Parma – Fiorentina 1:1 (kon.) | Juventus – Chievo 2:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:0 (0:0)
Chievo Verona
Sobota 22.09.2012, 20:45 • Juventus Arena • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    A je odpískané ! Rozhodca hvizdom ukončuje tento zápas, ktorého výsledok sa zrodil až v druhom polčase keď o výhre domácich rozhodol dvoma gólmi Quagliarella. Juventus Turín bol celý zápas dominantným tímom na ihrisku, súpera do ničoho nepúšťal a nebyť skvelých zákrokov Sorrentiniho rozdiel v skóre mohol byť väčší. Výsledný stav je teda 2:0 pre Juventus Turín, ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotňajšieho večera. (22:42:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+
    Prvú žltú kartu v zápase vidíme až v nadstavenom čase druhého polčasu, keď ju za faul vidí hráč hostí Moscardelli.
     
    90+
    Rozhodca signalizuje že nadstavovať sa budú 3 minúty.
     
    90
    Jokić sa snažil potiahnuť loptu po ľavom krídle, nakoniec z toho však bude iba odkop od brány, keďže mu lopta ušla až za postrannú čiaru.
     
    89
    Lopta lieta z jednej strany na druhú, väčšinu času však trávi v strednej časti ihriska, keďže sa hromadia nepresnosti na oboch stranách.
     
    87
    Hra sa nám pomaly ukludňuje, hrá sa predsa len už 87. minúta domáci majú pohodlný náskok, niet sa kam ponáhľať.
     
    86
    Vučinić sa snažil prekvapiť brankára hostí po tom, ako sa domáci usadili pred pokutovým územím svojho súpera. Sorrentino však loptu pohotovo vyboxoval a do útoku prechádzajú hostia.
     
    84
    Opäť sa im to nedarí. Hosti si nevedia loptu dlhšie podržať na kopačkách, spraviť nejakú peknejšiu kombináciu a tým nejako efektívnejšie zakončiť. Loptu majú znova domáci.
     
    82
    Hráči Juventusu sa už toľko netlačia do útoku, naopak iniciatívu pomaličky preberajú hráči Chieva, uvidíme teda či sa im podarí spraviť niečo s výsledkom.
     
    81
    Asamoah je dnes pri chuti, opäť potiahol loptu až do súperovej šestnástky jeho strelu a tiež následné pokusy sa však podarili zablokovať obrancom hostí.
     
    79
    V 79. minúte z ihriska odchádza hrdina dnešného zápasu Fabio Quagliarella, ktorý toho už zrejme má dosť. Nahradí ho Bendtner.
     
    76
    Vidal zostáva ležať na trávniku a zrejme bude potrebovať ošetrenie lekárov. Nemalo by však ísť o nič vážne.
     
    74
    Posledné striedanie hostí v tomto zápase príde už v 74. minúte keď tréner z ihriska odvoláva Dainelliho a nahradí ho Sardo.
     
    70
    Druhé striedanie hostí bude mať za následok stiahnutie Théréaua, na jeho miesto príde Moscardelli.
     
    73
    V 73. minúte bude nasledovať druhé striedanie na strane Juventusu. Z hracej plochy odchádza Marchisio, ktorého vymení Lichtsteiner.
     
    71
    Ten však znovu neznamenal nebezpečenstvo pre Buffonovu bránu a lopty sa ujímajú domáci.
     
    70
    Po faule pri rohu pokutového územia budú maž hráči Chieva možnosť spraviť niečo s výsledkom. Majú k dispozícii priamy kop.
     
    68
    Juventus Turín dal gól!
    QUAGLIARELLA si pripisuje v dnešnom zápase druhý gól ! Asamoah si loptu potiahol až na ľavý roh šestnástky odkiaľ perfektne prihral Fabiovi Quagliarellovi a ten nedáva Sorrentinimu opäť žiadnu šancu a zvyšuje na 2:0 !
     
