Havlíčkův Brod – Písek 8:0 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
8:0 (4:0, 4:0, 0:0)
IHC Králové Písek
cz Pondelok 03.09.2012, 17:30 • Zimní stadion Kotlina • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:15
    Polodna s Heřmanem nadvakrát doráželi za ležícího Opršala. Gólman Rebelů dokázal holí kotouč srazit za branku, a drží tak čisté konto domácích.
     
    57:27
    Šanci ještě dostanou hosté, kteří si v závěru zahrají přesilovou hru. Ondřej Stehlík se provinil faulem loktem.
     
    53:34
    Trest za faul kolenem vyfasoval Petr Štěpánek (HBR).
     
    52:45
    Pavel Musil vyjel z rohu kluziště až před Halmošiho, kterého si zkušeně položil a mohl zakončovat do odkryté části branky. Jenže písecký gólman se na poslední chvíli ještě natáhl a špičkou betonu puk vyrazil.
     
    51:13
    Hosté začali skvěle napadat a málem to přineslo kýžené ovoce. Markulinec po přihrávce zpoza branky byl před Opršalem úplně sám, dokázal ovšem trefit jenom betony domácího brankáře.
     
    48:30
    Nejprve Halmoši na brankové čáře likvidoval dorážku z bezprostřední blízkosti, ihned nato ujížděl na druhé straně Kučera, ale ani on nebyl úspěšný. Opršal zasáhl betony.
     
    45:25
    Meidl byl za brankou hodně tvrdě zastaven. Na trestnou za hákování putuje Jakub Bernard (PIS).
     
    42:50
    Bekhedový pokus Stanislava Polodny nadělal pořádnou paseku. K vyraženému kotouči se totiž dostal Vaniš a Suchan musel zasahovat proti dorážce z bezprostřední blízkosti.
     
    40:32
    Menší trestem za nedovolené bránění je potrestán Jan Kanov (PIS).
     
    39:36
    Na druhé straně Stehlíkovu střelu z mezikruží likviduje v sedě Halmoši! Moc nechybělo a hosté mohli tahat další kotouč ze sítě.
     
    35:52
    Písek opět v problémech. Filip Vlček dostává dvě minuty za sekání.
     
    34:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Výsledek 8:0 pamatuje v Kotlině naposledy při derby s Duklou. Tentokrát ale stačilo Rebelům na toto skóre jen pětatřicet minut. Kostourek vybojoval kotouč u mantinelu, zbrzdil hru a mazaně si počkal na najíždějícího ONDŘEJE STEHLÍKA z druhé vlny. Tvrdá střela do protipohybu zapadla přesně k bližší tyči. Asistence: Milan Kostourek.
     
    31:35
    Fanoušci se dožadují pověstné "desítky". Domácí i nadále tlačí, naposledy v situace 2 na 1 zakončoval Musil. Rebelové byli vyhnáni z pásma za postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    30:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí předchozí spálená šance nemusí mrzet. Hned z té další dávají další gól. Ondráčkova přihrávka zpoza branky našla před brankou MILANA KOSTOURKA, jenž dorážel hned natřikrát, ale nakonec byl úspěšný. Asistence: Martin Ondráček.
     
    30:05
    Totální rozklad písecké obrany jen se štěstím nekončí branou. Meidlova přihrávka z otočky přes celou šířku kluziště našla Třetinu, který střílel z první na odkrytou klec. Puk zamířil do tyče!
     
    27:45
    Další možnost pro Rebely. U branky byl faulován Rytnauer brankářem Halmošim. Dvě minuty za podražení.
     
    25:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Písek je pomalu zralý na ručník, další domácí zaznamenávají dokonce ve vlastním oslabení. Po buly v útočném pásmu Brodu posunul Třetina puk od mantinelu do mezikruží na úplně volného LADISLAVA RYTNAUERA. Ten měl dostatek času, aby si položil Halmošiho a s naprostým klidem bekhendovým blafákem zaznamenává šestou braku domácího výběru. Asistence: Miroslav Třetina, Marian Morava.
     
    25:01
    Aktivní Slavík si za brankou vynutil faul. Na trestnou putuje za hákování Soldán (HBR).
     
