Frankfurt – Dortmund 3:3 (kon.) | Bayern – Wolfsburg 3:0 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
3:3 (0:2)
Borussia Dortmund
Utorok 25.09.2012, 20:00 • Commerzbank Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť fantastický začiatok v podaní domáceho tímu, ktorý dokázal z nepriaznivého dvojgólového manka priniesť za dve minúty vyrovnanie! Najskôr sa skvelým zakončením vyznamenal Aigner a o chvíľku na to priniesol Inui vyrovnávajúcu hlavičku! Hostia sa však nevzdali a o tri minúty boli opäť vo vedení zásluhou individuálneho úniku v podaní Götzeho. Herné tempo sa nám po tomto góle mierne ustálilo. Konečné vysnené vyrovnanie na 3:3 nám predviedol Anderson Bamba, ktorý prekonal Weidenfellera ďalšou nádhernou hlavičkou!
    Oba tímy si tak po tomto zápase pripisujú do tabuľky zhodne po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (21:58:46)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Lopta je momentálne na domácich kopačkách. Do konca zápasu nám ostáva už len niekoľko sekúnd. Vyzerá to na posledné držanie lopty v tomto zápase.
     
    90+1
    Hráči Dortmundu sa mohli dostať do vedenia! Po skvelom centri na stred pokutového územia to nožničkami skúšal Götze, no proti Trappovi bol tentokrát neúspešný!
     
    90
    Aj domáci tréner vyčerpáva povolený počet striedaní! Za Meiera posiela na trávnik Laniga!
     
    88
    Ďalšiu žltú kartu za nepríjemný faul zinkasoval domáci hráč. Konkrétne stredopoliar Schwegler.
     
    85
    Hosťujúci tréner vyčerpáva aj posledné striedanie. Za Blaszczykowskeho posiela na trávnik Gündogana!
     
    90
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    89
    Domáci sa spod stupňujúceho sa tlaku dokázali oslobodiť! Trapp nám predviedol ďalší skvelý zákrok, ktorý podržal domáci tím!
     
    88
    Hostia to skúšali opäť! Z ľavej strany vkročil do pokutového územia Götze, ten sa snažil prihrávať na Lewandowskeho, no to sa mu stalo osudným. Loptu uchmatol domáci obranca Oczipka.
     
    87
    Hostia sa dostali do ďalšej zaujímavej situácie! Po peknej prihrávke od Lewandowskeho bol v pokutovom území nebránený Leitner! Ten však z voleja prestreľuje domácu bránu!
     
    86
    Na druhej strane sa snažil gólovo presadiť Matmour! Jeho nedôrazná strela však gólmanovi Dortmundu problémy neurobila.
     
    85
    Hostia sa dostali do nebezpečnej šance! Z pravej strany sa snažil zakončovať vystriedaný Götze! Trapp nám však predviedol skvelý zákrok v poslednej sekunde!
     
    84
    Domáci tréner sa rozhodol aj pre druhé striedanie. Namiesto Aignera posiela na trávnik Kittela!
     
    83
    Hra sa v posledných minútach prelieva zo strany na stranu a úspešnejšími sa stávajú domáci. Zatiaľ sa im však nedarí vsietiť víťazný gól.
     
    82
    Priamy kop odišiel zahrávať Meier! Ten loptu síce pekne obtočil okolo dortmundského múrika, no napokon ju nedokázal prepašovať až za Weidenfellera.
     
    81
    Po rýchlom prieniku v podaní Aignera sa Hummels previnil nekompromisným faulom! Hlavný rozhodca nariadil priamy kop z hranice pokutového územia!
     
    80
    Druhú žltú kartu v tomto stretnutí zinkasoval hráč hostí - Lewandowski, ktorý sa previnil tvrdým útočným faulom.
     
    79
    Z obrovskej vzdialenosti otestoval dortmundského gólmana Inui! Ten loptu pekne zatočil, no napokon sa zvrtla presne do otvoreného náručia Weidenfellera.
     
