Frankfurt – Dortmund 3:3 (kon.) | Bayern – Wolfsburg 3:0 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
3:3 (0:2)
Borussia Dortmund
Utorok 25.09.2012, 20:00 • Commerzbank Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    73
    Frankfurt dal gól! Je vyrovnané! Po fantastickom centri z pravého krídla v podaní Oczipku sa v pokutovom území najlepšie zorientoval ANDERSON BAMBA SOARES DE OLIVIERA, ktorý nádhernou rotujúcou hlavičkou prekonáva dortmundského gólmana! Videli sme tam aj teč obrancu Piszczeka, no ten sa nerátal.
     
    54
    Dortmund dal gól! Po veľkom nedorozumení v domácej defenzíve sa hostia dostali s obrovským šťastím opäť do vedenia! Nepresný center domácich sa snažil stečovať Leitner, no nepodarilo sa mu to a lopta sa dostala do behu MARIA GÖTZEHO! Ten si skvelou kľučkou položil Trappa na lopatky a nakoniec ho obhodil priam fantasticky!
     
    51
    Frankfurt dal gól! Gólové radosti domácich fanúšikov sa stupňujú! Po skvelom úniku Aignera tento hráč vyslal krížny center na ľavú stranu, kde stál nebránený TAKASHI INUI! Ten nám predviedol tvrdú nechytateľnú hlavičku zo vzdialenosti približne 12 metrov!
    Aké ľahké je vyrovnať...
     
    49
    Frankfurt dal gól! Po skvelom individuálnom úniku naprieč celou obrannou polovicou Dortmundu sa napokon STEFAN AIGNER dostal aj k zakončeniu! Z hranice napravo od pokutového územia skvele prehodil gólmana Trappa!
     
    28
    Dortmund dal gól! Po fantastickej prihrávke od Piszczeka sa spoza bránkoviska uvoľnil MARCO REUS! Ten vypálil na brankára Trappa delový umiestnený projektil, ktorý sa od pravej žŕdky nechytateľne odrazil do siete! Domáci hráči ostali na loptu len nemo pozerať. Prehrávajú už o dva góly.
     
    24
    Dortmund dal gól! Domáca obrana tentokrát akokeby zadriemala! Po fantastickom ďalekom centri sa na pravom krídle uvoľnil LUKASZ PISZCZEK, ten sa rozhodol vypáliť cez dvojicu zbiehajúcich obrancov Frankfurtu, čo sa mu napokon aj vyplatilo! Lopta nabrala veľmi nečakaný smer po teči domácich hráčov. Domáci gólman Trapp tentokrát jednoducho nemal šancu.

    Góly: 49. Aigner, 51. Inui, 73. Anderson Bamba - 24. Piszczek, 28. Reus, 54. Götze

    Karty:   58. Zambrano (EIN), 88. Schwegler (EIN) - 80. Lewandowski (DOR)


    Eintracht Frankfurt: Trapp - Zambrano, Oczipka, Anderson Bamba, Jung, Meier (90. Lanig), Schwegler, Inui, Aigner (84. Kittel), Rode, Hoffer (59. Matmour).
    Borussia Dortmund: Weidenfeller - Hummels, Piszczek, Subotić, Schmelzer, Kehl, Perišić (68. Großkreutz), Blaszczykowski (85. Gündogan), Leitner, Lewandowski, Reus (46. Götze).

    Rozhodca: F. Meyer - F. Willenborg, C. Bornhorst