Nitra – Žilina 4:1 (kon.) | Martin – B. Bystrica 0:4 (kon.) | Skalica – Trenčín 5:2 (kon.)
Košice – Piešťany 9:5 (kon.) | Zvolen – Poprad 4:1 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HK Poprad
Nedeľa 23.09.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zvolen zvládol tretiu tretinu, hokej síce stratil svoju kvalitu, Zvolen však zaknihoval tretie víťazstvo v tejto sezóne, na svojom konte má 8 bodov. Víťazstvo na domácom ľade si bude Peter Mikula určite ceniť, Popradčania nedokázali vyrovnať priebeh hry, rozhodla najmä druhá tretina, víťazný gól dosiahol premiérovo Lubor Zuzin.

    Prajeme príjemný zvyšok dňa, tento prenos pre Vás pripravil Marián Fiam. (19:18:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Dávid Skokan dostáva 2 minúty za napadnutie hlavy a krku, navyše 10 minút osobný trest.
     
    59:37
    Zvolen dal gól!
    Popradčania vyhrali vhadzovanie, Nikkilä bol už na striedačke, nedorozumenie pri prihrávke cez pravý kruh však stál hostí puk v ich sieti. MICHAL CHOVAN strieľa gól z vlastného obrannéího pásma. Bez asistencii.
     
    59:25
    Michal Juraško dostáva dve minúty za podrazenie, hostia si následne zobrali oddychový čas.
     
    58:58
    Brabenec strieľa na bránku hostí, puk doslova skákal po crhbte hosťujúceho brankára Tommiho Nikkilu, gól to však nie je, obrana hostí si ustrážila bránkovisko.
     
    58:35
    Tomáš Škvaridlo strieľa spoza obrancu z medzikružia iba do plexisla.
     
    58:10
    Puk po vhadzovaní vyhrávajú domáci, nasleduje však zakázané uvoľnenie Zvolena.
     
    57:40
    Oba tímy sa už akoby iba hrali s pukom, záver stretnutia sa blíži a hráči oboch celkov to istotne cítia, z čoho pramení aj obranná opatrá hra domácich.
     
    56:40
    Zvolenčania na čele s Andrejom Podkonickým prechádzajú s ľahkosťou do pásma, nahodenie puku od modrej čiaryim však strelu na bránku neprinieslo.
     
    56:09
    Zvolen už v plnom počte.
     
    55:59
    Za bránkou hostí sa snaží puk získať aj Kamil Brabenec, jemu sa to aj podarilo, keďže po jeho aktivite obranca hostí pokazil rozohrávku.
     
    55:16
    Zvolenčania sa znovu oslobodzujú, puk končí za bránkou hostí v druhej časti presilovej hry hostí.
     
    54:46
    Zvolen ihneď vyhadzuje puk cez všetky čiary, hlavný rozhodca sa však pomýlil, keďže prerušil hru pre hru so zdvihnutou hokejkou hostí a vhadzovať sa bude teda v strednom pásme.
     
    54:09
    Ján Mucha dostáva dve minúty za napadnutie, Zvolen bude hrať v závere poslednej časti hry v oslabení.
     
    53:31
    Andrej Podkonický si vymenil puk s Kamilom Brabencom a domáci boli ihneď v pásme, dvaja starí harcovníci dokázali však puk dostaviť iba za bránku, potom obranca hostí zblokoval ďalšiu snahu Brabenca.
     
    52:58
    Popradčania v snahe o zníženie robia chyby v rozohrávke, na modrej čiare pred Šimkom sa im nepodarilo presne prihrať.
     
    52:23
    Tomáš Škvaridlo sa dokázal dostať cez trojicu hráčov hostí, dostal sa s pukom až do útočného pásma, tam však skončil v rohu ľadovej plochy, odkiaľ žiadnu efektívnu prihrávku nevymyslel.
     
    51:23
    Od modrej čiary strieľal domáci hráč, Petrovi Hraškovi sa podarilo tečovať tento puk, ktorý však Nikkilä vyráža pred seba, následne sa Hraško ešte snaží blafákom prekonať hosťujúceho brankára, nepodarilo sa.
     
