Sampdoria – Turín 1:1 (kon.) | Bergamo – Palermo 1:0 (kon.) | Bologna – Pescara 1:1 (kon.)
Cagliari – AS Rím 0:3 (kon.) | Inter – Siena 0:2 (kon.) | Udinese – AC Miláno 2:1 (kon.)
Catania – Neapol 0:0 (kon.) | Lazio – CFC Janov 0:1 (kon.)
koniec
Catania Calcio
0:0 (0:0)
SSC Neapol
Nedeľa 23.09.2012, 15:00 • Stadio Angelo Massimino, Catania • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    A je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli opäť vidieť jasnú hernú prevahu hostí z Neapolu, ktorí však nedokázali zo svojich šancí vyťažiť gólové ovocie. Domáci nám zase predviedli nádhernú organizáciu v defenzíve, ktorá nepustila ich súperov k mnohým vyloženým zakončeniam. Hráči Catanie nám predviedli, že hrať sa dá aj v početnej nevýhode o jedného hráča, ba dokonca sa zo zápasu s tímom, akým je Neapol dá uhrať aspoň jeden bod! K tejto remíze však najviac prispel domáci gólman Andújar, ktorý výrazne podržal svoj tím nad vodou!
    Oba tímy si po tomto zápase pripisujú do tabuľky zhodne po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:57:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Blíži sa nám koniec zápasu a z pravej strany to ešte zúfalou strelou skúša Dossena! Je však neúspešný! Andújar nám predviedol posledný úspešný zákrok v tomto stretnutí!
     
    90+1
    Hamšík sa snažil uvoľniť na pravom krídle, kde mu prihrával Dossena! Prihrávka od tohto hráča však nemala svoju silu, a tak sa lopty opäť zmocňujú domáci hráči.
     
    90
    Gómez sa nádherne uvoľnil na ľavej strane odkiaľ zakončil nekompromisným spôsobom! Jeho projektil napokon končí len na konštrukcii neapolskej brány!
     
    90
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    89
    Neapolčania sú opäť pri lopte. Konkrétne Marek Hamšík si zbehol až na ľavú stranu pokutového územia a zakončil. Jeho strelecký pokus Andújar vyráža len na rohový kop.
     
    88
    Domáci opäť dobiedzajú! Tentokrát to z pravej strany skúšal Lodi, no nepodarilo sa mu trafiť priestor neapolskej brány.
     
    87
    Nádhernú hlavičku po rohovom kope od Castra nám predviedol Gómez! Jeho strela mala síce silu, no nemala dostatočné umiestnenie, a tak s ňou De Sanctis nemal veľké problémy.
     
    86
    Domáci sa zásluhou úspešného zákroku gólmana Andújara opäť oslobodili a snažia sa útočiť. Už attackujú bránkovisko De Sanctisa. Z pravej strany vystrelil Izco, ktorý vybojoval pre svoj tím aspoň rohový kop.
     
    85
    Vargas sa po peknej prihrávke vzduchom od Džemailiho uvoľnil na pravom krídle! Odtiaľ sa snažil volejom zakončiť, no jeho strela bola príliš nedôrazná, čo určite tento hráč neplánoval.
     
    84
    Aj tréner Neapolu strieda tretíkrát! Za dnes dobre hrajúceho Maggia posiela na posledné minúty na trávnik oddýchnutého Dossenu.
     
    83
    Neapolskí hráči sú pri lopte a snažia sa opäť preniknúť k Andújarovi. Prienik sa im síce zdá ľahký, no keď sa dostanú k domácemu obrannému valu, tak zakončiť je už namáhavé.
     
    82
    Domáci sú na krátku dobu pri lopte a snažia sa mierne zdržovať hru. Ofenzívna sila im už asi chýba a tak sa po zákroku od Campagnara opäť sťahujú do obrany.
     
    81
    Džemaili síce zacentroval pekne, no nepodarilo sa mu napokon trafiť domácu bránu! Lobovitým štýlom ju však netrafil len o pár centimetrov.
     
    80
    Cavani bol pri prieniku cez domácu obranu tvrdo faulovaný. Tím SSC Neapol odchádza zahrávať priamy kop zo vzdialenosti približne 28 metrov. Svoju strelu nám predvedie Džemaili!
     
    79
    Po rohovom kope v podaní Džemailiho sa najlepšie zorientoval Vergas, ktorý sa snažil loptu stečovať za chrbát domáceho brankára! To sa mu však nepodarilo! Po lopte sa v poslednej chvíli vrhol gólman Andújar!
     
    78
    Spolli nám predviedol ďalší pekný obranný zákrok po strele od Džemailiho! Loptu stečoval za postrannú čiaru - do potencionálneho bezpečia domácich.
     
    77
    Neapolskí hráči jasne prebrali hernú časť tohto stretnutia a opäť útočia. Na vsietenie gólu však majú už len trinásť minút + nadstavený čas.
    Podarí sa im na štadióne Catanie napokon zvíťaziť?
     
    76
    Po peknej prihrávke od Hamšíka sa snažil na hranici pokutového územia dorážať Pandev! Tento neapolský hráč ným však predviedol len jemný teč lopty, ktorý poľahky následne pokryl Andújar!

    Góly:

    Karty:   8. Bergessio (CAT), 59. Legrotaglie (CAT), 62. Almirón (CAT) - 6. Zúñiga (NEA), 16. Inler (NEA), 73. Vargas (NEA)   2. Alvarez (CAT)


    Catania Calcio: Andújar - Marchese, Alvarez, Spolli, Legrottaglie, Almirón (74. Castro), Barrientos (22. Bellusci), Biagianti (46. Izco), Lodi, Gómez, Bergessio.
    SSC Neapol: De Sanctis - Aronica (64. Vargas), Cannavaro, Campagnaro, Džemaili, Maggio (84. Dossena), Zúñiga, Inler (46. Insigne), Hamšík, Pandev, Cavani.

    Rozhodca: M. Bergonzi - A. Giallatini, M. Grilli