    68
    Loptu opäť ovládajú domáci a prechádzajú do útoku.
     
    66
    Po inkasovanom góle sa hostia konečne rozhýbali, stále to však nieje ono a nedokážu byť nebezpeční.
     
    64
    Juventus Turín dal gól!
    Tak domáci sa dočkali ! Po rohovom kope sa lopta dostala ku QUAGLIARELLOVI a ten nádherne zakončuje nožničkami do ľavej šibenice Sorrentiniho brány, ktorý bol naozaj bezmocný. Stav je teda 1:0 !
     
    63
    Obrovská šanca p rohovom kope ! Sorrentino prvú hlavičku iba vyrazil pred seba následnú dorážku však musel z takmer bránkovej čiary vyraziť obranca ! Nasledovať bude ďalší rohový kop pred domácich.
     
    62
    Tesne pred rohovým kopom domácich uvidíme striedanie na strane hostí. Z ihriska odíde Hetemaj a vystrieda ho Cruzado.
     
    60
    Hráči Chieva si teraz podržali loptu v útočnej časti, dostali sa aj k strele, avšak tá nebola prudká a Buffon s prehľadom chytá.
     
    59
    Taktiež sa zdá že posledné minúty nakopli aj fanúšikov. ktorých je teraz naozaj počuť.
     
    58
    Po rohu Sorrentino nemusel zasahovať, zdá sa ale že šanca Quagliarellu domácich nakopla, začali sa viac hýbať a prechod do útoku je plynulejší.
     
    56
    Uvidíme rohový kop na strane domácich po tom ako Vidalov center z pravej strany obranca hostí odhlavičkoval za postrannú čiaru.
     
    55
    Konečne väčšia príležitosť domácich v druhom polčase ! Vučinić ukázal svoje futbalové umenie, prešiel cez dvoch obrancov Chieva, lopta letela cez vápno, Quagliarella však na ňu nedočiahol a nedokázal teda zakončiť.
     
    53
    Hráči Juventusu akoby mali problém sa po prestávke nejako rozhýbať, na ich kopačkách síce lopta zostáva, kopia sa však nepresnosti.
     
    52
    Uvidíme aj prvé striedanie v zápase, z trávniku odchádza Isla a nahradí ho Vidal.
     
    51
    Už to vyzeralo na ďalšiu peknú kombináciu na strane domácich, Marchisio bol však obklopený až dvojicou brániacich obrancov šanca sa teda nekoná.
     
    49
    Domáci hráčov Chieva do ničoho nepúšťajú, kazia im rozohrávku a to prináša ovocie v podobe ďalšieho prechodu do útočnej časti ihriska.
     
    47
    A lopty sa už opäť ujímajú domáci, konkrétne Quagliarella sa snažil vypáliť na bránu Sorrentiniho, strelu však tečoval obranca Chieva a brankár hostí drží loptu pevne v rukách.
     
    46
    Na začiatku druhého polčasu máme možnosť vidieť útočnú aktivitu hostí, ktorí získavajú svoj prvý roh v druhom polčase.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Hráči sú už nastúpení na hracej ploche, o pár sekúnd sa začne druhá polovica dnešného zápasu.
     
    Rozhodca hvizdom ukončil prvý polčas, v ktorom sme bohužiaľ gól nevideli, aj keď domáci k nemu nemali ďaleko. Raz sa lopta dokonca po strele Vučinića ocitla v sieti, ale postranný rozhodca bol proti a odmával ofsajd. Uvidíme či v druhom polčase uvidíme pokračujúcu dominanciu domácich ''Bianconeri'', alebo sa k slovu dostanú aj hostia. Druhý polčas začne zhruba o 21:50.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+
    Z toho však nič nevzišlo a nasledujúca strela Giaccheriniho letí vysoko nad Buffonovu bránu.
     
    45+
    Tak napokon ešte uvidíme šancu pre hostí, ktorí budú zahrávať rohový kop.
     
    45+
    Domáci sa ešte v posledných sekundách prvého polčasu snažia o nejakú útočnú kombináciu, avšak aj na ich kopačkách sa hromadia nepresnosti.
     
