Parma – Fiorentina 1:1 (kon.) | Juventus – Chievo 2:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:0 (0:0)
Chievo Verona
Sobota 22.09.2012, 20:45 • Juventus Arena • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    A je odpískané ! Rozhodca hvizdom ukončuje tento zápas, ktorého výsledok sa zrodil až v druhom polčase keď o výhre domácich rozhodol dvoma gólmi Quagliarella. Juventus Turín bol celý zápas dominantným tímom na ihrisku, súpera do ničoho nepúšťal a nebyť skvelých zákrokov Sorrentiniho rozdiel v skóre mohol byť väčší. Výsledný stav je teda 2:0 pre Juventus Turín, ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotňajšieho večera. (22:42:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+
    Prvú žltú kartu v zápase vidíme až v nadstavenom čase druhého polčasu, keď ju za faul vidí hráč hostí Moscardelli.
     
    90+
    Rozhodca signalizuje že nadstavovať sa budú 3 minúty.
     
    90
    Jokić sa snažil potiahnuť loptu po ľavom krídle, nakoniec z toho však bude iba odkop od brány, keďže mu lopta ušla až za postrannú čiaru.
     
    89
    Lopta lieta z jednej strany na druhú, väčšinu času však trávi v strednej časti ihriska, keďže sa hromadia nepresnosti na oboch stranách.
     
    87
    Hra sa nám pomaly ukludňuje, hrá sa predsa len už 87. minúta domáci majú pohodlný náskok, niet sa kam ponáhľať.
     
    86
    Vučinić sa snažil prekvapiť brankára hostí po tom, ako sa domáci usadili pred pokutovým územím svojho súpera. Sorrentino však loptu pohotovo vyboxoval a do útoku prechádzajú hostia.
     
    84
    Opäť sa im to nedarí. Hosti si nevedia loptu dlhšie podržať na kopačkách, spraviť nejakú peknejšiu kombináciu a tým nejako efektívnejšie zakončiť. Loptu majú znova domáci.
     
    82
    Hráči Juventusu sa už toľko netlačia do útoku, naopak iniciatívu pomaličky preberajú hráči Chieva, uvidíme teda či sa im podarí spraviť niečo s výsledkom.
     
    81
    Asamoah je dnes pri chuti, opäť potiahol loptu až do súperovej šestnástky jeho strelu a tiež následné pokusy sa však podarili zablokovať obrancom hostí.
     
    79
    V 79. minúte z ihriska odchádza hrdina dnešného zápasu Fabio Quagliarella, ktorý toho už zrejme má dosť. Nahradí ho Bendtner.
     
    76
    Vidal zostáva ležať na trávniku a zrejme bude potrebovať ošetrenie lekárov. Nemalo by však ísť o nič vážne.
     
    74
    Posledné striedanie hostí v tomto zápase príde už v 74. minúte keď tréner z ihriska odvoláva Dainelliho a nahradí ho Sardo.
     
    70
    Druhé striedanie hostí bude mať za následok stiahnutie Théréaua, na jeho miesto príde Moscardelli.
     
    73
    V 73. minúte bude nasledovať druhé striedanie na strane Juventusu. Z hracej plochy odchádza Marchisio, ktorého vymení Lichtsteiner.
     
    71
    Ten však znovu neznamenal nebezpečenstvo pre Buffonovu bránu a lopty sa ujímajú domáci.
     
    70
    Po faule pri rohu pokutového územia budú maž hráči Chieva možnosť spraviť niečo s výsledkom. Majú k dispozícii priamy kop.
     
    68
    Juventus Turín dal gól!
    QUAGLIARELLA si pripisuje v dnešnom zápase druhý gól ! Asamoah si loptu potiahol až na ľavý roh šestnástky odkiaľ perfektne prihral Fabiovi Quagliarellovi a ten nedáva Sorrentinimu opäť žiadnu šancu a zvyšuje na 2:0 !
     
    68
    Loptu opäť ovládajú domáci a prechádzajú do útoku.

    Andrej Marienka

    Góly: 64. Quagliarella, 68. Quagliarella

    Karty:   90+. Moscardelli (CHI)


    Juventus Turín: Buffon - Lucio, Bonucci, Chielini, Isla - Giaccherini, Pogba, Marchisio, Asamoah - Quagliarella, Vučinić.
    Chievo Verona: Sorrentino - Frey, Dainelli, Cesar, Jokić - Vacek, L. Rigoni, Hetemaj, Théréau - M. Rigoni, Pellissier.

    Rozhodca: Russo - Altomare, Nicoletti