nie... Jeho radosť bola predčasná! Loptu síce dopravil až do bránky hostí, no čiarový rozhodca odpískal ofsajd.
     
    90+2
    Na druhej strane sa zapotil aj Handanovič! Po rýchlom protiútoku ho preskúšal pekným zakončením Samassa! Handanovič si však v dnešnom zápase očividne túži udržať čisté konto! Ďalší fantastický zákrok!
     
    90+1
    Po skvelej krížnej prihrávke sa technickou hrou uvoľnil až do zakončenia Cassano! Ten sa na Sorrentina rútil sám, no domáci gólman mu predviedol fantastický zákrok!
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Guarín sa pekne uvoľnil v strede bránkoviska, odkiaľ vyslal na Sorrentinovu bránku delové zakončenie! To míňa bránu Chieva len o pár centimetrov!
     
    83
    Aj tréner Interu Miláno sa rozhodol vyčerpať povolený počet striedaní! Do tretice posiela za Cambiassa na trávnik Mudingayiho.
     
    81
    Cruzado nám predviedol nádherný strieľaný center, ktorý obletel cez domáci múrik, no napokon opečiatkoval len ľavú žŕdku brány Interu Miláno!
     
    80
    Domáci si vybojovali priamy kop zo vzdialenosti približne 22 metrov! Tvrdým faulom na Samassu sa tentokrát previnil Zanetti!
     
    77
    Tréner domáceho celku sa rozhodol vyčerpať povolený počet svojich striedaní. Do tretice posiela za Luca Rigoniho na trávnik oddýchnutého Stoiana.
     
    74
    Inter dal gól! Po fantastickom uvoľnení v ľavej časti domáceho pokutového územia prichádza na ukazovateľ skóre dvojgólové vedenie Interu Miláno! Loptu v pokutovom území zinkasoval ANTONIO CASSANO, ktorý si gólmana Sorrentina pekným prízemným zakončením do protipohybu vychutnal priam ukážkovo.
     
    69
    Aj tréner Verony sa rozhodol striedať podruhýkrát! Na domáci štadión posiela namiesto Vaceka čerstvého Cruzada!
     
    68
    Tréner hostí sa rozhodol striedať aj druhýkrát. Za Nagatoma posiela na trávnik oddýchnutého Gargana.
     
    67
    Pellissier nám predviedol famózny strieľaný center umiestnený presne pod brvno brány Interu Miláno! Gólman Handanovič nám však predviedol fantastický výskok a po ňom bravúrny zásah jeho ľavou rukou!
     
    66
    Po tvrdom faule na Pellissiera v podaní Pereiru nasleduje priamy kop zo vzdialenosti približne 22 metrov, ktorý odchádza zahrávať Pellissier!
     
    64
    Domáci gólman Sorrentino nám predviedol fantastický zákrok po krátkej prihrávke od Milita! Po tejto lopte sa nádherne hodil a nedovolil tak, aby prihrávka prišla až k nebránenému Dossenovi!
     
    62
    Aj tréner Chieva Verona sa rozhodol využiť prvé striedanie. Za Di Michela posiela na trávnik oddýchnutého Samassu.
     
    61
    Domáci útočník Pellissier si vybojoval svojími individuálnymi schopnosťami skvelú palebnú pozíciu v pravej časti milánskeho pokutového územia! Odtiaľ napokon aj zakončil, no gólman Handanovič mu predviedol spoľahlivý zákrok, po ktorom loptu vyrazil pred seba!
     
    54
    Di Michele sa dokázal nádhernou kľučkou uvoľniť na hranici pokutového územia a napokon aj zakončil! Jeho umiestnený projektil k žŕdke však skvelým zákrokom vytlačil do bezpečia gólman Handanovič!
     
    48
    Český hráč v službách Chieva Verona vidí žltú kartu za úmyselné posunutie lopty rukou.
     
    45
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    45+1
    Po faule od Nagatoma zinkasovali domáci priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov! Ten odišiel zahrávať Hetemaj, ktorý svoj center síce myslel dobre, no Handanovič nám predviedol skvelý výskok a následný bravúrny zákrok!
     
    43
    Inter dal gól! Hostia sa dokázali tesne pred koncom prvého polčasu gólovo presadiť! Po peknej prihrávke sa na pravej strane pokutového územia sympaticky uvoľnil ÁLVARO DANIEL PEREIRA, ktorý vyslal na domácu bránu technickú strelu! Tá bola ešte tečovaná dvojicou domácich obrancov, a tak nabrala pre gólmana Sorrentina nechytateľný smer.
     
    36
    Za tvrdý faul na Guarína vidí domáci obranca Sardo žltú kartu. Pre Chievo je to už druhá žltá karta v tomto stretnutí!
     
    32
    Guarín sa dostal do fantastickej gólovej šance! Po skvelom individuálnom úniku po pravom krídle sa napokon rozhodol aj zakončiť! Jeho jemná strela k žŕdke však minula domácu bránu! Chýbali iba centimetre!
     
    26
    Zranený Sneijder to po krátkom ošetrovaní napokon vzdal a na jeho miesto musí tréner poslať nejakého hráča. Stramaccioni si tentorkát zvolil Cassana.
     
    21
    Domáci hráči sa ocitli v obrovskej gólovej šanci! Po fantastickom centri z polovice ihriska bol v bránkovisku uvoľnený Pellissier! Ten sa však dotkol lopty, no sám pred gólmanom Handanovičom neusmel. Jeho teč končí mimo hosťujúcej brány!
     
    16
    Z pravej strany nám predviedol pekný center do hosťujúceho pokutového územia Luca Rigoni! Snažil sa nájsť v hlavičkovom súboji Di Micheleho, no ten súboj vo vzduchu výrazne prehral s obrancom hostí - Zanettim.
     
    10
    Prvú žltú kartu za domáci tím získal Luca Rigoni. Ten nám predviedol tvrdý faul na Milita!
     
    5
    Prvú žltú kartu v tomto stretnutí získal za veľmi nepekný šlapák na pravú nohu Pellissiera hosťujúci hráč Samuel!
     
    4
    Po presnom prenesení hry v podaní centra sa na ľavej strane najlepšie zorientoval Hetemaj, ktorý však na bránu Interu Miláno vyslal len nedôrazný projektil svojou hlavou! Do následnej šance bol skvele uvoľnený Marco Rigoni! Ten bol však tvrdo bránený a nedokázal tak vystreliť!

    Góly: 43. Pereira, 74. Cassano

    Karty:   10. L. Rigoni (CHI), 36. Sardo (CHI), 48. Vacek (CHI) - 5. Samuel (INT)


    Chievo Verona: Sorrentino - Cesar, Dainelli, Sardo, Frey, Vacek (69. Cruzado), L. Rigoni (77. Stoian), Hetemaj, M. Rigoni, Di Michele (62. Samassa), Pellissier.
    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Samuel, Nagatomo (68. Gargano), Pereira, Ranocchia, Juan, Sneijder (26. Cassano), Cambiasso (83. Mudingayi), Guarín, Milito.

    Rozhodca: S. Peruzzo - G. Dobosz, M. Giordano