    45
    Štvrtý rozhodca ukazuje že sa budú nadstavovať 4 minúty.
     
    44
    Asamoah vypracoval ďalšiu šancu na strelu, tentokrát pre Marchisia, ten však bránu hostí míňa.
     
    43
    Vučinić stojí na vlastných, v hre sa teda pokračuje.
     
    41
    Prichádza prerušenie hry, na trávniku zostal ležať Vučinić a tak znovu uvidíme lekársky tím.
     
    40
    Marchisio teraz na seba pekne naviazal dvoch obrancov hostí, lopta sa dostala až k Asamoahovi, ktorý oblúčikom hľadal Giaccheriniho, ten ale loptu nedokázal usmerniť do brány.
     
    39
    Pri útočnom ťažení Lucia hostia len odkopávajú do outu, vhadzovať bude Isla.
     
    38
    Quagliarella sa okamžite zapájal do hry, keď sa snažil po ľavej strane ihriska preniesť loptu až k úrovni šestnástky, obranca však svoju prácu zvládol dokonale.
     
    38
    V hre sa opäť pokračuje.
     
    36
    Na hraciu plochu opäť vybieha lekársky tím, po tom ako bol Quagliarella škaredo, avšak neúmyselne nakopnutý do členku.
     
    35
    Po peknej kombinácii v útoku boli hráči Juventusu vytlačení až k Buffonovi, ten však chybu nedopustil a domáci opäť útočia.
     
    34
    Máme možnosť počuť burácanie na tribúnach Juventus Arény, ľuadia sa tu bavia futbalom a naozaj sa majú na čo pozerať.
     
    32
    A znova aktívny Asamoah ! Z rohu šestnástky pálil podobne ako pred pár minútami a hosťujúci brankár sa musel riadne natiahnuť aby strelu vyrazil. Sorrentino dnes chytá naozaj bravúrne.
     
    29
    Vidíme kratšie prerušenie hry, po poslednej šanci domácich na trávniku zostáva ležať otrasený Dainelli.
     
    28
    Opäť obrovská šanca pre domácich ! Marchisio nahrával Asamoah do rohu šestnástky, ktorý strieľal prudkú strelu po zemi. Tú sa ešte pred brankárom snažil usmerniť Giaccherini, ale Sorrentino zázračne chytá !
     
    26
    A žeby predsa ? Nie ! Ani teraz Vučinićovi neprialo šťastie keď jeho zakončenie z tesnej blízkosti brány po centri Quagliarellu, strele Islu, ktorá sa odrazila práve k Vučinićovi postranný rozhodca odpískal ako ofsajd.
     
    25
    Vučinić dnes páli na bránu z každej vzdialenosti a uhla ako sa len dá, aj tentokrát však míňa bránu a úvodný gól stretnutia teda neprichádza.
     
    23
    A opäť loptu držia čierno-bieli, ktorí napádajú hostí na ich polovici ihriska a najmä z toho plynie toľko nepresností na strane Chieva.
     
    21
    O prechod do útočnej časti ihriska sa snažia hráči Chieva, avšak pre nepresnosť prichádzajú o loptu.
     
    19
    Po nepríjemnej zrážke na trávniku zostáva ležať Bonucci, ktorý sa drží za hlavu. Na trávnik vybieha aj lekársky tím, nemalo by to však byť vážne.
     
    18
    Rohový kop sme nakoniec videli aj do tretice, žiadny z nich však domáci nedokázali pretaviť vo vážnejšiu šancu.
     
    18
    Uvidíme aj ďalší rohový kop na rovnakej strane, keďže hostia odvrátili za cenu rohového kopu.
     
    17
    Po nevydarenej akcii ''Bianconeri' si domáci aspoň vybojovali rohový kop.
     
    15
    Z rohu nič nebolo, naopak do brejku sa dostali domáci, a Vučinićova strela len tesne míňala ľavú šibenicu Sorrentiniho brány ! Teraz sme videli azda najväčšiu príležitosť v doterajšom priebehu.
     