    78
    Domáci sa spod mierneho tlaku hostí oslobodili a snažia sa zaútočiť prienikom po ľavom krídle.
     
    77
    Na ľavý hrot pokutového územia si skvele zbehol aj s loptou Lewandowski! Ten sa snažil odcentrovať loptu na Leitnera, no to sa mu nepodarilo. V náručí ju po malej chvíli má gólman Trapp.
     
    76
    Spoza pokutového územia domácich to tvrdou strelou skúšal Großkreutz! Ten sa však nedokázal trafiť medzi tri žŕdky! Lopta končí mimo domácej svätyňe.
     
    75
    Máme 15 minút do konca zápasu a hrá sa akokeby od začiatku. Momentálne sú pri lopte hráči hostí, ktorí sa snažia preniknúť do súperovho pokutového územia veľmi dravým systémom.
     
    58
    Prvú žltú kartu v tomto stretnutí zinkasoval za tvrdý faul domáci hráč Zambrano.
     
    73
    Frankfurt dal gól! Je vyrovnané! Po fantastickom centri z pravého krídla v podaní Oczipku sa v pokutovom území najlepšie zorientoval ANDERSON BAMBA SOARES DE OLIVIERA, ktorý nádhernou rotujúcou hlavičkou prekonáva dortmundského gólmana! Videli sme tam aj teč obrancu Piszczeka, no ten sa nerátal.
     
    72
    Z pravej strany skúsil otestovať gólmana Weidenfellera Aigner! Jeho tvrdá prízemná strela však bola zblokovaná v podaní Hummelsa.
     
    71
    Domáci hráči enormne zatlačili svojich spoluhráčov na obrannú polovicu. Ak to takto bude ďalej pokračovať, tak vyrovnanie je tu čoskoro.
     
    70
    Inui tentokrát vystrelil z ľavej strany, z pozície na okraji bránkoviska hostí. Jeho pekný rotujúci projektil však netrafil Weidenfellerovu bránku.
     
    69
    Domáci si opäť vytvárajú útočný tlak, ktorý sa futbalistom v žltých dresoch očividne nepáči. Zatiaľ mu však čelia na výbornú.
     
    68
    Tréner hostí - Klopp sa rozhodol využiť druhé striedanie. Za Perišića posiela na frankfurtský trávnik Großkreutza.
     
    67
    Lewandowski chcel strieľaným centrom otestovať gólmana Trappa, no jeho test dopadol na výbornú. Trapp dokázal loptu chytiť a nenechal svojich spoluhráčov v štychu.
     
    66
    Po peknom nabehnutí k súperovej bráne sa na pravej strane uvoľnil Rode a rozhodol sa zakončovať! Svojou strelou mierne prekvapil Weidenfellera, no tento gólman sa napokon zorientoval a dokázal efektívne zasiahnuť.
     
    65
    Aigner si sympaticky zbiehal po pravom krídle a snažil sa opäť krížne uvoľniť Inuiho, no tentokrát sa mu to nepodarilo. Lopty sa po hlavičkovom súboji zmocnil Hummels.
     
    64
    Na druhej strane to z pomerne ďalekej pozície skúšal Anderson Bamba! Ten sa však nedokázal trafiť správne do lopty a poslal ju len za postrannú čiaru.
     
    63
    Z veľkej vzdialenosti - tesne za polovicou ihriska to skúšal hosťujúci obranca Piszczek! Táto lopta ledva doletela k domácej svätyni, a tak s ňou gólman Trapp nemal žiadne problémy.
     
    62
    Momentálne vidíme vo frankfurtskej Commerzbank Arene hru v okolí stredovej čiary s veľkým počtom nepresností na oboch stranách. Je pochopiteľné, že ani jeden z tímov nechce už inkasovať, no domáci musia dohnať ešte jednogólové manko.
     
