Sampdoria – Turín 1:1 (kon.) | Bergamo – Palermo 1:0 (kon.) | Bologna – Pescara 1:1 (kon.)
Cagliari – AS Rím 0:3 (kon.) | Inter – Siena 0:2 (kon.) | Udinese – AC Miláno 2:1 (kon.)
Catania – Neapol 0:0 (kon.) | Lazio – CFC Janov 0:1 (kon.)
koniec
Catania Calcio
0:0 (0:0)
SSC Neapol
Nedeľa 23.09.2012, 15:00 • Stadio Angelo Massimino, Catania • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    A je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli opäť vidieť jasnú hernú prevahu hostí z Neapolu, ktorí však nedokázali zo svojich šancí vyťažiť gólové ovocie. Domáci nám zase predviedli nádhernú organizáciu v defenzíve, ktorá nepustila ich súperov k mnohým vyloženým zakončeniam. Hráči Catanie nám predviedli, že hrať sa dá aj v početnej nevýhode o jedného hráča, ba dokonca sa zo zápasu s tímom, akým je Neapol dá uhrať aspoň jeden bod! K tejto remíze však najviac prispel domáci gólman Andújar, ktorý výrazne podržal svoj tím nad vodou!
    Oba tímy si po tomto zápase pripisujú do tabuľky zhodne po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:57:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Blíži sa nám koniec zápasu a z pravej strany to ešte zúfalou strelou skúša Dossena! Je však neúspešný! Andújar nám predviedol posledný úspešný zákrok v tomto stretnutí!
     
    90+1
    Hamšík sa snažil uvoľniť na pravom krídle, kde mu prihrával Dossena! Prihrávka od tohto hráča však nemala svoju silu, a tak sa lopty opäť zmocňujú domáci hráči.
     
    90
    Gómez sa nádherne uvoľnil na ľavej strane odkiaľ zakončil nekompromisným spôsobom! Jeho projektil napokon končí len na konštrukcii neapolskej brány!
     
    90
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    89
    Neapolčania sú opäť pri lopte. Konkrétne Marek Hamšík si zbehol až na ľavú stranu pokutového územia a zakončil. Jeho strelecký pokus Andújar vyráža len na rohový kop.
     
    88
    Domáci opäť dobiedzajú! Tentokrát to z pravej strany skúšal Lodi, no nepodarilo sa mu trafiť priestor neapolskej brány.
     
    87
    Nádhernú hlavičku po rohovom kope od Castra nám predviedol Gómez! Jeho strela mala síce silu, no nemala dostatočné umiestnenie, a tak s ňou De Sanctis nemal veľké problémy.
     
    86
    Domáci sa zásluhou úspešného zákroku gólmana Andújara opäť oslobodili a snažia sa útočiť. Už attackujú bránkovisko De Sanctisa. Z pravej strany vystrelil Izco, ktorý vybojoval pre svoj tím aspoň rohový kop.
     
    85
    Vargas sa po peknej prihrávke vzduchom od Džemailiho uvoľnil na pravom krídle! Odtiaľ sa snažil volejom zakončiť, no jeho strela bola príliš nedôrazná, čo určite tento hráč neplánoval.
     
    84
    Aj tréner Neapolu strieda tretíkrát! Za dnes dobre hrajúceho Maggia posiela na posledné minúty na trávnik oddýchnutého Dossenu.
     
    83
    Neapolskí hráči sú pri lopte a snažia sa opäť preniknúť k Andújarovi. Prienik sa im síce zdá ľahký, no keď sa dostanú k domácemu obrannému valu, tak zakončiť je už namáhavé.
     
    82
    Domáci sú na krátku dobu pri lopte a snažia sa mierne zdržovať hru. Ofenzívna sila im už asi chýba a tak sa po zákroku od Campagnara opäť sťahujú do obrany.
     
    81
    Džemaili síce zacentroval pekne, no nepodarilo sa mu napokon trafiť domácu bránu! Lobovitým štýlom ju však netrafil len o pár centimetrov.
     
    80
    Cavani bol pri prieniku cez domácu obranu tvrdo faulovaný. Tím SSC Neapol odchádza zahrávať priamy kop zo vzdialenosti približne 28 metrov. Svoju strelu nám predvedie Džemaili!
     