    50:41
    Podkonický s Petrom Zuzinom sa ocitli v brejku, Koskinen sa však dokázal hodiť Petrovi Zuzinovi do prihrávky a tak z akcie nevypramenil gól.
     
    49:51
    Výborný bol faulovaný Špeldom, ten dostáva dve minúty za hákovanie, Výborný však zafilmoval, takisto obdržuje dve minúty. Bude sa hrať 4 na 4.
     
    49:27
    Hostia už v plnom počte bránia vlastnú bránku pri útoku domácich.
     
    49:00
    Dnešné stretnutie sleduje 1435 divákov.
     
    48:59
    Radovan Puliš spoza bránky dokázal dva krát ohroziť Nikkilu v bránke, skórovať sa mu však nepodarilo, keďže bol bránený dvoma obrancami hostí a nedokázal zdvihnúť puk.
     
    48:24
    Klouda sa znova hrnul do brejku, zastavil ho však Michal Juraško vypichnutím puku.
     
    47:59
    Tomáš Škvaridlo predlžoval po prihrávke Michala Chovana na druhú stranu, našiel však iba obrancu hostí.
     
    47:14
    Koskinen odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    47:02
    Peter Zuzin nedokázal kontrolovať puk, Klouda ho oň oberá, následne však robí to isté Kloudovi Radovan Puliš, ktorý sa dostal až k zakončeniu, triafa však iba bočnú sieť.
     
    46:26
    Hra sa pomerne spomalila, domácim sa hranie s pukom môže vyplatiť každú chvíľu, tentoraz strieľal Klouda iba do betónov Šimka po chybe v rozohrávke domácich.
     
    45:51
    Zvolenčania začínajú od vlastnej bránky, následne iba odovzdávajú puk súperovi, no ten takisto chybuje a domáci sú znova za vlastnou bránkou s pukom.
     
    44:44
    Hostia už v plnom počte.
     
    44:29
    Zvolenčania sa nevedia usadiť v pásme pred Nikkilom, presilová hra domácich je zachvíľu na svojom konci.
     
    43:49
    Peter Klouda v brejku ! Snažil sa zakončiť blafákom pomedzi betóny Šimka, bol však takpovediac príliš pomalý, Šimko dokázal betóny stiahnuť k sebe a zachraňuje tak situáciu v presilovej hre.
     
    43:16
    Peter Zuzin strieľa od modrej čiary iba do lapačky Nikkilu.
     
    42:59
    Po vhadzovaní v obrannom pásme hostí končí puk na ochrannej sieti, vhadzovanie sa bude opakovať.
     
    42:44
    Jaroslav Špelda je vylúčený za podrazenie, nasleduje presilová hra domáceho celku.
     
    42:22
    Tomáš Škvaridlo strieľa z ľavého kruhu iba do lapačky, puk bol však mierený vynikajúco, Nikkilä sa vytiahol svojím zákrokom.
     
    42:05
    Zvolen už v pätici, hostia nedokázali vystreliť na Šimka ani jednu strelu v presilovej hre o dvoch hráčov.
     
    41:39
    Zvolen hrá už vo štvorici, všetko podstatné vyriešil práve obetavý Ján Mucha.
     
    40:59
    Pri pokuse o strelu od modrej čiary sa dva krát vrhol do trajektórie puku Ján Mucha a dostáva puk von z pásma.
     
    40:32
    Popradčania sú samozrejme pri puku a dostávajú sa do pásma s ľahkosťou.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Zvolenčania po zbrklom úvode v druhej tretine dokázali streliť dva góly zásluhou Lubora Zuzina a Michala Juraška. Pritom Zvolečania hrali presilovú hru cca 4 minúty od začiatku druhej časti hry a nevyužili ju, čo je pozoruhodné, keďže v prvých dvoch kolách im práve presilové hry dokázali priniesť úspech. Ďalšia tretina začne približne o 18:45.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:58
    Michal Chovan dostáva dvojminútový trest za zovretie puku.
     
    39:40
    Hlavný rozhodca Jura prerušuje hru pre stratu kontaktu s pukom, pritom puk bol tesne pred bránkovou čiarou, Popradskej striedačke sa následne hlavný rozhodca ospravedlňuje.
     