    23:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ovšem hned z další akce odskakují Rebelové o další gól. Velkou měrou se brance podílel Kostourek, který si na modré obhodil obránce a prošel až před branku. Tam si vychutnal Halmošiho a zpětnou přihrávkou ještě našel MARTINA ONDRÁČKA, jenž uklidil touš do odkryté klece. Asistence: Milan Kostourek.
     
    17:30
    Na hokejistech Písku je vidět, že by už rádi byli v kabinách. Rebelové totiž i nadále tlačí a pátý gól teď visel takřka ve vzduchu.
     
    16:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se vrátili do plného počtu hráčů a hned je z toho čtvrtý gól. Střelu Musila od mantinelu před Halmošim přesně dorážel ONDŘEJ STEHLÍK. Asistence: Pavel Musil, Aleš Jelínek.
     
    14:15
    Útočné snažení ale kazí možná trochu zbytečný faul Lukáše Endála (HBR). Dvě minuty za podražení.
     
    11:58
    Obrovskou hrubku vyrobil Aleš Jelínek, když upadl na obranné modré čáře. Z toho těžil Heřman rychlým nájezdem na Suchana z levého kruhu. V rozhodující chvíli ale jen těsně bekhendovou střelou minul vzdálenější růžek branky.
     
    06:52
    Mohlo to být už 4:0! Rytnauer uvolnil na modré Kostourka, který na Halmošiho nevyzrál bekhnedovým blafákem. Gólman hostí fantasticky zasáhl na brankové čáře. Následně se k dorážce ještě dostal i Rytnauer, jenže zblokovaná střela zařízení přestřelila.
     
    04:31
    Michal Blažek (HBR) se provinil vysokou holí. Písek tak má šanci zkorigovat nepříznivý stav.
     
    03:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Začíná to vypadat na debakl. V Halmošiho síti se totiž třepotá další puk. Po opětovném tlaku, kdy už byli hosté kompletní, to na modré zápěstní střelou zkusil JAN SOLDÁN. Čistý průstřel znamená vedení už 3:0. Asistence: Miroslav Třetina.
     
    02:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ale ne nadlouho. Rebelové jdou hned z další akce do dvoubrankového vedení. Nejprve to z úhlu zkoušel Morava, jehož skvěle vychytal Halmoši. Odražený puk ale na hůl dostal Rytnauer a okamžitě jej do mezikruží posunul na MILANA KOSTOURKA, který před vyšachovaným gólmanem hostí neměl už těžkou úlohu. Asistence: Ladislav Rytnauer, Marian Morava.
     
    01:14
    Písek půjde do tří hráčů! Václav Meidl nabral rychlost, zkusil objet branku, jenže byl podražen gólmanem Halmošim (PIS). Trest odpykává Martin Čurda.
     
    00:42
    Za hákování dostává dvě minuty Jiří Ferebauer (PIS).
     
    00:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byl hodně svižný nástup domácího týmu! První lajna Rebelů vybojovala pásmo. Nejprve těsně vedle pálil Vondráček, pak se ale puk zpoza brány dostal na vrchol levého kruhu na hůl JONÁŠE FIEDLERA, který se nemýlil. Jeho tvrdá střela zapadla ke vzdálenější tyči. Asistence: Roman Vondráček.

    Pavel Buňat

    Góly a asistencie: 1. Fiedler (Vondráček), 3. Kostourek (Rytnauer, Morava), 4. Soldán (Třetina), 17. Stehlík (Musil, Jelínek), 24. Ondráček (Kostourek), 26. Rytnauer (Třetina, Morava), 31. Kostourek (Ondráček), 35. Stehlík (Kostourek)


    BK Havlíčkův Brod: Suchan (od 45. Opršal) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík "A", Blažek, Morava "A" Jelínek, Novotný - Vondráček, Štěpánek, Endál, P. Polodna "C", Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Stehlík, Fiedler
    IHC Králové Písek: Halmoši (Lehečka) - Kanov "A", Klement, Semrád, Petráček, Drtil, Kužel, Boháč - Heřman, Šperger "C", S. Polodna, Ferebauer, Vaniš, Slavík "A", Kučera, Čurda, Strnad, Sedláček, Vlček, Markulinec, Bernard

    Rozhodca: Doležal - Klouda, Křivohlavý