    79
    Po rohovom kope v podaní Džemailiho sa najlepšie zorientoval Vergas, ktorý sa snažil loptu stečovať za chrbát domáceho brankára! To sa mu však nepodarilo! Po lopte sa v poslednej chvíli vrhol gólman Andújar!
     
    78
    Spolli nám predviedol ďalší pekný obranný zákrok po strele od Džemailiho! Loptu stečoval za postrannú čiaru - do potencionálneho bezpečia domácich.
     
    77
    Neapolskí hráči jasne prebrali hernú časť tohto stretnutia a opäť útočia. Na vsietenie gólu však majú už len trinásť minút + nadstavený čas.
    Podarí sa im na štadióne Catanie napokon zvíťaziť?
     
    76
    Po peknej prihrávke od Hamšíka sa snažil na hranici pokutového územia dorážať Pandev! Tento neapolský hráč ným však predviedol len jemný teč lopty, ktorý poľahky následne pokryl Andújar!
     
    73
    Neapolský hráč Vargas zinkasoval žltú kartu za tvrdý faul na útočiaceho Gómeza!
     
    75
    Po vystriedaní sa Castro ihneď zapojil do defenzívnej hry! Po peknej prihrávke od Pandeva odstavil Hamšíka, ktorý očividne chcel zakončovať.
     
    74
    Tréner Catanie sa rozhodol vyčerpať svoj povolený počet striedaní práve teraz. Za Almiróna posiela do tretice na trávnik Castra!
     
    73
    Spolli nám predviedol ďalší nádherný zákrok! Tentokrát nekompromisne odstavil zakončujúceho Cavaniho svojím telom! Pri lopte sú opäť domáci.
     
    72
    Z polovice ihriska vyslal k domácej bráne tvrdý center Campagnaro! Hamšík sa snažil doskočiť na hlavičku, no táto prihrávka vzduchom bola na neho príliš dlhá.
     
    71
    Domáci hráči sa zmocnili opäť len na ďaleký výkop do neznáma, ktorý takmer nič nerieši. Neapolský tlak pokračuje.
     
    70
    Andújar sa vyznamenal opäť! Tentokrát v spolupráci so svojím ochrancom Spollim uchmatol do svojej moci projektil od nôh Pandeva!
     
    69
    Hamšík sa ocitol opäť v nádhernej palebnej pozícii! Tento Slovák zakončoval na hranici pokutového územia technicky, no ani to nezabránilo domácemu gólmanovi Andújarovi k ďalšiemu úspešnému zákroku!
     
    68
    Domáci sa na malú chvíľu oslobodili, no nepodarilo sa im dostať až pred neapolskú bránu. Tesne pred pokutovým územím schmatol nepresnú prihrávku Catanie Cannavaro.
     
    67
    Z veľkej vzdialenosti sa tentokrát snažil vsietiť úvodný gól Maggio! Jeho lopta však končí v moci gólmana Andújara!
     
    66
    Hostia sa ocitli vo fantastickej šanci vsietiť gól! Pred domácou bránou sa ocitol s loptou osamotený Cavani, ktorý však zaváhal príliš veľa a príliš dlho a po malej chvíli ho od lopty odstavil Spolli!
     
    65
    Neapolčania sú opäť pri lopte a zatláčajú svojich súperov hlboko na obrannú polovicu. K zakončeniu sa však dostal len Insigne, ktorý míňa bránu Andújara!
     
    64
    Aj neapolský tréner sa rozhodol striedať. Ako druhého posiela z lavičky hrať Vargasa, ktorý nahradí Aronicu.
     
    63
    Voľný kop, ktorý odchádzal zahrávať po faule na Cavaniho Zúñiga končí fiaskom! Zúñiga prestrelil domácu bránu o niekoľko metrov nad!
     
    62
    Domáci vidia ďalšiu žltú kartu! Pri úniku Cavaniho ho veľmi nepríjemne fauloval Almirón! Ten môže byť rád, že rozhodca ho kaucionoval len takto.
     