    61
    Domáci sa snažili zaútočiť a priniesť aspoň nejakú zaujímavú strelu na Weidenfellerovú bránu. To sa im však nepodarilo. Pri ich prieniku bol zaznamenaný offsajd.
     
    60
    Hra sa stáva oveľa tvrdšou a agresívnejšou. Momentálne vidíme v oboch defenzívach veľké množstvo faulov, ktoré zastavuje akúkoľvek gólovú šancu.
     
    59
    Aj domáci tréner sa rozhodol vystriedať hrot útoku! Na Hofferovu pozíciu nastupuje oddýchnutý Matmour.
     
    58
    Perišić loptu síce odcentroval pekným rotujúcim štýlom až pred frankfurtského gólmana, no v hlavičkovom súboji boli úspešnejší domáci hráči. Lopta je napokon v moci gólmana Trappa.
     
    57
    Domáci obranca nám predviedol veľmi tvrdý obranný faul na postrannej čiare v ľavej časti ihriska. Nepriamy kop odchádza zahrávať Perišić!
     
    56
    Z ľavej strany to skúšal tentokrát Lewandowski! Jeho nedôrazný prízemný projektil však končí len na kopačkách domácich obrancov.
     
    55
    Hráči v žltých dresoch opäť zaskočili domácich a s loptou na kopačkách efektívne útočia. Tentokrát to z veľkej vzdialenosti skúšal Perišić! Jeho strelu ukrýva vo svojom náručí po peknom zákroku gólman Trapp!
     
    54
    Dortmund dal gól! Po veľkom nedorozumení v domácej defenzíve sa hostia dostali s obrovským šťastím opäť do vedenia! Nepresný center domácich sa snažil stečovať Leitner, no nepodarilo sa mu to a lopta sa dostala do behu MARIA GÖTZEHO! Ten si skvelou kľučkou položil Trappa na lopatky a nakoniec ho obhodil priam fantasticky!
     
    53
    Hostia sa pomalými krokmi dostávajú pred domáce pokutové územie. Vyzerá to tak, že sa po obrovskom šoku chcú opäť dostať do vedenia.
     
    52
    Tak vstup do druhého polčasu bol pre domáci tím priam famózny! Z nepriaznivého stavu prišlo za necelých 120 sekúnd vyrovnanie!
    Podarí sa hráčom v červenočiernych dresoch udržať tento remízový stav?
     
    51
    Frankfurt dal gól! Gólové radosti domácich fanúšikov sa stupňujú! Po skvelom úniku Aignera tento hráč vyslal krížny center na ľavú stranu, kde stál nebránený TAKASHI INUI! Ten nám predviedol tvrdú nechytateľnú hlavičku zo vzdialenosti približne 12 metrov!
    Aké ľahké je vyrovnať...
     
    49
    Frankfurt dal gól! Po skvelom individuálnom úniku naprieč celou obrannou polovicou Dortmundu sa napokon STEFAN AIGNER dostal aj k zakončeniu! Z hranice napravo od pokutového územia skvele prehodil gólmana Trappa!
     
    48
    Po peknom prieniku to tvrdou strelou z ľavej strany skúšal Blaszczykowski! Tento hráč hostí sa však svojím projektilom trafil len výrazne mimo domácej brány.
     
    47
    V úvode druhého polčasu sú aktívnejší hosťujúci hráči z Dortmundu, ktorí sa momentálne z obrannej polovice snažia prebiť k nejakej tej gólovej šanci pred bránkoviskom gólmana Trappa.
     
    46
    Na začiatku druhého polčasu prichádza prvé striedanie Dortmundu v tomto zápase! Za Marca Reusa nastupuje na trávnik Götze!
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť veľmi kostrbatý úvod, v ktorom nám v porovnaní s Dortmundom predvádzali lepší výkon domáci hráči. Ich ofenzívne tempo však po dvadsiatich minútach mierne upadlo. To priam fantasticky využili hosťujúci hráči na dvojgólové vedenie! Najskôr sa skvelou strelou, ktorá nabrala nečakaný smer vyznamenal Lukasz Piszczek a o štyri minúty na to pridal druhý gól nechytateľným projektilom odrazeným od žŕdky Marco Reus! V ďalšom priebehu hry opäť dominovali domáci hráči, no aj z mnohých šancí, či štandardných situácii napokon nedokázali skórovať.