    39:33
    Zvolenčania zahrali v závere dosť agresívne, Kamil Brabenec oprel Takáča o mantinel, ten sa zvíja v bolestiach, Kamil Brabenec dostáva 2+10 minút za úder do hlavy a krku, dvojminútový trest si odpyká za Brabenca Martin Ďaloga.
     
    38:50
    Vhadzovanie pred Šimkom vyhrávajú Zvolenčania a dostávajú sa do stredného pásma s pukom, odkiaľ však musia korčulovať späť, hostia totiž dobre kryjú modrú čiaru.
     
    38:16
    Zvolen stále aktívnejší po dvoch rýchlych góloch, Zvolenčania na tribúnach sa skutočne momentálne bavia hokejom, škoda len toho, že to tak nebolo počas celého zápasu.
     
    37:40
    Zvolen dal gól!
    Ďalšie vhadzovanie bolo pre HKm úspešnejšie ! Zvolenčania dokázali vyhrať vhadzovanie zásluhou Kamila Brabenca, ten poslal puk ihneď na modrú čiaru, kde MICHAL JURAŠKO namieril do ľavého rohu, Nikkilä ostáva prekvapený, keď sa obzrel do bránky a uvidel tam puk. Asistencia: Andrej Podkonický, Kamil Brabenec.
     
    37:11
    Michal Juraško strieľa od modrej čiary iba do lapačky Nikkilu, následne sa vhadzovalo neregulárne, pričom domáci dostali puk do bránky hostí, ten samozrejme neplatí, vhadzovanie sa bude opakovať.
     
    36:48
    Zvolen dal gól!
    LUBOR ZUZIN doráža puk do prázdnej bránky, keď gólu predchádzala strela z hokejky Milana Juríka. Nikkilä iba vyrazil puk na pravú stranu, tam bol osamotený Zuzin a ostávalo mu už iba vystreliť, čo sa mu s ľahkosťou podarilo. Asistencia: Milan Jurík.
     
    36:19
    Po zakázanom uvoľnení domácich sa vhadzuje pred Šimkom, hostia puk získavajú, domáci sa však dostali na modrú čiaru a prvú prihrávku hostí zablokovali, znova však došlo k nedorozumeniu a Zvolen znova dosahuje zakázané uvoľnenie.
     
    35:36
    Hraško strieľa od modrej čiary, Lukáš Jurík sa dostáva k dorážke, Lukáš však znova už po tretí krát nedokázal trafiť poloprázdnu bránku.
     
    34:59
    Dávid Skokan dostal puk do bránky HKm, pre hru so zdvihnutou hokejkou však hlavný rozhodca Jura ihneď rozpažuje a tak bejzbalový zákrok Skokana bol zbytočný.
     
    34:31
    Martin Ďaloga strieľa spoza obrancu v pravom kruhu, Nikkilä si postrážil priestor pri ľavej tyči, vhadzuje sa po jeho ľavej ruke.
     
    33:39
    Zvolen iba odovzdáva puk súperovi, keď ho spoza stredovej čiary posiela za bránku hostí jeden z hráčov HKm.
     
    33:16
    Lukáš Jurík pripravil šancu HKm, ten však najprv iba obišiel obrancu hostí, následne prihrával spoza bránky do medzikružia na Michala Chovana, ktorý strieľa iba do betónov Nikkilu.
     
    32:29
    Puk je znova v pásme hostí, Zvolenčania sa však akoby báli vystreliť, Mucha na modrej čiare dlho čakal, následne strieľa do obrancu hostí, ktorý sa mu s radosťou hodil do strely.
     
    31:46
    Marekovi Šimkovi puk prešiel za chrbát, Macejka z diaľky mieril presne, puk sa však zastavil v bránkovisku a po pár sekundách sa ho zmocňuje obranca HKm.
     
    30:41
    Tomáš Méry sa ocitol s pukom pred hosťujúcou prázdnou bránkou úplne sám, jeho strela do prázdnej bránky však chytá nevedomky Nikkilä, ktorý pravdepodobne betónom zachraňuje, Méry teda doplatil na nedôraz pri zdvihnutí puku a pri samotnej strele.
     