    14
    Pekný signál predstavili hostia, prihrávka na Pellissiera však bola vytlačená na roh hráčom domácich. Uvidíme teda prvý rohový kop zápasu.
     
    13
    Hráči Chieva si dlhšiu chvíľu podržali loptu na svojich kopačkách a snažia sa o prechod do útoku po pravom krídle.
     
    12
    Hra sa nám trošku ukľudnila, loptu však stále majú na kopačkách prevažne domáci.
     
    10
    Pogba zvolil prudkú strelu po zemi smerom k ľavej tyči Sorrentiho brány, avšak svätyňu Chieva míňa.
     
    10
    Po faule budú domáci hráči zahrávať priamy kop.
     
    9
    Ten sa však nepodaril, a na opačnej strane hrozil Quagliarella ktorý sa po krásnej kombinácii dostal k strele a Sorrentino musel čarovať !
     
    8
    Teraz si hráči Juventusu v prechode do útoku trošku nerozumeli, plynie z toho šanca na útok pre hostí.
     
    7
    Domáci sú od začiatku stretnutia aktívnejším tímom, majú lepší pohyb, presnejšie kombinácie.
     
    5
    Útočná snaha aj na opačnej strane! Quagliarella zakončoval hlavičkou po centri z pravej strany, brankár hostí však situáciu rieši s prehľadom.
     
    4
    Vidíme aj prvú strelu na bránu, jej autorom bol Jokić. Strela však nebola prudká, navyše Buffon všetko videl.
     
    3
    Na opačnej strane sa o kombináciu snažil Vacek, tá mu však nevyšla.
     
    2
    Na začiatku druhej minúty máme možnosť vidieť snahu domácich o prechod do útoku, pred útočnou šestnástkou sú však odzbrojení hosťujúcimi obrancami.
     
    1
    Hostia sa zhostili úvodného výkopu, stretnutie sa môže začať.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Stretnutie sa o malú chvíľu začne. Hráči už sú na ihrisku, domáci budú hrať v tradičnej čierno-bielej kombinácii, hostia v zeleno-žltom.
     
    Úvodné zostavy:

    Juventus Turín: Buffon - Lucio, Bonucci, Chielini, Isla - Giaccherini, Pogba, Marchisio, Asamoah - Quagliarella, Vučinić.

    Chievo Verona: Sorrentino - Frey, Dainelli, Cesar, Jokić - Vacek, L. Rigoni, Hetemaj, Théréau - M. Rigoni, Pellissier.

    Rozhodca: Russo - Altomare, Nicoletti.
     
    Dnes je do úlohy jednoznačného favorita pasovaný tím Juventus Turín, keďže kurz na výhru domácich sa pohybuje pri hodnote 1,36, zatiaľ čo kurz na výhru hostí sa pohybuje okolo 12.
     
    V posledných troch meraniach síl týchto tímov sa zrodila remíza, v predchádzajúcich zápasoch však mal väčšinou navrch Juventus Turín.
     
    Vítam Vás pri zápase medzi zatiaľ stopercentným tímom Juventus Turín a klubom Chievo Verona. Juventus Turín v prvých troch zápasoch sezóny nenašiel premožiteľa a preto mu právom patrí prvé miesto v tabuľke, keďže o skóre predbehol Neapol aj Lazio. Klubu Chievo Verona sa doteraz podarilo v troch zápasoch zvíťaziť iba raz a preto sa zatiaľ nachádza na 12. priečke v tabuľke.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:45.

    Andrej Marienka

    Góly: 64. Quagliarella, 68. Quagliarella

    Karty:   90+. Moscardelli (CHI)


    Juventus Turín: Buffon - Lucio, Bonucci, Chielini, Isla - Giaccherini, Pogba, Marchisio, Asamoah - Quagliarella, Vučinić.
    Chievo Verona: Sorrentino - Frey, Dainelli, Cesar, Jokić - Vacek, L. Rigoni, Hetemaj, Théréau - M. Rigoni, Pellissier.

    Rozhodca: Russo - Altomare, Nicoletti