    59
    Prvú žltú kartu v druhom polčase zinkasoval za veľmi tvrdú šmýkačku domáci hráč Legrotaglie.
     
    61
    Z veľkej vzdialenosti to tentokrát skúšal Lodi! Jeho rotujúci projektil však míňa neapolskú bránu o niekoľko metrov nad!
     
    60
    Hráči Catanie zatlačili svojich súperov na obrannej polivci a snažia sa dobiť pozorný obranný val Neapolu na čele s gólmanom De Sanctisom. Zatiaľ sa im to však nedarí.
     
    59
    Hosťujúci hráči sa napokon dostali až pred domáce bránkovisko, no tam sa už nedokázali presadiť. Džemaili vyslal na domácu bránu len tvrdú strelu, s ktorou si veru Andújar nerobil žiadne ťažkosti.
     
    58
    Neapolčania sa po malej chvíli opäť dostali k lopte a snažia sa s ňou prejsť cez dobre brániaci tím Catanie. Zatiaľ sa im to darí výborne a už sú na súperovej polovici.
     
    57
    Z druhej vlny to spoza neapolského pokutového územia skúšal Bellusci, no svojou strelou triafa len dobre postaveného De Sanctisa, ktorý loptu bez problémov vyráža.
     
    56
    Domáci si vytvárajú mierny útočný tlak! Po pravej strane pekne unikol vystriedaný Izco, no proti dobre brániacemu Aronicovi sa mu už nepodarilo zakončiť.
     
    55
    Neapolským hráčom sa rysoval protiútok v prečíslení, keby sa podarilo Maggiovi loptu odcentrovať presne. Tento projektil bol však veľmi nepresný a napokon ho pokrýva gólman Andújar.
     
    54
    Z veľkej vzdialenosti napravo od neapolského pokutového územia to skúšal Izco! Jeho tvrdý projektil však napokon končí mimo De Sanctisovej brány.
     
    53
    Domáci hráči sa spod neapolského tlaku napokon dokázali vyslobodiť a pomalými prihrávkami sa dostávajú až pred gólmana De Sanctisa.
     
    52
    Tentokrát sa snažil z pravej strany krížnou strieľanou prihrávkou presadiť Pandev! V poslednej chvíli však zachránil gólmana Andújara domáci hráč Lodi!
     
    51
    Insigne loptu z priameho kopu nádherne odkopol rotujúcim štýlom! Jeho projektil pekne obišiel múr domácich hráčov a napokon si našiel miesto v Andújarovom náručí.
     
    50
    Po rýchlom úniku Hamšíka sa previnil domáci obranca Marchese tvrdým faulom. Žltú kartu však nedostáva. Insigne nám predviedie rozohratie priameho kopu zo vzdialenosti približne 22 metrov.
     
    49
    Domáci si takmer vybojovali nebezpečné prečíslenie od polovice ihriska! Z centrálnej časti poslal na ľavú stranu presnú prihrávku do behu na Gómeza Izco! Čiarový rozhodca však píska offsajdový verdikt a lopta putuje k neapolským hráčom.
     
    48
    Zúñiga sa sympaticky presunul po ľavom krídle a na hranici pokutového územia sa rozhodol zakončiť! Jeho projektil však po malej chvíli končí len v otvorenom náručí gólmana Andújara.
     
    46
    V úvode druhého polčasu sa aj domáci tréner rozhodol striedať! Za Biagiantiho posiela na trávnik Izca!
     
    47
    Hostia z Neapolu sa ihneď na začiatku druhého polčasu dostávajú k lopte a snažia sa preniknúť až k pozornému gólmanovi Andújarovi!
     
    46
    Na začiatku druhého polčasu vidíme aj prvé striedanie hostí! Za Inlera nastupuje na trávnik hráč Insigne!
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Po prvom polčase vidíme na ukazovateli nerozhodný stav stretnutia - 0:0. Veľkým prekvapením sa stala druhá minúta, v ktorej bol za tvrdý faul na Cavaniho vylúčený Alvarez. V celom polčase tým pádom dominovali hostia z Neapolu, ktorí však dokázali zahodiť veľké množstvo vyložených šancí a tým pádom z nich nevyťažili ani jeden gól. V hre domácich sa vyznamenala hlavne defenzíva na čele so skvelým výkonom gólmana Andújara, ktorý vo výraznej miere podržal svoj tím. Aj domáci si však v zápasovom oslabení dokázali vybojovať nejaké tie šance, asi najväčšiu zahodil v 40. minúte Gómez, ktorý sám pred De Sanctisom nedokázal trafiť centrovanú loptu.