    29:59
    Marek Šimko radšej prikryl puk, Dávid Skokan sa dvíha z ľadu po ataku domáceho obrancu.
     
    29:39
    Peter Zuzin prihráva znova Lukášovi Juríkovi, ten znova nedokázal trafiť puk ideálne, puk mu znova nesadol dobre na hokejku, Nikkilä zasahovať nemusel.
     
    29:00
    Kombinácie HKm Zvolen v pásme skončili po hraní sa s pukom neúspešne, Hraško na modrej čiare nechcel strieľať napriek odkrytému priestoru, radšej sa rozhodol prihrávať, čo však domácich stálo stratu pásma.
     
    27:59
    Zvolenčania teda majú ďalšiu možnosť dostať sa do vedenia, puk sa stále nachádza však stále ďaleko od súperovej bránky.
     
    27:33
    Nasleduje presilová hra domácich, Dávid Skokan dostáva trest za hákovanie.
     
    26:59
    Hokej v druhej tretine sa značne zmenil, oba tímy dávajú dôraz na hru so zabezpečenou obranou, Roman Tomas dokázal prihrať presne pred bránku, jeho spoluhráča však nedokázal spracovať puk a tak nedošlo k strele.
     
    25:55
    Sabolič z medzikružia nedokázal trafiť priestor bránky Šimka, následne do skúšal Dávid Buc, jeho strela po obkorčulovaní bránky neohrozila Šimka v bránke.
     
    24:59
    Hostia nahadzujú pred bránku, svojou aktivitou si vypýtali faul pri boji o puk pri mantinely, Michal Pichnarčík je vylúčený za krošček.
     
    24:42
    Zvolenčania musia rýchlo zabudnúť na úvod druhej tretiny a začať odznova, presilové hry im absolutne nevyšli v tomto priebehu zápasu.
     
    24:06
    Poprad po vyše štyroch minútach už v plnom počte.
     
    24:01
    Peter Hraško strieľa z medzikružia vysoko nad bránku, išlo však o tečovaný puk, vhadzuje sa v útočnom pásme domácich.
     
    23:44
    Popradčania sa s ľahkosťou dostávajú do útočného pásma aj vo štvorici, Šimko musel zasahovať, vhadzuje sa v ľavom kruhu.
     
    22:57
    Presilová hra HKm pokračuje, HKm však nedokázalo zatiaľ ani raz poriadne vystreliť.
     
    22:33
    Poprad hrá iba vo štvorici, jeden z hráčov hostí sa musel vrátiť späť na trestnú lavicu.
     
    22:21
    Popradčania hrali v pätici, pritom sa skončil iba jeden trest z toho množstva, čo majú na rováši hostia, rozhodcovia boli úplne zmätení, hru radšej prerušujú a situáciu momentálne konzultujú s boxom časomeračov.
     
    21:59
    Michal Chovan predlžuje na Podkonického, ten znova mení trajektóriu strely, puk končí na betónoch Nikkilu.
     
    21:30
    Gápa musí odkorčulovať na trestnú lavicu, Klouda totiž dostáva osobný trest 10 minút za nešportové správanie.
     
    21:30
    Podkonický musí založiť útok HKm odznova, po jeho prihrávke fauluje Peter Klouda, ktorý dostáva trest za hákovanie.
     
    21:07
    Hra so zdvihnutou hokejkou vyháňa domácich do vlastného obranného pásma.
     
    20:36
    Zvolen už hrá presilovú hru o dvoch hráčov, veľkú šancu zahodil Lukáš Jurík, ktorý netrafil puk pri prázdnej bránke hostí !
     
    20:16
    Kovačevič dostáva trest za podrazenie, Homa dostáva trest za neskorý príchod hostí na ľadovú plochu.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Priebeh prvej časti hry bol naozaj pre diváka na zvolenskom štadióne plný vzrušenia a hokejovej radosti, samozrejme k tomu prispeli aj hráči hostí, ktorí dokázali skórovať v 10. minúte zásluhou presnej strely Romana Tomasa, o necelé tri minúty na to vyrovnával Ján Mucha. Stav je teda vyrovnaný, druhá časť hry začne približne o 17:50.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    20:00
    Bude sa vylučovať, v závere fauloval hráč hostí, Kovačevič je vylúčený za podrazenie. Zvolenčania budú hrať predsa presilovú hru, ktorá však začne až v druhej tretine.
     
