Rayo Vallecano – Real Madrid 0:0 (odl.)
odložené
Rayo Vallecano
0:0 (-:-)
Real Madrid
Nedeľa 23.09.2012, 21:30 • Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero). • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Duel je posunutý na čas 19:45. (10:37:02)
     
    Dnes sa stretnutie Rayo Vallecano - Real Madrid neuskutoční, zápas je pre technické problémy s elektrinou na štadióne odložený na zajtra. Tešme sa teda na zajtrajší večer, začiatok je naplánovaný na 20:00. Dovtedy dopísania!
     
    Ďalšie neoverené informácie hovoria o odložení stretnutia na zajtra!
     
    Noeverené informácie hovoria o posune začiatku na 22:30 kvôli výpadku elektriny na štadióne.
     
    O osude duelu budem včas informovať, ale zatiaľ to na začiatok zápasu ani náhodou nevyzerá.
     
    Fanúšikovia na tribúny ani neboli vpustení, rozhoduje sa, či sa vôbec stretnutie začne. Kvôli nepriaznivým podmienkam je tak chod tohto zápasu ohrozený!
     
    Hráči čakajú v tuneli na výkop, zatiaľ sa na ihrisko však nedostali.
     
    Pred zápasom nastali technické problémy zrejme s osvetlením, úvod sa teda zmešká, možno sa ani hrať nezačne!
     
    -19
    Náhradníci hostí: Adán, Varane, Raúl Albiol, Khedira, Kaká, Ozil, Higuaín.
     
    -20
    Náhradníci domácich: Dani, Gálvez, González, Piti, Trashorras, Abu, Bille.
     
    -21
    Úvodné zostavy:

    Rayo Vallecano: Rubén - Tito, Casado, Labaka, Amat, Carlos, Fuego, Domínguez, Delibašič, Baptistato, Lass.

    Real Madrid CF: Casillas - Pepe, Ramos, Marcelo, Arbeloa, Xabi Alonso, Essien, Modrič, Di Maria, Cristiano, Benzema.

    Rozhodca: David Fernandez Borbalan‎.
     
    Ani jemu by v kádri nikto chýbať nemal, príjemné starosti tak môže charizmatický kouč využiť na to, aby poskladal tú najideálnejšiu jedenástku. Vzájomné duely z minulej sezóny boli samozrejme v prospech Realu, doma vyhral 6:2 a vonku 1:0. Duel začína o 21:30, hlavným rozhodcom bude David Fernandez Borbalan.
     
    To Real nevstúpil do sezóny príliš optimálne, liga sa ešte poriadne ani nezačala a manko na úhlavného konkurenta v podobe Barcelony je už osembodové. Po predpokladanom víťazstve "blaugranas" nad Granadou sa ešte o tri body zvýši a to bude jasný signál pre zverencov trénera Mourinha, že bude na čase s tým niečo spraviť a konečne poriadne prevetrať a prekonať defenzívu súpera. Veď pre "merengues" to nie je nič optimálne; najprv domáca remíza s Valenciou a následne dve prehry s Getafe a naposledy v Seville. Výhra nad Granadou bola povinnosť. Aj obranca Pepe sľubuje, že teraz, keď sa mužstvu podarilo otočiť zdanlivo stratený zápas Ligy majstrov proti Manchestru City, uvidíme iný Real. Ešte pred týždňom si Mourinho neodpustil kritiku do vlastných radov, že najradšej by vystriedal po prvom polčase hneď sedem hráčov, ale po víťazstve v poslednej minúte gólom Cristiana Ronalda žiaril spokojnosťou: "Som pyšný na svoj ​​tím bez ohľadu na výsledok. Toto mužstvo má DNA Realu Madrid, čo znamená, že ukazuje hrdosť. Nie je jednoduché požadovať po hráčoch, aby na trávniku vypustili dušu. Oni skutočne pôjdu domov unavení, a to sa stávalo len po zápasoch s Barcelonou," uviedol.
     
    Zatiaľ veľmi príjemný vstup prežíva minuloročný nováčik Primery División Rayo Vallecano. Veď v doterajších štyroch stretnutiach prehralo len raz, aj to až v minulom kole a len tesne 4:3 na pôde madridského Atlética. Je však pravdou, že ešte desať minút pred koncom bol stav 4:0. Rayo však napokon na vytúžený bod nedosiahol a tak sa minimálne o ten jeden bude pokúšať proti ďalšiemu madridskému gigantovi. Tentoraz pôjde o vážnejšie meno; Real Madrid. Proti tomuto klubu sa Rayu nedarí, už osem vzájomných duelov v rade prehral a veľa šancí sa domácim nedáva ani v tomto meraní síl. Pozitívom však pre tím je to, že v kádri by chýbať nemal nikto. Obranca Tito upozorňuje pred zlepšenou formou súpera, ale určite dopredu neskladá zbrane: "Vždy hráme na výhru, hlavne doma. Očakávame najsilnejšiu verziu Realu Madrid, takú, ktorá podala v utorok dobrý výkon. Je pravdou, že do ligy nevkročili dobre, ale čoskoro určite nájdu svoj rytmus,".
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 21:30.

    Góly:


    Rayo Vallecano: Rubén - Tito, Casado, Labaka, Amat, Carlos, Fuego, Domínguez, Delibašič, Baptistato, Lass.
    Real Madrid: Casillas - Pepe, Ramos, Marcelo, Arbeloa, Xabi Alonso, Essien, Modrič, Di Maria, Cristiano, Benzema.

    Rozhodca: David Fernandez Borbalan‎