    Podarí sa domácim hráčom udržať pred vlastným publikom aj v nevýhode o jedného hráča vyrovnaný stav a zobrať si tak z tohto zápasu aspoň bodík?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+2
    Pri lopte sú domáci hráči, ktorí očividne upokojujú tempo hry a už chcú ísť do šatní. Aj Neapolčania mierne poľavili a tešia sa na technické pokyny od svojho trénera.
     
    45+1
    Z ľavej strany sa snažil po peknom individuálnom úniku presadiť Lodi! Ten však svoju pri svojej strele mierne zakopol, a tak lopta skončila mimo neapolskej brány.
     
    45
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    44
    Z obrovskej vzdialenosti to tentokrát skúšal Almirón! Jeho projektil však po malej chvíli končí v otvorenom náručí gólmana De Sanctisa!
     
    43
    Herné tempo sa nám mierne ustálilo. Pri lopte sú domáci hráči, ktorý sa snažia prejsť cez dobre bránenú polovicu ihriska.
     
    42
    Neapolčania si vybojovali ďalšiu zaujímavú palebnú pozíciu! Tentokrát zakončoval z ľavej strany Džemaili! Andújar však s touto strelou nemal problémy, a tak nasleduje ďaleký výkop domácich.
     
    41
    Domáci sú pri útočnej chuti! Neapolčania síce po výkope od svojho gólmana zaútočili, no ich útočná snaha bola zastavená už v strede ihriska.
     
    40
    Po skvelom rohovom kope sa lopta dostala až k zadným radom domáceho tímu odkiaľ bol nádherne vysunutý Bergessio! Ten krížnou prihrávkou uvoľnil Gómeza! Gómez však zlyhal na plnej čiare! Sám pred De Sanctisom nedokázal trafiť loptu!
     
    39
    Bergessio sa ocitol po krátkej prihrávke od Lodiho v nádhernej palebnej pozícii! S loptou však na pár stotín sekundy zaváhal, čo na efektívny odkop využil Campagnaro! Domáci odchádzajú zahrávať rohový kop!
     
    38
    Domáci sa po veľmi dlhom čase odhodlali aj zaútočiť! Po presnom centri od Bellusciho sa snažil zakončovať Bergessio, no ten napokon triafa len priestor mimo De Sanctisovej brány!
     
    37
    Neapolčania opäť v obrovskej šanci! Po miernom zaváhaní v podaní Almiróna sa k lopte dostal Zúñiga, ktorý kvelou pätičkou poslal do pokutového územia Hamšíka! Ten sa rozhodol zakončiť, no jeho strela tesne minula vzdialenejšiu žŕdku Andújarovej brány!
     
    36
    Tím Catania Calcio sa na malú chvíľu oslobodzuje! Andújar si loptu postavil na ďaleký výkop až k oblakom.
     
    35
    Maggio chcel uvoľniť Cavaniho pekným krátkym centrom do pokutového územia, kde mal nekompromisne zakončiť. Center bol síce pekný, no keď Cavani zinkasoval loptu nestačil sa obzerať. Bol tesne obkolesený trojicou domácich hráčov, ktorí ho napokon od lopty odstavili.
     
    34
    Hostia sa snažia presadiť centrami pred Andújara, kde by mali dominovať ich spoluhráči, no zatiaľ sa im tam nedarí. Domáca obrana nám predvádza fantastický výkon!
     
    33
    Zúñiga je napokon v poriadku! Po krátkom ošetrení od tímových lekárov sa pozviechal a o malú chvíľu opäť nastúpi do hry.
     
    32
    Cavani nám predviedol pekný center pred Andújara, kde sa snažil nájsť Zúñigu! Ten však v hlavičkovom súboji výrazne prehral a pri páde na zem bol mierne položený k zemi. Ostáva ležať na trávniku držiac sa za nohu!
     