    19:32
    Zvolenčania zakladajú posledný útok v prvej tretine spoza vlastnej bránky.
     
    19:11
    Hrá sa 4 na 4, Lukáš Jurík dokázal získať puk pred modrou čiarou, vkorčuloval do pásma, nedokázal však nájsť svojho spoluhráča a tak iba získal sekundy.
     
    18:33
    Streka Šterbáka od modrej čiary skončila v náručí Mareka Šimka, vhadzuje sa po jeho pravej ruke.
     
    18:23
    Presilová hra domácich dlho netrvala, Andrej Podkonický predvádza útočný faul, je vylúčený za sekanie.
     
    18:06
    Samuel Takáč odchádza v závere prvej časti hry na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    17:59
    Lukáš Jurík zakončoval z ľavej strany meter od bránky, nahrával mu znova Peter Zuzin. Jurík však neprekonal Nikkilu, ten dokázal po krásnej akcii domácich vytiahnuť ešte lepší zákrok.
     
    17:35
    Zvolenčania majú teraz problémys prechodom z vlastného obranného pásma, nepodarilo sa však na prvý krát, Brabenec následne strieľa z ľavého kruhu iba do lapačky Nikkilu.
     
    16:45
    Radoslav Suchý to skúsil ihneď po vhadzovaní, jeho strelu Šimko pohotovo kryje.
     
    16:13
    Domáci obrancova musia riešiť situáciu pred vlastnou bránkou, po prerušení hry sa Dávid Gríger zviecha z ľadu ako posledný a bez prilby, nevylučuje sa.
     
    15:36
    Andrej Podkonický dokázal s pukom prejsť až do pásma, tam bol však bránený obrancom hostí, ktorý ho nepustil k zakončeniu a vytlačil ho až do rohu ľadovej plochy, odtiaľ z uhla Podkonický strieľa iba do výstroje Nikkilu.
     
    14:48
    Lukáš Jurík spracoval puk po prihrávke Petra Zuzina, Nikkilä však zareagoval dobre po prihrávke spoza bránky a priestor pri ľavej tyčke vykryl.
     
    14:19
    Aktivita domácich nasvedčuje tomu, že tento zápas bude pre diváka HKm pestrý.
     
    13:48
    Dávid Gríger zahodil neskutočnú šancu, z ľava mu prihráva pred prázdnu bránku jeho spoluhráč, puk však zachytáva ešte obranca HKm Pichnarčík a tak je stav stále nerozhodný !
     
    13:05
    Zvolenčania dokázali vyrovnať rýchlo, po strelenom góle rastie chuť, z prava to skúšal Lukáš Jurík, bránený obrancom však nedokázal trafiť priestor bránky.
     
    12:28
    Zvolen dal gól!
    JÁN MUCHA teraz zožal potlesk za všetkých hráčov HKm, keď dokázal prekvapiť Nikkilu presnou technickou strelou zápästím z medzikružia, puk skončil v pravom rohu bránky Popradu. Bez asistencii.
     
    12:09
    Andrej Podkonický zakončoval pri skrumáži pred bránkou hostí, puk tesne minul bránku, následne dobiedzal pred bránkou hostí znova Podkonický, tentoraz ho zo zadu posieľa k ľadu obranca Popradu.
     
    11:29
    Zvolen zo začiatku kombinoval v pásme, následne však prišla chyba a domáci musia začať odznovu.
     
    10:52
    Jaroslav Špelda predvádza útočný faul, pred bránkou Šimka zasekal domáceho obrancu, je vylúčený za sekanie.
     
    10:16
    Vhadzovanie v strednom pásme vyhrávajú domáci, Zvolenčania sa ihneď sťahujú za vlastnú bránku s úmyslom rozohrať úspešnú akciu.
     
    09:22
    Poprad dal gól!
    Po vhadzovaní sa k puku dostáva hráč Popradu Peter Klouda, ten dokázal vystreliť iba do betónov Šimka. Následne však Dávid Skokan získava puk po odrazení a prihráva zadovkou na ROMANA TOMASA, ktorý už zakončuje do poloprázdnej bránky, keďže Šimko sa nestihol presunúť. Asistencie: Dávid Skokan, Peter Klouda.
     