    Podarí sa domácim zvrátiť stav stretnutia alebo aspoň vyťažiť z tohto duelu bodík za remízu?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    Tím Borussia Dortmund bol opäť veľmi blízko pri vsietení ďalšieho gólu! Spoza pokutového územia poslal na Leitnera krížny center Kehl! Leitnerovi chýbali len centimetre na teč, ktorý však napokon neprišiel.
     
    44
    Priamy kop odišiel zahrávať Aigner! Ten sa však nedokázal presadiť cez dobre postavený múrik dortmundských hráčov. Futbalisti v žltom šate tak šprintujú do útoku!
     
    43
    Pri prieniku Inuiho nám predviedol Hummels veľmi tvrdý faul, po ktorom hlavný rozhodca nariadil priamy kop na dortmundskú bránu!
     
    42
    Domáci sú opäť pri lopte a pomalými organizovanými prihrávkami sa snažia prejsť cez stred ihriska až ku gólmanovi Weidenfellerovi.
     
    41
    Hostia sa dokázali uvoľniť a prejsť až za stred ihriska. Zo vzdialenosti približne 35 metrov sa rozhodol vypáliť Leitner! Jeho tvrdá delovka však končí len v pozornom náručí gólmana Trappa!
     
    40
    Herné tempo sa nám mierne ustálilo. Domáci hráči sa pri útoku stali oveľa agresívnejšími, čo prináša aj zlé stránky. Útočný faul nám tentokrát predviedol Rode.
     
    38
    Hostia sú pri lopte, no zatiaľ sa im nedarí. Po inkasovaní druhého gólu sú domáci na koni a vidno na nich enormnú túžbu po vsietení gólu!
     
    37
    Domáci si vytvorili skvelú útočnú akciu! Z ľavej strany vyslal krížnu prihrávku na Rodeho Aigner! Aigner však dostal len skákavú loptu a jeho volejové zakončenie prestreľuje dortmundskú bránu o niekoľko metrov.
     
    36
    Rohový kop odišiel zahrávať Meier! Ten sa snažil na vzdialenejšej žŕdke nájsť Aignera. Aigner sa však zle zorientoval a na Weidenfellera napokon vyslal len veľmi jemné zakončenie, s ktorým gólman nemal problémy.
     
    35
    Spoza dortmundského pokutového územia sa snažil zakončovať Andersnon Bamba! Tento frankfurtský hráč však tesne míňa bránu Weidenfellera! Podľa rozhodcov to bolo s tečom, takže nasleduje rohový kop.
     
    34
    Hráči v žltých dresoch sa na malú chvíľu oslobodili spod stupňujúceho sa tlaku domácich hráčov, avšak len za cenu postavenia mimo hry. Lopta je opäť na domácich kopačkách.
     
    33
    Lopta po strele od Schweglera síce nabrala smer, no napokon si to pred dortmundskou bránou rozmyslela a rotujúcim štýlom sa umiestnila mimo bránky.
     
    32
    Pri prieniku po pravom krídle v podaní Inuiho sa veľmi nepeknou šmýkačkou po nohách previnil Piszczek! Domáci tak majú obrovskú výhodu priameho kopu zo vzdialenosti približne 22 metrov!
     
    31
    Hráči Frankfurtu sa dostali až pred gólmana Weidenfellera! Zakončujúci Aigner sa snažil dortmundského gólmana prelobovať, no nepodarilo sa mu to. Weidenfeller nám predviedol ďalší úspešný zákrok!
     