    31
    Džemaili to opäť skúšal delovkou z ľavej strany, no jeho projektil po teči od Cavaniho napokon míňa domácu bránu. Podarí sa hráčom Catanie udržať nerozhodný stav až do konca prvého zápasu?
     
    30
    Neapolčania opäť pohrozili! Dôrazný projektil od Cavaniho spoza pokutového územia Andújar len vyrazil pred seba! Pandev šprintoval k lopte, no ešte pred ním loptu v pravý čas skvele odkopol domáci obranca Marchese!
     
    29
    Hostia sa dostali do prečíslenia, ktoré však nedokázali využiť! Nabiehajúci Inler zinkasoval prihrávku do behu, no jeho kľučka na pozorného Spolliho bola príliš neúčinná. Lopta končí napkon v Andújarovej moci!
     
    28
    Džemaili sa pekne uvoľnil za bránkoviskom domácich a rozhodol sa zakončiť k pravej žŕdke domácej bránky. Jeho projektil bol síce pekne rotujúci, no domáci gólman napokon nemusel zasahovať. Lopta minula bránu o nejakých 20 centimetrov.
     
    27
    Zúñiga tentokrát skúšal zakončovať z ľavej hranice pokutového územia, no aj on sa stáva neúspešným! Pekný obranný zákrok mu predviedol Legrottagle, ktorý ho nekompromisne odstavil od lopty.
     
    26
    Tentokrát to z pravej strany po skvelej prihrávke do behu skúšal Maggio! V poslednej chvíli mu však predviedol skvelú šmýkačku domáci hráč Marchese, ktorý mu loptu stečoval mimo Andújarovej brány.
     
    25
    Domáci sa len veľmi ťažko dostávajú k lopte, ak sa im to už aj podarí, tak sa dokážu spod tlaku oslobodiť len na pár sekúnd. Výrazne nad vodou ich zatiaľ drží pozorný gólman Andújar.
     
    24
    Tentokrát to z pravej strany na pozícii neďaleko domáceho pokutového územia skúšal Džemaili! Ten nám predviedol tvrdú delovku, po ktorej končí lopta v moci pozorného Andújara.
     
    23
    V strede domáceho pokutového územia sa pekne uvoľnil Cavani, ktorá sa snažil reagovať na center od Pandeva hlavičkou. Pri lopte sa však ocitol skôr Andújar, ktorý opäť drží svoj tím nad vodou!
     
    22
    Domáci tréner sa rozhodol poprvýkrát striedať. Za Barrientosa posiela na trávnik oddýchnutého Bellusciho.
     
    21
    Domáci sú pri jasnej ofenzívnej prevahe. Je to však viac menej jasné. Hrať od začiatku zápasu v početnej výhode je predsa veľká psychická pomoc pre celý tím.
     
    20
    Neapol si vytvoril ďalšiu nebezpečnú gólovú šancu! Z hranice pokutového územia loptu do ohňa odcentroval Maggio. Tam sa najlepšie zorientoval Cavani, avšak na skvelý zákrok Andújara tentokrát nemal nárok!
     
    19
    Marek Hamšík nám predviedol nádherný šprint po ďalekotonážnom vysunutí od Džemailiho! Svoj teč si však nenaplánoval tak, ako sa od neho žiadalo a po malej chvíli loptu pokrýva brankár Andújar!
     
    18
    Domáci rozohrali nepriamy kop nakrátko a pomaly sa dostávali pred brankára hostí - De Sanctisa! Z hranice pokutového územia sa ho snažil prelobovať Almirón, no jeho strela mu mierne nevyšla a napokon končí v gólmanovej moci.
     
    16
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase zinkasoval hosťujúci hráč Inler, ktorý sa pri úniku Gómeza previnil šmýkačkou. Tá trafila nohy domáceho hráča skôr ako loptu.
     
    16
    Neapolčania sú opäť pri lopte a snažia sa zaútočiť z hĺbky svojej defenzívy. Pri lopte je momentálne gólman De Sanctis, ktorý loptu zahráva nakrátko.
     