    09:10
    Tentoraz domáci nevedeli čo s pukom, nedorozumenie v rozohrávke stojí domácich vhadzovanie pred vlastnou bránkou.
     
    09:01
    Peter Zuzin zblízka nedokázal dopraviť puk do bránky, Zuzin bol bránený obrancom Popradu, podarilo sa mu však vystreliť, puk však skončil na pravom betóne brankára hostí.
     
    08:36
    Pichnarčík nedokázal puk vybojovať pri mantinely, následne však od vlastnej bránky vezie puk Michal Chovan, jeho strelu zblokoval obranca hostí.
     
    08:01
    Hostia sa previnili zakázaným uvoľnením, vhadzuje sa po pravej ruke Tommiho Nikkilu.
     
    07:33
    Takáč dokázal dopraviť puk do rohu ľadovej plochy, tam ho však stráca zásluhou dobrej práce Pokoviča, ktorý posiela Zvolen dopredu.
     
    07:11
    Domáci v plnom počte.
     
    06:50
    Vhadzuje sa tentoraz pred Nikkilom, hostia získavajú puk a po čase sú znova v pásme.
     
    06:27
    Andrej Podkonický dokázal obrať o puk obrancu na modrej čiare a má možnosť na protiútok, nemá však rýchlosť, tým pádom puk posiela cez všetky čiary do bezpečia.
     
    05:38
    Popradčania od začiatku presilovej hry usadení v pásme, strieľal zatiaľ iba z ľavého kruhu Roman Tomas, ten nastrelil iba bočnú sieť.
     
    05:11
    Tomáš Škvaridlo dostáva trest 2 minúty za nedovolené bránenie.
     
    04:59
    Zvolenčania hrajú aktívnejšie ako súper, hrá sa však zo strany na stranu, z úvode vidíme veľa nepresností v zakončovaní na oboch stranách.
     
    04:50
    Lukáš Jurík to skúša takisto z blízka, no z uhla, jeho pokus končí v rohu ľadovej plochy, Nikkilä znova nemusel zasahovať.
     
    04:11
    Dávid Skokan z ľavého kruhu strieľa znova iba mimo bránky, Šimko nebol ideálne postavený pri tyčke, Dávid však nenašiel štrbinu medzi tyčkou a výstrojou brankára.
     
    03:26
    Matúš Paločko sa ocitá v šanci, Marek Šimko však počas jeho nájazdu nemusel zasahovať, pretože mieril nepresne.
     
    02:28
    Martin Ďaloga bekhendom neprekonáva brankára hostí, Ďaloga strieľa mimo bránky.
     
    01:58
    Lubor Zuzin netrafil puk ideálne a neusmernil prihrávku spoza bránky, puk končí v rohu ľadovej plochy.
     
    01:16
    Michal Chovan to skúša z medzikružia, Nikkilä znova úspešnejší.
     
    01:00
    Zvolen nahadzuje puk do pásma, Tommi Nikkilä puk kryje, vhadzuje sa po jeho ľavej ruke.
     
    00:51
    Andrej Podkonický strieľal z ľavého kruhu iba do plexiskla, po jeho pokuse sa dostáva puk na hokejku obrancu hostí, ktorý puk vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    00:28
    Zvolen sa ujíma puku, Juraško skoro dokázal spraviť chybu meter pred vlastnou bránkou, v poslednej chvíli však vyhadzuje puk.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vedenie HKm Zvolen si pre návštevníkov štadióna predstavenie hráčov spolu s videoprezentáciou na kocke, za pár minút začína zápas.
     