    30
    Domáci futbalisti sa po tomto dvojgólovom šoku musia otriasť a snažiť sa pred polčasom vsietiť aspoň kontaktný gól.
    Podarí sa im to?
     
    28
    Dortmund dal gól! Po fantastickej prihrávke od Piszczeka sa spoza bránkoviska uvoľnil MARCO REUS! Ten vypálil na brankára Trappa delový umiestnený projektil, ktorý sa od pravej žŕdky nechytateľne odrazil do siete! Domáci hráči ostali na loptu len nemo pozerať. Prehrávajú už o dva góly.
     
    28
    Hráči Dortmundu sú opäť pri lopte a snažia sa dravo preniknúť až pred gólmana Trappa! Zatiaľ sa im to darí priam excelentne!
     
    27
    Domáci hráči majú obrovský problém s prechodom cez stred ihriska, pretože dortmundské herné sily v defenzíve sú vysunuté veľmi vysoko.
     
    26
    Z ľavej strany to ďalekotonážnym centrom skúšal Blaszczykowski! Domáci gólman Trapp mu však tentokrát predviedol efektívny zákrok, keď sa po lopte tvrdo hodil.
     
    25
    Hra pokračuje. Domáci hráči sa po rozohraní lopty stiahli do obranného pásma, kde sa snažia založiť nejaký úspešný útok.
     
    24
    Dortmund dal gól! Domáca obrana tentokrát akokeby zadriemala! Po fantastickom ďalekom centri sa na pravom krídle uvoľnil LUKASZ PISZCZEK, ten sa rozhodol vypáliť cez dvojicu zbiehajúcich obrancov Frankfurtu, čo sa mu napokon aj vyplatilo! Lopta nabrala veľmi nečakaný smer po teči domácich hráčov. Domáci gólman Trapp tentokrát jednoducho nemal šancu.
     
    23
    Po rýchlom prieniku pred dortmundské bránkovisko to z pravej strany skúšal technickou delovkou Aigner! Ten sa však nedokázal presadiť a gólman Weidenfeller mu predviedol skvelý zákrok v podaní reflexov v jeho nohách!
     
    22
    Tentokrát išiel voľný nepriamy kop zahrávať Lewandowski! Ten však trafil len dobre postavených domácich obrancov.
     
    21
    Pri prieniku hostí z Dortmundu sa rýchlym únikom vyznamenal Reus. Schwegler sa rozhodol, že ho odstaví, no počínal si veľmi nedovolene. Hlavný rozhodca opäť nariadil voľný kop!
     
    20
    Po rozohratí nepriameho kopu na obrannej polovici bol na pravej strane nádherne vysunutý Jung! Ten sa snažil ešte centrom uvoľniť Rodeho, no to sa mu nepodarilo. Jeho prihrávka vzduchom končí na kopačkách pozorných dortmundských obrancov.
     
    19
    Hosťujúci hráči opäť zlyhali! Prechod pred domáce bránkovisko im robí veľké problémy. Čiarový rozhodca opäť videl postavenie mimo hry. Lopta tak končí na domácich kopačkách.
     
    18
    Hostia z Dortmundu sa snažili preniknúť cez pozornú vysokopoloženú obranu Frankfurtu. To sa im síce po malej chvíli podarilo, avšak len za cenu offsajdu.
     
    17
    Nepriamy kop odišiel zahrávať Schmelzer, no ten zvolil strieľaný center, ktorý napokon skončil len na dobre postavenom múre domácich tiel.
     
    16
    Hostia sa snažili opäť zaútočiť, a to sa im aj podarilo! Ich prienik bol však stopnutý hvizdom hlavného rozhodcu, ktorý nariadil nepriamy kop zo vzdialenosti približne 35 metrov!
     
    15
    Na druhej strane sa nám rysovalo prečíslenie Aignera s Hofferom! To však napokon stroskotalo v pravej časti pokutového územia, kde nám predviedol nádhernú defenzívnu hru obranca Hummels!
     