    15
    Po tvrdom výkope od Barrientosa sa v strede ihriska najlepšie zorientoval Lodi, ktorý sa snažil prihrávkou do behu vysunúť Gómeza. To sa mu však nepodarilo. Ešte pred Gómezom loptu pekným obranným zákrokom zastavil Campagnaro.
     
    14
    Domáci sa na malú chvíľu oslobodzujú spod stupňujúceho sa tlaku Neapolu. Ďaleký výkop z domáceho bránkoviska nám v poslednej chvíli predviedol Barrientos!
     
    13
    Zúñiga to tentokrát skúšal spoza domáceho pokutového územia na pravej strane! Lopta síce po strela nabrala nebezpečný teč, no domáci gólman Andújar sa zorientoval fantasticky, čím výrazne podržal svoj tím!
     
    12
    Rohový kop odchádzal zahrávať Almirón, no tento domáci stredopoliar sa svojím projektilom trafil len presne do náručia pozorného gólmana De Sanctisa.
     
    11
    Po skvelom vysunutí od Biagiantiho sa na ľavej strane skvele uvoľnil Gómez, ktorý sa takmer dostal do zakončenia! V poslednej chvíli mu však do strely zasiahol Aronica, ktorý loptu posiela k rohovej zástavke.
     
    10
    Zúñiga sa tentokrát snažil uvoľniť do pokutového územia domácich Cavaniho. Jeho úmysel sa mu napokon aj vydaril, no Cavani sa nedokázal popri dvojici brániacich hráčov Catanie správne zorientovať.
     
    9
    Po pravej strane si pekne zbehol až k bránkovisko Campagnaro a napokon nekompromisnou delovkou zakončil! Jeho projektil však gólmanovi Andújarovi neurobil veľké problémy, a tak loptu pohodlne pokrýva vo svojom náručí.
     
    8
    Domáci hráč Bergessio sa previnil útočným faulom na obrancu Cannavara, za čo zinkasoval nekompromisnú žltú kartu.
     
    7
    Domáci sa snažili dostať do zakončenia, no unikajúci Gómez bol tvrdo bránený, avšak napokon prihral. Neuvedomil si však, že hra jeho tímu sa kvôli vylúčeniu jemne posunula, a tak lopta končí len v moci neapolských obrancov.
     
    6
    Pri rýchlom prieniku po pravej strane v podaní Bergessia tvrdo zakročil Neapolčan Zúñiga, ktorý si za tento nepríjemný kúsok odnáša žltú kartu.
     
    5
    Zúñiga sa peknou kľučkou uvoľnil naľavo od bránkoviska domáceho gólmana Andújara! Snažil sa loptu odcentrovať pred bránu, no jeho projektil napokon úspešne odrazil domáci obranca Marchese do bezpečia.
     
    4
    Po odpískaní faulu na Cavaniho zinkasovali hostia priamy kop zo vzdialenosti približne 30 metrov, ktorý odchádzal zahrávať Maggio! Ten však loptu napálil len do dobre postaveného múri tiel domácich hráčov.
     
    3
    V uplynulých sekundách sa nič nestalo, lebo na domácej strane vidíme obrovské protesty. Tie však hlavný rozhodca ignoruje a za svojím rozhodnutím si stojí.
     
    2
    Tak zápas sa nám poriadne zvrtol už v tretej minúte! Po skvelom vysunutí sa Cavani takmer dostal do samostatného úniku. V tejto vyloženej šanci ho však fauloval Alvarez, za čo si vyslúžil červenú kartu!
     
    2
    Domáci sa po postupnom rozložení útoku natlačili pred šestnástku hostí! Z pravej strany sa snažil odcentrovať loptu Capuano, no na jeho projektil najlepšie zareagoval gólman De Sanctis, ktorý loptu udržiava vo svojej moci.
     
    1
    Ihneď po úvodnom výkope sa najlepšie zorientoval hosťujúci útočník Pandev, ktorý z centrálnej časti vystrelil na Andújara jemný projektil. Domáci gólman si pripisuje prvý úspešný zákrok.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    -2
    Domáci hráči, zverenci trénera Rolanda Marana sa nám v dnešnom zápase predstavia v červenomodrom pásikavom šate. Hostia z Neapolu pod taktovkou trénera Waltera Mazzariho nastúpa v dresoch bielych s dvoma svetlomodrými pásikmi.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči

    Catania Calcio: Frison (Messina) - Rolín, Sciacca, Izco, Bellusci, Morimoto, Castro, Ricchiuti, Salifu, Capuano.