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Marek Šimko (Lukáš Škrečko) - Michal Juraško (A), Peter hraško - Lubor Pokovič, Martin Výborný - Michal Šiška, Ján Mucha - Tomáš Méry, Michal Pichnarčík - Radovan Puliš, Kamil Brabenec (A), Andrej Podkonický - Peter Zuzin, Lukáš Jurík (C), Michal Chovan - Tomáš Škvaridlo, Milan Jurík, Lubor Zuzin - Matej Sikela, Patrik Huňady, Martin Ďaloga

    HK Poprad: Tommi Nikkilä (Dušan Sidor) - Radoslav Suchý (A), Marcel Šterbák - Sabahudin Kovačevič (A), Atte Pentikainen - Jaroslav Špelda, Dominik Kramár - Mário Kurali, Dávid Gáborčík - Roman Tomas, Peter Klouda (C), Dávid Skokan - Dávid Buc, Samuel Takáč, Robert Sabolič - Filip Macejka, Jonnas Koskinen, Dávid Gríger - Peter Gapa, Ondrej Homa, Matúš Paločko

    Rozhodca: Jura -Bogdaň, Smrek.
     
    Po prezretí si súpisky domáceho mužstva sme ostali v údive, zranený Škvaridlo nám vyzdravel spolu s Tomášom Mérym, obaja dnes nastúpia v červeno-modrých dresoch.
     
    Na ľad dnes určite nevykorčuluje zranený Tomáš Méry, takisto menšie problémy má aj Tomáš Škvaridlo, jeho štart je otázny.
    Tréner hostí Jozef Škrak dokonale pozná tím HKm Zvolen a jeho hráčov, keďže na trénerskom poste HKm strávil jednu sezónu. Preto dnes môžeme čakať taktický boj hlavne zo strany hostí, ktorí prídu do Zvolena určite s cieľom bodovať.
     
    Vitajte pri sledovaní 3. kola slovenskej Tipsport extraligy! V tomto stretnutí privíta Zvolen hostí spod Tatier, z Popradu.

    HKM Zvolen si zatiaľ v tejto sezóne vedie dobre, prakticky ešte nepocítil trpkú chuť prehry. Na konte má totiž tento tím jednu výhru v riadnom hracom čase a jednu výhru po samostatných nájazdoch. V prvom kole si Zvolen zmeral sily so silným celkom z Košíc. Ani tento viacnásobný majster Slovenska nenarobil HKM problémy. Hostia zvíťazili jednoznačne 3:5. V druhom kole zvíťazil Zvolen v Žiline 4:5 po samostatných nájazdoch. Toto je prvé domáce stretnutie tohto celku.

    HK Poprad s bilanciou 1 výhra a 1 prehra je momentálne na 6. priečke tabuľky. V prvom kole mužstvo spod Tatier prekvapilo domácu Skalicu, ktorú prestrieľalo v pomere 7:3. V druhom kole však Poprad už nestačil na Košice a prehral 1:2.

    Bookmakeri dnes viac veria domácim. Kurz na ich výhru sa pohybuje okolo hodnoty 2.0. X je ohodnotené kurzom cca 4.3 a na výhru hostí bol vypočítaný kurz 2.60.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 13. Mucha Ján, 37. Zuzin Lubor (Jurík Milan), 38. Juraško Michal ( Podkonický Andrej , Brabenec Kamil), 60. Chovan Michal - 10. Tomas Roman (Skokan Dávid, Klouda Peter)


    HKM Zvolen: Marek Šimko (Lukáš Škrečko) - Michal Juraško (A), Peter hraško - Lubor Pokovič, Martin Výborný - Michal Šiška, Ján Mucha - Tomáš Méry, Michal Pichnarčík - Radovan Puliš, Kamil Brabenec (A), Andrej Podkonický - Peter Zuzin, Lukáš Jurík (C), Michal Chovan - Tomáš Škvaridlo, Milan Jurík, Lubor Zuzin - Matej Sikela, Patrik Huňady, Martin Ďaloga
    HK Poprad: Tommi Nikkilä (Dušan Sidor) - Radoslav Suchý (A), Marcel Šterbák - Sabahudin Kovačevič (A), Atte Pentikainen - Jaroslav Špelda, Dominik Kramár - Mário Kurali, Dávid Gáborčík - Roman Tomas, Peter Klouda (C), Dávid Skokan - Dávid Buc, Samuel Takáč, Robert Sabolič - Filip Macejka, Jonnas Koskinen, Dávid Gríger - Peter Gapa, Ondrej Homa, Matúš Paločko

    Rozhodca: Jura -Bogdaň, Smrek