    14
    Z diaľky to zúfalo skúšal aj Subotić! Ten však prestreľuje frankfurtskú bránu o niekoľko metrov! Domáci sú tak opäť pri lopte, konkrétne gólman Trapp nám predvedie výkop zo svojho územia.
     
    13
    Rohový kop odišiel zahrávať Perišić! Ten nám predviedol skvelý center do stredu pokutového územia. Tam sa však lepšie zorientovali domáci, ktorí hlavičkou umiestnili loptu do náruče svojho gólmana.
     
    12
    Spoza Trappovho bránkoviska to skúšal delovkou Blaszczykowski! Jeho dobre smerujúca strela bola však stečovaná, a tak majú hostia výhodu rohového kopu.
     
    11
    Hostia sú po dlhšom čase pri lopte a pomalými krokmi na obrannej polovici sa snažia prejsť cez pozornú frankfurtskú defenzívu, ktorá číha už v strede ihriska.
     
    10
    Po peknej prihrávke od Inuiho sa na pravej strane pokutového úzamia uvoľnil Aigner, ktorý napokon aj vystrelil! Jeho zakončenie bolo veľmi nedôrazné, a tak loptu ukrýva vo svojom náručí gólman Weidenfeller!
     
    9
    Inui to skúšal opäť! Tentokrát vyslal na bránu hostí delovku z hranice pokutového územia! Opäť bol však neúspešný! Jeho strela končí vysoko nad bránkou Dortmundu!
     
    8
    Na druhej strane sa do nebezpečnej palebnej pozície dostal Inui! Tentokrát tento Japonec v službách Frankfurtu zvolil prízemnú strelu k žŕdke, no tá napokon minula Weidenfellerovu bránu o niekoľko desiatok centimetrov!
     
    7
    Leitner zinkasoval nádhernú prihrávku od Blaszczykowskeho presne do pokutového územia pred osamoteného gólmana Trappa! Ten nám však po Leitnerovej strele predviedol fantastický zákrok v podaní svojich rúk!
     
    6
    Hráči v žltých dresoch sa nám predviedli aj na útočnej polovici, kde si dokázali loptu pekne zakombinovať a napokon aj zakončiť! Strela Reusa však končí len mimo domácej brány!
     
    5
    Hostia z Dortmundu nám zatiaľ v jasnej úlohe favorita predvádzajú veľmi kostrbatý výkon! Hráči Frankfurtu z ich útokmi zatiaľ nemajú akékoľvek problémy.
     
    4
    Z veľkej vzdialenosti sa snažil pred domácu bránu nacentrovať loptu Kehl! Jeho strieľaný center bol však veľmi nepresný a po malej chvíli ho vo svojom náručí pokrýva gólman Trapp!
     
    3
    Hostia z Dortmundu sa snažia presadiť cez pozornú domácu obranu, no zatiaľ sa im to nedarí. Jasne lepší ofenzívny výkon nám v týchto chvíľach predvádzajú domáci hráči.
     
    2
    Domáci hráč Inui po peknom rozohratí autu zinkasoval prihrávku a rozhodol sa zakončiť na dortmundskú bránu! Jeho strela chcela byť volejová, no lopta mu mierne ušla, a tak končí za hosťujúcou bránou.
     
    1
    V uplynulých sekundách sme mohli vidieť výkop hostí, ktorý smeroval hlboko na ich obrannú polovicu, kde sa ho zmocnili obrancovia. Tí začínajú útok!
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    -1
    Domáci hráči sa nám v dnešnom zápase predstavia pod taktovkou trénera Armina Veha v dresoch červenočiernych. Hostia sa nám predstavia pod taktovkou trénera Kloppa Jürgena v dresoch žltých!
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči

    Eintracht Frankfurt: Nikolov - Köhler, Matmour, Lanig, Celozzi, Demidov, Kittel.

    Borussia Dortmund: Langerak - Großkreutz, Schieber, Gündogan, Felipe Santana, Götze, Löwe.
     