    SSC Neapol: Colombo (Rosati) - Grava, Donadel, Dossena, Vargas, Mesto, Fernández, Insigne, Gamberini, Behrami.
     
    Úvodné zostavy:

    Catania Calcio: Andújar - Marchese, Alvarez, Spolli, Legrottaglie, Almirón, Barrientos, Biagianti, Lodi, Gómez, Bergessio.

    SSC Neapol: De Sanctis - Aronica, Cannavaro, Campagnaro, Džemaili, Maggio, Zúñiga, Inler, Hamšík, Pandev, Cavani.

    Rozhodca: M. Bergonzi - A. Giallatini, M. Grilli.
     
    Srdečne Vás vítam pri štvrtom kole najvyššej futbalovej súťaže v Taliansku - Serie A!
    Domáci výber Catania Calcio dnes na svojom štadióne Stadio Angelo Massimino privíta tím SSC Neapol!

    Domáci hráči tímu Catania Calcio si v doterajšej ligovej púti cez Serie A počínali pomerne dobre. Po troch kolách sa usadili na ôsmej priečke so štyrmi bodmi za jednu remízu s tímom AS Rím (2:2), za jednu domácu výhru nad Janovom (3:2) a napokon za prehru s Fiorentinou v poslednom kole (0:2). Domáci výber zatiaľ nemá žiadne problémy so zraneniami či vylúčeniami, a tak by mali byť pred zápasom k dispozícii všetci hráči.

    Hostia z Neapolu si od začiatku sezóny 2012/2013 počínajú priam vynikajúco! Po troch kolách sú na druhej priečke s deviatimi bodmi za tri výhry s Palermom (3:0), Fiorentinou (2:1) a do tretice aj s Parmou v pomere 3:1. Od prvej priečky, kde kraľuje tím Juventus Turín ich delí len jeden gól. Aj SSC Neapol nemá podľa doterajších informácií žiadne problémy so zraneniami a vylúčeniami, čo znamená, že oba tímy nám nastúpia v najlepších možných zostavách. K hosťom treba spomenúť aj fakt, že účinkujú v európskej lige, kde sa im v poslednom zápase podarilo deklasovať tím AIK Stockholm v pomere 4:0.

    Čo sa týka favorita tohto stretnutia, tak podľa papierových, ale aj herných predpokladov by na štadióne Stadio Angelo Massimino mali triumfovať hostia, ktorí by si tak domov odniesli plné tri body a po štyroch kolách mali plný bodový zisk - 12 bodov a prípadne aj vedenie v tabuľke. Je však treba uznať, že Catania je pred domácim publikom, čo môže priniesť pre Neapol mierne komplikácie, keďže dokázala deklasovať aj taký tím, akým je Janov.

    Stávkové kancelárie taktiež uprednostňujú tím SSC Neapol, na ktorý vypísali kurzy okolo hodnoty 2,2, na výhru domácich kurzy okolo 3,3 a napokon na nerozhodnú remízu kurzy v hodnote okolo 3,00.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.

    Góly:

    Karty:   8. Bergessio (CAT), 59. Legrotaglie (CAT), 62. Almirón (CAT) - 6. Zúñiga (NEA), 16. Inler (NEA), 73. Vargas (NEA)   2. Alvarez (CAT)


    Catania Calcio: Andújar - Marchese, Alvarez, Spolli, Legrottaglie, Almirón (74. Castro), Barrientos (22. Bellusci), Biagianti (46. Izco), Lodi, Gómez, Bergessio.
    SSC Neapol: De Sanctis - Aronica (64. Vargas), Cannavaro, Campagnaro, Džemaili, Maggio (84. Dossena), Zúñiga, Inler (46. Insigne), Hamšík, Pandev, Cavani.

    Rozhodca: M. Bergonzi - A. Giallatini, M. Grilli