    Úvodné zostavy:

    Eintracht Frankfurt: Trapp - Zambrano, Oczipka, Anderson Bamba, Jung, Meier, Schwegler, Inui, Aigner, Rode, Hoffer.

    Borussia Dortmund: Weidenfeller - Hummels, Piszczek, Subotić, Schmelzer, Kehl, Perišić, Blaszczykowski, Leitner, Lewandowski, Reus.

    Rozhodca: F. Meyer - F. Willenborg, C. Bornhorst.
     
    Srdečne Vás vítam pri piatom kole nemeckej najvyššej futbalovej súťaže - Bundesligy! V dnešnom zápase si vo frankfurtskej Commerzbank Arene zmeria sily domáci výber - Eintracht Frankfurt, ktorý na svojom trávniku privíta tím Borussia Dortmund.

    Domáci hráči z Frankfurtu momentálne sídlia na veľmi peknej druhej priečke v tabuľke, kde majú 12 bodov za štyri výhry a priaznivé skóre +3. Frankfurt je na koni už od začiatku sezóny a v štyroch kolách dokázal poraziť tímy, akými sú Bayer Leverkusen (2:1), Hoffenhaim (4:0), Hamburger SV (3:2) a napokon aj výber Nürnbergu (2:1). Na Bayern Mníchov, ktorý momentálne sídli na prvej priečke však domáci strácajú až 5 gólov, to sa však môže zmeniť už v tomto zápase. Čo sa týka zdravotného stavu hráčov Frankfurtu, tak podľa najaktuálnejších informácií by mali byť všetci v dobre kondícii a pripravení na zápas.

    Hostia z Dortmundu si po štyroch kolách pripísali do tabuľky sedem bodov a priaznivé skóre +3. Táto bilancia sa im podarila dosiahnuť za dve výhry s Werden Brémy (2:1) a s tímom Bayer Leverkusen (3:0). Hráči Dortmundu si však do svojich štatistík pripísali aj jednu remízu s Nürnbergom (1:1) a napokon aj jednu tesnú prehru s výberom Hamburger SV (2:3). Po odohratí štyroch kôl tak tím Borussia Dortmund sídli na peknej štvrtej priečke tesne za tímom Hannover 96. Aj hosťujúci hráči sú v dobrej zdravotnej kondícii a pred zápasom by mal byť pre trénera k dispozícii celý hráčsky káder.

    Favoritom tohto stretnutia sa podľa papierových, ale aj herných predpokladov stávajú hostia, ktorí majú skúsenejší káder, a tak by v riadnom hracom čase mali z Frankfurtu uchmatnúť plný bodový zisk.
    Aj stávkové kancelárie sú tohto názoru. Na výhru domácich vypísali kurz v približnej hodnote 3,50, na výhru hostí je vypísaný kurz okolo hodnoty 1,80 a napokon na vyrovnanú remízu kurz 3,50.

    Podarí sa hosťom z Dortmundu prerušiť víťaznú šnúru domáceho Frankfurtu a získať tak lepšiu pozíciu v tabuľke?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:00.

    Góly: 49. Aigner, 51. Inui, 73. Anderson Bamba - 24. Piszczek, 28. Reus, 54. Götze

    Karty:   58. Zambrano (EIN), 88. Schwegler (EIN) - 80. Lewandowski (DOR)


    Eintracht Frankfurt: Trapp - Zambrano, Oczipka, Anderson Bamba, Jung, Meier (90. Lanig), Schwegler, Inui, Aigner (84. Kittel), Rode, Hoffer (59. Matmour).
    Borussia Dortmund: Weidenfeller - Hummels, Piszczek, Subotić, Schmelzer, Kehl, Perišić (68. Großkreutz), Blaszczykowski (85. Gündogan), Leitner, Lewandowski, Reus (46. Götze).

    Rozhodca: F. Meyer - F. Willenborg, C. Bornhorst